88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Lehuzlak #70867 ppulai mit akarsz letölteni ?
walkert?
szerintme várd meg a karbantartást, és majd reportolunk, hogy megy e !:) -
Lehuzlak #70866 ehh ésigazam lett ?!?!???!????!!!!
http://www.lineage2.com/news/development.html
February 26, 2008
This week's regular maintenance period will be extended by approximately two hours. During the maintenance period on Tuesday, February 26, between 10:00 AM and 2:00 PM Central Time (5:00 PM GMT+1 to 9:00 PM GMT+1), the following changes will be made:
Account Services
All account service requests that were applied before today's maintenance will be executed today.
Event
Upcoming event preparations (more details to be announced in the newsletter at the end of this week).
<b>Hardware/Software
GameGuard update</b>
-
ppulai #70865 létszi -
ppulai #70864 valaki nem tudna ide irni egy honlapcimet ahonnan le lehet tölteni???? 

-
FinalNaSa #70863 Szétdobáljuk a cuccainkat giranban?
-
szerintem ezzel nem vagy egyedul :)
:=( -
volt mikor pedig megtetted :P -
Klasz ha igaz akkor legalább nem kell tovább L2-töt játszanom:)
L2 walker nélkül= értelmetlen időpazarlás.
Márpedig én nem fogok a gép előt ülni és ölni 8 orát 1%!! ért!! -
Lehuzlak #70859 http://www.usgamebank.com/forum/viewtopic.php?t=3243
http://www.usgamebank.com/forum/viewtopic.php?t=3245 -
Lehuzlak #70858 www.towalker.com - forum ... :P -
Honnan veszed? -
Lehuzlak #70856 Lineage2 SEA-n a gg már detektálja a walkert.... szerintetek a mai szerverkarbantartással nálunk is ez lesz ? :S
Megint várhatunk 1-2 napot mig sikerült megkerülniük :S
-
Holen #70855 Thx -
voloume #70854 2 dolog ! érdekes .. kibanolták a kínaiakat megszűnt az ingyenes bot is :D
masik: holen : egyedül , 1 accountal , buffer nelkul , ennyi hozzáértéssel ne várd hogy valaki jó szemmel nézzen rád itt :) : nos szentem ha játszás miatt kezdesz egy karit akkor tuti donatelned kell ugy 100-150 millat mire elered a 61-et .. ez inkabb kisebb szinten nagy segitseg. A bot az egy külső program amit ha jól betudsz állítani akkor egy adott körzetbe öli a mobokat es healing ptoizik stb. a buffert betudod állitani buffolni stb. az ingyenes bot most szűnt meg de havi 1250FT-ért használhatod. nem, ez nem legális hiába fizetsz érte.. azért fizetsz hogy ne lopják el az accod :) mert amikor a botot használod akkor egy ip-re elküldi az accountod nevét ill pw-jét és ezzel ugymond biztositva van az accod! nagyából ennyi
-
BaalKain #70853 Miért nézzem meg? Én már vasárnap is azt állítottam, hogy ban volt csak gordi kötekedett :) -
Nem biztos, hogy mindet bannolták. Lehet, hogy csak egy két bandát, aki(k) pedig szólt(ak) a többinek, hogy para van, erre kiléptek és pihi. -
Továbra is a lineage missager forumara tudok hivatkozni minden kinai és koreai ipt banoltak ha bot ha nem mert ütközik az üzleti szabályzattal. Bing(catherineenvy) vajon tulelte?): -
ErrOrHUN #70850 nézd meg hányan vannak online, SH bukott kb 500 botot, franz teon bőven 2k felett -
BaalKain #70849 Hát mostmár megkérdőjelezni sem lehet hogy banhullám volt.
SoulBow bannolását is megerősítették már 2 forrásból is.
-
WTS SWORD O DAMASCUS! 88m FRANZZZ
SolyomLaszlo kint ul vele Giranban! -
Holen #70847 koszi jo fej vagy?
birom az építo kritikat -
A büdös életben nem leszel 76+os :) sok sikert:) -
Holen #70845 Ja most még olyan jol megy hogy ss re sincs adenam.
Ez mmeg fog változni?
:-) -
Milka :*
Read only modban szorakozom csak a forumon, mivel keves kozom van offhoz, de most Sondi beirasat mar nagyon nem birtam ki rohoges nelkul.. :P -
Holen #70843 jo walkert elfelejtettem ,de nem tudom jo e az infom hogy lehet plus befizetésért botozni vagy farmolni ezekbol mi igaz.
A játékot már megszeretem a free szervereken csak elgem lett a sok szerver megszünésböl ugy hogy inkább fizetek csak ne szunjön meg a karim.
Én csak a lehetöségeket keresem hogy minél elobb elérjem a 40+ és ne teljen el kozzben 1/2 év ,tudom most az jon üljek egésznap a gép elött és küzdjek ,de mivan ha van egyszerüb út ,mért ne használnám ki.
Ezért kérdezösködök.
thx a válaszokat -
2honap = ha minden jol megy 76+/76+ karakter. -
Legu #70841 De sztem felejtsd inkabb el a 24/7 walkert sőt 1-2 honapig, amig meg nem tanulod hol hogy mikor lehet, és hogyan kell konfigolni rendesen addíg legyel gep ellett walkerezés közben is:P -
BaalKain #70840 Ha vesz mellé egy másik accot és kasztnak megfeleő buffert indít rajta 24/7ben sokkal hamarabb megvan a 70 :) -
Miért nem próbálod meg először megszeretni ezt a játékot, és csak utána banoltatni magad az egészből? -
A walker a bot és ha megy 24/7-ben, akkor talán 2 hónap alatt eléri neked a 70-et. De elég jó eséllyel kibannolnak előtte a szerverről :) -
Holen #70837 Hello mindenkinek uj player lennék az official szerverer a Franz szerveren gémelek Kérdésem lenne :hogy tudok botozni farmozni
És tippeket ha tudtok hogy hogyan lehet minél gyorsabban fejlodni mert azt olvasgatam a legtöbben már 70+ ,ezt én mennyi ido allat érhetem el ha most kezdek 1 teljesen uj karaktert?
(mi az a walker???) -
Ha nem is lesz 77-es, de egy 74-est szeretnénk összehozni :), Lehet fortressre is megyünk :) -
hat ilyen hozzaallassal akar ki is lephetsz -
FinalNaSa #70834 Beléptem ma hozzátok, azt nem tudom minek, de ez a klán lelalább nem olyan halott mint SHn volt az Epidemic lol. Na mindegy holnap szeretnék menni bossolni: lvl77archmage, lvl77 shilien saint! Kivancsi leszek h összjön-e a party! Elvégre azt irtad minden szinten van party/boss/stb 
.
u.i.:Tényleg nem olyan rossz a klán mint elsőre gondoltam, sőtt!!
-
Sorbon #70832
!
-
Mydgard megelőzött :)
Annyit tennék még hozzá, hogy aki azért hagyta ott a játékot, -vagy fontolgatja, hogy otthagyja,- mert nincs party, társaság akikkel partyzna, azoknak is itt a nagyszerű alkalom! Rengetegen jönnek, ezér aki esetleg nem fér be FoN-ba, az SW-be kerül, de nem marad le semmiről! Vannak partyk minden szinten, boss, rift srb... Egy olyan közösséget hozunk létre, ami uj lendületet adhat az officialos magyaroknak! Várunk mindenkit akár kezdő, akár régi motoros!
-
Hali!
Nos a mai este folyamán a StormWind és a FolkOfNimrod megcsinálta a magyar allyt a Franz szerveren! :-) A továbbiakban a Folkot húzzuk felfelé, az SW minden aktív tagja átlép hozzánk és egyesült erővel folytatjuk a harcot! Elsőként lvl 6-ra húzzuk a közös klánt, plusz megcsináljuk a 2 Royal Guardot, ami 80 fő fogadását teszi lehetővé. Ez már szükséges is mivel annyi magyar csatlakozott illetve akar, hogy nem férünk be! Az SW-ben jut hely jelenleg minden alt karinak, illetve azoknak, akik a szükséges CRP megszerzése előtt még nem férnek be a FoN-ba! Későbbi cél a még nagyobb fogadókészség elérése, illetve egy erős allyba lépés!
Továbbra is várunk mindnekit szeretettel, mint már írtam pár hónappal ezelőtt! ;-) -
ErrOrHUN #70829 bartzon 10-12 óra van, ne várj sokat -
Bartzrol kb. senki nem jott el, es tobb szazan mentek/mennek at, es a legjobb a aktiv player(nem bot, box)/online player %. -
2008. 02. 25 18:10
Teon: 4269 player
Franz: 3345 Player
Sieghardt: 591 Player lol, Nightfallon töben vannak!
Bartz: 1917 Player Ahányan jöttek, annyian mentek is...
Kain: 1070 Player
Lionna: 1021 Player
Erica: 783 Player
Gustin: 1082 Player
Devianne: 1597 Player
Hindemith: 1341 Player
Ha nem lesz walker, meddig csökken még a létszám? Már Nagyon várom az Aiont! remélem az jobban vonza majd az embereket! RIP:L2 :(