88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Chear
    Ja, az árak meg az egekben. :P
  • BaalKain
    én teonról beszélek
    1-2 napig kevesebb volt, most többet látok mint előtte.
  • FickDeineStory
    teon-on kevés legalábbis észrevehetően kevesebb mint volt.
  • ErrOrHUN
    franz mennyi idő alatt népesült be? :D
  • BaalKain
    Kevés a bot? :)
    Mozdulni nem lehet tőlük.
    Tegnap forsakenen pvp folyt a mobokért
  • Tüskés
    Ezt miért nekünk, miért nem nekik mondod?
  • FickDeineStory
    szerintem inkább a teon-t kéne bővíteni legalább +3000 slot-al mert tegnap állítólag teljesen tele volt és nem engedett fel már senkit (pedig most tényleg nagyon kevés botot látni már) amúgy örülök, hogy sokan játszanak az l2-vel, de szerintem ez a Luna szerver sem a Teon sem a Franz túlterheltségét nem fogja majd megoldani mert szerintem aki már a franz-en v a teon-on volt az nem fog átmenni Luna-ra a most kezdőknek meg lehet nem lesz kedve 1 üres szerveren (igaz botok biztos lesznek) játszani.
  • GibboRamone
    Lv77 Duelist lf botparty franzon! Pm ssjRamone
  • z0l3e
    New European Server (Luna) Coming in April

In a press release earlier today, we announced that the third European Server, named Luna, is expected to be open at the end of April, 2008. Stay tuned for more details!

http://www.lineage2.com/news/news.html#a010648
  • PhoenixKnight
    Shield Slam= Esély arrra hogy kb fél percig az emebr akire nyomod nem tud phisycal skillt használni

Shield Bash= Stun
  • FragStaR
    Ha az érdekesség kedvéért kérded akkor próbáld ki magad. Ha tényleg érdekel akkor meg igen :)
  • LukacsB
    Csak az érdekesség kedvéért. Az og walkert konnyebben kiszujak mint az ig-t? meg hamarabb bannoljak?
  • FragStaR
    Ha bejön akkor nekem jó :)
  • xt198
    1st Place Treasure Sack A piece of S-Grade Armor, or a Stage 13-14 Soul Crystal
    2nd Place Treasure Sack An S-Grade Enchant Scroll, or a Giant's Secret Codex (Oblivion, Discipline, Mastery), or an Attribute Stone

najsz... :O
  • fr0z3n
    !EVENT!

ÁÁÁ vazz mér nincs accom
  • molnarpe80
    77-es tanknak a shield slam / shield bash skillje nem jó rá?
  • Gordis2k
    Felugrok ma este meló után!
  • solyomb
    Az elfig egész jó a tipped meg a szintig:) 79-s ESem van nem SWS
  • FragStaR
    Ha Bárki tudja, hogy hogy kell ezeket érdemileg használni akkor az ne tartsa magába

• FragStaR
    Ok raid re nem hat És a TREX -re az nem raid boss ?! És a nekró Curse of Doom -ja esetleg ? Lényeg az, hogy a cél az lenne, hogy blockade + skill silence a TREX re ( blockade fogja egyből csak skillből csap szét sajna ) Vagy esetleg ha tudod használni az Elrokian trap et és ventrin elmondod nekem az is jó :)
  • Gordis2k
    Nem hat rajuk legalabis egy honapja ha bejött is nem hatot!
  • FragStaR
    Uhh Figyusz már.. neked van a 79+ os sws ed nem? A Song of silence mennyire jön be a mobokra / raid ekre (pl Trex) ??!!
  • solyomb
    Nekem van több mint 10k+ sárga, 2k+piros, 1k+ zöld shard, és csak egymagam szedtem ki ezt mióta van ct1. Aki pedig komolyabban foglalkozik vele bőven elérhette a szükséges mennyiséget:

Sealed Dynasty Shield Piece x2
    120 yellow, 60 green, 39 blue, 24 red, 1 white
    Recipe: Sealed Dynasty Shield x1
    294 yellow, 146 green, 97 blue, 59 red, 1 white, 1 black
  • Endaer
    Isten szeme mindent lát... :)
  • darkmenx
    irta biztos az ilonka allyforum
  • FragStaR
    Kössz De honnan tudod/tad ? :)
  • Endaer
    BSZ Fragstar :)
  • Voyager5
    Van és igaz. Ahogy dmx is mondja, nem egy extra dolog szerintem sem. 2-3 nappal kamael indulása után a Catalyst már bőszen mutogatta a 14es Soul cryjaikat.

• BaalKain
    Jóval olcsóbb mint a tied :)
  • FragStaR
    Mennyire olcsó ? 50 ft / millába veszek deal :) ?
  • Endaer
    I'm a satisfied costumer of BaalKain.
  • BaalKain
    Eladó valóban olcsó adena Franzon :)
    Satisfaction Guarantee
    Pm itt vagy msn: [email protected]
  • voloume
    hat nekem aztmondta valaki, hogy mar valakinek van egy full set.. ebből nem tom mi igaz
  • darkmenx
    mar csak az kell, hogy itt is elkezdjenek csiterezni az ilyen l2j kaknubok egy fulldropra... kamael 2 honapja megy, mati van (foleg shieldre lol) 2 shield recit bemakolni... vagy egy full droppot akkor meg mati se kell.. 2 honap alatt siman kivitelezheto lett volna mar dynasty armor is ha raall egy klan csinalni.
  • voloume
    Renevan: WTS sealed dynasty shield @Franz
    hmm
  • Sanca
    WTS adena, zaken earring Teonon, erdeklodni pm-ben
  • Gumbo
    így is elég ronda
  • darkmenx
    14evesen milyen egyenisegehez?
  • ErrOrHUN
    -1, sztem illik az egyéniségéhez :D
  • daemonervosa