88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Ved
    1. Aki scammel = ostoba tapír, ocsmány féreg, egyéb közhelyek, de ettől még alapvetően nem biztos, hogy psziohopata
    2. Akit le lehet scammelni = naív tapasztalatlan balfasz, de ettől még lehet normális, sőt valószínüleg az is, csak mások hibáiból tanulni képtelen balfék. Spártában az ilyeneket hajigálták le a hegyről, de azóta "civilizálódtunk".
    3. Aki egy játékban elkövetett sérelmét fórumon/irl/msnen/stb próbálja megtorolni az logoljon ki, olvasson egy kis Torrót, éljen nyers köszton, mert elmebeteg, idióta, könnyen lehet, hogy egy pszihológián ott tartanák egy kis üdülésre.
    4. Aki mindezek után a balféket 2-es és/vagy 3-as pont egyben szárnyai alá veszi, dédelgeti, felneveli, stb, az vessen magára, pont annyira zavarodott szociopata, az előző pontban bárki.
    5. Aki mindezeken jót mosolyog, kicsit oltogat, röhög mindenki máson.....
  • darkmenx
    mar kitalaltak, hogy a symbiont valami ovodas pajtasa volt. nincs mit targyalni rajta, mennek a homokozoba felallitani a bitofat.
  • ErrOrHUN
    te csak írsz, vagy értelmezed is amiket írunk?
    megint idejöttél, ahogy pár napja és megint megvádoltál alaptalanul, arra a feltételezésre hagyatkozva, hogy mi milyen aggresszívan lépünk fel veletek szemben és mert röhögünk azon, hogy lescammeltek. ahelyett, hogy tanultatok volna a leckéből és változtattatok volna, megint megnyertétek a dolgot. persze megint mi vagyunk a vádlottak, de kíváncsi lennék, melyikőtök kapott tőlünk keyloggert, vagy honnan szereztük meg az accotok? ooo igen /gm "hello GM bácsi add meg az acc/passt mert szeretném lescammelni a cuccaikat. ugyan 10x annyi az összvagyonom, mint a klánnak, de hát mégiscsak szeretnék hülyét csinálni belőlük!"
    ezek után ne haragudj, de nem fogunk csendben ülni és nézni az ámokfutásodat.
    jó lenne, ha mindenki a maga portáján seperne, és kitalálnátok ki húzott le titeket. az egyik tippem az, hogy ismerős, akivel korábban egy klánban voltatok és ismeri a régi karik acc/passát
  • Trixtan
    ezt azért nem tudom még megállni, hogy ne idézzem és tükrözzem egyes emberek lelki világát:

"SEMMI KÖZÜNK AZ EGESZHEZ CSAK AZOKON A SZERENCSÉTLENEKEN ROHOGUNK AKIKET LEHUZTAK."

én inkább sajnálatot érzek irántuk.
    thx a beszélgetést

• Trixtan
    nincs itt számomra olyan ember ki ha hülyének nézne, érdekelne a vélemyénye, viszont ahogy látom egyre több olyan ember van akit érdekel az én vélemyényem ;P
  • pharao
    MEJOOOOO gyere MöSöN-re vagy Ventrijó-ra vagy Péjem mí ingém!
  • Symbiont
    "nem vagytok jobbak egy keyloggernél amit álltalában gyorsan törölnek minden fórumról.remélem a modi legalább letilt innen titeket parasztok!"
    Nekem úgy tűnik, te parasztozol le másokat kezdés képpen.
  • daemonervosa
    Akkor én is leirom, hátha nem sikerult felfognod, vagy nem olvastad a #70409 es postot:

SEMMI KÖZÜNK AZ EGESZHEZ CSAK AZOKON A SZERENCSÉTLENEKEN ROHOGUNK AKIKET LEHUZTAK.

-----
    btw vicces ,hogy még mindig téma :)
  • Trixtan
    amikor le-hülyézel valakit csak tudnám miért teszed?!szerinted mindenki az kinek nem egyezik a vélemyénye a tiéddel?!
    ha olyan inteligens lennél aminek mutatod-mutatjátok magatokat akkor nem nevetnétek ki valakit akit megloptak inkább a tolvajt megvetnétek.
  • MeoH #70416
    Hat igen legszebb orom a karorom:P Es mielott nekem esnel, nem vagyok a DMX-Anarga-Error-Deamon fele huzzunkma'le1sz@rosavarobet-fele osszeeskuves tagja. Akit igy lescammalnek az maganak koszonheti, legkozelebb tuti odafigyel. Es jelen pillanatban Te most magadbol csinalsz hulyet, annyit nem er az egesz...
  • ErrOrHUN
    azt meg saját maga csinálta.
    nem érek rá, hogy más karik forintos accjaival szórakozzak. azt találjátok ki, hogy ki férhetet hozzá az acchoz.
    vádaskodni meg majd akkor, ha sikerült bizonyítékot szerezni
  • darkmenx
    aki hulye abbol nem lehet hulyet csinalni imo
  • Trixtan
    nem a pénz volt a lényeg, a lényeg a másikból hülyét csinálni.
  • darkmenx
    lie more
  • ErrOrHUN
    http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20080209170218Shot00000.jpg

nincs szükségem a pénzetekre, főleg mivel SHn vagyok...
  • Trixtan
    tele van ellentmondással a postod. csak annyira veszem komolyan ezt a dolgot amennyire én gondolom, tán egy fórum ez s tán lehet véleményem. viszont a hozzászólásaitok mind támadóak és ellenségesek.
    megvádoltak? engem miért nem? valakit megloptak? miért nem téged? valaki nagyon félti az igazát? miért pont te? "ha tehetnem az egesz klanjat kifosztanam egy ilyen feregseg utan"
    bocsi de nem tudjuk nálad hol kezdődik a féregség, tán minket is meglopnál?

köszi, hogy olvastatok!
    /csak egy buta hozzászoló a sok fenség közt/
  • anarga
    te komolyan ilyen hulye vagy vagy csak ertelmezni nemtudod a hozzaszolasokat?
    sem error, sem dmx sem pedig en nem voltunk ebben benne, csak iszonyat jot rohogtunk azon a buta emberen akit ilyen hihetetlen egyszeru modon atvertek. azmar nem naivitas, az egyszeruen butasag. es ezen miert ne rohoghetne barki is joizuen ha egyszer nem valami betegseg miatt buta az illeto ?

megegyszer, ha az elozot sem ertened: NEM VOLTUNK BENNE. ROHOGTUNK RAJTA. NEM ERTUNK VELE EGYET. NEM AZON ROHOGTUNK HOGY ATBASZTAK, LEHUZTAK, HANEM AZON HOGY ILYEN BUTA. az mar csak a hab volt a tortara hogy idejott fenyegetozni. egy internetes jatek miatt ^^ remelem erted mostmar.
  • darkmenx
    aki itt nagyon probal szintet osztalyozni meg olyan kurvara komolyan veszi az csak te vagy.

miutan megvadol alaptalanul, utana bocsanatot sem ker, szerinted erdekel engem, hogy megloptak? ha tehetnem az egesz klanjat kifosztanam egy ilyen feregseg utan, hogy itt vadolgat raadasul ilyen animebuzi hulyegyerek
  • Trixtan
    meglehet, de legalább nem vagyok tolvaj, nem védem a tolvajokat és nem vagyok büszke rá, hogy tudatában vagyok mások megkárosításának.
    nyilván van itt egy jópofa klikk akik összetartoznak és nagyképüen próbálják az újonan érkezetteket csúnyán mondva szopatni.az iménti hozzászólásod alapján téged is is sorolnálak de nem teszem.nyilván te csak igazán zseniális ember vagy aki egy hozzászólásból gyors és egyszerű szellemi inteligencia szintet osztályoz.vagy tudod mi az igazság...? /boccs a pontokért/ ;)
  • darkmenx
    2 napja botozok ujra franzon, de mar elozo postokba is leirtam, hogy nem voltam online, btw. ha ideakar jonni barki akkor johet, szerintem az en cimemet megszerezni nem tobb 2 percnel aztan utana atmegyunk errorhoz is teazni
  • daemonervosa
    Sterintem csak error volt hibás, ugyhogy fogjunk ossze es verjuk meg !!!4!!444fourfour

trixtan te buta vagy.
  • Trixtan
    igen mindenki a saját kárán tanul, de nem kell feltétlen kárt okozni a másiknak szándékosan, hogy tanuljon te "bölcs" seggfej.

igy kb. te, error meg starplash voltatok benne ebben a scamben.ti voltatok a legnagyobb hangúak az egész történetben és a legtöbbet hozzászólok.

remélem, aki olvassa ezt a fórumot megfelelőképpen levonja veletek kapcsolatban a konzekvenciát.
    nem vagytok jobbak egy keyloggernél amit álltalában gyorsan törölnek minden fórumról.remélem a modi legalább letilt innen titeket parasztok!
  • darkmenx
    van egy nagyon regi es nagyon bolcs mondas, hogy mindenki a sajat karan tanul. akivel ezt meglehet csinalni azzal meg KELL csinalni es mindegy, hogy magyar vagy kulfoldi csinalja, elobb utobb ugyis beleesik a sajat ostobasagaba.
  • StarSplash
    csalodott lennék ha nemlenne :(
  • FinalNaSa
    Sieghardton még van egy pár cucc eladó.
    WTS:
    -Tallum Blade
    -Infernal Master
    -Bloody Orchid/focus
    -+4 Aoba/health
    -BW light set
    -DC leggings
    -BW gloves+boots
    Hirtelen ennyi jut eszembe.

WTB:
    -Arcana mace/acumen
    -Imperial Shield

Pm me itt vagy FinalNaSa@Sieghardt
  • ErrOrHUN
    gg
    ebből még lesz hiszti :D:D:D
  • StarSplash
    Ava robe set elado pm CsardasKiraIy

fíl dö szánsájn
    http://www.youtube.com/watch?v=R1_iG_0o7jc
  • Gordis2k
    Egyiksem! Szivesen.

Na jo azért végülis átvitt értelemben igen, mert dinó szigeten ha ölsz esik egy questből dino csont namost ez a csont beválthato könyvre!
  • Psychlo
    Hali!
    Tudnátok nekem segíteni abban, hogy a summon feline king nevű spellbook-ot meik mob dobja?
  • Mydgard
    Köszi.

...

Errorhun:
    3. nem én vádoltam meg hamisan dmx-et, és még csak bocsánatot sem kér

Nem is én.

4. egy játék miatt a valós életben fenyegettek valakit, old meg játékon belül

Lopjon az is, akit megloptak?! Egy +13-as Homót is el akartak scammelni, szerencsére augmentált volt és az már a károsultnak is sok lett volna.

...

Myriell:
    Ment PM.

----

Részemről a téma lezárva. A set új tulajdonosa használja egészséggel szerzeményét.

Jó éjt.

• FinalNaSa
    WTS@Sieghardt:
    -Tallum Bladex2
    -Infernal Master
    -Imperial statt/empower
    -BW light set
    -DC breastplate
    WTB@Sieghardt:
    -Arcana Mace/acumen
    -Imperial Shield

PM me ingame, FinalNaSa tyty
  • darkmenx
    meg a rerollolt karakterekbe tobb a penz, aki odaakar menni ugyis megy akar van transfer akar nincs
  • darkmenx
    es mi nevetseges rajta? teon endgame server (mar) en se tennem meg endgamebbe azzal, hogy megengedem a playereknek attransferelni a szarjukat
  • Gordis2k
    hat igen nevetseges de ez van
  • darkmenx
    8k caplimithez kepest valoban mi is az a 6k+
  • Gordis2k
    Jaja közben kiszurtam. Hát nemigen akartam a Teonra menni so:) ez van de vicces amugy 6k player nem nagy cuc de ez van.
  • Voyager5
    PlayNC acc login ---> Game accounts ---> Purchase Account service ---> Felül "click here".

Ha anyum ennyit tudna, összetenném a 2 kezem :)
  • solyomb
    Ahol ki tudod csengetni a nem és névváltoztatást ott van felül ez a szöveg:
    "Select an Account Service from the list below. Please read all service details before purchasing. Note that character name changes are displayed on a public web site. Server availability for transfers is subject to change. Click here for current server transfer status."

Click hernél pedig egy köv oldal fogad ahol a teon az egyedüli Not available
  • Gordis2k
    Néztem nem találtam sehol...
  • MeoH #70386
    Hivatalos, checkold a plaync accodat.