88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Europaiak es amcsik is allitolag. De SHrol mar kit bannolnanak...?:P -
Közülünk senki! Tőletek? -
Lehuzlak #70824 nah végül megrendeltük a walkert... o_O
ezek után ne merje nekem senki azt mondani, hogy semmi köze nincs ncsoftnak a walkerhez :D -
Nem hinnem, repult jo par europai is. -
Nem normál ban volt a kinai IPket banolták ki! -
Ha kamael akor kizárolag férfit indits!! És azon belül soulbreakert! Ha te szeretnéd neked pályázaton kivül is beajánlom az accot(lvl 71 kamael soul breaker) sporols 4 honapot:) -
wee hee eeee ereksöön :DDD <3 Zs mivan veled ribi :P -
azt megtudja vki mondani, hogy az miért van hogy ha forgatom a kamerát néha fekete képernyőt látok... bizonyos szögekből, illetve bizonyos helyeken a városban (kamael kezdőhely) -
BESZAROK!!! ZS ITT A FORUMON!!:)
Ja csak enm elég prok:) de most kicsit off from game RL FTW. -
srácok mi a szupermanyus elérhetősége?
egy linket pls hadd kérjek
köszönet -
Ez van, ha részegen irkálsz ide Söndi :P
Gordi, amúgy mér nem kici kínaiakat veszel, akik nyomják 24/7? Olcsóbban kijönnél.. -
Még mindig eladó a két acc WTS lvl74 se és lvl75 spoilos pm me ha kell -
Na hat akkor ha mar kioffoltad magad.. Tovabbi szep napot!
-
zsííír egyszer írok ide és mindig leoltanak:D:D
srácok kevesebb stressz!!!:D szerinted engem hol érdekel mit csinál?:)felnőtt ember!:> -
nagyon jól tudod hogy vicc volt te!:> -
lenne kedvem supermant hasznalni, de pont az emlitett atlathatosagi gondok miatt lemondtam rola... erez magaban vki eleg energiat ahhoz, hogy vmi kaknub-manualt heggesszen es elerhetove is tegye azt a forum olvasoinak? En biztosan megkoszonnem... :) -
Hát részemről kicsit AFK azt hiszem én most pihenek egy hatalmasat! Legközelebb Pénteken leszek ha nincs free walker. És akkor veszek pár walker accot. Addig is este rift maximum so HF én kicsit AFS :P
A pályázat meg akkora tevődik 78 bd és 75 TH lett a döntés. -
Kanqukac #70809 Verify fail...
GYorsba be is fizettem a setalora es a szuperemberre:D
31nap nyugalom aztan t*ptunL
(szuperember meg jobb is mint a setalo csak atlathatatlan,és xar benne peca scriptet irni:D) -
Lehuzlak #70808 Tegnap este funbol leálltunk fortresst siegelni... Aztán 3 S-grades nyomorék rajtunk ütött... a szart is kiverte belőlünk :)
Ekkor jött az elképzelés, hogy ideje már a 66 os sorcimat feltornázni...
be is raktam sétálóra... ment is királyul reggelig, majd csináltam egy rebootot... és következő login után már nem ment... Verify fail... :S
-
Most inditott klienssel vagy bentvolt 2 hete és ránéztél?:D -
BaalKain #70806 Kipróbáltam és nekem még megy -
Azért nem kell mindjárt átesni a ló túloldalára mert fél éve nem kockuls... lehet egyszere a ketőt nekem elhiheted. Csak most éppen pénzbe fog kerülni megint Free walker DOWN. -
Lehuzlak #70804 Most szoktunk le a fizetősről...
Legyünk olyanok mint a kurvák ? ide oda csapongjunk ?:d
-
http://www.towalker.com/english/codes.asp
a megoldas -
Legu #70802 Nekem is!!! Tud valaki valami megoldást? -
Lehuzlak #70801 WTF ! Megállt a free walkerem, verify Fail....
nektek vmi tapasztalat ? :)
-
Ha nem tévedek, anno te is ugyanezt csináltad :P -
mindenki azzal tölti az idejét amivel akarja és arra költi a pénzét amire akarja, nem értem miért kell ebbe beleköti -
ja bazz hétévége= no gép!!!!!!!!!csak real life....jobbnál jobb csajok meg piák ennyi....leszarom a virtual life-ot....
abban versenyezzetek hogy ki tud több csajt leszopatni ne abban hogy ki melyik várost foglalta el baszki.......szombat: egy csaj ennyi.....!kezdődik a verseny!!!!! -
vagy elkezdodik pentek delutan 2 kor es vasarnap felkelsz valahol...:D n1;) -
Szobaton 20:00-tól 22:00-ig, vasárnap 16:00-tól 18:00-ig tart a siege. Egy valamire való buli 23-24-től kezdődik és megnyugtatlak, pénteken volt buli, volt piálás... -
Ebben az esetben talán lehet benne igaság vagy egyszerüen a transfer miatt felébredt piac és költekezés dobta fel! -
BaalKain #70794 Nem csak sieghardton!
Nézd meg a többit is. -
Mert a szerverol elmebeteg sok penzt vittek el! Csak az ICA transzolt 90karit nem beszelve sok masikrol és rengetegen vettek tehát fogyot. -
BaalKain #70792 Mindjárt megkérdem a farmert aki mondta (gondolom akkor őt sem bannolták)
Viszont az adena ára nagyot ugrott minden szerveren az mitől lehet? -
Soulbow transferelt amenyire én tudom!
Minda 13 accom logol ha engem nem banoltak titeket sem:) 24/7 FTW
Amugy azt mondjákaz uj euro szerver miat volt 1-2 héten belül indul -
BaalKain #70790 lol már mennek?
-
Kanqukac #70789 Lehet izgulni!!!
most ugrik a majom a kutba :D
mennek a szerok
-
ErrOrHUN #70788 az pech -
Kanqukac #70787 HMM!
Tegnap harom cata kirult!Szabadteren a botbandak maradtam a szerver Ritkan heavi mar gyartjak az utanpotlast human villageban es gludinban eleg intenziv delevelek voltak :D
setalo es szuperember ment! na most kivancsi leszek...
:D
Izguljunk eggyutt:D