88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• ErrOrHUN
    goddard félhp
  • voloume
    sziasztok,
    valaki tudna mondani egy helyet ahol 62es th ( top A ) + 68as wc hol tudna fejlodni ss nelkul !? csak xp kell ! előre is köszi a válaszokat
  • KisEmir
    Hááát tudod előfordulhat hogy már többször is kritelt, vagy még töbszörnél is töbször!!!Mi tőrtént a HERO Tyrant haveroddal, aki többnél is több embert leölt olimpián???
  • TruBy
    Azert thx
  • Gordis2k
    Nem bántani akarlak nasa..:( nekem is van csak mondom hogy szeritnem a 220 igenis nem olcso tehát szerintem nem veszik meg. 150m az olcso ennyi sajnálom ha támadásnak vetted.
  • FinalNaSa
    Jó igaza van ezt én is tudom de akkor is miért kell úgy nekiállni az embernek h 220m olcsó????? Na mindegy nem érdekel, akkor megmarad!
  • Tüskés
    Se demonic circletre, se a boss leölésére nem vágyom, keresd meg magadnak, bb.
  • MeoH #71313
    Nasa nem arrol van szo hogy nem olcso az 500hoz kepest, hanem arrol hogy kb semmit nem tudsz vele kezdeni, mert jelen pill.ban nincs s80as fegyo franzon, bar sztem masik szervereken sem. Es Gordinal igaza van abban, aki lekraftol 1 s80at, annak nem nagyon fog gondot jelenteni a lv14 cry.
  • FinalNaSa
    Ma mindenki kötekedös kedvébe van ugy látom....
    Ahhoz képest hogy amugy 500 milláért árulják szerintem olcsó, na mindegy.
  • Gordis2k
    A fire stone a köv képpen működik:

Minden elementál támadást növel p ataconkent 0,5%-kal (elemental p ataconkent) pvpben 0,4%

Ergo ha neked a sima tamadesod elementál alapú (pl nuker nukok vagy wc,da,bd életerőszivás) akkor azt asebzést fixen növeli.

Amenyiben te sima atacot hasznalsz semilyen hatással nincs a normál támadásodra kivéve ha amit ölsz az elementalra gyenge vagy a másikra erős ezt kifejtem röviden egy példával.

Ha a te fegyodon +150 fire van akkor a sima utésed vagy a sime lövésed(ij) hat az olyan emberekre akiken resist water buff van az olyn mobokra akok fire weakok vagy az olyan mobokra akik water resistesek.

Iletve létezik 2 speciális eset az egyik ha skillt használsz ami akár csak +1 fire enchantra van felvive akkor azonnal kapod a 75% +az 1 enchatbol jövő power külömbséget (duble shot, a törös szurásai, gladi skillek stb stb.) namost akkor tételezük fel, hogy a törösöm (persze igy is van:P) +7es fire enchantu szárással rendelkezik és fire enchant fegyo használ. Az eredeti szürása normál hitben 3600 akkor a mi esetünkben 3600+7fire enchant+150 fire p atac = 7920dmg (kritben x 2 skillmasteri kritben x4) igy igen csodalkozva néz az elen mikor elégé elesik.
    A másik spec eset a két ork mert ha felteszed a fire self buffot minden támadásod alapban tüznek számit igy mindenre és mindenkire megkapod a bónuszt mint a nukerek.

Röviden ennyi ha valakit még érdekel PM. Elég sok tesztet végigvittünk már. Shanway +145ös arcane mace-j jelenleg +17es arcane macenak felel meg ily modon 20k fölöti kritet lövök ami mondhatni imba (7 fizalapu nukom van és az uj blizzard is az lesz). Cirka 600-700millabol meg van egy ilyen fegyó.

• Gordis2k
    220m olcso???? Nézd azok a klánok akik össze tudnak szedni s80as fegyot tudnak huzni lvl14es cryt rohogve olik tezzat vagy balort ami = 9 lvl 14 /round
  • FinalNaSa
    Ja, pont ezért akarom olcson adni, mert sürgös lenne pénzt szerezni, majdnem annyiért adom mint a lvl13asok vannak. Valószinüleg jóval többet fog érni.
  • MeoH #71308
    Hat nem akarlak el szomoritani de jelen pill.ban a 14escryt eladni nem 1xru, mivel nincs amira ra tudnak tenni. De aze GL.
  • FinalNaSa
    WTS lvl14 blue soul cry@franz olcso, surgos!!!! 220m
  • FickDeineStory
    többször is sebzett már ekkorákat v ez volt az első alkalom? Teon-on volt 1 Storm Screamer 100% Magic Critical-al, nem tom mit csinált mit nem, minden játékost 10k-15k sebzésekkel bombázott, aztán a végén befejezte mert unta, hogy mindenkit megöl.
  • TruBy
    Gratulalunk, ön megnyerte a fonyeremenyt!
    IQ szolj, ha megtalalod WH-n, hogy hogy lehet bejutni hozza...
  • Sorbon
    Fire stone csak skillnel számit, ha elemental attack-ra van enchantolva a skill, legalábbis én eddig igy tudtam. Nekem is van rajta fire stone, igaz csak lvl3-as. Calculatorral nézegettem én is de sehogy nem jött ki a 30k dmg. Pont ezért postoltam hátha ti megfejtitek.
  • GAthersw
    Ja a fire stone-on kívül vágtam de a 29k dmg még úgy is sok lenne, télleg elég imba :)
  • daemonervosa
    mivel PR subrol van szo, lehet hogy hexelve volt +dead eye. +5str alap meg jon hozzá a fire stone gondolom:
    150 Fire patk = +75% damage .
    Ez vonatkozik , bowra, daggerre, bluntra, etc..

imba.
  • Tüskés
    l2wh.com, Andreas Van Halter: EAS, major arcana robe part, drac bow shaft
  • darkmenx
    + patk. + crit.dmg.

de mar a privat szerveren jatszo baratunk beokositott, hogy o 11kt lo ra :D:D
  • Tüskés
    Andreas Van Halter, lv87. Létezik.
  • Epszilon
    Dc cipőt vennék Franz-on! Pm in game.
  • GAthersw
    És az a lvl4 fire mit tud?
  • dragster
    Ha már ittvagyok akkor azt is megkérdezném,hogy a Stakato Queen raid nénit mi módon lehet előcsalogatni?
  • dragster
    Az a Batmanes crit érdekes én ott MSel (draco light,+6 draco bow,+4 str,baium,AQ) 11k körül lövök,hexre meg számolja ki aki akarja :D
    Sima lövése is 3500...mi patk? :O
  • darkmenx
    dracbow + lvl4 fire

kkthxbye
  • xt198
    mostakkorezthogy vagy mi ez hax?! :D
  • fr0z3n
    thx a coinokat
  • TruBy
    Ez igen "misztikus" boss, annyit tudtam eddig meg róla, hogy ugyebár az Altar Entrance mogott van, ami csak estenkent, vagy bizonyos idokozonkent nyilik ki. Pontosabban akkor amikor a raid boss respawnol.
    A raid boss neve: High Priest van Halter (87).
    L2wh-n nem talalni rola az egatta vilagon semmit. Blahhon talaltam par topic-ot rola, de onnan is csak annyit tudtam meg, hogy dobja a Demonic circle-t, es hogy eddig meg csak 3-om emberken lattak. 2 Bartzos Clan leaderen, es SH-n CE-n. Szoval ha CE nem tud róla mit mondani, akkor ki tud?
  • darkmenx
  • FinalNaSa
    WTS +3 Drac bow/focus @franz!! 600m körül
    Annyi a gáz vele h akkor lesz csak itt ha lesz megint franzra transfer :)
    Ha valakit igy érdekelne (bár kétlem) az pm itt! köszi
  • Gordis2k
    Én úgy tudom kiveték a pagan bosst. Amugy CEre ráirtam ha lesz tuti ír és akkor irok.
  • Endaer
    nekem megvan CE msn-en, megkerdezem tole.
  • TruBy
    Valaki aki el tudja erni CatheryneEnvy-t az pls kerdezze mar meg, o biztos tudja, 100%-ra.
  • TruBy
    Nem rosz :) Mintha mar lettem volna :S BTW
    Gordi vagy valaki! Meg tudnátok mondani hogy az istenbe lehet eljutni a paganban lévő bosshoz? úgyértem hogy lehete kinyitni a kapuját? Vagy az is fél óráként nyílik, mint MoS-ban? Pls
  • fr0z3n
    vazz nem tom mi van sry, inkabb akkor igy: kép
  • fr0z3n
    Egy kis fun

• Endaer
    mit mondhatnék - szopó. :) Bitgaten tényleg volt egy hirdetés, kár hogy b@sztak betartani amit írtak. :/ Sorry, a szándék megvolt...
  • Sorbon
    Sosem értettem hogyan tudja Batman egyedüli (max még egy) ijjászként tartani IT-t. Mondjuk ilyen crit mellett nem csoda....