88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Symbiont #68897 30% hp felett lecsökken a sebzés, de már írták párszor itt:) -
nemolvastad el. x64 es winfosom van = 64bites tehát bekéne olvasnia :( -
FickDeineStory #68895 hát szerintem már a te szinteden meg van a frenzy lvl 3-as változata ami +200% p attack-od ad kb másfél percig. Ha ezzel 1 idoben használod a rage-et is akkor brutális nagyokat lehet ütni. Ha bufferrel mész lehet az ilyen stílusú xp-re rá menni pl cata-ba leütik a mobokat a hp-d utána gyorsan skill vissza heal és jöhet a 3szoros sebzés osztás + a rage ha azt is használod -
Igen a 32bites winfos a ludas, 3Gnel nem kezel tobbet. 64bit win es vista latja. -
z0l3e #68893 ha szeretsz 2k HP-val futkosni akkor semmi sem változott
részemről annyi hogy amint megvan a 75 én elfelejtem a destro-t -
erre magam is rájöttem, de sajnos nemtok mit kitalálni már :/ -
Valami gaz lehet nalad, mert az x32 lat 3,nemtommennyi gigat es az x64 mar az egeszet kene lassa. -
nekem is 3gbt lát csak a 4 ből, x64 es winnel. pedig az alaplap szerint 16 GBig siman olvasnia kene.
Frissitettem alaplapdrivert, biost de semmi hatás , ugyhogy lehet tenyleg az xp a ludas :) -
ventel #68889 a visszapörgése gyorsabb lett picit, a damage meg változik 30% alatt 300 felett 50% amig fent van a frenzy változik a damage, olyan mint a bison totem, fel le ugrál a damage ahogy 30% alatt-felett vagy... -
Köff és FÁK YÁ winfos .. :P -
Nekem is 4GB ram van a gépemben, de 3.25GB ismer fel belőle. Mégpedig mert a windows xp maximim 4GB ramot lát, de ebbe a virtuális memoriát a videókártyán lévő ramot + ki tudja mit is beleszámol (Bizzunk benne, hogy az sp3 megoldja)! Vista lenne a megoldás mivel az látja, de az alapból megeszik windows-ban 1GB-ot. Szóval vagy beéred ennyivel vagy használsz egy nem teljesen profi Vistát. (Talán a vista sp1 korigál a hibákon) -
[off] kis számteches kérdés
ASUS P5B alaplap 4x 1GB rammal BIOS látja a 4GB-ot de WinXP már csak 2GB-ot ir sajátgép/tulajdonságoknál. Asusporbe progi meg látja hogy 4x1gb modul van a lapba. Iyenkor WTF van ? Vista time vagy mi ? pls aki tud help
UI: HüJék és rövidlátók kiméljenek kkthx :P
[on] -
He-he-he-he-he-he -
Typh00n #68884 Dallie,30% hp fölött kb 45-50%át sebzed annak,mint amit régen,tehát most 30% alatt. -
chat.hu
-
Dallie #68882 EgybeN van (meg nagybetű mondatkezdésnél, meg pont a mondat végén, meg ilyenek. Izé. Ha már belekötünk, azt jól tesszük, tanárbácsikérem.).
Más. Valaki számoljon be nekem arról, hogy a gyakorlatban mennyire hatásos és használható a frenzy. Orkom örökké üldözni fogja. -
Én tülem is. Tavóz mertt leszarva lettél, kivancsiak rád nem vagjunk. Ha meg maradás van nem tanitol mert nam van érdekelve. -
fr0z3n #68880
-
na meg 1 nyelv tanar:) akkor egy kis melo: fojo,sebösen,unyatkozö,valy,pííza,okossska hajrá!
-
Go away noob! -
abbahagyni egybe van -
Joco abba hagyod vagy kamael? -
Neked 3k-ért odaadom! -
5000ft -ert erdekel -
78 Hierophant / 75 Tyrant / 42 HE Eladó!!! cuccal avagy cucc nélkül pm itt forumon ha valakit érdekel!
Fizetett hirdetést hallotak! -
tudom énsem azért írtam mert úgytűnt, csak vicc volt:> -
sierra's blade * dle asszem :P ugyhogy iszonyatosan magas lesz az ara a top a dual miatt :P -
Ad aware, és vírusirtó lefuttatása. -
Hakuho #68865 Nekem is ez a gondom : vagy critical v dc v gg ....
Vkinek vmi ötlet? -
PhoenixKnight #68864 party vs party pvpben az nyer akinek van 1 79es tankja... -
FinalNaSa #68863 Lol, teljesen jó értelemben mondtam h egy 'állat', hogy ilyeneket kipróbál, egyébként meg jól teszi én is tenném, ha tehetném!
Amugy meg tényleg nem láttam még rajta kivül mást aki ekkora tudással rendelkezik L2-ben, szoval én nem rosszindulatból mondtam de remélem nem is mugy tünt.

-
Nem tévedsz barátom Gordi barátunk nem állat hanem egy belevaló fasza játékos aki azt mondja hogy vazzeg egyszer élünk de legalább kiderül!:>
oks gordi ahogy lrzed de ha kell szólj ..xD -
Atrium #68861 ezt én mé nem látom?
-
Witness #68860 Sziasztok!
Franz szerveren keresek gyártós törpit aki tudna nekem C-s illetve D-s dolgokat betörni:) Előre is köszönöm
-
Esetleg egy illusztrált rajz, és a játékban nem is lesz ilyen. Úgyemlékszem volt már ilyenre példa... -
Symbiont #68858 De én ezt a Dynasty dualt most néztem l2.comrol, másik dual sword nem volt oda írva, ebből tippeltem erre:P -
Symbiont #68857 Lesz azt hiszem dle*dle is, de nem hiszem, hogy annak lenne a neve dynasty dual, és ha jol irták, akkor a dle*dle kőkemény +6 accuracyt ad +4 esen. -.-' -
Gumbo #68856 hát a bal kezében az egy DLE-nek tűnik -
Symbiont #68855 Dynasty Dual-Sword
Max HP/Critical Rate increase on +4 enchant or higher.
Szerintem ez. -
fr0z3n #68854 Valaki latott mar ilyet? Ez meg milyen dual??