88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• ErrOrHUN
    ezt már én is kérdezni akartam :D
  • Flaviaa
    pálfordulás? :D
  • Ved
    Miért 24 óra az maga a halál? Igen, komoly. Feltételezem a ebanking tranzakcióknál felmerülő nagymennyiségű csalás miatt lehet rá szükség. gondolom Usa-ban még törvény is van rá, hogy mit kell csinálnia az Ncsoftnak az ilyen eseteknél. Gondolom elmegy a bankszámlaszámod a Szövetségiekhez, akik leellenőrzik, hogy bugos-e. Ha nincs semmi baj feloldják. Ilyen egy szabad ország, mindenki ellenőrizve van.
    Welcome to the world.
  • Gordis2k
    Francot:) a host fileben bemmaradt a walker vagy a free szerver ennyi:) indits lootbackot vagy töröld:)
  • Padidiver
    miért úgy gondolod ők jobbak?
  • voloume

na de ez most komoly ?:/
  • Endaer
    wow, azt hittem Franz/Teon egyikét választod :P Azok után, amit a Bartzra elment ICA tagok műveltek, inkább élek a Catalystos ajánlattal... :)
  • FinalNaSa
    Aha. És ez kb mikorra várható, hogy megoldódik?
    Kösz az infot :)
  • ErrOrHUN
    még nincs, de remélem jövőhét kedden már én leszek :D
  • Endaer
    Szerintetek van magyar játékos Bartzon? Csak azért, mert tervezem, hogy oda transferelek, ahol nincs más magyar :P Már kaptam is ajánlatot (megint) a Bartzos Catalystből^^

FinalNasa: még keresik a karid, hova rakták az adatbázis hákoláskor.
  • FinalNaSa
    Valaki fel tudna világositani, hogy miért áll meg ott a tudomány h You are currently logging in. Please wait a moment. Innen nem mozdul.
    Valakinél ötlet??
  • meszitibi
    WTS Soul Bow Franzon 75M
    Tibcse re irjatok rá ha érdekel valakit.
  • Gordis2k
    NCsoft játék ugye tudod? Csak szolok!
  • Ved
    24h, de előtte tényleg ne próbáld. Inkább várj +2-3órát.
  • voloume
    felvilagosítottak .. de mennyi idő amig lejar ez a tiltas a kartyamrol ? es ujra probalhtatom .. emrt azt mondtak ha ujra probalom akkor gondolom ujra kezdi a szamlalaast
  • voloume
    sziasztok ez most mi ez?
    There was a problem processing your request:
    # FRAUD SUSPICION

ezt irja amikor beakarom fizetni az accot
    Hát Gordi nem hiszem, hogy 2 hónap múlva találkozunk, de 1-2 év múlva itt biztosan.

AION
  • Gordis2k
    Jol látod:) Szegény Cikupofa:(
  • Tüskés
    Nem hiszem, hogy cserébe a nagyszerű ötletért, visszaadták volna az édes kis karidat :D
  • Gordis2k
    Igen ezt irtam nekik egyszer egy levélben amiben vissza akartam kapni az egyik bannolt accomat:P
  • Tüskés
    Miért nem képes a L2 fejlesztőgárdája (a kóreai :P), és a WoW supportja egy játékot gyártani? Mindent tarolnának, és a két másik fél csoport fizetését is megspórolnák :P
  • Gordis2k
    JAJA igazad van összehasonlithatattlan a két játék támogatotsága. Majd 2 hónap mulva mikor visszajössz azt is megérted miért türjük el mégis. Mert a játékélmény 100x nagyobb mint a gumimacis carebear játékod. rosszindulat nélkül:) Az L2 lehet egy grindálat és walker szükséglete van de attól még klsz nagyon.
  • GibboRamone
    Azon gondolkozom maradjak e ilyen csokifasz utan, en asszem nem jatszom!
    Működik ez, csak máshol
    Nekik elég 1 óra is.
    Még szerencse, hogy időben rájöttem és kimaradok ebből az NCFOS sztoriból

Lehet fikázni a grafikát, de a BLIZZARD tud valamit.

bb
  • Gordis2k
    Dehogynem hisz megy:) Vicces, hogy a transferelt kari pont ott van ahol a másik volt KERNON UP:P szal akor este meg is öljük szépen:)
  • Lehuzlak
    jóójóóó...
    Lehet hogy ott ültek regel 10-től éjfélig a gépek előtt, de legalább nem csináltak semmit :)
  • Tüskés
    Mosolyogni való arra gondolni, hogy reggel tíztől éjfélig ott ültek a gép előtt (de legalábbis nem mehettek haza).
  • Kanqukac
    Osztom a velemenyed!
    Azt hittem ekkora balfaszok csak FREEN vannak...
    Nem ertem mi a szarert nem tudjak letesztelni a rendszert!?
    Nincs ra penzuk vagy mi a fax?Azt hittem a "donatebol" és a walkerbol csak megszedtek magukat hogy ne basszak el a sajat uzletuket...
    Elnézést a kifejezesekert de mar kicsit ideges vagyok... ezert elvarhato hogy MIN egy napot jovairnak az accon...
    Aki nem ert hozza ne csinalja...
  • FinalNaSa
    Na nekem ennyi egy idöre. A faszom kivan ezekkel a nyomorékokkal h ennyit nem tudnak megoldani, hogy ott van a kurva karakterem kibasztam 30 eurot h transfereljem, erre ott baszik klanfönökkent, nem tudok kilépni a klánbol ezert nem tudom transferelni. Komolyan mondom tiszta röhely ez az NCsoft! Nem tudnak online szervert csinálni kb 6 órája!
    Minden köcsög bekaphatja!!
    WTS lvl77 Archmage, lvl77 Shilien saint!!
    Érdeklödni pmbe itt
    bb tyty NCFOS!!!
  • BaalKain
    vajon az új euro serverre is lehet transferelni karit? :)
  • MeoH #70635
    Hirek roviden: Gozuk sincs, hoogy mikor lesz online szerver. Aki most nem transzferelt Teonra vagy Franzra, mostanaban nem is fog. Lesz uj Euro szerver meg iden. Jo8!
  • LukacsB
    Akkor meek aludni:D lol erre vartam egesz nap:D:D
  • Lehuzlak
    ezek anynira noobok hogy már fáj...
    esküszöm, még én is megtudnám irni azt a köcsög scriptet, hogy egyik karit és wh tartamát átemelje másik sql szerverre, és még downtime sem kellene ...
    fogadni merek elbasztak valamit a programozásnál, és most ezért szopunk...
    áááhhh
  • Gordis2k
    Még mindig álmodoztok egy jobb szolgáltatásban mi:P?
  • Voyager5
    February 19, 2008
    This week's regular maintenance period is being extended further due to the account service processes taking longer than originally anticipated, and the sheer volume of the initial services purchased. We do not currently have an ETA, but we will be monitoring the account service process progress closely. We apologize for any inconvenience this may cause, and will keep you updated on the status of this extended downtime.

Naccerű
  • LukacsB
    1 perc waaaa
  • Voyager5
    Mindenképpen az lesz a neved amit a lvl1es karaktereknek megadtál, és szerintem - hangsúlyozom - szerintem az a pillanat számított amikor kifizetted a szolgáltatást, tehát a lvl1es karakter kiválasztása utáni állapot, az acc managmentnél.
    Amúgy off fórumon rákérdeztek, hogy ez akkor lehetséges névváltoztatás is egyben vagy nem, és egyertelműen leírták, hogy igen.
    Itt a link: link

Nyilván azért kellett létrehozni a karaktert, hogy ne legyenek ütközések. Pl Voyager már létezett Franzon, így más lesz a nevem, ha végre elindulnak 10 perc múlva a serverek.
  • Gordis2k
    (the name does not have match that of the character you are transferring)= A karakter nevének nem kell megegyezni a transzferelt karakter nevével rgo váloztathatod a karaktered nevét ha más nincs. Továbra is azt jeleni amit eddig a karid neve az lesz amit csináltál!
  • FinalNaSa
    Na amugy most ezt találtam, és bocs ha unjátok a problémámat, de ezt még bemásolom, mert szerintem ezek alapján igazam van:
    Select your destination server by choosing the placeholder character you created, then press the SELECT button. Please note, you must create a level 1 character on the server you wish to transfer to (the name does not have match that of the character you are transferring). This level 1 character and everything associated with it will automatically disappear when the server transfer process is complete.

Vélemény???
  • LukacsB
    Kosz:)