88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Chryst64
    lol
    Pyrost?
  • Gordis2k
    Egy ideje:)
  • bobbii
    Yo Excalibur!

csak nem abbahagytad a jatekot? nemaarr... hianyoznal :))))
  • Gordis2k
    A sieghardton az uj uralkodó klán dönt (Unicum) máshol nem tudom.

u.i.: Aki nem tudná az unicum az a klán aki annyira durva, hogy az ICAt boxolják partyn kivüli bufferként ENNYIRE!:)
  • Tüskés
    Tudtommal ez mindig egy jó kérdés, az utolsó pillanatokig kétséges, hogy melyik oldal nyer.
  • PhoenixKnight
    Megmondanám szivesen de már vagy 2 hete nincs forum acc om invinél ... <3 True :D magára vette hogy azt montam el akarja venni Sleepers 35k rep pontját...:D
    1ébként: True előállt azzal az 5lettel hogy Sleepersnek be kéne olvadnia HB be mert az jobb mindenkinek.. Régebbi Sleepers tagok meg elhajtották erre 1 nappal késöbb 1 forum takaritás és kiszorták azokat akik nem adnak semmit se az allynak csak drámát ..:) De Sleepers már amugy sema régi. CL abbahagyta a játékot azután meg kb mindenki aki számitott nekem én meg nem invi miatt voltam sleepersbe hanem az régi emberek miatt...1edül Foreigner +Cosmos13 maradtak joarcok . De nem ezért nem játszom. Simán nincs rá időm.
    Hiányziiiiik a BULLLDOOOOZER TEAAAM
  • kakadara
    Franzonk duskhoz vagy dawnhoz kell regelni?
  • molnarpe80
    lol ez a csávó teljesen kész van

te ez a fickdeinestory azt akarja jelenteni hogy "szarok a mondandódra" szépmagyar fordításban?

mi is hidd el

ezt nem hiszem el vazze

lőjje már le valaki pls
  • Gordis2k
    "Több vagy a többnél is több sebbzést sikerült bevinnie backstabbel?"

Az az ez itt a kérdés.
  • daemonervosa
    Dr lineage2jatekos
  • MeoH #69625
    Moricka, ha feled futna dvp es squeez fullbuffban es full bossekszer setben, kivancsi lennek mit csinalnal? Kb meghalnal, ennyi. kerlek ne ide irogass, menj inkabb lethalozd a destrokat...
  • solyomb
    És milyen kaszt voltam abba a videoba?
    Amugy el kell keserítselek, még csak nem is Sándornak hívnak:/ A játékos karim nickjét már el se kezdem boncolgatni.
    És amugy lethalal ölt meg? Több vagy a többnél is több sebbzést sikerült bevinnie backstabbel?

De amugy ez nem a trefort ovi chanel ahol az ilyen magas szintű oltásokkal bárminemü világösszeomlasztó dmg-t be tudnál vinni piciny lelkivilágomba:(
  • FickDeineStory
    Sanca-t akartam írni van itt 13248453 sándor becenév
  • FickDeineStory
    ú geci tényleg hülye vagyok bocsi össze kevertem
  • Gordis2k
    JAJA erre emléxem egyszer DVP kirándulni volt nálunk SHn én is ott voltam fának álcáztm magam. Kár, hogy a videon nincs rajta utána megültem egy rádőlő támadással. Később átmentünk hozzájuk egy szerver ugro tikettel 5en és nagyon elvertük őket!.
  • Endaer
    te tényleg egy retardált állat vagy. És még mindig van hova süllyedned, hihetetlen!
  • darkmenx
    nemtudom, hogy tisztaba vagy-e vele de Sanci sieghardton jatszik es soha nem jatszott teonon
  • FickDeineStory
    ma nem régen néztem 1 dvp videót Sanci te is szerepeltél benne. Az volt történet, hogy dvp meg aszem higgs meg squeez mentek 1ütt aztán megláttak titeket téged meg két klántársad oda rohantak hozzátok 1ik társad bsoe-t a másik exit game-et nyomott te meg elkezdtél futni aztán dvp 1 backstap-al megölt. Azért szerintem az durva dolog kilépni a játékból és úgy megmenekülni a pvp-től
  • phalanx
    na ezt nem ide akartam, na mind1 hátha itt is szerti valaki az ilyesmit :D
  • phalanx
    kint van au új draconian, eddigi legjobb munkájuk szvsz (na nem mintha az eddigiek nem lettek volna jók )
  • z0l3e
    http://youtube.com/watch?v=FLn45-7Pn2Y
  • Tüskés
    Az okoskodás eredménye: Aukcióból van neki.
  • FinalNaSa
    Az hogy létezik, hogy egy gyereknek +15ös NOGRADES fegyoja van, mikor tudtommal no grade enchant nem létezik???
    A fegyó neve:Improved Viper Fang!
  • cica1977
    http://youtube.com/watch?v=Qir9s1dpN6g&feature=related
  • z0l3e
    nem érted ??!!??! hát még a többnél is többet v. többet :D

PS: http://youtube.com/watch?v=HAgNxHolGOQ
  • solyomb
    Most akkor többet sebbez meg akár többet is? Szal a többnél is többet is sebezhet? Vagy ez hpgy müködik nem értem kristálytisztán:/
  • VipJoco
    Rajtamarad a +8 csak egy esetben nem ha upgradeled mammonál
  • DarkVen
    Egy apro kérdésem lenne:
    van egy +8-as tőröm, és akarok rá focus-t tenni, és ha ráteszem a focus-t, akkor leesik a +8, vagy rajtamarad??? (fontos)
  • Gumbo
    ez nem a Lineage2Játékos gyerek?
  • daemonervosa
    Dr. lineage2
  • Gordis2k
    VÉGRE VISSZATÉRTÉL!!!! Azt hitem valami gyogyszert szetsz és többet nem röhöghetek a kínos baromságaidon:) de van isten!!! Még mindig totál idióta vagy és ez engem olyan boldogá tesz:)
  • ErrOrHUN
    édes istenem...
  • anarga
    neszakertsmar.
  • FickDeineStory
    hát szerintem simán pláne hogy csak hp-ra megy a sebzés és azért 5-6 ezreket meg még többeket simán betud sebezni v még többet is. ezzel meg elég sok mindenkit ki lehet ütni. akkor van inkább gond a stun-nal ha destro kezdi elütni mert onnan már tényleg nehéz kiszabadulnia. De látom van draconic bow-ja is azzal meg sorozza a destro és kész lassú a destro nem érbe soha 1 treasure hunter-t
  • ErrOrHUN
    majdnem :D
  • FickDeineStory
    1 erős és gyors lethal strike még gyorsabban.

Milyen dye-okat használsz Sobron?
  • Tüskés
    Waking up is hard,
    A whole day lies ahead.
    Instead of feeling joy,
    I’m filled with nameless dread.
    It’s like someone took a shovel,
    And started digging a hole.
    Instead of digging in dirt,
    They’re carving in my soul.
    The pile keeps getting higher,
    The hole is getting so deep.
    I’m being consumed with sorrow,
    As I begin to weep.
    I need someone to start
    Shoveling the dirt back in.
    If it doesn’t happen,
    This battle I won’t win.

Depression
  • Gordis2k
    Mert a stun gyorsan véget vet a pvpnek.
  • FickDeineStory
    frászt kapok az ilyen nem is de az is dolgoktól soha nem tudja őket az ember hova tenni ezzel kapcsolatosan haver mutatta ezt a game tips-ben írja mikor betölt a játék: "the buy of ingame assets for real life currency is strictly prohibited" - szóval ebből kiderül hogy tilos, de most vágnám nyaki aki ezt írja mert nem írja oda mint a csúnya beszéd illetve botozáshoz, hogy bann-jár érte.

tényleg Sorbon te miért nem dark crystal v draconic set-be vagy?
  • xt198
    hát előszöris kéne venni egy eredeti lineage2-t, majd felrakni a legujabbat, regisztrálni, külföldi utalásos kártyával fizetni a havidíjat(vagy GameCardot veszel) aztán játszol.