88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
csak 2 volt. -
mival elittad a maradék 3 iq-d felét is? 

-
ROTFL LMAO QFT WTF FTW nem tudom mit írhatnék még Gordi de ezt most nagyon jól leírtad!!!!! 

-
5k hufert megmondom a megoldast x86 es x64 -es OSre is (hogy lasson 4GB -t) -
Sh-n tiszta magyar klan letezik akik non boterek ez fullra igaz ! meg leteznek ilyen jatekosok a Klan Leadere Towanda valszeg ma mar fortressuk is lesz ha minden jol megy. -
Ez jo es egyben igaz is:) ezert lettem Boter franzon:) -
Ez tetszett lol!
-
Én még vagyok, de nem magyarokkal. Ha ez nem zaver szívesen látunk, barárságos semleges klán a miénk. Ha mindenáron csak magyarokkal akarsz játszani, akkor Sh-on ajánlanám Akhiékat esetleg. -
KisEmir #68930 http://www.lineage2.com/Knowledge/race_kamael.html <--- fura most rögtön fríssitették az oldalt! -
Otr #68929 Üdv !
Nem tudtok 1 oldalt kamael skill és kaszt le írással ?:)
Szösszenet klanja létezik még(SH)? Van kamael jövök vissza
Bb. -
2 alternatíva is van!!
1. Szakitasz a barátnődel abahagyod a sulit és felmondasz a munkahelyeden! Betelepítesz mindent egy szobába (hálószoba, számítógép, konyha, wc), felhivod minden barátodat a következő üzenettel: Szia tudod mist Inspector szeretnék lenni ezért a következő 1 évben nem találkozunk új barátaim lesznek akik csak online léteznek. Felhívod a szüleidet a következő üzenettel: Sziasztok tudjátok milyen fontosak vagytok nekem de sajnosa következő 1 évben nem tudunk találkozni mert Inspector szeretnék lenni. Ezekután elinditod L2tőt és emberi határok szélén lovagólva egészségedet nem kimélve napi 18-20 órában grindelsz de mint egy barom! Eléred a kamaeleddel a 75töt megcsinálod a sub questet és eléred a suboddal a 75öt mejd noobles leszel és ekkor végre felhivhatod a szüleidet és a barátaidat, mert kisbarátom a második subod lehet INSPECTOR! Ha Judicator akarsz lenni az sajna még 2-3 hónap élet nélkül.
2. Megvárod a működő Walkert Kamael allá. Nem mondasz fel/hagyod abba a sulit. Felhivod a barátaidat és bulikat szervezel magadnak. Felhivod a szüleidet és kéred értsék meg napi 1 órát a géppel is kell foglalkoznod. Beállítod a botprogramot és lazítasz időnként ránézel és reméled hogy nem esel abba a 2% ba akit bannolnak. Majd bulizol(közben fejlődsz), Szexelsz(közben fejlődsz, Lazitasz8közben fejlődsz), Játszol ha jólesik(közben fejlődsz), elmész sielni(közben fejlődsz), elmész nyaralni(közben fejlődsz) és egyszer mikor ép egy fantasztikus szexen vagy tul arra a boldog pillanatra eszmélsz mikor bekapcsolod a monitorod egy pizzával a kezedben, hogy igen Inspector vagy!
u.i vagy szexelsz és bulizol még 2 hónapot és Judicator.
A választás a tiéd!
Üdv: Egy botter. -
Kekszakall #68927 Hogyan lehet valaki Inspector vagy Judicator Kamaellel?
Nem latom sehol ezt leirva.
Koszi -
Messziföldön már mobillal is :P -
Nem sajna ezt a játékot csak Kormánnyal és távirányítóval lehet. -
FickDeineStory #68924 megmondom őszintén ha nekem az internet kapcsolatom nem lenne olyan szémtbe való valami, akkor én 1 dc-t nem kaptam volna.
amúgy 1 dolog zavart engem 1 kicsit az, hogy amikor át rendezem a karakterem hp bar-ját és buff bar-ját stb. Akkor az nem marad meg úgy ahogy volt a játékból való kilépés után, de szerintem ezt fogják javítani. -
Én meg spyware irtottam, és azóta semmi gond.
-
medog #68922 Hello. Belehet-e állítani hogy billentyűzettel lehessen jáccnai? 

-
fr0z3n #68921 

-
Ez van amikor nyerek :D -
Symbiont #68919 Gordi egyik accját bannolták, gondoltam legalább pár napig lesz hely a botoktol mentesen:) -
ugye ezt nem komolyan kerdezted? :)) -
Symbiont #68917 Amugy franzon elég nagy bothordákat látok folyamatosan, kiderül 1-2 nap mulva, hogy megtisztul-e a környék, vagy maradnak. -
64bites xpm van , frissitettem bioszt, alaplapdrivert, atdugdostam a ramokat, mindegyik mukodik, es azonosak /geil ultra value/ csak egyszeruen 3gbt olvas be es nemtom mi a hiba :(
----
WTB maja light set, focus BO @ franz -
matáv hálózatán gts datanet szolgáltató
dc meg akkora lag hogy eszméletlen
eddig max garfikán ment most minimumon mert különben meg sem mozdul
állítólag optimalizálták a CT1-et
ilyen hozzáállással szerintem még páran abbahagyják ezt a szart :)
végülis a szerverterhelés optimalizálva lett vele :D
vazze ha a botnak vége az L2-nek is vége nálam -
Symbiont #68914 adsl optimum, és semmi gond o.O -
Sorbon #68913 Invitel és szintén DC-zek. -
PhoenixKnight #68912 nekem tvnet van es 1 honapja jo sok dc t kapok :D -
En is kaptam ma mar egy par D/C-t es emitel ADSL-em van... -
Azt tudtam hogy nem irja de ezekszerint nem is kezeli...fine... -
Inkább banolják azt is, amivel zaragtod őket a bugok miatt 
harveres off: 4Gb vagy e feletti memóriához 64bites operációs rendszer kell (Természetesen Vista-ból is csak a 64 bites verzió jó). Sima XP meg alapból csak 2Gb ramot kezel, a 3-hoz valamit át kell írni a registryben (nem tudom mit). Persze így is max a 4Gb - videoram a használható mennyiség (swap file méretét nem veszi bele). -
Holélszte? :D -
Sejtettem egy újabb kellemes kronikaváltás... anyi bugot riportoltam már viszaathatnának 2 bannolt accot cserébe... -
ErrOrHUN #68905 nem csak este, véletlenszerű az egész -
van. szintén chello, mint neked. De ez nem csak rolunk szol, a klanban Jedibreaker szerint mindenki lagol es dc-zik. -
Van más akinek elkezd lagolni estefelé a játék és kidobálja dcvel? -
mivel toltad? ogw? -
Symbiont #68901 Mert microsoft :P -
Annak aki nem tudna 38 órával a beüzemelés után:
your account Egyprobatmeger banned becose illegal 3rd program.
Várakozó üzemmód! -
anarga #68899 nekem sem kezeli 64bites xp.. -
eloim #68898 rég volt, tán igaz sem volt... A frenzy már koránt sem olyan szép mint volt CT1 előtt. 30% fölött ahogy Typh is mondta a damage kb fele a korábbinak, ettől függetlenül jó buffokkal igy is lehet haladni a destroval.
Ugyankkor egy jo healerrel (aki 30% alatt tud tartani) és vr nélkül,no meg egy healthes fegyoval vissza lehet idézni a régi szép időket (ld CT1 előtt)