88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• darkmenx
    DE HAT AZ 1500FT ERTEKU AVADON ROBE SET AZ SOKAT JELENT !+!"+%+!%+!%'"+!%"+!+'"
  • csimi
    hazafiság még senkit se mentett meg de ksok embert megölt
  • anarga
    igazsag szerint nem az szanalmas h itt jartatod a szadat hogy ez meg az lesz irl. sot meg azsem szanalmas hogy utannajartatok hogy ki volt az. viszont az mar szanalmasan rohejes, es sajnalom de csak rohogni tudok azon, hogy ilyen szinten atbasza valaki a fejet =DD
    szep volt Symbion. vagy hogyhivnak =)
    megerdemli azt az avadon robe settet, ahogy azt is megerdemli az illeto hogy elvesztette.
  • csimi
    mért ha a külföldi szkemeli le a külföldit az nembaj?
    vagy ha magyar szkemel le magyart az nagyobb faszság mintha nem?
  • darkmenx
    akkor talan ideje lenne elnezest kernie annak a kasugeci animebuzi fasszopo baratodnak, nem?
  • xt198
    azért ez elég gusztustalan hogy leszkemmeli a magyar a magyart. na mind1
    nc
  • Mydgard
    Ez a hsz. több órás szünetekkel készült.

Tehát a StarSplash nevű törpe scammelte meg Hakuho barátomat a mai nap folyamán.

© Symbiont
    2007. okt. 12. 15:08 | privát | galéria | válasz erre | #67266

mithril settemet eladnám franzon, akit esetleg érdekel: pm StarSplash, vagy írjon itt:)

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.

Lebuktál barátocskám, úgyhogy mielőtt pofán nem baszom én is a seggfejedet a való életben, jelentkezzél szépen a Franzon Hakuhonál és add neki szépen vissza az Avadon robe setjét.

...

Nos tudjuk, hogy ki a Symbiont (neve, hol lakik, stb.), akit sikerült elérnünk azt állítja, hogy eladta az accot az osztálytársának. Vagy igaz, vagy nem. Mindenesetre mi várnánk vagy Symbiont vagy a kedves osztálytársának a jelentkezését, hogy adja szépen vissza amit ellopott. Ez már elvi kérdés és senki sem óhajt egy ~2500 Ft-os lopási esetet a való életben kezelni.

...

Nos történt egy nagyobb eszmecsere MSN-en, elvileg négyen használják Symbiont accountját, amin a tolvaj kari van. Hát hajrá derítsd ki Symbiont ki volt a scammer és vissza a cuccot. Aztán veregesd meg a vállát (vagy a sajátodat), hogy "Szép volt barátom!". Ehhez a teljesítményhez én is csak gratulálni tudok.

• darkmenx
    neharagudj* faszom typo
  • darkmenx
    ok MR. FAKTOR... naharugdj de te ki is vagy..?
  • Tüskés
    dmx got owned, too.
  • Kanqukac
    CSa!
    egyebkent nem tudnal visszavenni magadbol?Bocsi de mast sem olvasok tolled csak hogy karomkodsz...
    Gondolom otthon anyuci es apuci nem engedi a csunya beszedet es inkabb itt fejezed ki a retardalt szemelyiseged.
    Ami az ilyen kis tizeneves pocsoket nem zavar de hidd el a 18-20 folotti korosztalyt iritalja.
    Hidd el az a kritika a te fejlodesedet szolgalja nem akarjuk paran hogy megrekedj ezen a gyenge szellemi szinten .
  • ErrOrHUN
    mwahahaha U GOT PWNED!!!
    isten hozott a scammerek világában. sanda gyanum szerint mégcsak nem is magyar volt aki lescammelt. ha jártál dmxnél, utána jöhetsz hozzám is :D
  • Kanqukac
    Csa!
    Tedd fel Freebe
    Amugy egypontkilencvenharmas setalo+ TCP tunel
    De ha l2jre kell sztem felejtsd el az antisetalo sys miatt
    hajra!
  • Gumbo
    www.l2divine.com
  • voloume
    kenjük be szarral :)

nem tudna valaki free kamael szervere botot ? :D
  • Gumbo
    nem is te voltál hanem a darkmanx
  • darkmenx
    amugy egy kerdes: ki mondta neked, hogy en votlam a csardaskiraIy (nagy i -vel), mert az meg engem erdekel nagyon
  • anarga
    =DD biztos hazabasz az a 2e ft erteku ava robe set. csodbe megy a csaladod, elkell adnod a lakast, kocsit stb hogy ezt tuleld !
  • darkmenx
    ott vagytok 1 klanba, tudod milyen cucc van az eredeti karin es ilyennek bedoltel te nyomorult aztan idejossz ugatni? remelem, hogy nem leszel nyugodt mert erdekel az a 2bites nyomorult animebuzi fejed, de leirom harmadszor is, hogy nem voltam beloginelve offra 2hete.
  • darkmenx
    mint mondtam nem voltam belogolva offra 2 hete, de barmikor nyugodtan idetolhatod a kasugeci pofadat
  • Mydgard
    CsardasKiraIy (nagy i-vel) pontosabban. Hát gratulálok, nem tudom melyik sg fórumos paraszt volt az, de be lehet ezt fejezni. Kend a hajadra a 25kk-s Ava robe setedet, amit szereztél, ha pedig személyesen szeretnél megismerkedni küldj privit.

Tényleg abszurd mennyi köcsögfejű van ebbem az országban, talán pont ezért tartunk ott, ahol...
  • Hakuho
    Nem leszek nyugodt amikor megtalállak!
  • darkmenx
    en megmondom 4ert is
  • Gumbo
    5000ért megmondom
  • darkmenx

:(((
  • darkmenx
    ok.

amugy 2 hete nem voltam beloginelve de johetsz nyugodtan.
  • Hakuho
    Jelezni szeretném annak aki CsardaskiraIy neven elkerte az Avadon settem, hogy addig nem nyugszok amíg ki nem derítem, hogy hol alkik a valós életben, és nem fog örülni mikor meglátogatom!!!
    /darkmanx/
  • GibboRamone
    WTS +7 tsu*sls! (272 p attack)
    pm ide!
  • Mydgard
    WTS:

- BW heavy set @ +3
    - BO set @ +3

PM CsardasKiraly, Franz (lehet alkudozni!) vagy itt!
  • Rorgosh
    Sziasztok! :)

Az egy fake még abból az időből, amikor még OGD tag voltam. A HB-be tudtommal egyedul Adelline ment át az egész syndicate-ből.

Amúgy amikor klánnélküli voltam (úgy két-három hétig), egyedül a az invincible nem merült fel mint ahova csatlakoznék. Végül inkább visszatértem az RM-be (a másik nagy esélyes, a ReVenGe egyszer le pk-zott, így kizárta magát az esélyesek sorából).
    Amúgy a Fusion allyba lépett az RM-el (bár speciel én nem támogattam az ötletet a Fusion ismert expelési szokása miatt..). Mondjuk kiváncsi vagyok, meddig bírjuk elviselni egymást.
  • FragStaR
    És ha 1 et csinálok akkor tutira meglesz az 1 ?!!!
  • LukacsB
    Úgyértettem a 60%ot h nem azt jelenti h 10bol 6 jon ossze. monjuk 1 000 000 000 bol osszejon 600 000 000 igy jobban latszana a 60%. Amit akartam mondani annak a lenyege az avolt h ha 2-t csinalsz nem lessz tutira meg 1. bocsi ha félreértheto voltam
  • solyomb
    WTS Bloody Orchid w/Focus @ SH
    pm itt, vagy ingame Fairyprincess / wildfowl
  • daemonervosa
    1: ismételhető mindkét quest
    2: 60% akkor is 60% ha 100at kraftolsz
  • PhoenixKnight
    HB alt klán lett,mivel midnenki abbahagyta a játékot kivéve 2 leader (Foreigner Cosmos13) akik már HB ben vannak sztem . Nem hirtelen halt meg...:D fokozatosan A mostani sleepersnek tul sok köze nincs már a régihez ..1ébként 38k rep pointunk volt szal csak 2k kellett volna lvl 8 hoz :)
  • LukacsB
    Abszolút szerencse kérdése. lehet h 10 bol 10 de lehet h egyse. a 60%ot nagyon nagy számoknál lehet csak megmutatni.GLHF 2/2 tallumblade;P ty Nasa
  • FinalNaSa
    A 2. kérdéshez szólnék hozzá: Elvileg (meg szerintem is) ez is csak totál a szerencsén mulik, de szó mi szó eddig nekem is bejött, amit igy probaltam elsöre az 5/6 DC boots, aztán 2/4 Tallum Blade(ez nem túl jó arány :P) végül a multkor 3/4 Tallum Blade (ennek igazán örültem) :)
  • molnarpe80
    jólét polgár :D

lenne pár láma kérdésem

nézem hogy az s grades fegyó recik sehol nem hullanak csak questel lehet őket forge of gods-ban kiütni :(

szal ha nem így van és máshol is potyognak a recik akkor írjátok már meg légyszi

ha mégis így van akkor hogy a fenében lehet annyi reco a piacon
    hiszen azt írja hogy nem ismételhető quest azaz egy kari csak 1x csinálhatja meg

gondolom ez nem azt jelenti hogy egy karakternek csak 1 ilyen recije lehet egész pályafutása során hanem gondolom subban is felveheti a quest-et újra hogy ismét szerezhessen egyet

a másik hogy tételezzük fel hasonló subja lesz mint a main és mondjuk ugyanúgy s arcana mace-t fog használni ez még akkor is karcsú

akkor a botok farmolnak ki annyit hogy elég legyen az egész szervernek, mert ők úgysem használják alapon (hiszen c gradeben látni bot csordát varkáknál) ?

szal ez szvsz nagyon karcsú így

na mindegy várom a segítséget köszönet érte előre is

másik téma az arányok alapján jobban járok nem ha egy 60%-os reciből nem egyesével kraftolok hanem mondjuk egyszerre 10-et húzok le, mert akkor van rá nagyobb esélyem nem hogy mondjuk 10-ből 6 biztosan bejön vagy esetleg ha mákos vagyok akkor több is hiszen ha egyesével nyomja az ember lehet hogy egymás után 4 sem jön be

ez lenne még egy fontos kérdés remélem ez így műxik, mert akkor tuti hogy ráállok arra hogy csak egyszerre nagy tételben kraftolok
    cimbinek bejött 10/9 aztán 10/8
    a genya :D
  • FinalNaSa
    Egy lvl78-as kari miért van kimaxolva??
  • darkmenx
    elmondom neked a titkot hogy lehet kimaxolni (lvl78) durvan egy karit (1,5-2honap):

official + ebay + walker = win

alt: official + ebay + chinese powerlevel = win

:(