88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Semmi baj nincs vele, az elf ijasz ugyan olyan jó, mint a HE, sőt, talán egy kicsit jobb is!!! -
Monoton #69922 mert az elfek nem harcos faj -
Razuel #69921 De mért mi bajod van az elffel? -
FinalNaSa #69920 1.Valaki tud esetleg valami új hírt a transferröl??
2.Bcry-t vennék sieghardton, ott ülök piacon, valaki adjon el plz!!
Köszi -
Rerololj értsd már meg!!!!! Legyél ember ijász vagy egyik sem
Ha elf akarsz lenni mystic legyel. -
PhoenixKnight #69918 Ez van... 1ébként látom 1.6oztál/még mindig játszol. Stumangolo szervert/klánt ismered? -
Razuel #69917 Ez most valami nagy vicc akart lenni, mert ha igen akkor rohadt vicces volt.. pff.. -
Silver ranger legyél.. szerintem -
PhoenixKnight #69915 Warsmith -
Razuel #69914 Nah akkor melyik legyek? :)
PW vagy SR? :P -
PhoenixKnight #69913 Azért én élvezem amikor 800dmget adok 1 70+os A grades SH nak (cov+haste+fury+fire) ja és ugye 800 fölötti atk speed ha jol emléxem.Mindig is utáltam a tank tankot...:D -
lol
Egy kis taunt hehh?
u.i.: Jocó eljött már az időd? :D -
Kicsit régebben, de ilyen is.
-
Indítsd el a notepadet adminisztrátorként (különben nem tudod módosítani a kinyitott file-t), és utána a szokott helyén lesz, de nem sorolja fel, hanem a keresőbe írd be, hogy hosts, úgy meg fogja találni. -
nice sorbi ^^ güzü :P -
OFF:
hüje kérdés de vki megtudná mondani 64bit-es winben hol van a hosts file?:DDDD akartam mókázni highon de nem találtam sehol nem ott van ahol kéne lennie :D lol :D
:ON -
Doka: Grat! :)
PhoenixKnight:
nekem egy healtes DLE-kell, csak tankolok a karival, paladinnak úgysincs semmi p.atkja, én a p.defre és a minél több hp-ra gyúrok.
dye-nak +5con -5 str, +3dex -3str, es ha meglessz a healt a fegyora 6k hp, a p.atkom meg alig változik (mindíg is kicsi volt) :D. A lovagot nem ütésre találták ki, de tankolni kegyetlenjó vele :) -
Igazából mind a kettőnek mert ma 1-től 8:40ig vártam baiumra és már rohadtul untam. A Dual kes pedig jó pénz lesz és meglesz a basaltra a health
-
Grat, gondolom a másodiknak jobban örülsz (nem mintha a subclass kisebb eredmény lenne) :) -
Hehe, na ez komoly! :-) -
Történt ma egy ilyen:
És ilyen:
-
summon-idézős-supportos-neverdie/csakhamanaelfogy/-szerű szerintem. -
a warlock az mien?
-
Monoton #69900 necro -
Sziasztok!Kéne 1 kis segítség nem rég kesztem a játékot és arra lennék kíváncsi ,hogy ha human mysticcel vagyok akkor ha 20 lv-nél kasztottvaltok akkor meik a jobb vagy meik az ami 1 kicsit a human fighterre fordul? -
Sorbon #69898 Na eddigi legrövidebb Baium raid volt, kemény 15 percet igényelt...ráadásul rootoltuk és anchoroztuk is
. Grat azoknak a magyaroknak akik megbökték. Ja és majdnem elfelejtettem Flash n00b voltál :).
-
PhoenixKnight #69897 Tudom hogy nem lehet eladni ... Én csak példaként irtam a sajátomat. -
reroloj Elf nukerre vagy ember ijász/tőrösre. Esetleg Dark elf tőrösre. -
Csak közölte HA van jó augmented akkor 200felet van. Nem úgy adja el hisz nem lehet:) -
FinalNaSa #69894 Elvileg nem lehet augmenttel weapont venni/eladni/tradelni.
Vagy én tévedek
-
PhoenixKnight #69893 WTS Kesh +7 focus ^^ Jo augmentel (pl ami nekem van +23 crit) 200 fölötti critical rated van buffok nélkül ;)
Hoops most jövök rá azt leszedettem uccso napon és feltettem 1 top grade ls t ami legalább szépen csillog(ott) -
Razuel #69892 Egy linket tudsz dobni hozzá? :) -
valakinek nincs véletlenül franzon lvl12-es green soulcry-a? 90kk-ért megvennén! -
wottga az lystra nője az életben :D
az ally elkezdettt szétesni mindenki beleunt az l2-be
mennek lotr mmorpg-t játszani -
Mármint Lystra, a Wottga az jó csóka. -
Hehe eddig se volt, amiben ők is nagyban közreműködtek! :) -
Hát igen röviden magad felé forditva a történetet igy volt. Nem hiszem el hogy ezt még minding emlegetni kell, még a végén nekem kell bocsánatot kérni hogy "rossz szinbe" hoztalak a magyarok körében. -
lelottek mindkettonket mint a nyulat, en ugyanis akkorra tudtam kimaszni a vizbol:D -
ventel #69885 ha regisztálva vagy a forumban(ami megvan:) akkor fent a forumra kattintva, majd a betöltött ablakon a forum menü/saját galéria rész alatt tudsz feltenni magadnak képeket, amit akar be is linkelhetsz.
Vagy ott van a képfeltöltés functio a MEHET gomb mellett :)) -
FickDeineStory #69884 érdekes dolog. Ha Official-on vagy akkor nem tudom, ha ingyenesen akkor meg az a baj (ott néha érdekes dolgok miatt kapsz critical error-t). Minden esetre velem meg nem fordult elő, hogy ilyenkor dobott volna ki