88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
fr0z3n #68682 jah, mikor minden pm utan más a név... -
Symbiont #68681 /block, utána pm ezgessen :P -
pm durbeleszedki. -
Mostmár pmeket irnak rád ,ha giranba portolsz :)
-
MEg ugy egyaltalan osszehasonlitani a ket jatekot...
-
lol, ne add fel ilyen hamar!!!
Lineage2-ben vannak botok, mindiig is lesznek! de ez nem egy gagyi 2D-s, ingyenes mmorpg! Kemenyen meg kell dolgozni mindenert!
Ahol én jatszom(EU-s server a ketto kozul), szinte mindiig high a server traffic, mégis tokeletesen mukodik, egybol be tudok lepni, 40-60 pingem van max, es a botok nem shoutolnak.... -
Midas #68676 +3 bop elado franzon akit erdekel pm itt a forumon. -
Kész is van! Jó sokat kellet várni:P -
Most nézem a kommenteket itt alattam, akkor nem is kérdeztem semmit...
-
Üdv mindenkinek!
Egy kérdésem lenne:
Eddig Silkroaddal játszottam, de kezd elegem lenni belőle, hogy már mozdulni sem lehet a botok miatt, a városokban a global chat-en nem lehet beszélgetni, mert csak a botok hirdetései mennek, gyakorlatilag játszhatatlan és idegesítő ami ott megy. A login is sokszor fél-egy óráig tart, mert nem lehet belépni a (főleg goldminerek miatt) túlterhelt szerverekre.
Kérdezném, hogy a Lineage-nél mi a helyzet ilyen téren? Érdemes átjönni?
Figyelnek itt a botokra? Vagy itt sem jobb a helyzet?
-
Remélem is hogy lexx
-
Gondolom kell egy kis idő, mire megcsinálják a botot a CT1 kliensre. -
ha't es miert?
-
BaalKain #68669 Vége a jó kis botolásnak :( -
Hat elkezdodik... Vegre kamael ver aztatja a live szervert. Az elso par nap funny lesz...
Hmm ezert kivancsi vagyok hogy mikor lesz a transzferbol vmi konkretum. -
Ugy tünik mégis betartják a határidőt!
12dikén indula CT1 és a karakter transfer
-
Végre!!! Szerda estétől Kamael:
The wait is almost over! We're pleased to announce that the Lineage II: The 1st Throne update will be going live on Wednesday, December 12. The current estimated maintenance period for the launch of The 1st Throne is 8:00 AM to 4:00 PM Central Time (3:00 PM to 11:00 PM GMT +1) on Wednesday, December 12. -
kemeny mi? : D -
Hmm erdekes, igazabol sosem lattam at nagyon ezt a 7s-t, lenyeg nekem mindig az volt, hogy ne legyen debuff es a mammonok pedig legyenek. Es mar ertem mert 7sign a neve... -
mivel nemfogok done'telni es nincs szerkesztes gombom ezert meg annyit hozzafuznek ha valakinek 500 pontja van festivalon az az oldal nyer 100%-ban. -
ja amugy franzon erdekes helyzet allt elo, mert a tekercs dontetlent ir viszont dawn (festival) > dusk (festival) es duskot hozta ki a vegen nyeronek, lehet valami interlude ujitas, hogy sealstone is szamit mar SUMnal -
ja es erdekesseg keppen azert seven signs a neve, mert eredetileg 7 seal van amiert harcolhatnak a pla'jerek csak valami kulonos oknal kifolyolag a szerverbe nem kodoltak le viszont adatbazisban mar C3 ota bentvan mind a 7 -
az elozo postba az "egy oldalon kell lennie" = egy sealen (avarice, gnosis, strife) -
az a lenyeg, hogy 35% -nak kell minimum lennie egy oldalon (alaphelyzetben) a 7signsre feliratkozottakbol
tegyuk fel, hogy dawn nyer viszont nem volt meg a 35% avariceon = nincs blacksmith
ha nem volt meg gnosison sem = nincs merchant
ha nem volt meg strifeon sem = nem lesznek erosebb varfalak etc
ertelem szeruen ha megvan avarice de nincs gnosis akkor csak blacksmith lesz a heten..
ha dontetlen lesz dawn es dusk (csak festivalokkal lehet kihozni) akkor kovetkezo heten semmilyen mammon nem lesz + mindenki lemehet farmolni a catacombaba es olyan npc spawn lesz mintha nem nyert volna egyik sem
ha festivalt valamelyik kimaxoljak viszont a masikon sealstone van kimaxolva akkor az az oldal nyer aki festivalozott nem szamit, hogy mennyi stone van a masikon
nemtom mit lehetne meg irni :E remelem mindenki felfogja hogyis mukodik ez a csodalatos seven signs -
lol gratz -
Gumbo #68657 akarom mondani strife -
Gumbo #68656 úgy hogy a gnosis nem nyer -
Kekszakall #68655 Es hogy van az, hogy en minden 2 hetben latom BS-t es MM-t is? -
Nah ha jól emlékszek 21/2 Cuccom tört csak eddig franz-on! 
-
hogy a faszba ne befolyasolna, ha nyer avarice van blacksmith ha nyer gnosis van merchant.. -
ventel #68652 az a 3 lehetőség amit választhatsz nem befolyásolja a mammont. Ha te oldalad nyert találkozhatsz vele mindeképpen, ccssak el kell kapni -
Sziasztok!Szeretném azt megtudni,hogy az számit,hogy a avarace asszem igy van,vagy a gnosishoz regel valaki dawn,illetve duskon belül,az változtat,hogy hova tud belépni,melyik mammon respawnol?
-
http://cdkeyonline.com
legolcsobb timecard -
Monoton #68649 rendelhető formátum -
Kösz az infót, elsőnek megpróbálom a Westendben. Ha esetleg nincs, vennék valakitől kódot, ha van neki feleslegbe... -
Hali!
Jobban jársz a netessel, mert olcsóbb, de ha ez számodra nem megoldható és mindenképp plasztik kártya formában szeretnél szert tenni rá akkor a "mert hülye azért nem vagyok" üzlethálózat valamelyik kereskedelmi egységében szerintem találsz.
Régen én is ott vettem, meg cimbik is és mindig volt. -
Kekszakall #68631 Vegulis sikerult eladni.
De most meg +7-es Meteor Showert keresek vetelre.
Ha lehet 210 milla korul Focussal :)
Franzon.
Most irtam arat :))
PM itt vagy Hasfelmetszo ingame -
hja és sajnos az enemy nem latszott, pedig max-on volt minden
-
keress az 2 "s" ebben a mondatban.. -
PhoenixKnight #68617 jah jo drága... nemrég számitottam ki forg bladere és mati nélkül körülbelül 130mill.. 80 millám van most +a kesh+7 de azt nem adom el mert ha nem sikerül a craft akkor az szivás....
megyek aludni ...tegnap is volt suli ma is és holnap 6ra kell bemennem :D