88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
hogy szép armor volt-e sorbonon? igen, allitolag majestic lightot viselt, bar Lineage2jatekos bizonyara jobban tudja... en csak a gyonyoru hofeher tisztasagot lattam benne. Nagyon elegans volt! xD
hogy miert kellett erre is ilyen tamadolag reagalnod, nemtom, de csak nyugodtan. :) -
addig en is Revangebe gondolkodtam mig be nem vettek ilyen DMX aka L2J -n baszakodo bojler gyulat aztan mivel mar egy haverom sincs ott rajottem, hogy az rossz valasztas lesz, a magyar l2 playerek 90%-a amugy is faszlama köztük te is :), jah és ha nem mondtam volna még neked is a További szép napot.
-
addig en is fusionbe gondolkodtam mig be nem vettek ilyen sorbont meg trubyt aztan mivel mar egy haverom sincs ott rajottem, hogy az rossz valasztas lesz, a magyar l2 playerek 90%-a amugy is faszlama es csak azert, mert te retailon jatszol meg nem leszel jobb, mint a 100. L2J -n baszakodo bojler gyula akarmennyire is mondogatod. -
úúúúúúhaaaaaaa!!!!!!!!!!!!
GL Barátom remélem te előbb megunod mint én és rádöbbensz hogy nem a jó karatert választottad:>
molnarpe80: én szívem szerint sk lennék a helyedben mert eléggé ravasz karakter és nagyon jól lehet vele pvpzni:> ellenben pk-ból meg kevesebb van és nem keveset tud healelni és a sacred weaknesses mobokat simán solozod a karival ami ugyancsak nagy előny ha unatkozol azért mert a klánod baszik rád és nem visz partyzni:> -
Revenge?! Pffff - No Comment... -
Siawn #70460 Hi all!
Nem rég indultam offon, gladi karival és magyar klánt keresek a teon-on. Még csak lvl36 vagyok és most csinálom a 2nd class questet. Vmi olyan klánnak örülnék ahol nem csak az akadémiában látnának szivesen a repu pontok miatt, hanem a rendes klánba is bevennének majd.
Siawn -
és elárulod hogy miért kedves tompi? -
ha transferelsz es kell invite revengebe szolj -
A leírás szerint ugyanazt csinálja a két skill. -
ahoj
segítségre lenne szükségem
mi a különbség a shield bash és shield slam között?
a shield slam emlékeim szerint gátolja a physical skillek használatát
a shield bash -nál meg azt írja hogy a támadásokat akkor az a magic alapúakat is?
vagy hogy is van ez?
nem bírom eldönteni hogy shilien templar vagy phoenix knight legyek :)
gordi help pls
pro és kontra érvekkel
unom már hogy fórumokon 20 embernek pala az isten másik 20 -nak az sk -
Franz:
1980 magyarország
Néhány egyszerű szürke évet mosolyogsz meg most hát nem érted.
Jó időkben semmid sincsen, rossz időkben tiéd minden,
Téged küldenek elsőnek, és először terád lőnek.
Mindig minden zászlót vinni, mindig minden hitben hinni,
S mindig félni hogy itt a vége, mert még számon kérnek érte.
Ami meg a háborus helyzetet ileti:
Ma én megyek, holnap én küldelek,
mindent kell játszanunk.
Mindent, mert ennyi szerephez
túl kis színház vagyunk.
Én ígértem szebb jövőt,
és álltam is a szavam.
Elindultam fehér lovon
és gettóba küldtem magam.
Szal mindenki van mindenkivel aztán testvér öltestvért majd a tastvér a testvért és büszkén önálosodnak , hogy összeáljanak az elenséggel..... klasz hely:) -
ErrOrHUN #70454 valaki pmben írjon nekem egy klánhelyzetet Franzról, köszi -
Rosszul hallottad. -
Arlon #70452 mármint vistan :D -
Arlon #70451 Üdv!
hallottam olyasmit, hogy istan nem megy az L2.
ez tenyleg így van, vagy meg lehet oldani, mert most valtanék vistára.
-
es SZEP ARMOR volt rajta? -
Jé, láttam Sorbont Kashej videojában :) -
HARD -
hallod xt te is csatlakozhatnál hozzájuk... -
akkoris. :D -
ErrOrHUN #70445 flame előtt sem írtak, az ok egyszerű: abbahagyták L2-t -
hát nem csodálom a hogy a régiek (a régi régiek, szekijoe, többiek) már nem olvassák/írnak a forumhoz :o -
De akkor ki a tököm az enemy?:) -
XD Már azt hittem, hogy tényleg netty 
-
ErrOrHUN #70441 így fejből blessing of darkness +dmg dark attack weakpointos mobokra lásd MoS. a másik meg az ellentéte. ugyanezekből van olyan kő, ami a debuffot veszi le rólad -
Netti baba #70440 hja Tompi voltam^^ -
Netti baba #70439 fusion+rm 1 ally gordi..nem haladsz a korral? ejj-ejj csajozol mih?:D -
BaalKain #70438 (vicc hsz, jártam hittanra - amíg a többi napközis ingyen ment moziba...) -
bobbii #70437 Hi!
par mi ez ez kerdes:)
volna par buta kerdesem latva az inventorydat :))
mi az a lila kavics a 3.sor 1.oszlop ? meg kettovel mellette kek kavics?
quest cucc? -
Ved #70436 Használj többször walkert, több időd jut majd olvasni...
-
BaalKain #70435 Mi ment jól?
-
OFF: Káinnak is milyen jól ment
-
Klasz akkor kinyirhatod a tesodat:P -
Beléptem a Fusion-be. -
Jo reggelt, az van mar vagy 2 honapja... -
Mikor jön ki a keamel- es episod?????? -
Ved #70429 Ülj le négyeske, egyes! -
csimi #70428 mégcsak 3 napja! ez 1 játékban cucc érted? ha valaki ellopja játékban valamidet alap hogy kideríted cimét és odamész mekéselni. 3nap sírás hogylenne elég? -
FinalNaSa #70427 Szép post, grat! De tényleg!! 

Leszállhatnátok már erröl a kurva avadon settröl mert elég unalmas, kb 3 napja ez megy.
Sztem az egyik csapat balfasz, mert lenyuljak a cuccát, a másik csapat meg seggfej, mert kiröhögi a balfaszt!! (inkább a 2. csapathoz tartoznék)!!
-
Pontosan:D ez nagyon ott van;)
További szép napot.