88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Sorbon #70625 WTS full +6-os DC robe és sima Maja LA set Franzon. Pm ingame ha vkit érdekel. -
Ved #70624 +1, bazdmeg -
Ilyen stílusban elég rövid társalgást fogunk folytatni. Mondjuk én most kiszállok. -
Koszi. Mi gmt mi a fasz vagyunK?:D -
link neked -
szerver mikor lessz? -
BaalKain #70619 Nem is volt még 2 és fél hete hogy adtam :)
De mondtam, mind1, hagyjuk -
MErt nem kaptam még vissza... te olvasol is? -
BaalKain #70617 Naja de 2 napja azt mondtad hogy elküöltötted és eszedben sincs átvinni..
Na mind1 így jártam -
Igen nagyon....... A 72 órán belül nem írsz újra lezártnak tekintik. Kb le akarnak rázni. Kétlem, hogy tettek volna valamit. Velem is ezt játszották.
Baalkain Én elkölteni akartam a zsetont amit meg is tettem/teszek és nem tudthatam visznek e át innen ahogy te sem. -
Már csak kb másfél óra, és megtudod. ;) -
FinalNaSa #70614 Na ezz az e-mailt kaptam NCsoft-tol:
We will assume your issue has been resolved if we do not hear from you within 72 hours.
Ez most jó nekem? (nem értek ilyen hivatalos nyelven angolul)
-
BaalKain #70613 Amúgy kismilliószor trédeltem már 2 milliárd felett, főleg a farmerekkel való üzeltelés közben (szegény kínaiak nagyon hülyék) és egyszer sem engedte egy bizonyos összeg fölé, ami 2 milliárd 150valahány millió. Az a max, de egy kiáltásra biztos megkapjátok a pontos számot giranban. Ha a felett tradelsz akkor canceledet ír még akkor is ha a wh-dból akarnád kivenni. -
BaalKain #70612 Khm úgy volt, hogy nem hozod át franzra... Ezért is adtam, barátságból.
Nyilván ha mondod hogy áthozod akkor áthoztam volna én magamnak, hisz mint mondtad nem kis haszon... :S -
Lehuzlak #70611 na hála a jó Istennek ....:
This week's regular maintenance period is being extended further due to the account service processes taking longer than originally anticipated. We expect to have the servers back up around 3:00 PM Central Time (10:00 PM GMT+1).
-
Lehuzlak #70610 de azért gondolom csak visszaadják vagy valahogy orvosolják, mert érted ez az ő nyügük..
ha meg megvan aakkro szerverek közötti transzfer, vagy eladod :) (miutan atfreightetled másik karinak persze)
tiszta szivás ez az egész -
Az a szar hogy ezt nem tudtam átvini Franzra... pedig nem kicsi a haszon...
Pedig Baalkain hányszor agodot ez miat... ráadásul töle volt a zseton is...fene lehetem volna ovatosabb... -
Lehuzlak #70608 Uhh az szép összeg... kellemes lehet lelevelezni velük..
Az elmult 1 hónjapban nonstop piacoltam... Talán 1-2 órácskára voltam bent a main karimmal..
300 milla pluszban ba zártam, de már hányingerem van a piactól... :S
-
voloume #70607 hát ahoz képest elég gyorsak :) de épp ezen szórakoztam még amikor elkezdtünk offon játszani hogy volt e mar olyan barom ( mint most te ) [mar bocss :D ] hogy lenullaza az adenajat .. hat ugy latom kicsi a vilag:) 
-
2,5 héttel ezelőt voltam olyan barom, hogy 2,2milliárdra rátrédeltem 300millát namost a 3 éve "kijavitott" hiba ami szerintem már a freen sincs már. Szépen 1 adénát csinált belőle... azóta 6-7 levél telt el és elvileg most végre helyreálítják..... na ezzel számolj:( -
ilyen nevekkel nem hiszem
-
FinalNaSa #70604 Jó ötletnek tünik, nem tudom, hogy beveszik-e.
A kari(k) neve: fortransfer, transferplace.
Nem gondoltam, hogy igy elba**om. Szerintem azért még várjunk vele egy kicsit, hátha reagálnak a levélre... -
Lehuzlak #70603 FinalNaSa: Ha jól értem, akkor a karid nickje az 1.-leges probléma ?
Azszem ez orvosolható, persze csak ha jól tudom...
Ha reportoljuk, hogy ez a nick a mi nyelvünkön valami sértő vagy obszcén kifejezés stb, akkor megváltoztatják "hivatalból"..
Gondolom ezért nem kérnek pénzt...
Javítsatok ki ha tévedek :)
-
Tul kedves volt nekem sem volt szívem meghát tök normálisan kérdezet:) -
BaalKain #70601 Te jó ég, normális, nem anyázó, fikázó vagy oltogató válasz egy kérdésre.
Meg kell keresnem újra az l2 fórumot mert vmi elromolhatott a kedvencek listában. -
thx -
Eredeti szerverhez fizetni kell, de van tört szerver is, az értelem szerűen ingyenes, ezekkel kapcsolatban a banner alatt található linken keress infót. -
Hali!Én nem ismerem nagyon a játékot és azt szeretném kérdezni tőletek hogy csak eredetibe veszem meg akkor tok csak felmenni erredeti szerverre vagy kell fizetni veagy ez hogyvan? -
FinalNaSa #70597 Hát örülnék neki, hátha mákom lesz. -
De bizakodj természetesen de ez egy automata üzenet!!! Minden levelemre ez jön :) Van 30 ilyenem:) de lehet, hogy megszának hisz ez az első transzfer!!
De kicsit kevés az idő! Nekik meg a pénz joljön:( -
FinalNaSa #70595 Irtam nekik egy ilyen nagyon megbánó levelet h hátha segitenek, ezt a választ kaptam:
Hello Peter ,
Thank you for contacting Lineage II E-mail Support.
We are forwarding your issue to a Senior Customer Support Representative to further assist you. Once we have reviewed your inquiry someone will be in contact with you as soon as possible.
Thank you,
Gordi biztos vagy benne, hogy ne bizakodjak? :) -
FinalNaSa #70594 Na most mégjobban elkeresedtem (//_-).
Na mindegy én voltam a noob. Akkor most egy kis l2 pihi jön majd jövö honaptol játszok. Tuti h nem fogok belogolni olyan néven h fortransfer vagy valami ilyesmi! Vazzeg, hogy lehetek ennyire hülye???
-
Ha kitörlöd a karit a lovét bukod ezt is irták! nehogy megted. -
FinalNaSa #70592 És szerinted tudok még ezen valahogy változtatni?? 
Esetleg ha kitörölném a lvl1-es karit?
-
Természetesen az lesz a neved mint a karinak amit csináltál hisz ha lenne már olyan név akkor nem jönne létre a transz. V12 pl van bartzon.
A néváltoztatás miért vesztené értelmét az nem tarnszfer ha maradsz is lehet és olcsóbb. Minden változtatás visszavonhatatlan ezt irták is tehát biza kikeseled a 6ezer forintot a nevedért vagy nevekért és jövő keddig puncefejü marad a karid neve:P feltéve ha azt adtad meg MUHAHHA. Amugy szeritnem elkapkodtad de nem szolok bele Franzon nem olyan nyugis mind SHn. -
Pont azért van ez a rendszer, hogy ne lehessen 2 ugyan olyan név a szerveren. -
FinalNaSa #70589 DE hogy lehetek ekkora n00b???? ÁÁ nem hiszem el!!!! 
-
FinalNaSa #70588 Írtam egy levelet help.plaync-n. Hátha segitenek, nem igazán akarok még 10k-t kifizetni a régi nevemért :/:/ -
Próbáld meg, fogalmam sincs, és gondolom, másnak sem, annyira új fícsör. -
FinalNaSa #70586 Na hogy verjem bele a fa**om, én meg ilyen hülyeséget adtam meg, mert azt hittewm a régi név marad. Azért hittem azt mert ezzel lényegében érvényét veszti a névváltoztatás opció. VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 

Lehet még most ezen változtatni valahogy szerintetek??