88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
http://www.lineage2.com/my_account/account_services1.html
Akkor elkezdődöt!!! -
ErrOrHUN #70122 nah akkor énis
eladó:
dracbow focusos +2
maj boots +4 +5
tat ring
pm errorhun vagy kraftolokeppen SHn -
WTS Bloody Orchid
Franzon pm itt vagy a jatekban: AboNaTioN -
az a baj hogy amr csak a helmet a gloves meg a boots kell!Amugy megvennem -
NEM GONDOLOOOODD??? 26:P -
25 be elviszem -
doom light set 28milla ha kell logolok -
Franzon Doom glovest bootsot helmetet vennek PM! itt -
Igen lvl 79-en van egy olyan skill amivel teljesen átváltozik...két szárnya lesz megnő egy kicsit más színe is lesz...és lehet subja igen -
Az érdekelne,hogy a kamael mikor kapja meg a 2.szárnyát,ahoz egy skill kell,vagy mi?Lehet subja ? Aki tudja a válaszokat,köszönöm! -
Rune shopban is van summon friend, es sok mas is.
-
PhoenixKnight #70112 Lehet hogy csak este van meg minden és azért...de nem látom az összefüggést a válaszod/hozzászolásod és DarkVen hozzászolása között :D
1ébként sztem kéne vmi EU ra való utalás is abba a logóba :D -
fr0z3n #70111 EZ talán egy kicsit pontosabb.
-
miert nem szolsz be te valami okosat? -
DMX Reloaded, sztem itt nagy flém lesz, egyesüljetek flémerek. :D -
árfolyam
szerintem így a legegyszerűbb mindenkinek , hogy mi mennyi :) -
elmultal mar 15? -
na most fejezzük be, ez L2 topic.
ha nem tetszik a klánlogója irjál pm-et neki. ennyi, nem több. -
ELnézést kérek akkor mindenkitől, nem akartam semmi rosszat!
Igazatok van, ez a forum nem erről szól!
-
KisEmir #70104 Légyszíves olvas kicsit figyelmesebben!(nem flame akar lenni) -
LineageII #70103 javítások: meglrdezte után nem kéne a "?" és -1 "odajött hozzánk" :D -
LineageII #70102 látom nem jártál még budapest belvárosába... még világosban is veszélyes. voltam a csepeli moziba 2 barátommal és a film után úgydöntöttünk h sétálgatunk kicsit... rosz környékre kerültünk és odajött hozzánk egy ivarérett korba lépett ork (6-8 éves)odajött hozzánk egy baseball ütővel és megkérdezte? nem láttátok a balut? najó mondom magamba húzás innen és szerintem mákunk volt h egy ilyen kérdéssel megúsztuk. -
uram atyám....
lehet nem kellett volna kinyílvánítani a véleményemet a klánlogójukról:S
megint kezdődik.... -
Fruta #70100 Darkven... agymenéses barmok, ***** gárdások??? Nem tudom milyen környéken laksz hogy ilyen meglátásaid vannak de szívesen laknék én is ot.
Szerintem az túlzás hogy a rajtunk élösködő "orkok" a 2007-es évben 24 humánt öltek meg. -
Ved #70099 Ez a szimbólum maximum a Franzon ( ugye ez ott van?:P)játszó néhány tucat magyarban kell bármilyen érzést, A-t, B-t vagy C-t. Mindenki más elmegy mellette. Vagyis inkább elsétál.
-
Mydgard: ha kimész az utcára, és megkérdezel emgereket, hogy rajzolják le a magyar zászlót, és a magyar címert, sokan nem tudnák mi is a címer, vagy a régi kalászosat rajzolnák (esetleg egyesek narancs telekört rajzolnának) :) Én tudom hogy néz ki! :D
Az árpádsávról meg nem a címer jut az emberek eszébe, hanem a hírekből a gárda, stb... agymenéses barmok. Nekem nincs semmi bajom a hungaristákkal, jó is hogy vannak, de azért nem kéne túlzásba vinni.
A logó is jó, szép és mutatós is, de nem az jut róla az ember eszébe, hogy "Hú de szép kicsi magyar címer", hanem ***** gárdások. És ezt nem bántásból mondtam, az ötletetek nagyon jó, de picikét félreérthető lehet. -
Tisztában vagyok ezzel. Naés? -
Nekem soha. -
De ienkor mindig az lebeg a szemed előtt: "16-os on mennyit érhet... " -
Hat ha eladod azt a +11est, kicsit jobban jottel volna ki mint 2,5k d cryal... -
Már bocs, de a szlovák címer a* magyar copyja! -
Már bocs, de a szlovák címer magyar copyja! ;-) Kb. 17 éve! Ezt még le kellett írnom. -
Ehh szal az Árpád-sávról te rasszizmusra asszociálsz? Hehe, a magyar címer kevésbé felismerhető egy magyar számára, mint a piros-fehér-zöld trikolor? Érdekes ténymegállapítás! 
Na mindegy, ebbe inkább nem mélyedek bele itt...
Van még egy pár kész logónk, talán másik jobban megnyerné az itteni kényes ízlésűek tetszését! Persze nem biztos, hogy ezt kéne alapul vennünk! Füstszűrűs vagy nem füstszűrős?! Sztem oly mindegy milyen logónk van, jó éjt mindnekinek! ;-)
-
voloume #70090 -
voloume #70089 hát igen szép volt jó volt :D azzal a céllal hoy betöröm azért elég nagyra felment, de mint mindenki tudja akkor mennek fel a dolgok ha aztakarjuk hogy betörjön -
2982d -cry elado -
Lol vlme most akart betorni 1 mainguchet
11 nel tart , kell valakinek? -
törd be D cry ba es add el -
voloume #70085 WTS Mainguche, Brigandine also,felso , Clan Oath robe sett ! bolton aluli arakkal varom a kedves vásárlókat ! privat itt -
PhoenixKnight #70084 Nemtom szerintem piros fehér zöldnek kéne szerepelnie hamár annyira kiakarjátok fejezni a magyarságotok és miért? Szerintetek 1 amcsi felirsmeri a cimert? vagy 1 német? Nem. A pirosfehérzöldet se biztos de arra nagyobb az esély szal én inkább olyat csinálnék ,bár én nem vagyok az a nagy magyar:) régi Sleepers logo 10szer jobb :D