88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• darkmenx
    csak 2 volt.
  • mAilkaEVO3
    mival elittad a maradék 3 iq-d felét is?
  • Padidiver
    ROTFL LMAO QFT WTF FTW nem tudom mit írhatnék még Gordi de ezt most nagyon jól leírtad!!!!!
  • darkmenx
    5k hufert megmondom a megoldast x86 es x64 -es OSre is (hogy lasson 4GB -t)
  • Akhi
    Sh-n tiszta magyar klan letezik akik non boterek ez fullra igaz ! meg leteznek ilyen jatekosok a Klan Leadere Towanda valszeg ma mar fortressuk is lesz ha minden jol megy.
  • Akhi
    Ez jo es egyben igaz is:) ezert lettem Boter franzon:)
  • Chryst64
    Ez tetszett lol!
  • Chryst64
    Én még vagyok, de nem magyarokkal. Ha ez nem zaver szívesen látunk, barárságos semleges klán a miénk. Ha mindenáron csak magyarokkal akarsz játszani, akkor Sh-on ajánlanám Akhiékat esetleg.
  • KisEmir
    http://www.lineage2.com/Knowledge/race_kamael.html <--- fura most rögtön fríssitették az oldalt!
  • Otr
    Üdv !
    Nem tudtok 1 oldalt kamael skill és kaszt le írással ?:)
    Szösszenet klanja létezik még(SH)? Van kamael jövök vissza
    Bb.
  • Gordis2k
    2 alternatíva is van!!

1. Szakitasz a barátnődel abahagyod a sulit és felmondasz a munkahelyeden! Betelepítesz mindent egy szobába (hálószoba, számítógép, konyha, wc), felhivod minden barátodat a következő üzenettel: Szia tudod mist Inspector szeretnék lenni ezért a következő 1 évben nem találkozunk új barátaim lesznek akik csak online léteznek. Felhívod a szüleidet a következő üzenettel: Sziasztok tudjátok milyen fontosak vagytok nekem de sajnosa következő 1 évben nem tudunk találkozni mert Inspector szeretnék lenni. Ezekután elinditod L2tőt és emberi határok szélén lovagólva egészségedet nem kimélve napi 18-20 órában grindelsz de mint egy barom! Eléred a kamaeleddel a 75töt megcsinálod a sub questet és eléred a suboddal a 75öt mejd noobles leszel és ekkor végre felhivhatod a szüleidet és a barátaidat, mert kisbarátom a második subod lehet INSPECTOR! Ha Judicator akarsz lenni az sajna még 2-3 hónap élet nélkül.

2. Megvárod a működő Walkert Kamael allá. Nem mondasz fel/hagyod abba a sulit. Felhivod a barátaidat és bulikat szervezel magadnak. Felhivod a szüleidet és kéred értsék meg napi 1 órát a géppel is kell foglalkoznod. Beállítod a botprogramot és lazítasz időnként ránézel és reméled hogy nem esel abba a 2% ba akit bannolnak. Majd bulizol(közben fejlődsz), Szexelsz(közben fejlődsz, Lazitasz8közben fejlődsz), Játszol ha jólesik(közben fejlődsz), elmész sielni(közben fejlődsz), elmész nyaralni(közben fejlődsz) és egyszer mikor ép egy fantasztikus szexen vagy tul arra a boldog pillanatra eszmélsz mikor bekapcsolod a monitorod egy pizzával a kezedben, hogy igen Inspector vagy!
    u.i vagy szexelsz és bulizol még 2 hónapot és Judicator.

A választás a tiéd!

Üdv: Egy botter.
  • Kekszakall
    Hogyan lehet valaki Inspector vagy Judicator Kamaellel?
    Nem latom sehol ezt leirva.

Koszi
  • Facek
    Messziföldön már mobillal is :P
  • Gordis2k
    Nem sajna ezt a játékot csak Kormánnyal és távirányítóval lehet.
  • FickDeineStory
    megmondom őszintén ha nekem az internet kapcsolatom nem lenne olyan szémtbe való valami, akkor én 1 dc-t nem kaptam volna.

amúgy 1 dolog zavart engem 1 kicsit az, hogy amikor át rendezem a karakterem hp bar-ját és buff bar-ját stb. Akkor az nem marad meg úgy ahogy volt a játékból való kilépés után, de szerintem ezt fogják javítani.
  • Tüskés
    Én meg spyware irtottam, és azóta semmi gond.
  • medog
    Hello. Belehet-e állítani hogy billentyűzettel lehessen jáccnai?
  • fr0z3n

• Enosh Chan

Ez van amikor nyerek :D
  • Symbiont
    Gordi egyik accját bannolták, gondoltam legalább pár napig lesz hely a botoktol mentesen:)
  • daemonervosa
    ugye ezt nem komolyan kerdezted? :))
  • Symbiont
    Amugy franzon elég nagy bothordákat látok folyamatosan, kiderül 1-2 nap mulva, hogy megtisztul-e a környék, vagy maradnak.
  • daemonervosa
    64bites xpm van , frissitettem bioszt, alaplapdrivert, atdugdostam a ramokat, mindegyik mukodik, es azonosak /geil ultra value/ csak egyszeruen 3gbt olvas be es nemtom mi a hiba :(

----
    WTB maja light set, focus BO @ franz
  • molnarpe80
    matáv hálózatán gts datanet szolgáltató
    dc meg akkora lag hogy eszméletlen
    eddig max garfikán ment most minimumon mert különben meg sem mozdul
    állítólag optimalizálták a CT1-et
    ilyen hozzáállással szerintem még páran abbahagyják ezt a szart :)
    végülis a szerverterhelés optimalizálva lett vele :D
    vazze ha a botnak vége az L2-nek is vége nálam
  • Symbiont
    adsl optimum, és semmi gond o.O
  • Sorbon
    Invitel és szintén DC-zek.
  • PhoenixKnight
    nekem tvnet van es 1 honapja jo sok dc t kapok :D
  • pharao
    En is kaptam ma mar egy par D/C-t es emitel ADSL-em van...
  • Gordis2k
    Azt tudtam hogy nem irja de ezekszerint nem is kezeli...fine...
  • Cobra.
    Inkább banolják azt is, amivel zaragtod őket a bugok miatt
    harveres off: 4Gb vagy e feletti memóriához 64bites operációs rendszer kell (Természetesen Vista-ból is csak a 64 bites verzió jó). Sima XP meg alapból csak 2Gb ramot kezel, a 3-hoz valamit át kell írni a registryben (nem tudom mit). Persze így is max a 4Gb - videoram a használható mennyiség (swap file méretét nem veszi bele).
  • Facek
    Holélszte? :D
  • Gordis2k
    Sejtettem egy újabb kellemes kronikaváltás... anyi bugot riportoltam már viszaathatnának 2 bannolt accot cserébe...
  • ErrOrHUN
    nem csak este, véletlenszerű az egész
  • Endaer
    van. szintén chello, mint neked. De ez nem csak rolunk szol, a klanban Jedibreaker szerint mindenki lagol es dc-zik.
  • Gordis2k
    Van más akinek elkezd lagolni estefelé a játék és kidobálja dcvel?
  • daemonervosa
    mivel toltad? ogw?
  • Symbiont
    Mert microsoft :P
  • Gordis2k
    Annak aki nem tudna 38 órával a beüzemelés után:

your account Egyprobatmeger banned becose illegal 3rd program.

Várakozó üzemmód!
  • anarga
    nekem sem kezeli 64bites xp..
  • eloim
    rég volt, tán igaz sem volt... A frenzy már koránt sem olyan szép mint volt CT1 előtt. 30% fölött ahogy Typh is mondta a damage kb fele a korábbinak, ettől függetlenül jó buffokkal igy is lehet haladni a destroval.

Ugyankkor egy jo healerrel (aki 30% alatt tud tartani) és vr nélkül,no meg egy healthes fegyoval vissza lehet idézni a régi szép időket (ld CT1 előtt)