88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Monoton
    kettőért :)
  • ErrOrHUN
    egy sárga békáért melóztatok egész nap? :D
  • Mydgard
  • Mydgard

Mai munkánk gyümölcse! :-)
  • DarkVen
    C5 óta játszok offon, de még nem láttam, azt hittem kamaeles újítás, és kíváncsi voltam mit tud. :D Biztos mindíg elsételt, amikor meglátta hogy jövök :)
    És amit itt Franzon művel :D a sok idiot nem veszi ki targetból, és óránként nekiront valaki :DD
  • ErrOrHUN
    ha épp unaktozunk goddard siegen akkor leöljük. volt már olyan is, hogy megjött enemy miközben öltük, visszavertük enemyt és gordon is meghalt :D interlude
  • DarkVen
    Mióta került be a játékba Gordon? valaki lezúzta már?
    Gordon = LVL80 Raidboss demon egy wolf hátán, aki goddart körül sétélgat, és a rosszul beállított botokat gyilkolássza :DD
  • ErrOrHUN
    /gm
  • hpzolee #70035
    lol a siganturem re ráférne 1kis ápdét :D:DDD
  • hpzolee #70034
    Szevasztok,1ik ismerősöm kezdett karit teon-on és van 1 kis problémája, még nemtud commentelni ide, igyhát leírom amit irt:

volna egy problémám: trial accounttal elkezdtem egy karaktert, amit most aktiváltam és 60nap gametime-mal feltöltöttem. Playable accountnak írja, de a karakterrel még mindíg nem tudok shop-okat nézni, shoutolni stb... szval olyan mintha trial maradt volna. Valaki segítsen plz
  • taptarap1
    HB. Szeki.
  • ErrOrHUN
    talking island :D

ss nélkül forest of outlaw, vagy ice labyrinth
  • LukacsB
    50-55 bocs :P
  • ErrOrHUN
    mondjuk ehhez tudni kéne mekkorák
  • LukacsB
    Nem akarok noobnak tunni, de TH AW BD es WC merre menjen automatice partyba?:D katakomba nincs:Pelore is thx
  • Monoton
    ésmost Franz on érdemes kezdeni?
  • Gordis2k
    Népeség/magyarmenyiség/elhelyezés(ping) semmi más mindig mondják, hogy 1x es rate ez igy van mert ez az alap az off statjait sorozák fel a free szerverek.
  • daemonervosa
    nincs . :P
  • Monoton
    nekem is lenne egy láma kérdésem :)

ugye én azt hallottam hogy minden seron a rate 1. ezmost az exp rate? vagy mi a különbség a serok között? (vagynincs :)) azonkivül hogy egyik europai másik amcsi

thx
  • LukacsB
    Franzon valami értelmesebb magyar klán van e?:)
  • TruBy
    Csinalj egy +6os DC light settet, es add kolcson :P
  • ErrOrHUN
    na erről beszélek én is :D
  • daemonervosa
    Nem, eddig tartott a pénzem :)
  • Gordis2k
    Ujbóóól kiárúsítás Franzon:

2db dclight set 78m/db
    1db kesha focus 35m
    demon dagger crit 58m
    2 db Doom heavy set 38m
    2db doom light

Gyüjtöm mi van még.
  • Facek
    Aki megteheti...
  • Sanca
    Vajon miert nem csodalkozok azon hogy 1 RS a gazdaja... Top 5 ebayer kozott van a srac, kemeny.
  • ErrOrHUN
    eddig tartott már megint a lendület? :D
  • daemonervosa
    Nem vagyok aktiv epp mert nemvettem most gametimecardot , amugy jott már ficko aki $-ba akarta venni, de annak nemtom mi lett a vége, mert Bori intézte.
  • GibboRamone
    Sikerult mar eladni az sgrade baltat?
  • kolbi870315
    Köszi az infót!
  • daemonervosa
    Megvan az elso 16os dracbow, teonon:
    http://img204.imageshack.us/img204/8610/shot00070ir2.jpg

Fuckin winbutton
  • Ved
    Nincs, de az SH előbb utóbb úgy el fog néptelenedni, hogy akár csinálhatnának is belőle egyet, annak az up to 200 magyarnak, aki valaha is megfordult offon.

Egyébként személyes megjegyzésként hozzátenném, hogy legtöbbször akkor is nagyobb játékélmény "idehenek" között játszani, ha nem beszéled a nyelvüket.
  • LukacsB
    Franz es Teon európai. a tobbi amcsi. sh-n meg jaccanak magyarok de a franzot ajánlom
  • kolbi870315
    és van magyar off szerver, vagy ilyen hülyeséget ne is kérdezzek?:)
  • LukacsB
    lineage2.com ott olvasgass. am kell hozzá venni egy lineage 2 játékot abba van 1 kód. azzal tudsz accountot regisztrálni és utána vagy bankkártyáról vagy game time card ról fizeted. olyan 3500 korul van asszem:P havonta
  • kolbi870315
    Hali.. olyan érdésem lenne, hogy hogy tudnék officialon játszani?
    Eddig free szerveren játszottam, de szivesen kipróbálnám itt is.
  • voloume
    kösz gordi , de ismét partyba kezdtük nyomni lukival meg didzsejkevel :) REMÉLEM FICK ISMÉT VALAMI VICCESET FOG ALKOTNI MA :D
  • Gordis2k
    Ahogy birod
  • LukacsB
    Jaja van passziánsz meg aknakereső fórum:
    offolol: alt+shift+2 es nyertel passziánszban;)
  • LukacsB
    Jovan megbántam. Felmeek akkor az infinity skills 5k x re és lepékázom ficke-et csak naaaah nemakarom hogy ventri nélkul maradjak.. addig kocsmázok .. brb asap