88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• ErrOrHUN
    fura, nálunk akik kamaelt húznak folyamatosan pvpznek(lvl 1-50)
  • FickDeineStory
    ja ja nem csak s grade-be kéne pvp-t nyomni hanem kisebb szintekre is bekéne több mindent építeni. Nem 40- szintekre gondoltam de 40+-tól már kellene minden hiszen sub class-ok is vanna meg a most xp-ző kamael-ek is elég sok mindenből kimaradnak meg a többi játékos aki kisebb szintű mint 75
  • Rorgosh
    Szia! :)

Nem pánikolj. A magic m crit nem túl gyakori. Még a teljesen m critre gyúrt buffokkal is kevesebb mint 10% az esélye. Emellett egy S grades ellenfél ellen sajnos S grades védelem kell: vagyis S grades ékszerek.
    Amúgy egy összecsapásban a tankok jó túlélők az azonos szintű ellenfelek ellen, csak ez még kevéssé épült be a war klánok taktikájába, mivel nincs túl sok magas szintű (S grade) tank.
    Azt meg sajnos el kell fogadni, hogy az NCsoft jelenleg abban az irányban fejleszt, hogy csak S grade-ben legyen pvp... :(
  • Rorgosh
    Miért nem kereszteljük ezt a fórumot át sétáló fórumra?! Azt még lenyeli az ember, hogy a fél magyar játékostársadalom sétálót nyom, de nem lehetne a sétálóról valahol máshol beszélni?!
  • KisEmir
    Cso all!
    Elosszor is kellemes unnepeket!
    Valaki tudna valaszt adni arra a kerdesre hogy melyik setalora fizzessek elo? amelyik tamogatja a kamaelt is es mukodne a Franzon??
    Legyszi help! most kezdtem a temat offon!
    (ocsem accarol irok)

Elorre is kocce!
    udv KaNqukac
  • Gumbo
    mi az a kisangyal ott a jobb oldalt?
  • Sámán
    Froz GRAAT!!! Mákcsíítter!
  • FickDeineStory
    hát én így vok ezzel. De fr0z3n már tuti gazdag ember azzal a +15ds-el szerintem 300-350kk-t simán meg ér neki. láttam h +6 ts betört akkor én se próbálom az enyémet feljebb húzni elég a +6:D
  • xt198
    nincs kedvem
  • GibboRamone
    bezony!
  • solyomb
    Miért nem?
  • BaalKain
    De kár hogy nem kraftos az a törp :S
  • xt198
    nem.
  • phalanx
    sieghardt-on eladó egy 79-es sagittarius (30k) és egy 72-es spoilos törpe (15k) pm ha érdekel
  • darkmenx
    http://darkmenx.dragonians.eu/LII_CT1_Goldmaster.rar
  • Gordis2k
    Annyira kemény vagyok!! Az uj karikat a Risingsun 2be pakolom a wh miatt! ÉS háborúban vagyok az MXGalliancével és a Tempezt2-vel is!!!

Ami a legdurvább, hogy TULERŐBEN VAGYOK! Mind a két klánjukban csak egy low lvl leader van:) tehát ketten vannak én meg hárman vagyok :) Ebből egy 74+os TÖRPE!! GF
  • Gordis2k
    Rossz klienset töltötél le ennyi. Töröl és letölt nem tesztszerver klient.
  • GamerAdams007
    Betör valami olcsóbbat, utána nyomja a másikra?
  • ventel
    Ha csak a bartz online valszeg még mindig a PTS re akar loginolni.
    AZt hogy miért a PTS re akar menni, már a klinestől vagy NCsoft tól kellen megkérdezni.
  • GibboRamone
    Latom az enchant technika meg a regi. Grat!
  • Kekszakall
    Hat en ezt nem vettem eszre sajna.
    Nekem 1 db D-s fegyo torott be +3 -> +4-re menet.
    2 db D-s +4 -> +5-re menet.

Szal a +7 Bloody -> +8-ra eszembe se jut hogy megprobaljam.

Inkabb WTT +7 Bloody Orchid/ Focus -> +7 Meteor Shower/Focus :))))
  • daemonervosa
    gz ! én a 4.et nem merem a krisre nyomni :(
  • FinalNaSa
    Ruby, mondtam már, hogy egy köcsög vagy?? Gratz!!!!
    WTB!!!!
    Amugy eddig azt vettem észre, hogy mióta Kamael van jobban adja az enchantot!! Én nem voltam ilyen merész de nekem eddig ami összejött: +7 Blinzlasher(+0n vettem), +9 Dark Screamer(+6on vettem), +6 tsu*sls(+4en vettem).
    ami tört: +6 Blinzlasher(+0n vettem). <-ez is felment 6ig szoval sztem javit az OE success rate-en.
  • BaalKain
    HELP PLS:
    A laptopomon egyszerűen nem indul a ct1. Folyamatosan azt írja, hogy "The connection to the update server has been terminated", amint elindítom az exe-t. Már leszedtem a hivatalos honlapról az l2-t, de hiába, azzal is ezt csinálja. System mappából indítva belép, de csak a bartz szerver online. Próbáltam PTS to LIVE-ot is, de az első csík végigérése előtt crittel.

Valakinek vmi ötlete? :)
  • MeoH #69157
    Nice, grt!!
  • fr0z3n
    Hát, végül csak összejott a dolog

• solyomb
    Ezt kifejtenéd, hogy melyik kaszt mi ellen jó, ha kérhetem mindet vedd bele, mindenféle kötözködés nélkül csak érdekel a véleményed
  • daemonervosa
    Igen a TK a linegae 2 ellen van pl :)
  • xt198
    minden kaszt jó valami ellen.. más kérdés hogy miből van sok és miből kevés :D
  • ErrOrHUN
    ne foglalkozz Gordival, ő lvl80as nukerben gondolkodik fullbuffban. azonos buffokban és szinten kb kiröhögöd a nukert. ha azonos buffokat akarsz, nézd meg olimpián meddig tart egy nuker egy paladinnak mondjuk :D
  • Symbiont
    Nem csak az armor esett ki?o.O Szerintem nem kapott hozzá kiegeket, javítsatok ki ha tévedek
  • Gordis2k
    A ruhat törd be kraftold át ASSben azt add el viszonylag magas áron! A kestyü sapi cipő jól eladva balanszálja a minimális veszteséged!! Tökéletesen kijön az értéke!
  • Gordis2k
    Mutes egy a-grades archert aki tuléli egy vortex critemet pls!
  • solyomb
    Van valamilyen kaszt aki tallum ligtot használ? Esett egy armor még régebben de kb képtelenség eladni:/
  • solyomb
    Milyen topA cucc kerül 500kkba? ÉS azért mert 1x beléd lött valaki 7k-t attol még az nem egy konstans dolog:)
    Amugy ha a tankod Temple knigt ne várd meg az ig botot, kezdj ujat:)
  • daemonervosa
    Probald meg +3as Sbe, barrier, aqua,wind,unholy,elemental protectinel , hidd el egész más eredményt fogsz kapni :P

egyebkent nuker ellen addig tart a pvp amig nem kapsz be vmi nyomorek lassitast . :)
  • johnnyy
    Tök igazatok van! Csakhogy én nem archer vs tankrol beszéltem. Hanem tank vs nukerröl, illetve archer vs nukerröl. Továbbra is az a véleményem hogy archer kilöheti a nukert seperc alatt, mig a tank oda sem ér a nukerhez. Túlélni tudja, de megnyerni a boxot nem.

Duelnek semmi köze a pvphez.

Valoban nem sokat töltöttem lilán ésakkor mivan, attol még 7k-val lönek meg:), az is igaz hogy a nukerek akik miatt sirok 78 körüliek. Nade szar ám 1 lövéstöl kihalni bakker:(
  • GamerAdams007
    Tank > Archer... oda se érsz? Shackle! 10/9x bejött, igaz ez az én szintemen értendő (tehát kb 55-ön). Aztán ott van agression, mostmár playerre nyomható, nyomod-jössz-nyomod-jössz, és már utól is értél, mert a csóri archer ha nincs fullbuffba, meg slow bowal, akkor bizony nem lő túl gyorsan, 1 hate alatt 5-6 métert is behozhatsz. Ha nem jön be crit, akkor nem is sebződsz sokat, elvégre kicsit erősebbek lettek a tankok, mint régen voltak, én 53-on dueloztam egy velem egy szintű DA-val, kb. egyszintű cuccba voltunk (doom armor, nekem light, neki heavy, illetve mind2őnknek top C fegyó [emi-sls]), és 10-ből 2x tudtam megverni, de csak mert bemakkoltam stunt+doubleshot critet. Jah és akkor a citát elő se vette...
  • daemonervosa
    Feltehetek egy keresztkérdést?

Te a 7 hónapod alatt hány percet toltottél lilán ?

• johnnyy
    Kivéve az archert aki 900rol kilövi a szemét. Legalább is több esélye van, csóri tank oda se ér. Amugy meg nem értem miért nem csak nukerekböl áll a game, hamár ők a legerősebbek és ök fejlödnek leggyorsabban. Rossebbnek a többi:D