88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
wohooo megen melyik lider haggyya abba ? -
Symbiont #69722 pontosabban arra lennék kíváncsi(ha esetleg valaki calc nélkül is tudna válaszolni a kérdésre), hogy egy Angel Slayer CD vel(szerintem jobb a haste, csak ismerősömet egyszerűbb meggyőzni pontosabb értékekkel) kb mennyivel növeli meg a Deadly Blow sebzését? -
Symbiont #69721 Van olyan calculator, amivel meg tudom nézni nagyjából milyen skill milyen defre mennyit sebez? -
Igy van tegnap beszéltem meg ezt Notoval. Holnap este 21 még nem késő senkinek úgyhogy pls ICA ventri minen ICAban érdekelt HUN:). -
majd pm-be nekem is jöhet az időpont kíváncsi vagyok a mondandójára :) -
CT1 megtette a kívánt hatást, összes eddigi chronicle közzel messze a legszarabb -
ErrOrHUN #69717 évente egyszer kell ilyen :D -
Grat.hát te nem vagy normális 

na mivan megint rátört ica ra az emo korszak?
-
ErrOrHUN #69715 ne viccelj, ő ölni akar a gladijával.. :D
találjatok ki egy időpontot, majd megmondom, hoyg jó-e :P -
ICAs magyarok, ugymint Shanway, Error, FairyPrincess, Pyroska, meg akit esetleg kifelejtettem (bar szerintem nincs tobb aktiv jelenleg): Noto szeretne velunk ventrin egy megbeszelest tartani, olyan "senkit nem erdeklo" dolgokrol, mint a "hogyan tudunk egyutt dolgozni a klanert most hogy a megszokott leaderek elmennek". Ki es mikor tud emiatt ventrire faradni es meghallgatni ot? Idopontot egyelore nem adott Noto csak arra kert hogy ertesitsem a magyarokat. Spidert is idesorolnam, de o is tok inaktiv honapok ota, legalabbis amennyire en es a klantarsak tobbsege emlekezik ra. :( -
fr0z3n #69713 Már meginn mik vannak 

-
akkor elkene olvasnod megegyszer amit irtam, tobbnel is tobbszor, hogy megertsd. -
több vagy többnél is több nyelven tudod magad kifejezni? -
voloume #69710 mi lenne ha leirnad ? :)):p -
en meg eltudlak kuldeni 15 nyelven a kurva anyadba megse verem magam erre egy gecis L2 forumon :| -
U ARE AN IDIOT -
csünnlegyenmáteee.... újrekk -
Symbiont #69706 Azt gondolja, hogy valakinek sok regje van, és felváltva írogat vele, ezzel azt a hatást keltve, hogy sokan vagyunk.:P Asszem -
"de most tényleg csávókák ti honnan kerültetek elő fogadjunk, hogy csak vmi rejtek regből írkál ide vki aki már régen itt volt:D".Nem tom hogy ti hogy vagytok vele de én ezt nem értem mit akart vele kifejezni?Te szoktál magadon is nevetni?Ahoz emg csak gratulálok:|:A:SA:S:D:A -
Symbiont #69704 Nagy a különbség a között, ha veled, és a között ha rajtad nevetnek:(. Ha nem veszed észre a különbséget, az nagyon szomorú:/ -
ErrOrHUN #69703 csak valami oknál fogva magyarul nem megy... -
FickDeineStory #69702 ott fölösleges ezeken csak jót röhögünk mindenki mondja ezeket. de most tényleg csávókák ti honnan kerültetek elő fogadjunk, hogy csak vmi rejtek regből írkál ide vki aki már régen itt volt:D. Amúgy kitudom én fejezni magam angolul,törökül,oroszul,németül is ha akarom. -
LineageII #69701 angolul nem tudja magát ilyen szépen kifejezni:D -
Monoton #69700 haggyadrá csak hülyéskedni meg vitatkozni jön ide -
Csávóka!Ezen még nem gondolkoztál hogy miért van ez így? -
FickDeineStory #69698 te meg ki a fene vagy? jól el lehet itt hülyülni(csak azért írok ide), csávóka szerintem te vagy szánalmas, hogy nem tudsz röhögni. Amúgy jóba vok minden klántárssal és csak magyarokat tudnák sorolni akikkel nem vok jóban.
-
Fickdeine te meik szerveren játszol?Nem tudom elképzelni hogy téged vmeik klán el tud fogadni!Azt meg megint nem hiszem el hogy nem veszed észre hogy az egész fórum rajtad röhög és ennek ellenére nagyobbnál nagyobb hülyeségeket beszélsz!vicc! 

-
voloume #69696 gordi irtam msnen rád majd olvassd már el meg válaszolj :) mert ha itt fogunk üzizni akkor :D
-
ErrOrHUN #69695 sztem zerk és ud atk. speed alapú, a többi casting speed -
Ahogy az úr mondja:) HERO VAZSI OWN! -
ventel #69693 Matak és C.speed alapú(magic skill :) -
A heroskilleket vari és harcos ugyanolyan gyorsan varázsolja el és ugyanolyan gyorsan töltenek vissza mindenkinek? -
Válaszoltam ahogy az összesre:) -
voloume #69690 gordi válaszolj má a privire majd :) -
FickDeineStory #69689 gondoltam, hogy így fogod meg fogalmazni a válaszod jól el lehet itt szórakozni:D -
Isten mencs csitát sem szeretnénk lekezelni! Valóban nem ütöd meg a szintjét:) Már eleve mert azt hiszed több csita is létezik.. holot csita csak egy csimpánz neve aki az eredeti 60as években forgatot tarzan filmben szerepelt 73 éves és nagyon inteligens(bár már kicsit szenilis).
Csita egy csinpánz és nem a csimpánzok a csiták jóreggelt. -
Monoton #69687 énkérekelnézést
-
YOU ARE A FAIL.
-
FickDeineStory #69685 én is ne hasonlíts 1 csitához 
-
Nem én értelmesen írók hülyeségeket. Ez a srác meg hisz benne, hogy irt már akár csak 1 értelmes mondatot is.....
KI KÉREM MAGAMNAK!