88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Sanca
    Huh, durva egy karakter:S:S
    Mennyi idot beleolhetett a hulye(marha nem az egeszet botbol huzta), ahhoz kepest nem is olyan sok az a 1500$
  • dragster
    Még mindíg keresem Queen Shyeed Raidet ill. az előcsalogatásához szükséges questet,ha questes rb.
    Előre is köszi.
  • MeoH #71358
    Ezt mar velem is eljatszotak 3db 60naposon ultek vagy 5-6napig. Es kozben Frag rendelt toluk 60naposat, O pedig megkapta, en meg 2-3napra ra...
  • Endaer
    gamecards.eu ebben az evben mar harmadjara jatssza el velem hogy elfogy naluk a timecard es egy hetig varatnak a kifizetett megrendelesem miatt :P Meg mindig jonak tartom oket de azert bassza a csorom az ilyesmi.
  • MadnessX
    3 nap folyamatos levelezés után beismerte hogy a plaync hibázott,és küldött nekem egy új serialt.
    Szóval ha valaki nem tudja aktiválni a triál accját playnctől vett serial code-al az azért van,mert elbaszták és amerikai serialt küldtek europai helyett.

use gamecards.eu! :)
  • Endaer
    "Fizetett" hirdetes:

WTS CatherineEnvy (a karakter Bartz-on van)

80 26% Mystic Muse
    56 million SP <all skills learned>
    24 buff slot
    +12 Skillsss

Sub
    80 31.6% Sagittarius
    195 million SP <all skills learned>
    24 buff slot
    +14 +12 Skillsss

1500 USD <stripped>
    Contact me at [email protected]

A pagans temple-beli raidbossrol pedig azt allitja a srac, semmilyen infoval nem rendelkezik. Lovese sincs. :)
  • Gordis2k
    Az ee egy egész jó nuker!!
  • darkmenx
    keves volt a pvp lehetoseg vagy meg a kevesebbnel is kevesebb esetleg volt olyan nap mikor meg annal is kevesebb?
  • FickDeineStory
    mondtam már, hogy azért mert bartz-on játszott és naon kevés lett a pvp lehetőség ő meg szerette a pvp-t, de azt hallottam, hogy lehet vissza jön még

engem nem zavar a nyelvtanod írj úgy ahogy jól esik v tudsz.
  • kakadara
    de 1dul nem hinnem h ojan jol ol az ee h 9nap alatt 55
  • kakadara
    jah
  • KisEmir
    Botozol???
  • kakadara
    9nap alatt felhuzni 55re 1dul hat nem tom
  • VipJoco
    9nappal ezelött írtad be először, hogy cserélnél karit. Szerintem ennyi idő alatt egy 55-ös ee-t fel is lehet huzni és akkor meg lenne mind a 2 karid.
  • kakadara
    jah kicsit elirtam
    58+os Elven Elderert Threasue Huntert(63as) adok PM ITT
    nagyon surgos
  • John Cena
    ahaa köszönöm CRY húú passz:D
  • darkmenx
    ja mar latom, hogy nem eladni akarod csak fogalmazni nem tudsz.
  • darkmenx
    adok 1500ft -ot az elderert
  • daemonervosa
    Soha nem fogsz 63 as th ert 58 as EEt kapni, PaintPr0.
  • kakadara
    58+os Elven Eldert Threasue Huntert(63as) adok PM ITT
    nagyon surgos
  • KisEmir
    Rég meséltél róla réges régebbnél is régebben!HERO tyrant haverod miért hagyta abba a játékot?<---gondolom én kevés normális barátja maradt, ezért hagyta ott!

UI.: bocs a nyelvtan ki maradt az életemből!
  • Gordis2k
    Szerinted neked irja?:) Na kimész a városi piacra(giran) és veszel cryt.

Melyik szereveren játszol?
  • John Cena
    nekem írod?:D
  • kakadara
    Elven Elder erdekel pm itt
  • John Cena
    Sziasztok elkezdtem a gamet kb. 1 hete van egy Level26-os Elven Wizardom az a kérdésem hogy van 2 képességem semmire enm tudom be nyomni alapból level 1es valami Summon of Unicorn meg Boxer of Unicorn remélem jól írom 39MP-s mind 2ő level 1-en és ír valami hogy kell neki D-Grand Crystal azt hoygan kell be szerezni? és hol lehet ??
  • Gordis2k
    OMG Blindet nyomtál rá? Az lvl81es skill GF:P
  • EnZsolt
  • darkmenx

:(
  • Gordis2k
    Siman kép cimét másol majd uj ablakban megnyit cím majd refresh!! lvl 80 as békaelhárito vagyok szal nekem megy! Fusios skilltenger van rajta amugy:)
  • Chear
    Hm, ezeken a képeken nem műkszik a "béka elhárító" skill. Mire kéne sp-t költenem, hogy láthassam? :)
  • Endaer
    kérdezd már meg érdekel-e valakit :)
  • FickDeineStory
    hogy jön ide a Tyrant hero haver?
    1. ő már ősz óta nem játszik
    2. akiről beszélek a teon-on van
    3. a class-ja pedig Storm Screamer nem Tyrant
  • solyomb
    ss nélkül talán Silent Valley vége ahol sharp talon tigerek meg Fallen orc Captaionok vannak, bár ezek 59-60asok és a wc miatt gondolom szar lesz az xp, esetleg még megnézheted Blazing Swamp tunelt, ott már a wcnek megfelelő magasságu mobok vannak de a thnak lehet még magas, vos ami szintbe jó lenne de az SS nélkül szerintem nem pálya:/ Goddard mellet nézd meg a G betü és 37 szélességi vonal körüli területet csak kokabura meg antilop van viszonylag szétszortan.
  • voloume
    hát megnéztem de elég felejtősnek tűnik.. minden mob shockol és ráadásul social agrok szoval inkabb kihagyom de azert koszi a tippet
  • Gordis2k
    Pontosan kiveve hogy a bdnek nem muxik ct1,5ig.
  • TruBy
    Ez a kép nekem nagyon tetszik :P
  • DarkVen
    Akkor, ha jól értem: A paladin és a temple knightnak van saját Holy weapon togles skillje, tehát minden ütésük sacred attacknak számít, vagy ott van a bd dance of light-ja, vagy simán a sacred weapon pp buff...
    Tehát ha fire helyett sacredre tesszük a fegyot és van rajtunk ilyen buff, akkor nem csak a skilles ütésünknél jár a bónusz? vagy ezek nem olyanok mint az orc fire enchantja. Érdekelne, mert ha így van, akkor palával teszek föl pár divine stont :D
  • meszitibi
    Valley of Saints, ott esik herb, de buffer nélkül bárhova mész nehéz lesz :(
  • Predtom00
    csa'p mindenki!
    Valaki tudna egy jó xpző helyet LV66 sps számára (buffer nélkül.
    Előre is kösz!
  • FinalNaSa
    Oké semmi gond.
    Adj érte 160at és viheted! Megörülök ha nem eventezhetek!!