88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• DarkVen
    Semmi baj nincs vele, az elf ijasz ugyan olyan jó, mint a HE, sőt, talán egy kicsit jobb is!!!
  • Monoton
    mert az elfek nem harcos faj
  • Razuel
    De mért mi bajod van az elffel?
  • FinalNaSa
    1.Valaki tud esetleg valami új hírt a transferröl??
    2.Bcry-t vennék sieghardton, ott ülök piacon, valaki adjon el plz!!
    Köszi
  • Gordis2k
    Rerololj értsd már meg!!!!! Legyél ember ijász vagy egyik sem
    Ha elf akarsz lenni mystic legyel.
  • PhoenixKnight
    Ez van... 1ébként látom 1.6oztál/még mindig játszol. Stumangolo szervert/klánt ismered?
  • Razuel
    Ez most valami nagy vicc akart lenni, mert ha igen akkor rohadt vicces volt.. pff..
  • Voyager5
    Silver ranger legyél.. szerintem
  • PhoenixKnight
    Warsmith
  • Razuel
    Nah akkor melyik legyek? :)
    PW vagy SR? :P
  • PhoenixKnight
    Azért én élvezem amikor 800dmget adok 1 70+os A grades SH nak (cov+haste+fury+fire) ja és ugye 800 fölötti atk speed ha jol emléxem.Mindig is utáltam a tank tankot...:D
  • molnarpe80
    lol

Egy kis taunt hehh?

u.i.: Jocó eljött már az időd? :D
  • GAthersw
    Kicsit régebben, de ilyen is.
  • Tüskés
    Indítsd el a notepadet adminisztrátorként (különben nem tudod módosítani a kinyitott file-t), és utána a szokott helyén lesz, de nem sorolja fel, hanem a keresőbe írd be, hogy hosts, úgy meg fogja találni.
  • mAilkaEVO3
    nice sorbi ^^ güzü :P
  • mAilkaEVO3
    OFF:
    hüje kérdés de vki megtudná mondani 64bit-es winben hol van a hosts file?:DDDD akartam mókázni highon de nem találtam sehol nem ott van ahol kéne lennie :D lol :D
    :ON
  • DarkVen
    Doka: Grat! :)

PhoenixKnight:
    nekem egy healtes DLE-kell, csak tankolok a karival, paladinnak úgysincs semmi p.atkja, én a p.defre és a minél több hp-ra gyúrok.
    dye-nak +5con -5 str, +3dex -3str, es ha meglessz a healt a fegyora 6k hp, a p.atkom meg alig változik (mindíg is kicsi volt) :D. A lovagot nem ütésre találták ki, de tankolni kegyetlenjó vele :)
  • VipJoco
    Igazából mind a kettőnek mert ma 1-től 8:40ig vártam baiumra és már rohadtul untam. A Dual kes pedig jó pénz lesz és meglesz a basaltra a health
  • Cobra.
    Grat, gondolom a másodiknak jobban örülsz (nem mintha a subclass kisebb eredmény lenne) :)
  • Mydgard
    Hehe, na ez komoly! :-)
  • VipJoco
    Történt ma egy ilyen:

És ilyen:
  • daemonervosa
    summon-idézős-supportos-neverdie/csakhamanaelfogy/-szerű szerintem.
  • Bally
    a warlock az mien?
  • Monoton
    necro
  • Bally
    Sziasztok!Kéne 1 kis segítség nem rég kesztem a játékot és arra lennék kíváncsi ,hogy ha human mysticcel vagyok akkor ha 20 lv-nél kasztottvaltok akkor meik a jobb vagy meik az ami 1 kicsit a human fighterre fordul?
  • Sorbon
    Na eddigi legrövidebb Baium raid volt, kemény 15 percet igényelt...ráadásul rootoltuk és anchoroztuk is. Grat azoknak a magyaroknak akik megbökték. Ja és majdnem elfelejtettem Flash n00b voltál :).

• PhoenixKnight
    Tudom hogy nem lehet eladni ... Én csak példaként irtam a sajátomat.
  • Gordis2k
    reroloj Elf nukerre vagy ember ijász/tőrösre. Esetleg Dark elf tőrösre.
  • Gordis2k
    Csak közölte HA van jó augmented akkor 200felet van. Nem úgy adja el hisz nem lehet:)
  • FinalNaSa
    Elvileg nem lehet augmenttel weapont venni/eladni/tradelni.
    Vagy én tévedek
  • PhoenixKnight
    WTS Kesh +7 focus ^^ Jo augmentel (pl ami nekem van +23 crit) 200 fölötti critical rated van buffok nélkül ;)
    Hoops most jövök rá azt leszedettem uccso napon és feltettem 1 top grade ls t ami legalább szépen csillog(ott)
  • Razuel
    Egy linket tudsz dobni hozzá? :)
  • DarkVen
    valakinek nincs véletlenül franzon lvl12-es green soulcry-a? 90kk-ért megvennén!
  • molnarpe80
    wottga az lystra nője az életben :D
    az ally elkezdettt szétesni mindenki beleunt az l2-be
    mennek lotr mmorpg-t játszani
  • Mydgard
    Mármint Lystra, a Wottga az jó csóka.
  • Mydgard
    Hehe eddig se volt, amiben ők is nagyban közreműködtek! :)
  • jenu
    Hát igen röviden magad felé forditva a történetet igy volt. Nem hiszem el hogy ezt még minding emlegetni kell, még a végén nekem kell bocsánatot kérni hogy "rossz szinbe" hoztalak a magyarok körében.
  • Chryst64
    lelottek mindkettonket mint a nyulat, en ugyanis akkorra tudtam kimaszni a vizbol:D
  • ventel
    ha regisztálva vagy a forumban(ami megvan:) akkor fent a forumra kattintva, majd a betöltött ablakon a forum menü/saját galéria rész alatt tudsz feltenni magadnak képeket, amit akar be is linkelhetsz.
    Vagy ott van a képfeltöltés functio a MEHET gomb mellett :))
  • FickDeineStory
    érdekes dolog. Ha Official-on vagy akkor nem tudom, ha ingyenesen akkor meg az a baj (ott néha érdekes dolgok miatt kapsz critical error-t). Minden esetre velem meg nem fordult elő, hogy ilyenkor dobott volna ki