88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• FickDeineStory
    szerintem Hawkeye-nek a +5str -5con sokkal jobb, na meg nem csak szerintem mostani hero ezzel a dye kombóval lett hero (na persze ha pvp-zni akarsz) amúgy Daemonnak igaza van xp-sre az a legjobb amit ő mond
  • VipJoco
    ha 10ig lehet akkor kb nem is lehet mert 1:30perc alatt nem nyitották meg a regisztrációt 30percre nem fogják :P
  • TruBy
    8:19, de meg mindig semmi
  • Endaer
    OFFTOPIC:

talán valakinek hasznos ez az info: ma este 8-10 közt ismét ingyenes regisztráció lesz a Bitgate torrent oldalon (temérdek sorozat megtalálható)

Akit nem érdekel a téma, azoknak ez nyilván tárgytalan. Akinek jól jön, annak meg egs. :)
  • MeoH #71268
    Hat pedig az upgrade acc.nal kell veglegesiteni az accot a cd-key-el.
  • MadnessX
    szép és jó lenne,csak utána a "create new lineage2 account" jön.
    Ilyenkor megmarad a régi triál accról a kari és csak az account név változik?
    Mert attól tartok,hogy ha újat csinálok,akkor lesz még egy L2 acc a triál mellett...
  • MeoH #71266
    Gamecardsrol ne gamecardot vegyel hanem cd-keyt. 21$ kornyeken van.
  • Lehuzlak
    azszem úgy van, hogy megveszed a plaync stroe bol a lineage2 game-t
    aztán amikor rámész az upgrade accountra (vagy valamerre) van egy iylen, hogy user seial code (amit megvettél)
    klikk rá, és már egyenesben is vagy :)
  • MadnessX
    Ahoy,

hátha valakivel előfordult a következő:

csináltam egy trial accot és tegnapi nap folyamán akartam retail accountá alakitani.Azonban a game account detailsnál "activate account" menü hiányzik.(olvastam faq,helpet és ezzel lehetne teljesértékű accounta tenni).

Ehelyett "upgrade account" és "reactivate account" van.Ha rámegyek upgradére ez a szar egy új accot akar csinálni,amit én nem akarok hiszen kárba menne a kari.
    A reactivatenél meg besem hozza a plaync-től vett retail serialt,hanem codot kér,amit ugye nem tud az ember ha playnctől veszel kodot.
    (gamecards-rol veszem,de ott olvastam hogy game cardal nem lehet trialt upgradelni)...

Tudna valaki segiteni,hogy ebben az esetben mi a teendő?
  • Gordis2k
    DarkElf +5con+4wit-5str-4men

Megzavartalak?

csak vicc a human a nerő és messze a legjobb ijász atm. DémonOrvosa dájozása is tökéletes grindre.
  • Fruta
    Köszönöm szépen.
  • daemonervosa
    humán.
    +5str+4dex-9con
  • Fruta
    Sziasztok!
    2 kérdésem lenne, az 1-ik: A humán vagy a drak elf ijjász a jobb?
    A második hogy hogyan dye-ozzam őket mob ölés szempontjából.
  • Endaer
    törni magyar? nem jártál iskola?
  • FickDeineStory
    most semmi új Mammon-ék egyedül üzletelnek én majd később, és a konkurens szervereken?:D
  • BaalKain
    gordi msnre nem akarnál feljönni?
  • Gordis2k
    A CT2 neve amiben már több modon is repülhetünk(nem mintha nem mondtam volna meg előre).
  • phalanx
    gracia...? és a harmadik senorita lesz? úgy tűnik nem csak az NCNA szenved kreativitás hiányban
  • darkmenx
    szerver populaciotol fugg semmi mastol
  • nlaci86
    Valami okostol had kerdezzem meg, hogy is muxik ez a tsp drop? Ha sokan vannak a szerveren akkor rosszabb? Vagy ha sokan vannak ott ahol olok akkor? Vagy hogyan erdemes lavirozni hogy a legtobbet kihozhassam az eventbol?
  • nlaci86
    walkerban a chat settings, csak arrebb kell gorgetni a savot hogy latszon
    supermanban meg az end gomb
    (csak esszel csinald, ne 15s-enkent)
  • voloume
    hali, az lenne a kerdesem, hogy hol lehet beallitani botba ha belehet, hogy magatol egy idokozonket hirdessen? elore is ty
  • Lehuzlak
    hmm imádom a craftjaimat... Sokan utálnak is érte igaz kecske?:)
    a 12/10 es DC Robe Craftomat most egy 7/7 NM LA Crafttal űbereltem :)
  • solyomb
    Mizu a tőzsdén?
  • darkmenx

loading kep
  • fr0z3n
    hát nem tom ki hogy van vele, de ez nekem sokat nem mond
  • Endaer
    nemtom latta-e mar vki, blahon akadtam erre:

2nd Throne - Gracia
  • darkmenx
    ennek valoban sok ertelme volt, sot meg a soknal is tobb de lehet, hogy meg annal is...?
  • Endaer
    minden rosszban van vmi jo :) engem nem zavarna ha lenne olyan adottsagod. Ha kommunikalni probalsz. Az a zavaro.
  • FickDeineStory
    ja a bank automata is critical-t kapna és adagolná a 20 ezreseket
  • Endaer
    "nekem néha akkor szokott giranba critical-t adni ha a chat-be irok"
    LOL
    de jo is lenne ha ujraindulna a geped mindig, amikor ide akarsz irni erre a forumra... :)
  • Lehuzlak
    hja ezt elfeledtem:
    @ Franz!

valamint
    WTB NM LA reci+keymat -tucatszámra
    2000+ Crafted Leather stb!
    pm ez ügyben is
  • Lehuzlak
    LVL 70 Sorci keres ~ lvl 65 tank+healer+bd -t ma esti / hétvégi AOE Party hoz Ancient Battlegroundon
    jó XP
    sok sok TSP :)

Jelentkezni pm-ben !:))
  • darkmenx
    nekem is eleg ritkan szokott criticalozni, sot mondhatnam, hogy a ritkabbnal is ritkabban de van mikor meg annal is ritkabban.
  • Herold
    Dragoniansra nem tudnál ogwalkert szerezni?
  • FickDeineStory
    nekem néha akkor szokott giranba critical-t adni ha a chat-be irok, amúgy nem igazán kapok. Én eddig 1etlen 1szer check file-oztam azt is most mert a windows kitörölte az 1ik fajl és már belépés előtt critical error-t kapok, de remélem nem kell többet csinálni mert elég lassan tölti le a cuccot
  • darkmenx
    valaki walker timecardot? CT1+ es Luna elott? :D
  • MeoH #71235
    /allblock
  • DIDZSEJke
    Hogy tudnám megszüntetni hogy Giranban mindig critical errort kapjak?Naponta kb 6-7x Check Fileozok!De ezek szerint semmi haszna csak pár órára szűnik meg utána ugyanugy critical!
  • pharao
    GZ!
    LF Help! Valaki tud valami hasznos információval szolgálni a Pagan temple-ös boss-al kapcsolatban? Nagyon szeretném tudni, hogy kell hozzá valamiféle Quest vagy csak jó helyen jó időben kell lenni ? Azt tudjuk, hogy a darkness room után van a helye, de sosem találtuk még ott és kétlem, hogy olyan sűrűn ölnék... PLZ valaki help!