88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• fr0z3n
    jah, mikor minden pm utan más a név...
  • Symbiont
    /block, utána pm ezgessen :P
  • Gordis2k
    pm durbeleszedki.
  • daemonervosa
    Mostmár pmeket irnak rád ,ha giranba portolsz :)
  • Enosh Chan
    MEg ugy egyaltalan osszehasonlitani a ket jatekot...
  • ooorrrsss
    lol, ne add fel ilyen hamar!!!
    Lineage2-ben vannak botok, mindiig is lesznek! de ez nem egy gagyi 2D-s, ingyenes mmorpg! Kemenyen meg kell dolgozni mindenert!
    Ahol én jatszom(EU-s server a ketto kozul), szinte mindiig high a server traffic, mégis tokeletesen mukodik, egybol be tudok lepni, 40-60 pingem van max, es a botok nem shoutolnak....
  • Midas
    +3 bop elado franzon akit erdekel pm itt a forumon.
  • Gordis2k
    Kész is van! Jó sokat kellet várni:P
  • Gaius
    Most nézem a kommenteket itt alattam, akkor nem is kérdeztem semmit...
  • Gaius
    Üdv mindenkinek!

Egy kérdésem lenne:

Eddig Silkroaddal játszottam, de kezd elegem lenni belőle, hogy már mozdulni sem lehet a botok miatt, a városokban a global chat-en nem lehet beszélgetni, mert csak a botok hirdetései mennek, gyakorlatilag játszhatatlan és idegesítő ami ott megy. A login is sokszor fél-egy óráig tart, mert nem lehet belépni a (főleg goldminerek miatt) túlterhelt szerverekre.

Kérdezném, hogy a Lineage-nél mi a helyzet ilyen téren? Érdemes átjönni?
    Figyelnek itt a botokra? Vagy itt sem jobb a helyzet?

• ooorrrsss
    Remélem is hogy lexx
  • Cobra.
    Gondolom kell egy kis idő, mire megcsinálják a botot a CT1 kliensre.
  • ooorrrsss
    ha't es miert?
  • BaalKain
    Vége a jó kis botolásnak :(
  • MeoH #68668
    Hat elkezdodik... Vegre kamael ver aztatja a live szervert. Az elso par nap funny lesz...
    Hmm ezert kivancsi vagyok hogy mikor lesz a transzferbol vmi konkretum.
  • Gordis2k
    Ugy tünik mégis betartják a határidőt!
    12dikén indula CT1 és a karakter transfer
  • ooorrrsss
    Végre!!! Szerda estétől Kamael:
    The wait is almost over! We're pleased to announce that the Lineage II: The 1st Throne update will be going live on Wednesday, December 12. The current estimated maintenance period for the launch of The 1st Throne is 8:00 AM to 4:00 PM Central Time (3:00 PM to 11:00 PM GMT +1) on Wednesday, December 12.
  • darkmenx
    kemeny mi? : D
  • MeoH #68664
    Hmm erdekes, igazabol sosem lattam at nagyon ezt a 7s-t, lenyeg nekem mindig az volt, hogy ne legyen debuff es a mammonok pedig legyenek. Es mar ertem mert 7sign a neve...
  • darkmenx
    mivel nemfogok done'telni es nincs szerkesztes gombom ezert meg annyit hozzafuznek ha valakinek 500 pontja van festivalon az az oldal nyer 100%-ban.
  • darkmenx
    ja amugy franzon erdekes helyzet allt elo, mert a tekercs dontetlent ir viszont dawn (festival) > dusk (festival) es duskot hozta ki a vegen nyeronek, lehet valami interlude ujitas, hogy sealstone is szamit mar SUMnal
  • darkmenx
    ja es erdekesseg keppen azert seven signs a neve, mert eredetileg 7 seal van amiert harcolhatnak a pla'jerek csak valami kulonos oknal kifolyolag a szerverbe nem kodoltak le viszont adatbazisban mar C3 ota bentvan mind a 7
  • darkmenx
    az elozo postba az "egy oldalon kell lennie" = egy sealen (avarice, gnosis, strife)
  • darkmenx
    az a lenyeg, hogy 35% -nak kell minimum lennie egy oldalon (alaphelyzetben) a 7signsre feliratkozottakbol
    tegyuk fel, hogy dawn nyer viszont nem volt meg a 35% avariceon = nincs blacksmith
    ha nem volt meg gnosison sem = nincs merchant
    ha nem volt meg strifeon sem = nem lesznek erosebb varfalak etc

ertelem szeruen ha megvan avarice de nincs gnosis akkor csak blacksmith lesz a heten..

ha dontetlen lesz dawn es dusk (csak festivalokkal lehet kihozni) akkor kovetkezo heten semmilyen mammon nem lesz + mindenki lemehet farmolni a catacombaba es olyan npc spawn lesz mintha nem nyert volna egyik sem

ha festivalt valamelyik kimaxoljak viszont a masikon sealstone van kimaxolva akkor az az oldal nyer aki festivalozott nem szamit, hogy mennyi stone van a masikon

nemtom mit lehetne meg irni :E remelem mindenki felfogja hogyis mukodik ez a csodalatos seven signs
  • Akhi
    lol gratz
  • Gumbo
    akarom mondani strife
  • Gumbo
    úgy hogy a gnosis nem nyer
  • Kekszakall
    Es hogy van az, hogy en minden 2 hetben latom BS-t es MM-t is?
  • VipJoco
    Nah ha jól emlékszek 21/2 Cuccom tört csak eddig franz-on!
  • darkmenx
    hogy a faszba ne befolyasolna, ha nyer avarice van blacksmith ha nyer gnosis van merchant..
  • ventel
    az a 3 lehetőség amit választhatsz nem befolyásolja a mammont. Ha te oldalad nyert találkozhatsz vele mindeképpen, ccssak el kell kapni
  • MauChao
    Sziasztok!Szeretném azt megtudni,hogy az számit,hogy a avarace asszem igy van,vagy a gnosishoz regel valaki dawn,illetve duskon belül,az változtat,hogy hova tud belépni,melyik mammon respawnol?
  • darkmenx
    http://cdkeyonline.com

legolcsobb timecard
  • Monoton
    rendelhető formátum
  • Mydgard
    Kösz az infót, elsőnek megpróbálom a Westendben. Ha esetleg nincs, vennék valakitől kódot, ha van neki feleslegbe...
  • molnarpe80
    Hali!

Jobban jársz a netessel, mert olcsóbb, de ha ez számodra nem megoldható és mindenképp plasztik kártya formában szeretnél szert tenni rá akkor a "mert hülye azért nem vagyok" üzlethálózat valamelyik kereskedelmi egységében szerintem találsz.
    Régen én is ott vettem, meg cimbik is és mindig volt.
  • Kekszakall
    Vegulis sikerult eladni.

De most meg +7-es Meteor Showert keresek vetelre.
    Ha lehet 210 milla korul Focussal :)
    Franzon.

Most irtam arat :))

PM itt vagy Hasfelmetszo ingame
  • ooorrrsss
    hja és sajnos az enemy nem latszott, pedig max-on volt minden
  • Chryst64
    keress az 2 "s" ebben a mondatban..
  • PhoenixKnight
    jah jo drága... nemrég számitottam ki forg bladere és mati nélkül körülbelül 130mill.. 80 millám van most +a kesh+7 de azt nem adom el mert ha nem sikerül a craft akkor az szivás....

megyek aludni ...tegnap is volt suli ma is és holnap 6ra kell bemennem :D