88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
FickDeineStory #71279 szerintem Hawkeye-nek a +5str -5con sokkal jobb, na meg nem csak szerintem mostani hero ezzel a dye kombóval lett hero (na persze ha pvp-zni akarsz) amúgy Daemonnak igaza van xp-sre az a legjobb amit ő mond -
ha 10ig lehet akkor kb nem is lehet mert 1:30perc alatt nem nyitották meg a regisztrációt 30percre nem fogják :P -
8:19, de meg mindig semmi 
-
OFFTOPIC:
talán valakinek hasznos ez az info: ma este 8-10 közt ismét ingyenes regisztráció lesz a Bitgate torrent oldalon (temérdek sorozat megtalálható)
Akit nem érdekel a téma, azoknak ez nyilván tárgytalan. Akinek jól jön, annak meg egs. :) -
Hat pedig az upgrade acc.nal kell veglegesiteni az accot a cd-key-el. -
szép és jó lenne,csak utána a "create new lineage2 account" jön.
Ilyenkor megmarad a régi triál accról a kari és csak az account név változik?
Mert attól tartok,hogy ha újat csinálok,akkor lesz még egy L2 acc a triál mellett... -
Gamecardsrol ne gamecardot vegyel hanem cd-keyt. 21$ kornyeken van. -
Lehuzlak #71265 azszem úgy van, hogy megveszed a plaync stroe bol a lineage2 game-t
aztán amikor rámész az upgrade accountra (vagy valamerre) van egy iylen, hogy user seial code (amit megvettél)
klikk rá, és már egyenesben is vagy :)
-
Ahoy,
hátha valakivel előfordult a következő:
csináltam egy trial accot és tegnapi nap folyamán akartam retail accountá alakitani.Azonban a game account detailsnál "activate account" menü hiányzik.(olvastam faq,helpet és ezzel lehetne teljesértékű accounta tenni).
Ehelyett "upgrade account" és "reactivate account" van.Ha rámegyek upgradére ez a szar egy új accot akar csinálni,amit én nem akarok hiszen kárba menne a kari.
A reactivatenél meg besem hozza a plaync-től vett retail serialt,hanem codot kér,amit ugye nem tud az ember ha playnctől veszel kodot.
(gamecards-rol veszem,de ott olvastam hogy game cardal nem lehet trialt upgradelni)...
Tudna valaki segiteni,hogy ebben az esetben mi a teendő? -
DarkElf +5con+4wit-5str-4men
Megzavartalak?
csak vicc a human a nerő és messze a legjobb ijász atm. DémonOrvosa dájozása is tökéletes grindre. -
Fruta #71262 Köszönöm szépen. -
humán.
+5str+4dex-9con -
Fruta #71260 Sziasztok!
2 kérdésem lenne, az 1-ik: A humán vagy a drak elf ijjász a jobb?
A második hogy hogyan dye-ozzam őket mob ölés szempontjából. -
törni magyar? nem jártál iskola? -
FickDeineStory #71258 most semmi új Mammon-ék egyedül üzletelnek én majd később, és a konkurens szervereken?:D -
BaalKain #71257 gordi msnre nem akarnál feljönni? -
A CT2 neve amiben már több modon is repülhetünk(nem mintha nem mondtam volna meg előre). -
gracia...? és a harmadik senorita lesz? úgy tűnik nem csak az NCNA szenved kreativitás hiányban
-
szerver populaciotol fugg semmi mastol -
Valami okostol had kerdezzem meg, hogy is muxik ez a tsp drop? Ha sokan vannak a szerveren akkor rosszabb? Vagy ha sokan vannak ott ahol olok akkor? Vagy hogyan erdemes lavirozni hogy a legtobbet kihozhassam az eventbol? -
walkerban a chat settings, csak arrebb kell gorgetni a savot hogy latszon
supermanban meg az end gomb
(csak esszel csinald, ne 15s-enkent) -
voloume #71251 hali, az lenne a kerdesem, hogy hol lehet beallitani botba ha belehet, hogy magatol egy idokozonket hirdessen? elore is ty -
Lehuzlak #71250 hmm imádom a craftjaimat... Sokan utálnak is érte igaz kecske?:)
a 12/10 es DC Robe Craftomat most egy 7/7 NM LA Crafttal űbereltem :) -
Mizu a tőzsdén? -
loading kep -
fr0z3n #71247 hát nem tom ki hogy van vele, de ez nekem sokat nem mond -
nemtom latta-e mar vki, blahon akadtam erre:
2nd Throne - Gracia -
ennek valoban sok ertelme volt, sot meg a soknal is tobb de lehet, hogy meg annal is...? -
minden rosszban van vmi jo :) engem nem zavarna ha lenne olyan adottsagod. Ha kommunikalni probalsz. Az a zavaro. -
FickDeineStory #71243 ja a bank automata is critical-t kapna és adagolná a 20 ezreseket -
"nekem néha akkor szokott giranba critical-t adni ha a chat-be irok"
LOL
de jo is lenne ha ujraindulna a geped mindig, amikor ide akarsz irni erre a forumra... :) -
Lehuzlak #71241 hja ezt elfeledtem:
@ Franz!
valamint
WTB NM LA reci+keymat -tucatszámra
2000+ Crafted Leather stb!
pm ez ügyben is -
Lehuzlak #71240 LVL 70 Sorci keres ~ lvl 65 tank+healer+bd -t ma esti / hétvégi AOE Party hoz Ancient Battlegroundon
jó XP
sok sok TSP :)
Jelentkezni pm-ben !:))
-
nekem is eleg ritkan szokott criticalozni, sot mondhatnam, hogy a ritkabbnal is ritkabban de van mikor meg annal is ritkabban. -
Dragoniansra nem tudnál ogwalkert szerezni? -
FickDeineStory #71237 nekem néha akkor szokott giranba critical-t adni ha a chat-be irok, amúgy nem igazán kapok. Én eddig 1etlen 1szer check file-oztam azt is most mert a windows kitörölte az 1ik fajl és már belépés előtt critical error-t kapok, de remélem nem kell többet csinálni mert elég lassan tölti le a cuccot -
valaki walker timecardot? CT1+ es Luna elott? :D -
/allblock -
Hogy tudnám megszüntetni hogy Giranban mindig critical errort kapjak?Naponta kb 6-7x Check Fileozok!De ezek szerint semmi haszna csak pár órára szűnik meg utána ugyanugy critical! -
GZ!
LF Help! Valaki tud valami hasznos információval szolgálni a Pagan temple-ös boss-al kapcsolatban? Nagyon szeretném tudni, hogy kell hozzá valamiféle Quest vagy csak jó helyen jó időben kell lenni ? Azt tudjuk, hogy a darkness room után van a helye, de sosem találtuk még ott és kétlem, hogy olyan sűrűn ölnék... PLZ valaki help!