88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Azon a szinten csak akor birja ha nem hexelsz es setalsz. -
Symbiont #70202 Minél több dance/song van rajtad, annál több manába kerül 1 dancet elnyomni. Késöbb majd fogod birni szerintem:p -
Hejho, az lenne a kerdesem (bár nem akarok noobnak tunni) hogy miér van az h 58as dancer 3 dancet nem tud fenttartani folyamatosna
nincs leterhelve, a focus mind megvan tanulni a dance elvileg 60 manát eszik, nekem 90est es csak akkor nyomom fel ha lejár
teljesen. jatszottam mar par off szerveren eddig nem volt gond. most picit az -
Üdv!
Valki tudna információkat adni a fortress siegekről?
Odáig eljutottunk, hogy elindul a siege, bezúztuk a kaput, legyaktuk az őröket, de kivel kell beszélni, kinek mit kell csinálni azt nem tudjuk :(
szal idővel visszaspawnolt minden, mi meg nem tudjuk mit kell csinálni, hova kell állnia a leadernek? vagy itt mit kell csinálni?
Ami lineage2.com-on van leírás, az alapján nem ment (senki nem tud angolul :( )
Szóval ha valaki fortresselt már, az létszi mondja el mit kell bent csinálni! THX!
Más:
Tegnap megcsináltuk a ClanLVL4-et, a közreműködésért köszönet Cicmicnek, ma délelőtt meg a ClanLVL5-öt. Tehát ifjú titánok jelentkezését várjuk academybe :)
További jó L2-t mindenkinek!
Ven -
eleg ha engedelyezi a virusirtojaban az l2.exe -t mivel bevan csomagolva igy nem engedi futtatni, mert olyan programmal csomagoltak amivel mostanaba a trojanok 80% -at szoktak -
ErrOrHUN #70198 és csináld annyiszor ahényszor kedved van :D -
ErrOrHUN #70197 töröld a system mappát és újra. legutolsó karbantartásnál ez volt, van -
Oh ne haragudj az a patch dolog kicsit felrevezeto, off szerverre nem kell patch. Check file, bar ha a reinstall nem segitett az sem biztos hogy megoldas. -
de ez nem free kérdés... mindent normálisan csináltam... :( -
Latogass el a FREE SZERVER FORUM-ra. Ott fognak neked segiteni. -
Üdv mindenkinek tudnátok segíteni? Feltelepítettem a játékot meg felpatcheltem de miután a patchelős ablakban a startra kattintanék azt írja ki hogy failed to run l2.exe. Ez mi lehet mit kell ezzel csinálni? reinstall nem segített. Előre is köszi! -
fr0z3n #70192 nekem müxik -
elképesztő. ezt használom jóideje. az én gépem szereti -
Nekem is. -
erre nekem vírusriasztásom volt, használható, vagy tényleg vírusos?? -
cinci #70188 én ezt nagyon jól tudom és el lett olvasva...de pl megjelöltek ilyen szerepjátékot ami szintén peer to peer adacserét használ és nem tudtam a l2 használ-e ilyet....ezért kérdeztem....csak én nem vágtam ezeket a rendszereket, de ti tökéletes választ adtatok és ezt nagyon köszi!! -
ha ilyen fantasztikus vodaneted van akkor nemartana elolvasni a FAQt is, mert irjak, hogy 5G korlat csak akkor van, ha p2p progikat hasznalsz (DC++, kazaa, bearshare.. etc) ha nem hasznalsz ilyeneket csak ftpt (pl.) akkor akarmennyit tolthetsz egy honapban -
Black ore setet vennek franzon,írj ide vagy esetleg pm me: MandarinoS -
nonsotop 20 kliensel sem éri el a 100mbot. -
cinci #70184 ja.. és a kérdésem hülye volt de gondolom ti elég sokat toljátok és ez a mennyiség akkor ennyi,,, tehát nincs akadálya hogy sokat játszak -
cinci #70183 ok....köszi szépen!!!akkor aztszem elkezdhetek:D:D -
ErrOrHUN #70182 mega -
cinci #70181 köszi a segítséget,, de nem értem...mi az m?? -
A szerződés alapján akkor is aktiv lesz a szerver ha 1 ember bevan fizetve az utolsó befizetéstől 10 évig. Telyesen esélytelen. -
fr0z3n #70179 ha jól tudom kb 5-10m / hó de lehet sokat mondtam... -
cinci #70178 előre is köszi a segítséget ha valaki tudja!!!!! -
cinci #70177 Sziasztok!! azt szeretném kérdezni hogy nem tudja e vki hogy ha l2- zök akkor mennyi a letöltött adatmennyiség?? mert nekem max 5Gb/hó lehet és nem tom hogy elkezdjek e játszani vagy ne?? -
FinalNaSa #70176 Nekem inkáb egy olyan tettszene ha azt mondaná NCsoft, hogy bezárja a sieghardtot ezért onnan mindenki ingyen vándorol oda ahova akar.
Szerintetek arra van esély, hogy zárnak be szervert? Mert ha igen akkor 100% hogy a SH benne lesz. -
fr0z3n #70175 valaki pls tudna adni egy linket l2 ct1 installhoz ahonnet jon is rendesen 

-
Ha 900alá megy már csak az én botcsapataimat számolja:PP:P
Attól félek, hogy NC soft sieghartra ingyen enged költözni...még a végén fellendül és nem tudom elfoglalni a szervert:( -
Ja,ezt elfelejtettem,van olyan térkép,vagy valami,hahol ottvannak képpel,vagy névvel az uj területeken az uj mobok? -
Sziasztok !Valaki tudna dobni egy linket ultra zoom,enchant szinezö,ami +4,vagy +5-töl szinez,T1-hez?Ha van egyáltalán ilyen hozzá! Ha van akkor elörre is köszömöm! -
hát ez no comment
1050 ember :D -
WOW :DDDDDDDDDDDDD
Pár hete jártam egy WOW os havernál, mondta hogy bloodscappon ilyen ütös clanja van és néztem, ahogy mennek raidelni vagy 10x , 1raidra :D:D::DDD, de igy kiba funny volt visszagondolva vagy 30ember ugrál visszafele a helyre mert kidöglöttek állandoan, midnenki.Nah most, ha ök alegjobbak akkor milyen lehet a szint OMG. -
ErrOrHUN #70169 azt én se... -
Nem vagy 79 és nem a 80at akarod megütni.
Flash és Truby ökrök(fránya billenytyű) ikrek:)) és az egyik idősebb mint a másik. Jo arcok csak Flash megbetegedett és meg akarja menteni a világot. -
ja tényleg
flash-t is bannolták manual game miatt nem????
amúgy nem akarok szívózni flash-el
igaz hogy nem ismerem és azt sem tudom kinek a tesója
truby-é vagy vipjoco-é de azt tudom, hogy valakinek a tesója a ventris arcok közül és mivel mindegyiket bírom így irántuk való tiszteletből nem mondok flash-re semmit ezért
és még mindig nem flamelek csak barátilag cseverészem -
ErrOrHUN #70166 hidd el Gordi dumája épp eléggé betalált :D -
hehe én maximálisan nyugodt vagyok :D
csak gondoltam megmondom a frankót
nem mindenki 19 éves egytemista itt akinek temérdek ideje van 2 vizsga között elbaszni az életét l2-vel
de attól még szeretnék játszani én is
de tényleg nyugi van :D -
ErrOrHUN #70164 nyugi :D