88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• BaalKain
    Megoldom teonra is, mennyiség és megbeszélés kérdése :)
  • darkmenx
    az OOG azoknak biztonsagos akik akkora faszlamak, mint te, hogy futtassak(szerintem)
    az meg, hogy ezt mennyire egyszeru megallapitani... ha beallitjak szerver oldalon, hogy beengedjen kissebb protokollal es mivel engine.dll be van packelve (barmikor lehet dumpolni nem errol van szo)
    akkor lehet, hogy kibaszottul nem fog eszedbe jutni egy karbantartas utan, hogy volt protokol frissites, mert beenged a regi bottal is.
    ezenfelul a gameguardot frissithetik akar minden percben vagy esetleg minden karbantartasnal mig uj walkert kiadnak kb ~havonta(?)

sok szerencset kivanok en es a kaknub detekt team minden OOG hasznalonak.
  • darkmenx
    lovagolhatsz meg felevig az ebay dolgon de hidd el, hogy itt az emberek 90% leszarja a te velemenyed es pontosan azert, mert ez a 90% ebayel vagy ebayelt.

penzt meg barmibol lehet csinalni a piacon amit kiutsz akar 100% haszonnal is, ha tudod mit mennyiert lehet eladni.
  • FickDeineStory
    na kész teljes tragédia vége az X-neknincs már dvp (börtönben), fractal(elhagyta az X-et), danieldefo(eladta az acc-ját), vweider(eladta az acc-ját), plazma(ki lépett az X-ből) ennyi volt ha nem lesz hirtelen után potlásuk akkor teljes ITT hatalom lesz. A Luxaterna,ChaosOfLegion, Aliens elhagyta az ally-t a RedSunrise és RedSquad egyesült a másik két X klánnal
  • FickDeineStory
    el kell, hogy szomorítsalak mert a teon-on játszom:D

azt mondják a GM-ek nem foglalkoznak azzal ki vesz cuccot ki nem. Igazából ez az ebay olyan dolog, hogy szerintem akkor sem követsz el hibát szerintem ha veszel akkor se ha nem. Teon-on már annyira elharabódzott a sok bot, hogy nem igazán lehet sajnos máshogy pénzt szerezni, mindig próbálkozok vmivel, de a botoknak mindig töbszöröse van belőle és fele áron, mint amit te megtudnál szerezni. Tehát tulajdon képpen a spoilos és kraftos törpe játékélménye ki van lőve. Én direkt spoiler-el kezdtem a teon-on, hogy majd szerzek pénzt, de inkább csak kiadásom volt több a sok bot miatt. Szóval most már azt mondom, hogy egyeltalán nem baj az ha vki vesz pénzt hiszen szinte másképpen már nem tudna játszani esetleg iszonyatos szenvedések árán kb mindent töbszörös idő alatt elérve.
  • Kanqukac
    Inkabb csak masnaposnak!Tanulastol tulhajtottnak!Faradtnak...Tul sok a stressz
    Sztem felreertetted a "De nem mondom el:P" soromat egyenlore nem akarom hogy az emberek kezpenznek vegyek a dolgot aztan meg en legyek a szar szemet ha nem muxik...
    Volt mar ra pelda...
  • BaalKain
    Hali!
    Sztem ebben tudok segíteni: WTS adena Sieghardt, Franz :)
  • anarga
    a pszihologus minositene teged tul konnyen es hamar retardaltnak.
  • daemonervosa
    Kérlek NE mond el :)
  • Kanqukac
    Akkor marad az IG:P
    OOG addig biztonsagos amig nincs protokoll frissites(szerintem)
    Ezt ha minden igaz konnyu megallapitani...
    De nem mondom el:P
  • Trixtan
    Köszönöm a segítséget! :)
  • daemonervosa
    WÁÁOOOOO Vazeeee ez tééleg meeegy !

Próbáttkitejis! Nemkeehozá ingéém gecóóó !

Sráácokk amugy nemtudjátok ménemtokbeléni? Vmi koreai szart ir gecóóó
  • FickDeineStory
    attól is függ, hogy milyen fegyvered van. ha van 1 +5 vagy jobb akkor szerintem aligator island-ra is mehetsz az is jó hely 2x-hps mobok is vannak ott és 1-2 lövésből leszeded őket jó xp-vel droppal (bár ez már ha sub-od van nem annyira számít) és itt is esik a herb.

Nézd meg mind a kettőt aztán maradsz ahol jobb az xp
  • FickDeineStory
    na most kezdek megbolondulni:D nincs pénz nem tok mit csinálni:D elkezdtem quest-elni 1 fél délelőttön keresztül utána kiderül, hogy 70+-os mobokat kell ölni. semmi ötletem sincsen, hogy szerezzek pénzt:(
  • Gordis2k
    Persze, hogy belehet!! Sőt sokkal jobb mint az IG.

u.i.:
    Az fentebb leírt mondatomat egyik barátom se vegye figyelembe. Köszönöm.
  • Kanqukac
    CSao all!
    OOGvel belehet menni!Volt reggel egy szerver resi...
  • Gordis2k
    Mazohista:)
  • MeoH #69534
    Ehh tenyleg:D Na szoval az spsem 0 walkerrel 1altalan nem fejlodne:P
  • TruBy
    Jah és potyog rendesen a herb, csak szeritem sok a bot. De Sps-el meg lehet oldani ezt a problémát
  • TruBy
    Látom MEoh reggel van... Leírta, hogy van neki 62SE/72PP/40EE supportja .
    Egyébként mi Ivory melett fejlodunk. először a jobb oldalán, majd északon. Jó XP
  • MeoH #69531
    Sps support nelkul sehol sem fejlodik tul jol, eroteljes manahiany fog kiserni...Keres olyan helyet ahol potyog a herb.
  • z0l3e
    nah, végre megvan az sps sub :D
    pár ötlet hol lehet a legjobban fejlődni vele (62SE/72PP/40EE support és 0 walker :p) ?

• FinalNaSa
    Köszi, megoldódott
  • ErrOrHUN
    tiszta legyen a hosts-od
  • Gordis2k
    Az elsőn nem volt elég guba(vagy mindketőn) igy minimum 24 orát várnod kell mielőt ujra.Ha véletlen 23ora 59 percel az előző után probálod akor is lenuláza és ujra 24ora!!!
  • FinalNaSa
    Valaki tudna segíteni, hogy miért nem megy a botom? Reggel rendesen befizettem, ki is írta, hogy minden oké erre semmit nem csinál.
  • FickDeineStory
    hát mindenestre nem fogok élni vele. Azért van a spoilerem, hogy spoilozzon és már vagyok vele olyan szinten, hogy tud is drágább értékeket spoilozni gyorsan buff támogatással meg még gyorsabban megy majd.

Azért köszi, hogy leírtátok a véleményeteket.
  • Ved
    vársz 24ht és megpróbálod újra
  • Mydgard
    WTB +8 vagy +9 tsu*tsu, pm CsardasKiraly - Franz
  • Trixtan
    Nem játszottam 2 hónapig, megszüntettem az account fizetését s most, hogy újra kezdeném reactiválásnál ezt az üzenetet kapom:

Payment Validation

There was a problem processing your request:

FRAUD SUSPICION

2 különböző visa kártyát is próbáltam de semmi, megnéztem már más ip címről a válasz ugyanez, esetleg valami ötlet mi lehet a megoldás?
    előre is köszi
  • Trixtan
    legjobb védekezés a támadás

2008. jan. 06. 19:54 | privát | válasz erre | #69466

keylogger, ne szedd le.
    Válasz 'GibboRamone' üzenetére (#69465) DO yoa laik buttseks ? ;>

© GibboRamone
    2008. jan. 06. 19:36 | privát | galéria | válasz erre | #69465

http://l2auxhilary.vze.com/
    Errol tud vki vmit mondani? Esetleg kiprobalta mar vki?
  • darkmenx
    aki azt mondja, hogy legalis az olyan ostoba, mint te. az ncsoft erdekeltsege az egeszben az, hogy a farmer vesz 20-30-40-50 accountot, hogy adenat farmoljon ez egy emberre juto 50 account, ha van x tarsasag aki adena eladassal foglalkozik az mar x*50 account (50 csak atlagnak, ismerek par embert akinek boven van 80-90 accountja is)

ezekbol felevente kibannolnak 10-20 -at, hogy ujra vegyenek parat, ugye a havi fentartasa egy accountnak kb. 20$ ha ujra megkell venni az durvan 2*20$

ahoz meg, hogy kibannoljanak vagy be kell, hogy reportoljanak vagy tenyleges bizonyitek kell nekik rola, beszelgetesrol screenshot, log (ha veszik a faradtsagot megnezni) vagy esetleg ha van online GM mikor a farmer atadja a penzt a masik embernek, online GMet kb. 10 perc "varazsolni" csak irni kell par (kb. 2-3) peticiot.

nem tudom, hogy mennyi idos vagy de ez az adena vevesben valo erdekeltseg kb. "common sense"
  • fr0z3n
    Az élet igazságtalan...
  • FickDeineStory
    igazán letisztázhatná már ezt valaki:)
  • Symbiont
    Azért nem olyan könnyű ezt kiszúrni:P
  • FickDeineStory
    Mondjuk nem tudom akkor a GM-ek mi alapján adnak büntetést mert van olyan aki rakásra veszi a pénzt és cuccokat és soha semmi büntetést nem kapott
    De én is hallottam arról aszem h vki kapott vásárlás után büntetést.

Azt hallottam most, hogy az NCSoft-nak is van érdekeltsége az adena eladásban. Szóval lehet, hogy csak a vásárlás egy része legális gondolom az adena. De akkor lehet, hogy account eladást már büntetik vagy nem tudom. De én most utána érdeklődtem és szinte mindeki azt állitja, hogy adenat venni legális és az ncsoft is érdekelt benne.
  • Endaer
    nem tudtam rola hogy milyen, probaltam keresgelni de nem talaltam infot - keretik nem hasznalni :)

Trixtan, majd en is szamonkerek rajtad vmit amirol fingod sincs es akkor legyel okos.

FickDeineStory: bitte, FickDeineStory. KamaelPluszt mar kitargyaltuk itt egy honapja vagy meg tobb.
  • FickDeineStory
    Hát mindig tanul vmit az ember a saját hibájiból és igyekszik azt javítani.

Amúgy tudjátok, hogy a Kameal Plus jön ki?
  • darkmenx
    "5. Nem adhatsz el és nem árverezhetsz el account-ot, karaktert, tárgyakat, érméket (ezután járó büntetés ha még is megteszed semmi)"

1000+1 embert bannoltak mar ki account eladas es ebay miatt
  • Gordis2k
    Nem tudom mit ettél...de az utóbi időben csak értelmes postokat írsz:( nem lesz így jó:( ha mindig értelmnesen írsz unatkozni fogok:P.