88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• FinalNaSa
    WTB Shyeed bow rec @ franz!! pm ide!! köszi
    Amugy TOP A fegyó reciket honnan lehet szerezni?
  • nlaci86
    Kel, az ownolni az megolni,bealazni,lezuzni stb. Szal olyasmi hogy a te ribancod lesz:D
    Az owners az hasonlo gondolatmenet.
    A powa,powwa az meg power vagy ero,hatalom,stb. rem megfelelo a valasz:)
  • Padidiver
    Bocs, nem neked ment hanem darkvennek csak balfasz vagyok ennyi!:>
  • PhoenixKnight
    bocs mivel nem nagyon szoktam irkálni forumokra emiatt nem nagyon érdekel a fogalmazás és angolt többször használom ...
  • Padidiver
    szotar.sztaki.hu
  • Gordis2k
    Megvettem a kodot az EE nek:) Minden a legnagyob rendben!
  • ventel
    hali! írnál gyorsjelentést. EE hez kell kód? hogy látod? mert lehet már hétfn tudnok csinálni...
  • Gordis2k
    15kt adok érte
  • DarkVen
    jó az oldal, csak egy aprócska szépséghibája van: ANGOL :(!
  • daemonervosa
    Talan igy egyszerubb
  • TruBy
    Nem értem sky miért nem véltoztatsz nevet, és jösz vissza játszani.
    Bár én biztos kapásból PK-ználak.
  • DarkVen
    jo is lenne, ha visszajönnél, addigra összejön egy knightparty is :D
  • DarkVen
    Egy pár láma kérdés:
    mit jelent az hogy Pwners?
    mi az hogy valaki mindenkit own-olni fog?
    és mi az a Powa?
  • PhoenixKnight
    Van 74/67 DA/BD sub is eladó... :D 1ébként multkor vki meg akarta venni de inkább megtartotta hátha nyáron ujra kedvet kapok :P
  • Facek
    Van ám ócsóér 77/55 prophet/bd is :D , franzon, ha a jocié nemkéne
  • meszitibi
    Akhi bácsi léccives ird le privibe, hogy mennyit kérnél a törpédér, és hogy mi van nála. Irtam pm-et de nem válaszoltál :S
  • daemonervosa
    16k
  • ErrOrHUN
    komolyra forditva a szót, amennyit adnának, azt te keveslet, amennyiért adni akarod meg irreális. noble pp olimpiára való, oda meg sok cucc kell neki
  • ErrOrHUN
    5 forint, csakmert az 1-2 forintosokat kivonták
  • VipJoco
    Ajánlatokat várok ki mennyit adna egy 78 / 75-ös (hierophant/Tyrant) noobles karakterért Franz (adena is szóba jöhet)? PM ME

Nem ilyen 5-15k -s ajánlatot akarok :P
  • DarkVen
    Itt Franzon van fullos magyar klán, de tele van, már csak a második ally klánban van hely, és csak magyar :) De ettől mág jöhet bárki, ezerrel dolgozunk a royal guardokon!!!
  • BaalKain
    Sztem franz. Most van ott egy elég nagy magyar klán
  • Gordis2k
    Senki nem tud neked válaszolni jelenleg, tulajdon képpen mindegy.
  • Rashan
    Nagyon szépen köszönöm a választ:) Még egy kérdés , jól tettem hogy Teonon kezdtem a játékot vagy elszúrtam és Franzzal jobban jártam volna? O.o végül is lvl 0as karit nem sajnálok:)
  • ErrOrHUN
    megkapod emailben , meg az oldalon, nincs házhozszállitás
  • voloume
    nem kerdeztem meg de aki nekem pajtasaom az nem. lehet hogy ismerem, de attol nem a "pajtasom", lehet osszetevesztesz valakivel tok mind1 en nem akarok senkivel rosszba lenni aza lenyeg.
  • Rashan
    Sziasztok lenne egy kérdésem azokhoz akik a www.gamecards.eu -t hasznaljak. A gamecardot hazhoz szallitjak vagy a serial numbert megkapom emailben ?
  • Endaer
    en is tudtam, beszelt errol mar noto is... de pvp-zni akaro tagok nelkul eleg necces warozni egy olyan klant, akik viszont osszesen 3 embert vesztettek talan, azt hittem megertik, hogy nekunk nem kivalni kell a sajat allynkbol hanem a First segitsegevel eletkepesebbek maradhatnank... :) Stell ugylatszik, tenyleg hulye vezernek :)
  • Gordis2k
    Igen azt hiszem igazad van és pontosan ez a tervem. A sok dráma után egy klasz kis nyugot klán pont jó lesz. Továbra sem kaptom vissza a baiumom és a tezzám 4 napja igérgetik. Akkor meg szépen megszerzek mindent magamnak...
  • ErrOrHUN
    sztem ha most kicsit össze tudod szedni unikumot, akkor lenne értelme a magyar klánnak
  • Gordis2k
    Én is tudtam Error a tervről, de nem gondoltam volna, hogy de is következik... Kicsit rákészülök irok egy postot beszélek a töbiekkel és távozom az ICAból:(
  • ErrOrHUN
    ennyire meglepett? 3 hete tudom, azért is volt könnyebb eljönnöm
  • darkmenx
    akkor majd kerdezd meg ujra a pajtasaidat es a vegen csak kiderul, hogy melyik hazudik.

#71032 <- ez a hsz pedig ilyen... "funny fact"
  • Endaer
    akkor én ma szépen megnyomom a leave gombot :)
  • ErrOrHUN
    létrejött a to protect and to server Novalyst alliance, "Mentsük meg a servert a Firsttől" felkiáltással? :D
  • voloume
    de te mar megint mirol beszelsz? én és barátaim vagy ahogy te nevezed kis pajtasaim szerintem elobb vagjak le a bal kezüknek az összes úját mint hogy pm-be tőled valamit is kérjenek. én nem akarok veled rosszba lenni mert nem olyan vagyok, de egyíszeruen csak zavar hogy ilyeneket irtal megint. érted ? én nem fikázni akarlak meg semmi. ha olyan lennék biztosan máshogy csinálnám.
  • Gordis2k
    Csak szeretném tudatni minden Unicum/ICA taggal, hogy megszületett a klanszavazat. A lehető leg szörnyűbb döntést hozták és ha tudtok gyertek majd délután a ventrire meg kell beszélnünk pár fontos dolgot.
  • anarga
    nem egyszer lejmoltatok, konyorogtetek trolin dolgokert. es olyan aranyosan mondtatok a mutalo hangotokon hogy koszonom szepen, koszonjuk szepen mikor megkaptatok a szarotokat amiert napokon at sirtatok. mar majdnem elerzekenyultem az utolso alkalommal mikor atlettetek iranyitva a public trolira.
  • solyomb
    Nana, azért ez nem teljesen így van. Elhiheted annál jóval több sütnivalója van, hogy ilyen dolgokkal probálja átbaszni az itteni közösséget... Talán nem kéne mindig támadni, azaz csak próbálkozni.

"ha veszel egy telefont, tvt, dvdlejatszot, gepet es olcsobban hozza tudsz jutni arrol se kerdezed meg az eladot, hogy neharagudj haver ez nem lopott veletlenul? inkabb orulsz, mint majom a farkanak, hogy mire tettel szert es mennyiert btw."

Ez a példa pedig remek is ide. Engem sem mozgat honnan van, megköszönöm használom ha lejárt kérek szépen újat:)
  • darkmenx
    OK