88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Sanca #71360 Huh, durva egy karakter:S:S
Mennyi idot beleolhetett a hulye(marha nem az egeszet botbol huzta), ahhoz kepest nem is olyan sok az a 1500$ -
dragster #71359 Még mindíg keresem Queen Shyeed Raidet ill. az előcsalogatásához szükséges questet,ha questes rb. 
Előre is köszi. -
Ezt mar velem is eljatszotak 3db 60naposon ultek vagy 5-6napig. Es kozben Frag rendelt toluk 60naposat, O pedig megkapta, en meg 2-3napra ra... -
gamecards.eu ebben az evben mar harmadjara jatssza el velem hogy elfogy naluk a timecard es egy hetig varatnak a kifizetett megrendelesem miatt :P Meg mindig jonak tartom oket de azert bassza a csorom az ilyesmi. -
3 nap folyamatos levelezés után beismerte hogy a plaync hibázott,és küldött nekem egy új serialt.
Szóval ha valaki nem tudja aktiválni a triál accját playnctől vett serial code-al az azért van,mert elbaszták és amerikai serialt küldtek europai helyett.
use gamecards.eu! :) -
"Fizetett" hirdetes:
WTS CatherineEnvy (a karakter Bartz-on van)
80 26% Mystic Muse
56 million SP <all skills learned>
24 buff slot
+12 Skillsss
Sub
80 31.6% Sagittarius
195 million SP <all skills learned>
24 buff slot
+14 +12 Skillsss
1500 USD <stripped>
Contact me at [email protected]
A pagans temple-beli raidbossrol pedig azt allitja a srac, semmilyen infoval nem rendelkezik. Lovese sincs. :) -
Az ee egy egész jó nuker!! -
keves volt a pvp lehetoseg vagy meg a kevesebbnel is kevesebb esetleg volt olyan nap mikor meg annal is kevesebb? -
FickDeineStory #71352 mondtam már, hogy azért mert bartz-on játszott és naon kevés lett a pvp lehetőség ő meg szerette a pvp-t, de azt hallottam, hogy lehet vissza jön még
engem nem zavar a nyelvtanod írj úgy ahogy jól esik v tudsz. -
de 1dul nem hinnem h ojan jol ol az ee h 9nap alatt 55 -
jah -
KisEmir #71349 Botozol??? -
9nap alatt felhuzni 55re 1dul hat nem tom -
9nappal ezelött írtad be először, hogy cserélnél karit. Szerintem ennyi idő alatt egy 55-ös ee-t fel is lehet huzni és akkor meg lenne mind a 2 karid. -
jah kicsit elirtam
58+os Elven Elderert Threasue Huntert(63as) adok PM ITT
nagyon surgos -
ahaa köszönöm CRY húú passz:D -
ja mar latom, hogy nem eladni akarod csak fogalmazni nem tudsz. -
adok 1500ft -ot az elderert -
Soha nem fogsz 63 as th ert 58 as EEt kapni, PaintPr0. -
58+os Elven Eldert Threasue Huntert(63as) adok PM ITT
nagyon surgos -
KisEmir #71340 Rég meséltél róla réges régebbnél is régebben!HERO tyrant haverod miért hagyta abba a játékot?<---gondolom én kevés normális barátja maradt, ezért hagyta ott!
UI.: bocs a nyelvtan ki maradt az életemből! -
Szerinted neked irja?:) Na kimész a városi piacra(giran) és veszel cryt.
Melyik szereveren játszol?
-
nekem írod?:D -
Elven Elder erdekel pm itt -
Sziasztok elkezdtem a gamet kb. 1 hete van egy Level26-os Elven Wizardom az a kérdésem hogy van 2 képességem semmire enm tudom be nyomni alapból level 1es valami Summon of Unicorn meg Boxer of Unicorn remélem jól írom 39MP-s mind 2ő level 1-en és ír valami hogy kell neki D-Grand Crystal azt hoygan kell be szerezni? és hol lehet ?? -
OMG Blindet nyomtál rá? Az lvl81es skill GF:P -
-
:( -
Siman kép cimét másol majd uj ablakban megnyit cím majd refresh!! lvl 80 as békaelhárito vagyok szal nekem megy! Fusios skilltenger van rajta amugy:) -
Chear #71331 Hm, ezeken a képeken nem műkszik a "béka elhárító" skill. Mire kéne sp-t költenem, hogy láthassam? :) -
kérdezd már meg érdekel-e valakit :) -
FickDeineStory #71329 hogy jön ide a Tyrant hero haver?
1. ő már ősz óta nem játszik
2. akiről beszélek a teon-on van
3. a class-ja pedig Storm Screamer nem Tyrant -
ss nélkül talán Silent Valley vége ahol sharp talon tigerek meg Fallen orc Captaionok vannak, bár ezek 59-60asok és a wc miatt gondolom szar lesz az xp, esetleg még megnézheted Blazing Swamp tunelt, ott már a wcnek megfelelő magasságu mobok vannak de a thnak lehet még magas, vos ami szintbe jó lenne de az SS nélkül szerintem nem pálya:/ Goddard mellet nézd meg a G betü és 37 szélességi vonal körüli területet csak kokabura meg antilop van viszonylag szétszortan. -
voloume #71327 hát megnéztem de elég felejtősnek tűnik.. minden mob shockol és ráadásul social agrok szoval inkabb kihagyom de azert koszi a tippet -
Pontosan kiveve hogy a bdnek nem muxik ct1,5ig. -
Ez a kép nekem nagyon tetszik :P
-
Akkor, ha jól értem: A paladin és a temple knightnak van saját Holy weapon togles skillje, tehát minden ütésük sacred attacknak számít, vagy ott van a bd dance of light-ja, vagy simán a sacred weapon pp buff...
Tehát ha fire helyett sacredre tesszük a fegyot és van rajtunk ilyen buff, akkor nem csak a skilles ütésünknél jár a bónusz? vagy ezek nem olyanok mint az orc fire enchantja. Érdekelne, mert ha így van, akkor palával teszek föl pár divine stont :D -
Valley of Saints, ott esik herb, de buffer nélkül bárhova mész nehéz lesz :( -
Predtom00 #71322 csa'p mindenki!
Valaki tudna egy jó xpző helyet LV66 sps számára (buffer nélkül.
Előre is kösz! -
FinalNaSa #71321 Oké semmi gond.
Adj érte 160at és viheted! Megörülök ha nem eventezhetek!!