88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
ki az a halloween klan amugy? -
jaja bővülünk lvl6-ra úgyhogy lesz hely bőven
bár csárdásék pont most léptek ki vagy 7-en
nem akarok viszalapozni a flame indító postig de elég sok név volt ott felsorolva
szal hely lesz :D -
bobbii #69801 sry a dupla post-ert
de az utopiaba van tobb magyar mostansag. felvetel is van sztem. -
vazze azért az valami kurva durva :D
2186 lol megnézném ez a casting time hogy néz ki játékban
csak a varázslatkat látni villódzni gondolom a karakteren :D
köcsög tápos sps-ek :D
egyik cimbimmel (orosz csaj :D) duelezgettünk hétvégén
20-30-at toltunk az első 10-ben szarrá vert mindig utána felváltva ő nyert aztán én a végén zsínorban 6-ot nyertem :D
rátapadtam nem engedtem meglógni kapta a backstab-et meg a mortal blow-t :D
király volt :D de tényleg kurva gyors ha nem voltam aseggében, hogy abban a pillanatban szúrjak már kaptam is a fear-t :(
óóóóóóó hogy gyűlölöm a fear-t :D -
bobbii #69799 Üdv
kiegeszites: LOD nem magyar klan mar csak en maradtam benne magyar :))
egy idoben sokan voltunk benne magyarok de minden jonak vege szakad 1x :)))
yupeeee
A brtoherhood van mint regi idokbol ujjaeledo magyar klan csak sok ido kell neki :))) (ertsd evek :))
-
lehet ha még egy witet kapna egy ee akkor Bres lenne :P -
jaja igazad van :D
tényleg annyi csak én még a hero buffot is kihagytam :D
minek számoljak azzal ha az életben nem leszek hero? :D -
Symbiont #69796 Basic Stats Increases (STR, CON, INT, MEN)
Battle Stats Increases (PAtk, PDef, Matk, Accuracy, Evasion)
ugy latszik nem :S Talán passziv skillként acument, bár nem hallottam ilyenről még -
adhat statot, gondolom +WIT et is , habár olyat még nem láttam :P -
Symbiont #69794 Van olyan augment, ami castingot ad? -
csak hogy pontosak legyunk:
dc+acufegyo++5wit+acu3+zerk+conc+pow+herozerk+malarialvl4+baium -
hehe
+5 wittel dc robe ban acus fegyo lemaradt
kaknoob vagyok :D
-
-
Symbiont #69790 Látom a malariarol sem feledkeztél meg:p -
Igy tippre: 2186
Bár sose volt spsem seholse:( -
tippre 2186 -
dark kérdeztem tőled priviben valamit
lennél kedves válaszolni rá?
fontos lenne
köcce :) -
uhh megy ám a flame!
Nah pár dolog az én szemszögemből gyorsan, amíg még itt vagyok...
1. Honnan tudom egy számomra ismeretlen fórumozórol, hogy pro player vagy nem az? Név alapján? vagy netán a klán alapján? Attól, hogy nem ismersz valakit még nem kell lenézni az első pillanatban...
2. Sok sikert a klánhoz és remélem hogy sok sok mindent el fogtok érni...
3. Baium szerda du. 1 órától lesz. Akit érdekel, pontosabb infókért pm me ingame...(sorbon fusion-os, benne nem lehet megbízni :P)
4. Én nem olvasok irl-t de köszi, hogy a mi kis kultúrális fórumunkra áthozzátok a vitákat... Mennyetek inkább ki a hóra és rendezzétek le ott.
UI.: neveket nem sorolok, ezért mindenkinek egyessével a ku.... -
emlékeim szerint 1700 körül lehet az sps casting speedje +-100 as határon belül nekem 17xx rémlik
full buff + hot springs cholera vagy malaria lvl 4 azt mindig elfelejtem hogy melyik
ha már az ember készül pvp-re akkor előtte nem árt le tp-zni gyorsan hs-be egy ilyenért :D -
én vagyok legkeményebb irl :D
persze csak a draconic leather armor-omban :D
(piros motoros versenyruha fyi)
akkor mindig nagy az arcom ha ez rajtam van :D
kőkemény motoros csizma kőkemény motoros kesztyű (beépített boxerrel az izültek védelmére, végig teljes test protektor + bukósisak)
ez az igazi harci set :D
max pisztollyal van a népnek esélye ellenem vagy testápólóval vagy késsel :D
arra tervezték, hogy ha 300-al nyalom az aszfaltot is megvédjen
ezt cimbik nem hitték el így teszteltük
5-en körbeálltak és rugdostak belém akkorákat hogy néha 3-4 métert is hátra kellett lépnem hogy el ne essek és feladták amikor csak vigyorogtam rájuk :D
kérdeztem hogy most ki kér egyet a kesztyűvel?
eggyik sem vállalta :D
szóval draconic ftw irl :D
mégsem keménykedek :D
persze enélkül már nem akkora a szám nekem sem :D
a múltkor egy autós ugatott hogy mit előzök lekap mindjárta gépről
kiszállt a kocsiból erre én is leszálltam és elindultam felé
végignézett rajtam amikor ökölbe szorítottam a kezem szó szerint visszaugrott az autóba :D
én is visszaültem és vigyorogva mentem tovább :D -
Na most tényleg befejezem.
De egyetlen dolog az irl dolgokkal kapcsolatban. Egy olvasó szemüveg neked is jól jönne: a "b*szatom" az szerintem nem Egyes szám első személy. Ezt követően te céloztál rám mint alanyra.
-
Lássuk profikat, mekkora legnagyobb casting speed amit ki lehet hozni egy sps -ből? /offon/ -
Jah ha mar a nagy magyar klant keresitek, segítek! 
-
Te nem sunyi vagy, te idiota, azt a szemedbe mondanam ventrin keresztul XD. Így ismersz te engem? :) -
A mondat első felét is nézd meg. Arra utal továbbra is az utolsó mondatom.
Egyre inkább kezdem azt hinni, hogy te nagyon félreolvastad amit irtam, vagy én fejeztem ki magam nagyon rosszul. Nekem semmi bajom, hogy ő klánt akar csinálni, vagy hogy itt toboroz, arra nem is reagáltam semmit, csupán ez a minden náció tud erős klánt és a magyarok is csinálhatnának etc etc dolgot torpedóztam meg, mivel sok ilyen eddig nemvolt. Lehet rámcáfolni, és létrehozni az első ilyet offon, én ígérem gratulálni fogok ha összejön és sok sikert kívánok már most hozzá.
-
az én apukám akkor is erősebb.
@Truby "Offon meg soha nem volt ilyen sunyi alak...nah jo, meg 1 talan "
Remélem rám gondoltál
-
lol mennyé má :D -
miutan te kezdtel el ugatni irl dolgokrol igy nemhiszem meg neked kene vissza is ugatni erre. KK? -
Huh ezen most tényleg megijedtem. Remélem látszik
Lehet azért ilyen kemény, mert nem agyra gyúrt. -
BaalKain #69774 Na megint jöhet a "ki az erősebb irl" szekció... -
UUUUU! Flame on! Kisbetuvel irtad a nevem? 

-
BaalKain #69772 "még meg is kéne tanulni játszani, és használni normálisan a karaktert.
Persze erre az esély megvan csak elég csekély."
"Ha az leköpésnek számít, hogy nincs ilyen klán és nem is volt még túl sok ... ...És arra csekély az esély hogy ez létre jöjjön, nem arra, hogy valaki megtanuljon játszani. "
Most akkor melyik? Kéretik választani!
UI.: Volt egy elég jó klán, gordiS jól össze is tartotta, csak a herok bejövetelével sajnos mindenkinek elment a kedve (nem is ok nélkül) az egésztől. Azonban azzal, hogy egy újonnan alakult klánt mindenféle lenézéssel meg anyázással fogadtok abszolút nem javul a helyzet, sőt.
Könnyű már a megalakulásnál porig alázni egy társaságot aztán röhögve mutogatni, hogy naugyemegmondtam, hogy nem lesz és nem is volt magyar klán. Gratula. -
zerg iz veri gut mengz ;> -
felolem irhatod de szerintem te huzod a rovidebbet (ha egyedul mesz ra) -
ups truby megelőzött amíg írtam az előző hozzászólásom :D
de ezek szerint akkor jól értettem a mondandód truby :D -
Jaja srácok ezt be kéne fejezni.
A fasznak kell leugatni a másikat.
Biztos vagyok benne a flame nyitó hozzászólás azért volt negatív, mert Gordiéknak baja van speciel Csárdás-al. Anno történt eseményekből kifolyólag.
Egy idézet : "csardaskiraly? Nah akkor inkabb nem...Sok sikert a klanhoz btw " még truby is azt mondta, hogy sok sikert a klánhoz
a csárdáskirályon akadtak ki
De mindenki megtalálta az alkalmat egy jó kis fikázódásra :D
Végülis indokot mindig lehet találni :D
Na csak nyugi oké? :D
Amúgy sok sikert srácok :D
Végülis mi történt, hogy mind kiléptetek az utópiából így együtt?
Azért ez érdekelne. -
Már ne haragudj és mindenki mástol is elnézést megigértem nem lesz több post a témában. De sancika kezdte a leugatást és lenézést.
Szóval akkor írhatom azt ha meglátom az utcán én baszatom agyon? Mint az orosz/ukrén barátaink egymást. -
Tibcse, Baium oleserol vipjoco folyamatos tudositast kap FlashXP-tol(RM), es Sorbon alias Doka-tol(Fusion). Nem kell aggódnod, szólunk időben. 
-
Mondj nekem egy ERŐS ÖSSZETARTÓ magyar klánt vagy ally-t aki el is ért valamit. Én max Free szervereken találkoztam 1-2vel. De ők se voltak túl hosszúéletűek mert a gyengébb magyarokat hamar váltották az erösebb külföldiek.
Ha az leköpésnek számít, hogy nincs ilyen klán és nem is volt még túl sok - az okok innentől szerintem lényegtelenk - akkor neked van igazad. És arra csekély az esély hogy ez létre jöjjön, nem arra, hogy valaki megtanuljon játszani. -
jelentem alássan Endaer saját bevallása szerint egy rakás szar pvpben és senkire sem haragszik aki ezt szemére veti - mert igaz :)
Legalabbis en lattam a klanomban nehany tenyleg ugyes embert, akiket a blahon is dicsertek tobben, mindenfele szerverrol... es hozzajuk merve sehol sem vagyok.^^