88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Akkor viszont más is megteheti, hogy neked nem tetsző módon írjon.
Mi lenne ha a tartalomra koncentrálnánk?
Szerintem csak egy hangyafasznyival kevesebb arc és kicsit több segítőkészség lenne a megoldás. "bb" -
KisEmir #69300 pont -
angol bill. es winfossal nem eroltettem. Es mert megtehettem. "kötekedőkből már úgy is sok van" bb -
ékezet luxus?
-
Lehet, hogy en is kotekedo vagyok es en is kovetek el helyesirasi hibat, de ha mar 1 forumba beirok, atnezem mit pottyogok, hogy legalabb legyen vmi ertelme, formaja. Foleg ha csak 1 mondat... szoval flame on -
kötekedőkből már úgy is sok van
-
FickDeineStory #69295 teon-ra vagy franz-ra gyere
ha teon-ra jössz írj pm-et itt a fórumon -
Örülünk, hogy ismét egy magyar tanárral bővül a fórum
-
Gomez6 #69293 sziasztok en is most fogok lasan kezdeni a 60day -os accont ma + van csak a dobozol L2-ot varom hogy ki hozzak -
FickDeineStory #69292 hát ez az MMO toplista a világ 1ik legnagyobb hülyesége.
kb két hete olvastam 1 amerikai internetes újság cikkét az l2 és a wow összehasonlításáról. Amiben wow-ot az l2-höz képest ha 1 szóval fejezte volna ki szarnak nevezte volna. És ezt is mellé kommentálta ami nem szó szerint de meg ragadt bennem: Miközben ha a világ legnépszerűbb játékról beszélünk akkor mindenhol a wow-ot emlegetik, de van 1 játék a Lineage 2 amivel mégis több mint 17 millióan játszanak míg a wow-al csak 8-9 millióan
Sanya szerinted ki a volt ally-d az ITT 10 legjobb jelenlegi pvp-se vagy tvt-se leírnád ezt nekem kíváncsi vok rá ha gondolod az exile-ből is írhatsz 1 ilyen listát köszönöm előre is -
gratula pryros:>
szép ünnepi ajándék:P -
Grat!!!
(látom te is küzdesz rendesen a helyekkel inv-ben...
)
-
Telyesen baromság ez a cik... ne is törödj vele. -
dragster #69288 Ezt a top10 MMO-t a Blizard támogatta? :P
Érdekes,hogy Ragnarok nincsen benne a listába,bár annak csak 25millo előfizetője van Kóreába... -
LaWMaN #69287
Igaz csak másodiknak sikerült, mert Eloim a végén megint beelőzött (Grat neked is mázlista). Külön köszönet mindenkinek, akik segítettek, hogy ezt is megérhessem. -
Ez egy hulyeseg, csak a koreai szervereken tobben jatszanak mint wowot ezegesz világon. -
KisEmir #69285 Nem igazán, csak másik accon van, ami éppen használatban van...:)
UI.: Még mindig keressek Academy-t! -
dadas9999 #69284 Top 10 Most Popular MMOs
Gordi ehhez mit szólsz?
csak 1 milla L2? sokkal többre tippeltem, főleg koreai oldalon -
Érdemes elf karaktert kezdeni, mert azok gyorsak. Érdemes sötételfet, mert azokat erősek. Érdemes ember karaktert csinálni, mert az a kettő keveréke. Érdemes ork karaktert kezdeni, mert azok olyan sok érdekes dolgot tudnak csinálni, vagy törpét, azok meg nagyon ügyesek, mindenhol feltalálják magukat. Szerintem érdemes kamaelt kezdeni is, mert az most újdonság, és nem csak te, más sem ismeri igazán jól.
Érdemes gyűjtögetni, és az egészet feladni néhány jó kis pk kedvéért.
Mindenesetre ha rám hallgatsz, te magad nézel utána annak a játéknak, amit játszani készülsz, és teljesen mindegy, milyen karaktert kezdesz, az egyetlen lényeg, hogy te élvezd vele a játékot. Újrakezdésre bármikor lehetőség van, amíg befizeted az accot. -
fr0z3n #69282 Rám ez nagyon igaz
-
ehh sajnalom :( de majd a kov:P -
Mi lett Emirkehahr-al, otthagyod a palát?
Ja, és régen voltam, majd elfeledtem:
KELLEMES ÜNNEPEKET MINDENKINEK!!! -
KisEmir #69279 Szevasz!
Hol a mondat végi írás jel?
UI.: Academy-t keresek Franzon!!! -
kjdshfkjlshfd #69278 Sziasztok Arcok!
Most kezdek majd offon, es szeretnek nehany tipp kapni hogy milyen
karival erdemes kezdeni, vagy mit erdemes csinalni :)
koszke elore is, bb -
BaalKain #69277 Inkább úgy mondanám hogy volt :) -
Tul sok penzetek van -
BaalKain #69275 Pedig olyan ígéretesen indult +0ról tegnap :((
-
Drága Headshot... 

-
fr0z3n #69273 Valaki unatkozott Giranban 

-
Sorbon #69272 Örült!!! 
-
QFT!!!
owned!!

-
Te Drizi a gorak +10es GSével mi a helyzet? -
ErrOrHUN #69269 valaki kérdezze meg drizztől, hogy Gorak +10es GSével mi a helyzet, köszi -
fr0z3n #69268 Hát legszivesebben : -
Symbiont #69267 Gordi, majd gyere fel légyszives msn re, köszi:) -
Mi futott át rajtad amikor megláttad a végeredményt?
Legközelebb inkább add nekem mielött betöröd:) -
GRATZ szép munka másnak sokkal kevesebb cry jön ki egy ilyen fegyóból! lol:P bolond vagy te mindig mondtam.:)) -
bannerbe -> l2vackok /btw ez retail forum/ -
Patar #69263 Hi all nem tudod valaki 1 müködő magyar szervert a lineagéhez? -
z0l3e #69262 köszi :)
2 és fél óra után mindenkinek meglett 10 másodperecen belül...lolz