88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• xt198
    mostvoltak a nagy botbannok, de ugye elvileg csak koreai ip-k mentek, dehát azért sh-n az az 5xx player.. :D lol.
  • ErrOrHUN
    perpill nem, ezek a valós számok kb
  • LineageII
    officalon is a "játékosok" fele bot...
  • daemonervosa
    Mindegy hogy offon vagy freen vannak tobben, egesz mas a ketto, egesz masert szeretjuk mindegyiket, de egy 1000+fős szerver legyen es kesz :P
  • ErrOrHUN
    emellé még dobd oda a koreai taiwani servereket is :P
  • VipJoco
    Abyss:

x3 5092
    x300 PVP 1538
    x7 1305
    x10 Alpha 3073
    x1 488
    x10 Beta 2195
    x5 3337

17028 ember 7szerver = 2432.5 [fél ember :)] / szerver

OFF:

Bartz server status: Light (39%)
    2366 players online
    Sieghardt server status: Light (11%)
    680 players online
    Kain server status: Light (20%)
    1226 players online
    Lionna server status: Light (18%)
    1081 players online
    Erica server status: Light (13%)
    789 players online
    Gustin server status: Light (18%)
    1124 players online
    Devianne server status: Light (26%)
    1588 players online
    Hindemith server status: Light (27%)
    1622 players online
    Teon server status: Heavy (79%)
    4760 players online
    Franz server status: Heavy (65%)
    3910 players online

19146 ember 10szerver = 1914.6 ember/ szerver
  • xt198
    th+bd+warcryer ftw :o
  • Gordis2k
    MATEK KEZDŐKNEK!

1 account 1 hónapra = 2800ft
    akkor
    3 account 1 hónapra = x

x= account*honap*2800ft

3*1*2800= Végeredmény

a helyesen válaszolok között egy darab "Ön elvégezte az elemi első osztályt" szövegű A4 es igazoló lapot sorsolunk ki.

Megjegyezném, hogy tucatnyi klasz röhögve szolozik herb buffban de 1 buffer több is mint elég!
  • Legu
    Holen!

Én épp ezért mondtam, hogy mindenki másképp játszik más örömöket lát. Neked jo walker stb nélkül, szíved ügye, nem bántalak te így látsz szépséget a játékban rendben van.

Azért közel sincsenek annyian abysson, mint official lineagen. Max mint 1 szerveren, de azért a van néhány szerver, meg a töménytelen mennyiségű koreai szerver szal azért még néhányszázezren játszák ezt a jatekot...
  • Endaer
    nemtom hogy sikerult ezt kiszamolnod, de nekem 3 accal sincs havi 15-20k koltsegem... kb a fele, az stimmel. De nem 20, lol, teged jol atbasztak ezek szerint.
  • Lehuzlak
    nah ezt jólmegaszondtam :S
  • Lehuzlak
    Holen, nincs igazad, nem kell 3 acc!
    Buffer miatt ne fájjon a fejed lvl 38 ig kapsz buffot npc től! Utánna meg keress partyt!

Ha elég élelmes vagy, akkor sosem kellesz adenát buyolnod a senkitől!

Speciel nekem még sose volt rá szükségem...
  • Holen
    Legu: Kedves baratom az elég ciki hogy tobben vannak egy free szerveren.
    Ha nem akarsz karaktert huzni vannak jo kis pvp free 500szoros :-)

Sajnos igazamlet official halot mar nem a jatekorol szol hanem a penzrol.... meg botrol.
    Az igaz hogy nagyon nehez valamit is kezdeni nularol itt.

De en azert nem fogok fizetni hogy ne én játszak vagy ha jatszani akarok 3-4 accontom legyen. havi 10-20 ezreket nem er az egész.
    Igaz 6 napom van meg ,de igy ennek ertelmet nem látom max annyit hogy elvileg nem kell atol agodni hogy a szerver meg szunik.....

Bocsant ,hogy lehuzom ezt a kozoséget.

Ez egy Nagyon jo játék lenne ha nem a walker , 3 accunt , és igen nehez fejlodesrol szolna az utobit válaltam volna de igy nem rugok labdaba és egy idő utan én is csak pénzt és walkert hasznalnék a játék hejet.......... sok sikert srácok sok xp nagy PvP.
  • Gordis2k
    Nagyon jól látod a dolgot de mondjon már valaki egyetlen egy playert akit bannoltak! Mert én kutatok minden forumon és smmi csak keleti ázsiai ipk és farmerek.
  • Voyager5
    Nemértek hozzá de szerintem arra volt jó, hogy:

1 - akiket banoltak újra accot vegyenek ergo pénzmag NCsoft bácsinak
    2 - legyen hely az esetlegesen majd valamikor újra "megnyíló" euro szervereken transferhez ergo ugyancsak pénzmag NCsoft bácsinak
    3 - tudjanak felmutatni vmit , hogy ők aztán mindent megtesznek a farmerek visszaszorítása érdekében lol :)

de mondom laikus vagyok az ügyben
  • Lehuzlak
    jaja megy, de azért hiányzik az élet giranból :S Mire volt jó ez a sok ban nem tudom :S
  • Gordis2k
    megy! tökéletes
    semi változás csak nem free ennyi
  • BaalKain
    Hogy megy-e.
    Bár most mondta egyik farmer cimborám hogy neki futnak a walkeres accai.
  • Lehuzlak
    Baal: mire gondlsz, hogy megy e a fizetős walker, vagy hogy banolták e azokat is ?
  • BaalKain
    Most a fizetős walkert is leírtották? Mert akkor rövid pályafutást jósolok L2-nek...
  • darkmenx
    hosts file delete
  • SeriusLame
    hi all! Ha valaki tudna segiteni azt megköszönném!
    A problémám az hogy felraktam az l2-t, egy ideig ment is, de aztán mikor belépnék kiírja hogy vmi baja van a gameguarddal! Probálkoztam azzal hogy kitörlöm a gg mappát de nem segített, azota már ujraraktam a rendszert meg az l2-t is, és még mindig ez a baja! Régebben nem volt semmi baja.
    vki help plz
  • Lehuzlak
    hihetetlen, hogy le lettek pusztitva a szerverek... :s
    Giran nagyon szellős lett, s a tapasztalatok alapján áll az egész kereskedelem :S
    A matik ára a csillgos ég felé tart, nincs aki utánpótoljon :'(
    Hozzátok vissza a farmereinket ! :DDDD
  • darkmenx
    5$-ert van elado walker kodom erdekel? 2$-t sporolsz!
  • Legu
    Nézd barátom. Kezdenék egy szerintem igez bár elcsépelt közhellyel: "Mindenki a saját maga szintjén nyomorog"

Én amikor elkezdtem az l2--t akkkor élveztem a zenét meg a questeket, kb 2 honap alatt feltornáztam soloba, buff nelkul, néha partyba az sps-em 42 re. És nagyon élveztem. Azóta eltelt néhány év, és hányingerem van ha egy 78 alatti karival kell játszani, ha megölnek, és esetleg vissza kell grindelni azt a 2-3-4%-ot stb stb stb.

És a nagy donate meg walker ellen beszélsz holott abysson pl havi 5 juróért lehet premium accountot váltani, ami arra jó, hogy heavy szerverleterheltségnél ne kapj DC-t és ha botozol ne bannoljanak ére???

Hát serintem ez is valahol péztárcafüggő. Free walker nelkül én meg tényleg nem játszom, mert sokat lattam már ahhoz, hogy pvp-n kívül én manualba játszak....

Részemről ennyi mindenkinek más értékek vannak a játékban...
  • Gordis2k
    1. uszva
    2. a legjobb ha egyszerüen elé álsz és elhivod egy házibuliba vagy csak dumálni egyet.
    3. Akkor kapod ha jo voltál pirospontnk hivják az ovonéni adja ha jó a leyesírásod. Tehát ne reménykedj mert bár nem néztem, de valszeg sok a hibád hisz te magad is felhivtad rá a figyelmet.A karmapontokat a halál váltja ki vagy te ölsz mobot vagy téged ölnek.
  • Cobra.
    A kripta az katakomba és necropolis, ezekbe a 7Signs alatt tudsz bemenni. Regisztrálnod kell magad az egyik oldalra (Dusk vagy Dawn) és minden 2. héten a nyertesek használhatják a katakombákat. Következő héten megint a seal stone gyűjtögetés megy (ennek a mennyisége határozza meg, hogy melyik oldal nyer, illetve a Festival of Darkness pontszámai), ilyenkor bárki lemehet, aki feliratkoztt valamelyik oldalra. De csak partyval érdemes lemenni, mert 4x HP-s mobok vannak lent és elég szűk helyen vannak aggro és social (tehát egymást segítő) mobok.
    2: /friendinvite név (a meghívottnak el kell fogadnia)
    3: rec pontok, a felemelt hüvelykujj ikonnal tudsz adni, igazábol semmire nem jó, csak arra, hogy ha elég sok összejön, akkor kék lesz a neved. Viszont nem könnyű összeszedni, mert naponta 3 pontot vesztesz.
  • mlacix
    Üdv mindenkinek.
    Előre s elnézést kérek az "idióta" kérdésekért, de én még csak most kezdtem el a játékot nemrég, ezért sok dolgot nem tudok.
    I.Hogyan lehet bejutni a "kriptákba"? Asszem ez a nevuk azoknak ahova csak uszva lehet bejutni.
    II.Hogyan lehet valakit meghívni a barátok közé, ott a comunityben?
    III.Néha asszem szoktam kapni valami jópontokat vagy miket. Ezeket a karakter adatainál találom meg a karma alatt. Ezeket akkor szoktam kapni, mikor valakinek segittek(buFF), és hogy ezeket a gép adja, vagy a játékos? Ha a játékos adja akkor hogyan tudok másnak adni ha segittenek nekem? és ez kiváltja a karma pontokaT?
    Válaszotokat előre is köszönöm. A helyesírásért ne szóljatok be légyszi.
  • darkmenx
    1000ft
  • VipJoco
    Bartz server status: Light (30%)
    1841 players online, of maximum 6000

HMMM

Igaz még közelben nincs ott főidő, de akkor is.
  • BaalKain
    volt vmi flémelés? Lemaradtam róla edzés miatt :(
  • Endaer
    epic fail, learn to read, gg, etc :) - bár végülis, mint néhány szociálisan érzékenyebb pillanatomban nekem is eszembe jut...: mind emberek vagyunk, hibázhatunk...

Bartz vidám :)

"TD/Vestige/Sincity VS Nova/Enmity/Dominus. VS LEaD+Hatebreed

TD invited NobleHouse from Sieghardt.
    Nova invited ICA from Sieghardt.
    Enmity invited Catalysts as a new clan in their ally. But because catalysts doesnt have enough space yet they are invited into the alt clan LivinLegends.

Vestige/Sincity/Dominus probably didnt invited anyone knew in there clans lf confimation for that."

Remélem Error nem lagolod szét magad és tudsz pvpzni Te is a Nova-val :)
  • VipJoco
    http://www.lineage2.com/community/characterNameChanges.html?server=10
  • TruBy
    Hali all.
    Valaki be tudná linkelni az L2 oldalon belül a karakter név változtatós információs részt? Tehát nem azt, hogy hogy kell nevet változtatni, hanem hogy ki mire változtatta a nevét. Előre is kösz.
  • voloume
    valaki aki tudna nekem photoshoppal egy frappáns nick képet csinálni plz irjon privatot ! nagyon megköszönném :)
  • darkmenx
  • solyomb
    ErrOr/Andris üzenete:
    wow
    ErrOr/Andris üzenete:
    az volt a titlem, hoyg Dont touch me im nerw
    ErrOr/Andris üzenete:
    :D
    ErrOr/Andris üzenete:
    -r
    .: Sanci happy :. üzenete:
    nemmondod?
    ErrOr/Andris üzenete:
    de
    hogy mik vannak
    megmaradt barztra?
    vagy honnan tudod?
    ErrOr/Andris üzenete:
    ErrOr/Andris üzenete:
    megmaradt
    ErrOr/Andris üzenete:
    bazz azthittem ncsoft poénkodik:D
  • Holen
    Ezek mind szép és jo dolgok amikrol beszélgettek ,de mi lett az én kérdésemmel kb 30 lejebb #70869.
    :) :) :) :)
    képet én is rakjak föl magamrol?
  • solyomb
  • Holen
    Játszotam 2 évet egy free szerveren (abbys) van játék tapasztalatom elvileg.

Azt akarjátok mondani ,hogy hivatalos szerveren 1 accontal semit nem érek... ?????
    Ha nem használok walkert nincs értelme a játéknak..?

Ha nem fizetek donétert akor eséjem nincs pénzre ???

elégé vissza olvastam a forumot ...
    A hivatalos szerver arrol szol tolom belle a Forintot...

Ez a szar walker röl szol meg bot meg dual trial box rol??

Most nagyon levagyok hangolva gondoltam kifizetek 3000ft havonta es játszok és élvezem a játék élményt a nehéségeket a PARTY , pvp a sikert ha össze jon kisebb vagy nagyobb dolog.

Egy szaros free abbsyon többen játszank mint itt? nincs is ertelme ezert fizetni ? http://la2.theabyss.eu/

Ez ha igy igaz akor nevetseges .. akor csak arrol szol hogy kinek van több Forintja és minden lehet.........

Mondjatok már valamit hogy ez nem csak errol szol ......