88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Szerintem VoS. -
Franz xp is kell meg zseton is!De a questek felvannak véve a cardos meg a bingo szóval olyan hely lenne jó ahol esnek azok a quest itemek! -
ventel #70543 Melyik serveren játszol? 4 fős parti? XP kell vagy zseton? -
60-62 es karikat(2tőrös,1wc,1bd) hová vigyünk fejlődni?Plz vki mondjon vmi helyet(katakombán kívül)!Ty -
3at lehet -
transceps #70540 Egy kártyáról hány accot lehet fizetni?
Két accot fizetek róla, de nem engedi, hogy vegyek 1 serialt.
2 a max vagy lehet később póbálkozni? -
hát ha ventri szervert nem is, de szobát tudok adni adminnal, ahol bőven elfértek :P -
zedleey #70538 Nagyon érdekelne az is ,hogy dye-ojak fel egy warlordot.Vagy jó az ahogy van? Mert szeritem warlordnlál rizikos a con piszkálása,de leginkább az érdekelne, hogy pvp-re hogy kell dye-olni. -
Kekszakall #70537 Jah. A legrosszabbkor jott ossze. De nem tehetek rola, hogy pont volt egy ilyenre valo matim. Max atviszem Franzra. Ugyis atviszem az SE-met valamikor. -
Nemhiszem, hogy ez össze fog jönni, de sok sikert hozzá. -
Szerintem meg nem. -
BaalKain #70534 Megszólítva érzem magam, de bocs, most kicsit sok a munka, úgyhogy passzolok
-
KisEmir #70533 És megintcsak hülyeséget mondtál!
-
Azért írtam én is, mert unom, hogy mindenki saját klánt akar, lesz benne 10-20 ember, és ennyi. A leader meg hol online, holnem... elveszünk mi is a sok kislétszámú klán között... Egy nagyobb, és sokkal ütőképesebb klán kell! Mi is 20-an vgyunk a klánban, de 1 hét mire összehozunk egy 8 fős partyt, mert valaki mindíg offline. Több embernél legalább "csak" azon menne a vita, hogy éppen ki marad ki a partybol :P (az se jó, de legközelebb meg ő jön) Egy közös ventrilo szerver sem ártana. Csak kell egye ember, aki elég jó, hogy vezesse, 20/24 online, és aki legalább egy kicsit ért az l2 höz, és van tapasztalata... -
FinalNaSa #70531 Grat hozza, csak kar hogy a legrosszabb idoben!
Eleg elkeseritoek most az arak SHn.
-
Én? Annyi adena nincs.(punci sem) -
ErrOrHUN #70529 szted lenne olyan személy aki vállalná az irányítást, és ért is hozzá? Gordi tedd le a kezed!!! :D
-
Jobban hangzik, mint egy 20. 5 fős Magyar klán megalapítása
-
Hi
Egy ötlet: Mi lenne, ha Franzon a más szereverekről áttjöttek, és az eleve Franzo játszók egy nagy klánt alapítanának? Amolyan "Risingsun"-t, csak éppen Franzon. Lehet hogy ugyan olyan véget is érne, de ahogy látom elég sokan jönnek átt, és sztem összehozná az embereket.
Vélemény? -
Kekszakall #70526 HI!
WTS Infernal Master SH-n!
Pm itt vagy online Feketeszakall!
ui.: eletem talan 2. sikeres 60%-os craftja a kuva sokbol.
Udv: Hasas -
FickDeineStory #70525 haver a bartz-on volt sokszoros Tyrant hero ő pár hónapja nem játszik (bár azt hallottam lehet vissza jön) és ő panaszkodott arra, hogy nagyon kevés a pvp és egyre-egyre kevesebb ott a játékos is, ő v az egész klánja jönni akart volna a teonra (TheDamned klánról van szó ha bartz megnézitek szinte minden hero náluk van). szerintem ez ilyen hely cserés dolog lesz akik bartz-on voltak mennek franz-re v teon-ra akik akik meg a bartz-ot választják azok meg helyettük lesznek. Szerintem v a teon-t v a franz-t válaszd.
tudom azt mondtam nem írok ide, de ez hátha segít vkinek a döntésbe. -
of course -
FinalNaSa #70523 Ehh. Épp ez a bajom h ott mast nem lehet csinalni minthogy huzod a karid meg piacolsz.
Kéne egy kis PVP.
Azt meg hagy döntsem el én hogy hol botozok meg hol nem! tyty -
Sztem nyugodtan maradhatsz meg SH-n. Ott tobb hely van botozni mint Franzon. -
FinalNaSa #70521 99% h jövöhéttöl én is franzon vagyok ezekkel:
Lvl77 Archmage
Lvl77 Shilien Saint
Lvl77 Spectral Dancer
+ezek Lvl40es subjai

Szoval LF klan!!! Pm ide plz
-
BaalKain #70520 Vaze vennem kell még1 gépet :) -
2 karakterrel transferelek Franzra Sieghardtról. lvl64 SH, lvl59 SE.
Amúgy nemtudom olvastátok-e, de felmerült, hogy esetlegesen indítanak majd mégegy euro servert.(hivatalos) -
az munka :P -
Abszulut elbagatelizált komment volt egyértelmüen értelmetlen fogalmazással!! Nem bannoltak senkit a cél nem több mint , hogy ugy csináljnak nmintha érdekelné őket a karitransferel megnyilt hatalmas (adena transzfer) lehetősége mert az FBI a segükben lohol az adómentes pénzügyletek miatt! Ennyi fedezik magukat de hidjétek le nagyivben....stb stb.
Egyenlőre powerlvl Nagyon durván hladok ventellel és a öbieket is lvlezem. Ha minen jól meg 1 hónap mulva mglesz a döntés addigra ha nincs ban megvan a 80/79/78/75 csuzon és a 80/78/78/75 Shanwayen ennyi. -
ErrOrHUN #70516 gondoltam bartzra, de nem lesz több pvp csakmert sok az ember bartzon. ugyanaz lenne mint SHn, EU playernek szar idő. még van dolgom SHn, aztán valamelyik eu-s server.(persze addig eldől milesz SHval)
-
szemely szerint en 80/80 előtt biztos nem transzferelek, de ha az a pillanat eljon meg ebben az eletben, akkor kovetem az ICA tobbseget Bartzra. Vagy kiszallok es mas hobbi utan nezek. :) -
Hat engem nem erintett es Guru sem "jelentett" bannolast.
Sztem eu playernak eu szerver a legjobb valasztas, bar Bartz most eleg durva lesz, sok emberke vonul at(magyarok kovetik ICAt?), de Franzra is erkezik par klan es persze Teon sem rossz valasztas:)
!!Gordi!!MSN plz!!Amint tudsz!! -
Gordi, ez az ominozus bannolas ezek szerint a fizetos walkereseket is erintette, jol ertem? (milyen jo hogy mar "tiszta" vagyok :) ) -
sőt, engem az is erdekel ki melyik szerverrol melyikre megy at :) ki hogy dont? Csak teon vagy franz van celkeresztben? -
Ki jön majd át Franzra? És milyen karival? vitassuk meg
-
AZ ám! -
ErrOrHUN #70509 bazz ez a v12 nagy kurva :D -
A buffer akit hasznlok most WhiteSis3 a friend listájában meg ki szerepel pl? Na ki?
GumboHUN ja:) -
Még nem indult az lesz az utolsó!
Mindenkit banoltak aki abban a pillanatban botolt és adánát vett és spamm pmezet egyzsere:( -
Nincs ilyen lehetőség. Transfer csak accounton belül történik.