88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• ErrOrHUN
    elég ütni, múlthéten 6x buffoltam mire meglett a srácnak a véres rongy
  • MeoH #69260
    Hat e fene tudja meg ILban, kb 1 honapja Gordival vagy 2orat csepeltunk mire bepirult 1-1.
  • z0l3e
    hmm, baium qustnél amikor az overlordot kell ütni bloody fabricért még mindig az ütés után adja a bloody fabricot vagy most már meg kell ölni érte ?

már 2 órája ütjük 5en a dögöt és senki nem kapott bloody fabricot
  • Akhi
    grat
  • johnnyy
    Noob kérdés bocsánat érte, de ha privát üzit kapok ezen a forumon azt hol látom meg?:D
  • fr0z3n
    thx, sajna mar nem sokat er ...

• FinalNaSa
    Grat te makker!!
    mennyi az ara?? Ez is 1B korul???
  • Tüskés
    LOL. Az egyetlen summoner, amit utálok. :D
  • csuzlee
    KELLEMES ÜNNEPEKET MIDENKINEK :D
  • FickDeineStory
    én pl láttam nagyon jó Bishop videót is. Mint mondtad, hogy mind a kettő jó karakter csak játszani kell velük tudni én azt mondom, hogy ezeken kivül az összes többi ugyan ilyen jó csak játszani kell velük tudni.

Szerintem legyél Phantom Summoner.
  • phalanx
    még mindíg eladó sieghardt-on egy 79-es sagittarius (30k) és egy 72-es spoilos törpe (15k) pm ha érdekel
  • kakadara
    De mar letoltottem 2fajtat es minda 2 rossz most toltoma 3. at remelem ez jo lesz eddig a kicsomagolasnal volt a gond
  • ventel
    akkor mi lenne, ha átmasolnad a ct1 et az asztalirol a laptopra? :)
  • Kekszakall
    Szerintem toltsd le a CT1-t. C4-rol szerintem nem fog menni az update.
  • kakadara
    Hali VKI help meg mindig
    Az update allandoan megall
    feltettem ujra az l2 c4 et es most mar az update a lineageII.new.file nal nem megy tovabb a vegenel megall es paffoooo
  • ZsuzS
    Boldog Karácsonyt Nektek :)
  • Sorbon
    Ismét....GRAT!!!
  • BaalKain
    nem vista :S sima xp
  • eloim
    véletlenül nem vista van a laptopon? ha igen akkor probald a progit rendszergazdaként futtatni, elvileg úgy mennie kell
  • BaalKain
    én is bent vagyok már
    csak a laptopomról nem fut a game :S
  • ErrOrHUN
    imádkozz :D amúgysincsenek bent emberek, sokat nem veszítesz
  • BaalKain
    Hali!
    Valaki helpeljen már pls.
    Letöltöttem a ct1-et fájlplenitről, check fileval még töltögetett hozzá másfél napig vmit, erre mikor be akartam lépni megint csak egy szerver volt online (bartz). Namondom fasza ez megint pts, rányomtam a ptstolive exet, erre ugyanazt csinálta mint eddig: az első csík végénél kilőtte az update window-t és utáa azt írta hogy unable to connect update server.
    Mi a lószart csináljak?
  • Chryst64
    Utólag is Boldog Karácsonyt! :)
  • Chryst64
    Dawn
  • ventel
    Hali!
    Mindenkinek uazt amit nekem is kivánt, kivánna.

SH n ki nyert, dusk vagy down?

• PhoenixKnight
    Rune/Goddard/Giran/Aden 100% hogy A garde clan hallok vagyis halál után 50% rez ha odamész +buffok (minden lényeges és minden max szintü kivéve haste acu emp dw focus )
  • zedleey
    plz
  • zedleey
    tudnatok egy oldalt ahol megnezhetem melyik clan hall mit adhat
  • kakadara
    Vki help az update allandoan megall
    varom a segitsegeteket thx
    Download C:/Program Files/Lineage II/animations/0.rtb file
    ennek a letoltesenel jar amikor mar csak 1 kicsi hianyzik es megall
  • fr0z3n
    Humm, mik vannak

• Gordis2k
    Szerintem legyél íjász vagy tőrös azokrol tök jó videók vannak velük vannak. Vagy legyél SPS nem is tudom fogj lehet, bár szeritnem minegyik jó krakter csak jól kel tudni játszani velük szerintem például.

u.i. Ha zavaros kicsit bocs de probáltam azonosulni. Melyik mind a kető jó? Törös+ijász vagy ijász+sps vagy esetleg sps+törös vagy talán sps+ijász+törös a mindeketőjó? Várom a tanácsokat. Előre is köcce.

Na csász.
  • Spellder
    Császtok én még nem tudom igazán hogy mit kezdjek, Lehet ijászt fogok vagy töröst mert amiket videokról láttam róluk az ütős.De viszont nem tom mert lehet inkább egy sps-t fogok.Szerintem mind a 2 jó karakter csak játszani kell jo vele.De még nem tom.Várom a tanácsokat. Előre is köcce.
  • Padidiver
    lol ember mondták már hogy NAÍV vagy??????
  • FickDeineStory
    köszi ha lenne se kéne mert sokkal kevesebbért is adnak (meg eventre nem költünk)

amúgy pontosítok nem gondolkodnom kell meg tanulni, hanem normálisan leírni azt amit akarok mondani (mert így tényleg hülyeség lesz amit leírok)

esetleg ha te meg megigéred, hogy kevesebb illegalitással játszol a jövő évtől? :)
  • TruBy
    Boldog öhm..öhm.. Karácsonyt (megvan) Minendkinek! Békés Ünnepeket Kíván Az Orosz Maffia. Sok Boldogságot Az Ifjú Házasoknak. Boldog Születésnapot pici Jesus (ejtsd Dzsizusz ). Váljon Valóra Az Álmod Pici Bambi. Legyen Több Jó Szerencsétek Kevesebb 4 Levelű LóHerével . Isten Óvja A Magyar Hont...és a többi, és a többi .
    A Szomszéd Nénikének Meg Üzenem, Hogy Nem En Loptam El A Fáját!
    Allah Legyen Veletek.
  • z0l3e
    ne báncsd má, karácsony van, még a hülyéknek is
    "boldogok a lelki szegények......" ;P

FickDeineStory, a sapka nem növel semmit, a karácsonyfa növel mp regent
    (na erre az évre is megvolt a jócselekedet )

• Gordis2k
    2tőt már eladtam de eggyel még kint ülők giranban teonon ha kell 100milla de 3xos hp 4xes mana reg.

u.i.: Lehetne az az újévi fogadalmad, hogy gondolkodni tanulsz!
  • KisEmir
    Boldog Karácsonyt, és ban mentes ünnepeket kívánok!
  • FickDeineStory
    én szerettem volna, ha kicsit több időm jutna ez idő alatt l2-zni, de sajna kb fele annyi lesz még 2 hétig mint átlag szokott lenni. De nem baj addig is haladok valamire:)

Amúgy lett már vkinek eventből sapkája azt olvastam az event leírásban h nagyon sokkal meg növeli a hp és mp reg-et na ez jól fog jönni, csak az a baj, hogy valószinű csak event alatt lesz használható a sapka:(
  • mAilkaEVO3
    Bolgog Karit mindenkinek :))

KKÜ :D