88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Hallod, simán overlordot kezdj, azzal a legkonnyebb, van buffod meg tudsz hápét szívni a mobbol, meg mondjuk es devotion tunic jo sok castingot ad es katakombaba lerootolod a mobot es ugy olod.. siman jo ;) over ftw. btw szedjetek le a bannt:D -
FickDeinere felkell nézni nem lenézni!Képes húzni a karakterét a saját elvei szerint és még ígyis birja sétáló nélkül!Már csak egy varázsló taktikát szeretnék tőle megtudni de valószínűleg azt a választ kapom hogy probáljak csak vampiric clawal őlni hiszen az eszi a legtöbb manát és tuti nemhalok meg! -
Most utállak titeket:( naaah lécciii:$:$
NO
-
70.000!
sry 4 doublepost :) -
kellemetlen. de van msn is. ;>
-
Hej daemon, Luki vok szedjetek le a bannt ventrilrol:S fick.. neven voltam fent.. állatok xD -
<3 Fick te vagy a legjobb így tovább. am vennék sword muse-t es 7 db elven eldert ha lehet 70+ plz.De ha az elven elder kilaja mondjunk 30 k akkor nekem sovanyak kellenek. Am fick legyszi mond el h mi kell egy 54es warcryerre
-
voloume #69996 amugy ezt te most ss-el vagy ss nelkul gondoltad ?
-
voloume #69995 es te azt honan tudod ? -
az kb 2-3 ora botting még rossz esetben is
;>
>;
;>
>; -
azer ez 1 kicsit kanyi mivel 49es:) -
Monoton #69992 aki komolyan veszi az megérdemli -
voloume #69991 köszi szépen :) -
fr0z3n #69990 Jah, már gondoltam rá hogy próbálkozni kéne azzal is 

Kekszakall: azér nekem se jon össze minden
de ha gondolod jöhetsz nyugodtan craftolni bármikor
-
:( nincs szomorúbb mint egy elhagyot botkari:( sajna SHn vagyok jelenleg igy:
50-52 ig Formorok ivory felett
52-56 ig Farcan és a kis társai Aden Várától jobra.
56-62 ig Frozenben egy csendes 3-4 mobos luk (tarantula vagy ha van éxered akor watcher/gargoyel)
52-66 ig ez lesz az a rész amit utálni fogsz itt egyszerüen nincs jo hely solo buffer nélküli grindre:( egyetlen mencsvárad a Frost lények (jeti buffalo) északi frozenben. Szolokat keres és hp poti 500-1000db legyen nálad. Ne álits be skilt a sétába mert skillre osztodnak a mobok! Sajna minden esetben kell kicsit piacolnod/donételned, hogy haladj. De elég drága könyvek esnek 56-66ig itt.
És végre felélegezhetsz ha minden jól ment DC lightban egy BOval(ha donét akkor focusos) nekieshetsz goddad melet a félhp soknak jobra 70-71ig balra 77-78ig kb. 1 honappal lasabb mint a party type ill 2 vel mint a szolo+buffer. Természetesen ha donételsz akkor nyesz kb 2-2,5 honapot figyelembe véve, hogy a 3000ft(kb havi dij)x2,5(7500ft= kb70milla= BO no SA) A donate nem is tünik rossz választásnak. Na akkor ennyit tudtam segiteni GL HF.
A walker rossz gonosz csunya. -
Gumbo #69988 jujj megy is a ticket a GMnek
-
voloume #69987 50es th franzon bot partyt keres, mivel a barátai magára hagyták ! privat itt -
igen de te gordi nemis veszed komolyan,de egy két ember sajna a postjaiból láthatóan halálosan is komolyan vesz de hát ez van.... -
Amugy meg én mindig skillekkel xplek sokkal jobban ki tudom számolni a dmgt. Ezért a HEm mögöt tartok egy csapatot ,hogy legyen mana ez így néz ki:
1 78 sws renewal/meditetion, 1bd con, 1ppr, mivel mpower nem kell 6db EE és nekem soha de soha nem volt mana hiányom sőt!! Nem kell nyilvessző elég csak SS is.
Szerintem engem láthatál mikor átugrottam sancival Teonra. -
Dehát érzelmek nélkül értelmetlen az élet és a DE POFÁN VÁGNÁM is egy érzés:P. Én sportot űzök abbol, hogy elemzem a szövegeit és megkeresem az értelmet benne majd pontozom és várom mikor éri el a 100at. GOGOGO már csak 100pont és megvan a szint. -
Gumbo #69983 sajnos mi forujmwarriorok nem bírjuk megállni hogy ne oltogassuk az adott személyt :( -
Viszont hogyha egy kicsit is magatokba néztek akkor rájöttök hogy azzal,hogy minden egyes faszságára válaszoltok csak buzdítjáok ezt az INKUBÁRTOSZÖKEVÉNYT és ezen elgondolkoztok akkor rájöttök hogy hol van a hiba a mátrixban....
peace out -
Megmondom oszinten , én kezdelek tisztelni.Az hogy osszehordasz olyan egetvero baromsagokat amiken mindenki csak rohog, és ezeket megpróbálod bebizonyitani /ezen a ponton értuk el a szánalom szintet/ az egy dolog, de ha itt összeszamolva azokat a jatekosokat akik már ugy istenigazabol elkuldenének/elküldtek a búsba, akkor kiderulne , hogy KUR*RA NEM KIVÁNCSI RÁD SENKI.
De te ennek ellenére még mindig itt vagy és lököd a sok hulyeseget.
KEEP UP GOOD WORK. -
Pfff... n00b...:) -
ErrOrHUN #69979 tegnap KÉNYTELEN voltam stunshotot használni pvpben, különben az enemy bishop heroja felébresztette volna baiumot és akkor lőttek a raidnek. elnézésedet kérem mester...
-
FickDeineStory #69978 hát ha én is íjász lennék én is stun shot-al kezdenék, pláne nagyobb pvp-be ahol könnyen eldöntheti a győzelem sorsát az ha mondjuk 1 bishop kap 1 stun shot-ot és pár másodpercig nem tudja heal-elni a party-t.
de végülis olyan xp-zős helyen ahol herb is esik ott mértékkel lehet használni skill-t mert valószinű h lesz után töltés -
ciento #69977 az még mindig jobb ha nem írok semmit, mint hogyha írnék rengeteg baromságot -
ventel #69976 Hát közel, overpower:)
Sub hoz kellene ez meg az:)
És ami "fun", tegnap megkatuk a wart a catalysttól.
Ja és EE for the win!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
XP-zés közben egy olyan ember, akinek az IQ-ja 80 felett van, és íjász karaktert irányít, az max nagyon vész esetben fog skilleket használni, esetleg ha fontos az overhit. Amiért normális ember nem használja, az az, hogy a mana úgy 2 percig bírja, és utána ülhet. Ha normálisan lő, akkor egy Cheap Shot-os bowal el se fogy a manája. 54-es SR-emmel csak akkor kellett abbahagynom a farmolást, ha vissza kellett menni városba SS-ért, egyébként megállás nélkül tudtam ölni, és soha nem fogyott el a mana, főleg, hogyha jön 1-2 herb is. PVP-ben viszont szerintem a legtöbb íjász stun shot-al indít, de ebbe nincs nagy tapasztalatom, csak med-lvl clanpvp-be volt részem, és akkor nekem elég hasznosnak tűnt. -
FickDeineStory #69974 na látod másabb, hogy mondtál vmit.
Amúgy fene tudja lehet, hogy szerver válogatja, de én nem igazán látok ijászt pvp-ben skillezni csak simán lőni, mikor pvp-ztem hawkeye ellen az is rendszerint ott rontotta el, hogy skillt használt és mire előtte volna én már deadly blow-okat osztottam neki (egyetlen siker élménye az volt mikor én nálam magasabb szintűekkel pvp-ztem és már kevés hp és cp maradt azt akkor lőtt double shot-al)
de viszont ijászokat sűrűn látok skillt használni xp-zés közben.
szóval én ezt tudom mondani, biztos kevesebbet tudok róluk mint azok akiknek ijász karakterjük (pláne minél magasabb van) -
a régi szép idők :D -
Inkább mutass nekem egy fatal counterrel expelő pr-t. kkthxbai
(Azért nem szoktam írni mert már nem játszok,de azért érdekel, hogy a régi bajtársaim hogyan boldogulnak. És hidd el 2-3 év játék után talán picit többet tudok nálad...) -
Felhuzol egy uj Risingsun-t? -
Ismerem Őket félelmetesek az ICA jóban van velük mégsem mernek felmeni a lépcsőn! -
eloim #69969
Egyelőre még csak páran merik név szerint emlegetni őket, de van egy klán Sieghardton, amelynek nevétel a NobleHouse és Catalyst is futva menekül fedezékbe és akik ICA karikat boxolnak bárhol, bármikor

-
FinalNaSa #69968 Úr isten!!
Én eddig csak nevettem a hozzászolásaidon, meg megmondom őszinteén, néha még sajnáltalak is h mindenki csak ba**ogat, de ez mostmár tényleg sok.
Tudom h csak official forum de lehet hogy 1-2 free szerveres aki ide beír 100x értelmesebb nálad, úgyhogy a helyedbe mostmár tényleg meghúznám magam és csak ahhoz szólnék hozzá amihez tényleg értek. Pl el tudnálak képzelni valami passziánsz vagy aknakereső forumon!! (nem tudom létezik-e ilyen)

-
Sorbon #69967 Tallum heavy ofc! -
voloume #69966 hogyha meg farmolas akkor en tallum heavyt ajanlom -
Monoton #69965 NM HP t ad, Maja P Atc ot (asszem) HEAVY
attol függ hogy van dye ozva
-
valaki tudna segiteni abban, hogy milyen A grade armor a legjobb a Destrora?
köszi