88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• LukacsB
    ty
  • darkmenx
  • KisEmir
    Használd a script menüt-.-
  • BaalKain
    hali!
    Mikor jár le az acc?
  • fr0z3n
    ADENA eladó SH-n (olcsobban mint a farmerek adják) ha valakit erdekel pm itt vagy ig.
  • LukacsB
    Meglehet e csinálni h a kari wc-t magatol bevegye partyba a wc buffoljon utana kidobja partybola kovetkezo buffig?:P
  • Tüskés
    Csak előre ezzel a mentalitással. Dmx, ha kell egy zombi gép, voloume-é, látod, készen áll.
  • voloume
    figyelj nem szeretnek veszekedni.. mivel szoktam neha törtön játszani, forumokon szokott lenni, hogy ezt kell beirni utana es jo lesz.. hidd el nem igazan fogok utana jarni kitalálta ezt ki, ja és még1 tényleg nem érdekel, hogy mit csinal, mint ahogy marquis irta: csak menjen :) de lehet hogy meg annal de annal jobban sem erdekel hogy mit csinal
  • Akhi
    75 spoilos torpe suboltatva kb 300 milla ertekel elado (Franz) egyeb karik 40 kovacs torpe sok matival pl 24 k metalic fiber. Ha erdekel pm
  • Gordis2k
    WOW mekkora biznis!!! Számlaszámot privibe sporolok magamnak 16 ora munkát ...

u.i.: Aszem egyszerüen csak hagyd lejárni:P
  • EnZsolt
  • ErrOrHUN
    az asszem rajtad marad :P
  • pharao
    Ilyen hamar feladod? :S
    BMX nyugi, én azt a sort nem használom :P
    U.I.: Endaernek igaza van, mindenki szarik rá, hogy ki csinálta, az a lényeg, hogy fusson a sok hülye bot...
  • Last
    Franzom 35 os orc raider Top D gradeben, 20 millaval elado! Ár 5000 huf. pm
  • darkmenx
    igazabol csak a kisgyerek vilagmegvalto kirohanasai utan lepett meg nem a tobbi emberre gondoltam ezzel. eleg nyilvanvalo volt, hogy elfog terjedni miutan postoltam vagy 6 csit forumra. (mai napig nem tudja 90%-uk akik beirjak ezt az nprotect sort hosts-ba, hogy miert is van ott btw.)
  • Endaer
    ez miért fura? Itt senki nem tisztel se Istent, se embert, csak az számít hogy menjen az a rohadt L2, és tudjunk függeni. Ebben megegyeznek az off játékosok a priv.szerveresekkel... az, hogy a Te megoldásodat használják, nekik semmit nem jelent... csak Neked. Igy megy ez manapság. :)
  • darkmenx
    fura, hogy senki "nem kert" walkert megis minden kis rovar az en modszeremet hasznalja a GameGuard download hiba kikuszubolesere :(

jo oreg GameHAQs ftw.
  • Chear
    Pont ezt a módszert értettem a "béka elhárító" skill alatt. Sajnos így nem sikerült.
  • voloume
    az szerver ip utani sorba ird be ezt es jó lesz: 216.107.250.194 nprotect.lineage2.com
    ha megsem akkor : 91.121.28.80 nprotect.lineage2.com
  • Kicsikiraly
    mármint a szerver ip-it?
  • MeoH #71380
    Torold a host fajlbol az ipket. Ha ez sem segit erdeklodj a szervered weboldalan vagy a freeserverforum linken fent. Vagy keress ra az atalakitott core.dll-re...
  • Kicsikiraly
    hiaktok :)

programmal kapcsolatban lenne kérdésem: amint beírom a nevemet és a jelszavamat (jó mindkettő) pár mp töltés után azt írja ki, hogy there's a hacking program detected, close unnecessary programs. Error Code: és az error code-t nem látom a continue gombtól :D
  • KisEmir
    Gordi jól beszél csak túl sokat!:D(nem sértés:P)
    Fick.: te anno meg ígértél valamit!<---emlékezz!
    Kaka.: Ha adsz 5k-tfel húzom a karidat EE-T 9 nap alatt 55-re!
    DMX:LOlh :D

UI.: roszabbnál is rosszabnál írok bocs ez van péntek...!:D
  • Voyager5
    LoL
  • ErrOrHUN
    hogy egész pontos legyek, a kevesebbnél is kevesebb fogalma van... :D
  • Gordis2k
    Sajna fogalmad sincs mihez szoltál hozzá. A francia etiketet amugy ne ved halál komolyan nem lehet inni a levest a tányárból! Sőt az is sértés ha megdöntöd:) ki érti ezeket a csigaevőket:P
  • daemonervosa
    A francia etikett azt mondja , hogy mielott belepsz egy társaságba hallgasd meg mirol van szo, hogy ne kerulj ilyen helyzetbe.

EDIT:

Jah és még vmi:

Post failed.
  • Herold
    Ez nálad valami kényszerbetegség?

ennek valoban sok ertelme volt, sot meg a soknal is tobb de lehet, hogy meg annal is...?

nekem is eleg ritkan szokott criticalozni, sot mondhatnam, hogy a ritkabbnal is ritkabban de van mikor meg annal is ritkabban.

keves volt a pvp lehetoseg vagy meg a kevesebbnel is kevesebb esetleg volt olyan nap mikor meg annal is kevesebb?
  • FickDeineStory
    még a sokkal kevesebbnél is sokkal kevesebb
  • Endaer
    Cata-nak meg hiaba engedett Enmity lefarmolni 15k reppontot, meg mindig nincs elegendo hely naluk arra, hogy Sioria-t meg engem bevegyenek. Meg jo hogy en nem sietek vele... :)
  • ErrOrHUN
    Nova ally perpill kb 160-180 emberből áll, viszont gondok vannak a szervezési és aktivitási részen. Majd megpróbálok összerántani egy ICA tanácsot, mert ez nem állapot, hogy egy lvl5ös klánban rohadunk és kb elderen meg én szenvedünk alt karival, hoyg legyen pont...
  • Endaer
    A Bartzos Nova ally szerintem nem annyira oriasi, letszamat tekintve... Es Alle' szavaira visszagondolva, szerinte eleg szervezetlen is, legalabbis a regi IChez kepest. Catalyst ugy tunik, mindenfele ertelemben nyert L2ben... politikaban egyertelmuen. Engem teljesen meglepett, hogy Lian' milyen normalis MSNen azok utan, amiket hallottam rola, persze az anno resze volt az anti-cata maszlagnak.
  • BaalKain
    Sztem error csak arra lő ami mozog :)
  • LukacsB
    Hali
    Kasztváltó scripteket honnan lehetne esetleg szerezni?:P v van valakinek?:P Tok mind1 milyen:P
  • Gordis2k
    Ha egy másik szerveren két hatalmas klánt összeugraszt a catalyst nem tudom mit vár a Novavita az itteni szövetségtől....
  • Endaer
    amíg nincs meg az új gépem, nem lépek klánba, addig meg war is nehezen lesz... :) utana meg, ha osszeakadunk, legjobb esetben is csak akkor fogom tudni megolni errort ha magic critelek ra... egyebkent kizart dolognak tartom. Ha tudnam, hogy nem elvezne kinyirni engem, akkor raadasul meg se tamadnam... igy viszont meg egyeztetest igenyel a dolog. :)
  • BaalKain
    Lol 2 magyar van bartzon és azok is ölik egymást :)
  • Endaer
    csak 78/78 korultol tudtam nyomon kovetni, az erdemi fejlodes onnantol neki Pagansbsn es MoSban volt, persze kizarolag botbol. :)

Error jol mondja, tenyleg mi vedtuk a segget, pagans a "mi teruletunk" volt, o ott huzta fel magat ugy, hogy kozben mar elore tudta, ha eleri a 80at mystic muse-on is, atmegy majd catalystba... S lőn.

Error, mi meg haboruban leszunk? :) Legalabbis miota Enmity wart rakott Novara... :)
  • ErrOrHUN
    és mi védtük a seggét...
  • MeoH #71361
    Nyugi, botbol huzta:)