88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Symbiont
    30% hp felett lecsökken a sebzés, de már írták párszor itt:)
  • daemonervosa
    nemolvastad el. x64 es winfosom van = 64bites tehát bekéne olvasnia :(
  • FickDeineStory
    hát szerintem már a te szinteden meg van a frenzy lvl 3-as változata ami +200% p attack-od ad kb másfél percig. Ha ezzel 1 idoben használod a rage-et is akkor brutális nagyokat lehet ütni. Ha bufferrel mész lehet az ilyen stílusú xp-re rá menni pl cata-ba leütik a mobokat a hp-d utána gyorsan skill vissza heal és jöhet a 3szoros sebzés osztás + a rage ha azt is használod
  • MeoH #68894
    Igen a 32bites winfos a ludas, 3Gnel nem kezel tobbet. 64bit win es vista latja.
  • z0l3e
    ha szeretsz 2k HP-val futkosni akkor semmi sem változott
    részemről annyi hogy amint megvan a 75 én elfelejtem a destro-t
  • daemonervosa
    erre magam is rájöttem, de sajnos nemtok mit kitalálni már :/
  • Enosh Chan
    Valami gaz lehet nalad, mert az x32 lat 3,nemtommennyi gigat es az x64 mar az egeszet kene lassa.
  • daemonervosa
    nekem is 3gbt lát csak a 4 ből, x64 es winnel. pedig az alaplap szerint 16 GBig siman olvasnia kene.

Frissitettem alaplapdrivert, biost de semmi hatás , ugyhogy lehet tenyleg az xp a ludas :)
  • ventel
    a visszapörgése gyorsabb lett picit, a damage meg változik 30% alatt 300 felett 50% amig fent van a frenzy változik a damage, olyan mint a bison totem, fel le ugrál a damage ahogy 30% alatt-felett vagy...
  • mAilkaEVO3
    Köff és FÁK YÁ winfos .. :P
  • VipJoco
    Nekem is 4GB ram van a gépemben, de 3.25GB ismer fel belőle. Mégpedig mert a windows xp maximim 4GB ramot lát, de ebbe a virtuális memoriát a videókártyán lévő ramot + ki tudja mit is beleszámol (Bizzunk benne, hogy az sp3 megoldja)! Vista lenne a megoldás mivel az látja, de az alapból megeszik windows-ban 1GB-ot. Szóval vagy beéred ennyivel vagy használsz egy nem teljesen profi Vistát. (Talán a vista sp1 korigál a hibákon)
  • mAilkaEVO3
    [off] kis számteches kérdés
    ASUS P5B alaplap 4x 1GB rammal BIOS látja a 4GB-ot de WinXP már csak 2GB-ot ir sajátgép/tulajdonságoknál. Asusporbe progi meg látja hogy 4x1gb modul van a lapba. Iyenkor WTF van ? Vista time vagy mi ? pls aki tud help
    UI: HüJék és rövidlátók kiméljenek kkthx :P
    [on]
  • mAilkaEVO3
    He-he-he-he-he-he
  • Typh00n
    Dallie,30% hp fölött kb 45-50%át sebzed annak,mint amit régen,tehát most 30% alatt.
  • Tüskés
    chat.hu
  • Dallie
    EgybeN van (meg nagybetű mondatkezdésnél, meg pont a mondat végén, meg ilyenek. Izé. Ha már belekötünk, azt jól tesszük, tanárbácsikérem.).

Más. Valaki számoljon be nekem arról, hogy a gyakorlatban mennyire hatásos és használható a frenzy. Orkom örökké üldözni fogja.
  • Gordis2k
    Én tülem is. Tavóz mertt leszarva lettél, kivancsiak rád nem vagjunk. Ha meg maradás van nem tanitol mert nam van érdekelve.
  • fr0z3n
  • Akhi
    na meg 1 nyelv tanar:) akkor egy kis melo: fojo,sebösen,unyatkozö,valy,pííza,okossska hajrá!
  • TruBy
    Go away noob!
  • Klemice
    abbahagyni egybe van
  • Akhi
    Joco abba hagyod vagy kamael?
  • VipJoco
    Neked 3k-ért odaadom!
  • darkmenx
    5000ft -ert erdekel
  • VipJoco
    78 Hierophant / 75 Tyrant / 42 HE Eladó!!! cuccal avagy cucc nélkül pm itt forumon ha valakit érdekel!

Fizetett hirdetést hallotak!
  • Padidiver
    tudom énsem azért írtam mert úgytűnt, csak vicc volt:>
  • daemonervosa
    sierra's blade * dle asszem :P ugyhogy iszonyatosan magas lesz az ara a top a dual miatt :P
  • Tüskés
    Ad aware, és vírusirtó lefuttatása.
  • Hakuho
    Nekem is ez a gondom : vagy critical v dc v gg ....
    Vkinek vmi ötlet?
  • PhoenixKnight
    party vs party pvpben az nyer akinek van 1 79es tankja...
  • FinalNaSa
    Lol, teljesen jó értelemben mondtam h egy 'állat', hogy ilyeneket kipróbál, egyébként meg jól teszi én is tenném, ha tehetném!
    Amugy meg tényleg nem láttam még rajta kivül mást aki ekkora tudással rendelkezik L2-ben, szoval én nem rosszindulatból mondtam de remélem nem is mugy tünt.
  • Padidiver
    Nem tévedsz barátom Gordi barátunk nem állat hanem egy belevaló fasza játékos aki azt mondja hogy vazzeg egyszer élünk de legalább kiderül!:>
    oks gordi ahogy lrzed de ha kell szólj ..xD
  • Atrium
    ezt én mé nem látom?
  • Witness
    Sziasztok!

Franz szerveren keresek gyártós törpit aki tudna nekem C-s illetve D-s dolgokat betörni:) Előre is köszönöm
  • GamerAdams007
    Esetleg egy illusztrált rajz, és a játékban nem is lesz ilyen. Úgyemlékszem volt már ilyenre példa...
  • Symbiont
    De én ezt a Dynasty dualt most néztem l2.comrol, másik dual sword nem volt oda írva, ebből tippeltem erre:P
  • Symbiont
    Lesz azt hiszem dle*dle is, de nem hiszem, hogy annak lenne a neve dynasty dual, és ha jol irták, akkor a dle*dle kőkemény +6 accuracyt ad +4 esen. -.-'
  • Gumbo
    hát a bal kezében az egy DLE-nek tűnik
  • Symbiont
    Dynasty Dual-Sword

Max HP/Critical Rate increase on +4 enchant or higher.
    Szerintem ez.
  • fr0z3n
    Valaki latott mar ilyet? Ez meg milyen dual??