88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
BaalKain #70786 SoulBowot biztos ismered.
Ő is a tegnapi áldozatok közt van :S -
ErrOrHUN #70785 én is várom a lesújtó kalapácsot :D -
Hát én nm olvastam róéa csak amit shoutoltak de ha igy van akkor nem fogok tudni belogolni az 100%:) meglatjuk. -
BaalKain #70783 Aszongyák tegnap nagy bannolások voltak.
És elvleg a mai leállás is amiatt van. -
ErrOrHUN #70782 lehet seggrészegen rojtos cerkával ült a gép elött... -
öcsém ahelyett hogy az egyik kocsmában piáznál a haverjaiddal miközben csajozol is ráadásul, ahelyett te otthon ülsz szombat este...
ejjnye!!!! -
voloume #70780 siegestat az mit jelent ? frag/dead ? -
Hétvégi siege jelentés: Giran-t nem sikerült bevennünk, csak CRP farm ment, ellenben Rune megmaradt, Goddardot befoglaltuk Fusion-nak és az RSSDogs-nak befoglaltuk stuthgard-ot (szombat) ezután Aden siege-n az első órában bevettük a várat, de utánna jött a 300+++ os zergek és nem bírtuk megtartani... a végén pedig még befoglaltuk gludio-t az utolsó 8. másodpercben. Siegestat: 970/350 (fusion) 509/338 (RM). Összefoglalva: Rune/Goddard/Stuthgard/Gludio várak a mieink és még jött mellé egy kis CRP is! FUN volt és GZ all akik velünk voltak! UI.: MALAKA assist malaka!!!! -
revenge klán foglalta el adent :o (franz) -
PhoenixKnight #70777 1. party vs party
2. Shield Slam megszerzése vagyis lvl 77 DA (ez volt amig abba nem hagytam a játékot )
3. Mindig is egyedüli magyar voltam a klánba és sose zavart (szoval nekem nem fontos a magyar közösség bár ez a forum igeeeen :D ) + legalább angol tuásom 10x jobb lett . Elit csapat sztem fölösleges mert csak dráma lesz belőle
4. 10x xp 150x sp 10x adena rate szorzo -
ErrOrHUN #70776 én egy napig szoptam vele és nem jött össze :D -
z0l3e #70775 Darkcloud Mansionban az ulsó szobában 7 mob közül kell megtalálni a 3 jót, van valami trükk/tipp hogyan todnám kiválasztani ? 4x voltunk bent 10 percre és soha nem sikerült eltalálni mind a hármat :s -
Legu #70774 Szerintem a BD-t add Gordi az marhajo support barmikor barhol. -
Typh00n #70773 2800 Ft/hó kb.
+11es Heaven's Divider -
mennyi is most 1 hónapra az l2? (gamecardal, ha kapható még?)
2. amagawd, 14k p.atk :O
gondolom boss ékszerek, halálra enchantolt fegyver, ésatöbbi -
Egész érdekes kis válaszk lettek:)
5 accountom van amit a továbbiakban nem akarok használni ebből 2tőt elajándékozok, de csak olyan játékosnak aki hajlando sieghardton játszani legalább 3 hónapig aki valóban szeretne játszani és bossolni/segiteni egy magyar csapatnak. Sajana a meló miatt még nem döntöttem ell melyik 2 lesz:( Gyakorlatilag mindegyik subos vagy csak a quest van vissza a kamael az egyetlen aki csak 71es. Az 5 kari kamael/bd/ee/th/he estig majd jól kitalálom melyik is legyen. Amugy klasz válaszok voltak :) Én is leírom az enyémet ha kialudtam magam:) BRB -
LOL, mAilka a neved meg mindig jol cseng es visszakoszon itt-ott :)
-
Kekszakall #70769 Hali!
WTS Drac Bow clean Franzon!
PM itt vagy a jatekban YebaYao.
Szaki -
Ved #70768 Persze, én mindig. -
Freen játszottam, de már egy ideje Offon vagyok!
1. 2vSok mert jobb az összhang!
2. Felhúzni a karimat akkora lvl-re mint ami, freeservern volt, majd STS Hero cím, és a klántársakat segíteni, hogy minnél több heronk legyen:)
3. Mindenképpen egy elit önálló klán, amit elismernek a serveren és persze magyarok.
4. Esetleg a fajok között kasztbővítés,a karakterek küllemének bővítése, de elégedett vagyok a Kamael-el.
-
zomg lol R U SERIUOS ? :D -
Ved #70765 A válaszadók jelentős része:
1. Már nem játszik és csak egy kis fórumozás kedvéért írt ide, egyébként úgy ahogy van leszarja.
2. Nincs rászorulva, ezért úgy ahogy van leszarja.
3. Csak úgy simán és egyszerűen magasról leszarja.
4. Észrevette az alábbi feliratot: "A részleteket a hétvégén teszem fel és indulhat a játék." egyébként ők is leszarja
De hajrá, nyomasd tovább, hogy ki mindenki hülye még.....
Ha meg valaki kapva-kapna az alkalmon, de tök alkalmatlan rá, az meg nyalhat.... -
dragster #70764 Gordi nem írta ki a tendert..ejnye-ejnye :D
Amúgy nem hinném,hogy seggnyalás kérdése lenne kinek ad accot,bár én igazából a miértjét sem értem :) Én hosszú frees pályafutásom alatt sokszor gondolkoztam rajta átmegyek offra,de aztán rájöttem amit én szeretek a játékba azt a jobb freen szervereken is megkapom.
Móka s kacagás :)
-
hmz a sárga béka az télleg szívás :D
ui: báááázzd ez a szopás nem 30 év a csepeli vasmúben :P -
Grifon-nak ra kellett volna vetodnie! :( -
Nah mit tanultunk ma gyerekek? : ne indulj raidelni server maintenance elott.
pwnd. -
ez ám a szívás :)))
-
ez a legjobb módszer a közvéleménykutatásra, mellesleg egy kis életet dob a topigba -
Off: http://youtube.com/watch?v=eZthcZTx-oA -
loller....
Gordi te nem vagy normális....az tuti hogy most szarás után se kell majd segget törölnöd mert fényesre nyalják egy accountért:D:D:D -
:-) -
http://www.gamerzines.com/mmozine/issue-3/free-lineage-2-trial.html
ha valaki kiakarja probalni CT1 -et offon (nemtudom volt-e mar postolva) -
nemtudom, hogy feltunt-e eddig de ott az alairasaba, hogy: "Bambucha lvl70 Tauren Hunter Aktiv"
tehat wow more faggot -
voloume #70753 miért nem választod inkabb a wowot ?:D -
CRY MORE MANG! -
wow more faggot -
1. Mass pvp
2. Elvezetesen es valtozatosan szorakozak
3. Egy magyar jo hangulatu,csaladias klant allin belul mas kulfoldi klanokal
4 Khm, Legyen valtozatos a jatek ne csak grind,lehetnenek szakmak pl varo aki kivalo robokat var,poti mester aki jobbnal jobb potikat gyartana, lehetne feltalalo aki robanoszereket vagy mast gyartana segitve a fejlodest stb stb,Lehetne tobb fajta ruha rosszakbol jobbakbol pl magas szinten tier 1,2,3,4,5,6 sett plusz 3 pvp sett es meg 3 arena sett,Lehetne pvp pont rendszer amiert ruhakat fegyvereket vasarolhatnal, a dawn es a duskot ugy kene hogy egyszer regizel es ha valtani akkarsz akkor 10 milla igy ki alakulhatna 2 frakcio akik bizonyos teruleteken szabadon megtamadhatoak, Lehetne tobb gyalogos mount pl minden fajnak mas, lehetnenek legi kozlekedo eszkozok ne csak a klan leadereknek.... , lehetne egy pvp rendszer ahol be teleportalva tommeges vagy 2 vs 2 lehetne nyomatni ugan ugy pvp pontokert, ne csak sett itemek legyenek magas szinten hanem mas mas fajta ruhak igy kicsit szinesebb lenne es nem 200 dc robos vazsi egymas hatan, lehetne talent rendszer ahol a karaktered teljesen egyedive teheted , tobb balancot ! vazsiknak kevesebb pdef hp harcosoknak tobb hp pdef, lehetnenek frakciok is ahova az emberek csatlakoznanak es kulonfele itemeket vasarolhatnanak biozonyos szintek utan, tobb terulet , tobb klan haz, ja es ha nem vagy bent pl ha lenne kocsma es be allnal oda es ott logolnal ki kipihenve lenne a karid es igy egy darabig dupla xp-t kapnal az npc-k csinaljanak is valamit ne csak ott alljanak mint egy f... kicsit tobb elet es meg sok minden.
De kov reszbe meg elegednek enyivel is
(ez csak az en velemenyem , nem akkarok vitat nyitni , bocs ha valakit megbantotam stb, tovabbi jo gamet mindenkinek!)
-
Gordi: Ugye ez a karakter ajándékozás nem azt akarja jelenteni, hogy otthagyod a játékot? Ugye nem a Franzos karikat akarod kiadni? :( mos, mikor Franz végre helyrejött. -
valaki ismer olyan adena seller oldalt ahol nem hivnak fel elso alkalommal se? -
ventel #70747 godi, pls valami helyzetjelentést:)