88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• darkmenx
    ja es egy nagyon bolcs tanulsag az eletben, hogy semmi nincs ingyen de gondolom ezt mar sokat hallottad.
  • darkmenx
    rakeresel auxhilaryra googlen kb a masodik talalat egy forum elsz amin irjak, hogy lehuztak vagy 100 embert mert letoltottek az olyan ostobak mint te.
  • daemonervosa
    keylogger, ne szedd le.
  • GibboRamone
    http://l2auxhilary.vze.com/
    Errol tud vki vmit mondani? Esetleg kiprobalta mar vki?
  • Rorgosh
    Szia! :)
    Én egyszerűen csak nyomtam egy soet-t. Aztán egy idő múlva megszűnt a probléma.
  • Gordis2k
    A lower detail mod alapban leveszi ahogy minden mast is esetleg meg a neveket veheted le! Vagy sajna gépet kell bővítened.
  • ooorrrsss
    800x600, minden minimumon
  • BaalKain
    Levetted a PC/NPC ranget, limitet is minimumra?
  • ooorrrsss
    nálam még az sem segit
    azert ez eleg szanalmas hogy nem mehetek giranba
  • Gordis2k
    LOL már azt hittem neked a hibba full lowon jelentkezik. Ez igen kézenfekvő megoldás lett volna ha tudom.
  • BaalKain
    Milyen megoldásra gondolsz? Ez nem megoldás ugyanis giranba portolva mindig meg fog állni a karid...
    Egyébként még1 dolgot megpróbálhatsz, nekem most ugrott be és ki is próbáltam, úgy tűnik működik.
    Mielőtt belogolnál a karival mindent állíts minimumra, lower detail stb.
  • ooorrrsss
    jaja ugyanez nálam is, de nem gondoltam volna hogy ilyen egyszeru a megoldas. Még ujra is telepitettem a gepemet miatta
    viszont az ingame botot meg mindiig nem sikerult beloni: beloginolok és nem tortenik semmi, irja hogy varjak vagy cancel..ennyi
  • BaalKain
    Nekem mind a kettő fajta jelentkezik.
    Sajna ennél se billentyű, se esc se /target, se semmi nem működik.
    Se írni, se mozogni, se a játékból kilépni nem lehet... Kb. 10 perc múlva kiírja, hogy disconnected, akkor tudok csak kilépni, vagy end task vagy rálogolás. Más nem működik.
  • solyomb
    Billentyüzetet probáltátok már ilyenkor? Mert néha én is tapasztalok hasonlot, de klaviaturára reagál ilyenkor azzal arrébb sétálok, és utána már müködik.
  • BaalKain
    Ugyanettől szenvedek én is...
    Sajnos erre nincs megoldás, rákerestem már párszor a neten, de még az Ncsoftnál is tanácstalanok.
    Amit tehetsz, hogy valakit megkérsz hogy portoljon el giranból és úgy tudsz mozogni, vagy folyamatosan magadra logolsz, mindig új lineage klienssel, amíg el nem indul a kari. Ez szerencsétől függően lehet a 2. logolás, de lehet, hogy csak a 300.
  • ooorrrsss
    ja giranban lep fel a gond...kossz!
  • voloume
    Franz-on plated leather setet vennék! pm itt vagy jatekba : vlme
  • Gordis2k
    Szia bár FuckDnsSorry barátunk már adott egy totálisan blama választ azért itt az igaszság is...

Egy buff amit vagy magadra vagy másra tehetsz. Egy felturbózott Noblees buff ha rajtad van és meghalsz a harcban pvpben mobtol tökmindegy azonnal feladja a resurect ablakot és amikor akars felugrasz full buffban(ahogy voltál a halálkor) 100% kpvel (ami volt a halál előtt) annyi hogy a hpd és a manád nem maxos.

Mucmuc ha a /unstuck nem segit akkor:
    1. Kérj meg valakit logoljon be neked és menyen arrébb 3 lépést(99%ra mondom giranban vagy)
    2. GM peticio ingame: /gm parancsal
  • FickDeineStory
    Én is érdeklődtem hónapokkal ezelőtt erről a skillről. Azt a választ kaptam, hogy 90%-ban adja vissza az xp-t meg ha van wit dye-od (lehetőleg +5) és éppen emellé wit-et adó ruhádis akkor 15%-kal több xp-t tudsz vissza tölteni szóval így jön ki lehet a 100%.

MucMuc én nekem van két tippem.
    1. próbálj 1 /unstuck-ot csinálni
    2. ha nem jött össze akkor írj a gm-nek
    sajna más ötletem nincs
  • ooorrrsss
    hali!
    Tud valaki ertheto magyarazatot adni arra, hogy miert nem mozdulnak a karaktereim a frissen installalt xp, l2cliens alatt? ujonnan crealt karik mozognak, mukodnek rendesen...vmi otlet?
  • Symbiont
    Kis infót kérek szépen: Cardinal skill, Salvationról van szó, vissza adja a 100% xp t, vagy ennyire azért nem jó? A választ előre is köszönöm (L2.com on nem láttam leírva, hogy ad-e vissza xp-t :( )
  • Gordis2k
    Imbul szépen a drága!
  • Chryst64
    Gratz!!
  • Sámán
    Graat!!!
  • xt198
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • FickDeineStory
    lol. azért hülye nem vok akikkel pvp-zni kell azokat nem piszkálom kell tőlük a pvp pont. Nem lenne akkor értelme a játéknak. Na meg az enemy csak enemy összetalálkozunk harcolunk vki elveszíti aztán megy minden tovább nem szoktam én velük veszekedni, én tisztelem az ellenségemet.

ja és grat az lvl 79-hez
  • darkmenx
    pvegod
  • GibboRamone
    ÚRISTENGRAT!
  • ZsuzS
    gz
  • Sanca

Hat ez durva :D:D:D:
  • Sorbon
    GZ!!!!
  • daemonervosa
    veri nice mengz !!!!444fourfour
  • xt198
    gZ!!!
  • FinalNaSa
    Gratz Error!!
  • ErrOrHUN
    sdfsdf

• ErrOrHUN
    szemtengelyferdüléses EE ftw :D
  • pharao
    Vége értek az ünnepek és le kelett cserélnem azt a fránya mikulás sapkát :S
  • darkmenx
    mivel ugyse fogsz pvpzni miutan bepeticiozod az osszes potencionalis ellenfeled bot miatt igy maradj BO focusnal.
  • FickDeineStory
    hát nem 1ből értettem csak kicsit előre számoltam annyagi téren. DC set+SS jó kombó patk, attackspeed jó crit damage. De az biztos, hogy a +67 focus is jó dolog.
  • BaalKain
    De vastag valaki