88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
probald ki szerintem a next targetet pvp kozben is, esetleg olyanokkal akik nem klantarsak, stb. tenyleg nem legenda, kell hogy mukodjon. :) -
még van egy kis hiányosságom
gordi azt mondtad a nexttarget működik playerre is
de hogyan?
kipróbáltam hogy ott álltak cimbik körülöttem semmi
úgy is hogy ctrl + nexttarget ikon az f1 billenytyűre helyezve
szintúgy semmi
simán rátette a mobra
városban is próbálkoztam npc-kre
semmi
most akkor ez hogy is van?
jelezném annyira hülye azért nem vagyok, mint a kérdéseimből látszik
most már egész jól ismerem a game-t szerintem
csak az ilyen kis apró trükkök-et nem vágom még amik igazán naggyá tehetik az embert pvp-ben
akárcsak az életben a jó szakember és a még jobb szakember között is csak az dönt a még jobb javára, hogy ismer pár "titkos kis fogást"
szal ezeket akarom most felszívni utcácskáról utcácskára :)
szerintetek ezt lehet überelni még? (gondolom igen :) )
most húzok egy se-t 0 --> 40 72 óra kerek 3 napomba tellett és full egyedül volt :)
még próbálkozom majd ezt lenyomni :D
kössz előre is a /nexttarget to player infóért -
:)))
egyelore az arany csinalas titkat keresem :D ami mar megvan, azzal nem vagyok elegedett, +90m nehany nap alatt nem tunik eleg optimalizaltnak, legalabbis mindenkeppen SOK penzre van szuksegem.... bartzon az S-bsps darabja is 950-1200a, es a sajat keszlet gyartasa se olyan biztato mert 95-120k kozt lattam az S-cry arat. GSS-t venni is 22a-ert vesznek, szoval az se olcsobb ut... Azert amikor a Catalysttal lementem partizni DoD-ba, es az egesz annyibol allt, hogy chant of gate... az jolesoen gyors kezdes volt :) 2 buffkort tudtunk maradni, aztan inkabb mentunk, 3 partyt hozott rank a TD, meg elotte egyet Nova. De lenyegesen izgalmasabb es jobb a jatek, liveban, walker nelkul, meg akar swskent is, mint Sieghardt volt. :)
-
ha megfelelo mennyisegu penzosszeg erkezik a bankszamlamra en szivesen segitek -
Jaj már Endaer:) soha egy alkalmat sem hagynál ki a cinkre:P.. SZŐRNY Flamer vagy:) Amugy bartzon mi a történés részedről? -
annyira lenyugozo, szivszorito ahogy a kis Idyll felnott az asztal lapjanak magassagahoz es most mar ugyanugy osztja az eszt mint az(ok), aki(ke)t anno oly elesen tudott kritizalni onnan az asztal alol... :D hiaba, felnonek a gyerekek... csak az onkritika nem nott, de talan idovel az is helyrebillen... ^^ -
Nem, nem mindegy, hogy melyik szerveren szeretnél fegyvert készíteni. Egy ember magán(y) szerverén a készítő olyan beállításokat tesz bele a játékba, amilyeneket csak szeretne, ezek bármiben különbözhetnek az eredeti játéktól. -> Azon a szerveren tudsz legpontosabban információkhoz jutni az ottani fegyverkészítés követelményeiről, ahol játszol. Ez a fórum nem ahhoz a szerverhez tartozik. -
Nem fogod fel mi? Leforditom neked nem "agyoniskolázot" nyelvre. Az aútókereskedő is aútókat árul és az autó tolvaj is. Nem ugyan azokkal a modszerekkel! És mivel mi vagyunk az autokereskedők te meg az autótolvaj ezért nem igazán kedvelünk. Remélem így könnyebb. -
Na jó több kérdésem nincs is, látszik ez megint az SG fórum szinvonala, sok nagyképü beképzelt agyoniskolázott ember, akik nem tudnak normálisan válaszolni egy feltett kérdésre!
Pár napja játszom, mint írtam, senki nem ad tanácsot, hogy mit hogyan kell ebben a játékban, mert egyszerűbb beszólogatni!
Képzeld tudom, hogy mi kell hozzá, csak nem tudom, hogy hogyan tudok cry-t szerezni, mert boltban nem találtam!
Továbbiakban a döglött kutyát nem érdekli a válaszaitok! -
Nem kedves marharépa...de 43as szintet 1 hónap alat értem el és adigra volt rola nem kevés fogalmam! Plusz ha az értelmi szintedet nem haladná meg az olvasás tudnád értelmezni:
A nem fizetős (free) szerverekkel kapcsolatban(nem a szerverről hanem mindennel ami vele kapcsolatban van) a free fórumon keres információt. A topik olvasói nem tudnak semmit a free szerverekről(nem tudunk mert rohadtol nem ugy müködik mint az eredeti játék), ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Igy hiába is irnám le neked mert igen valósuínű, hogy szara se mennél vele....se fegyot nem tudsz ott dropoltatni(mert kinövöd a szörnyet) se cryt nem tör neked a kutya sem mert 99% , hogy gmshopos rendszer van! Vagy nem honnan a francbol tudhatnánk mikor csak egy idiota fee szerver.
És legfőképpen LESZAROM. Na ezért nem válaszolunk a free szerverrel kapcsolatos kérdésekre. Akkor szolj ha hivatalosan játszol.
U.I:
QFT "Meg azért az is vicc, hogy ahhoz sincs eszed, hogy jobban megnézd hogy mi van az "Items required" után. Szépen szöveggel, képekkel le van írva, hogy még a hülye is megértse...GG" eröl nem is beszélva OMFG round -
Gumbo #71470 Meg azért az is vicc, hogy ahhoz sincs eszed, hogy jobban megnézd hogy mi van az "Items required" után. Szépen szöveggel, képekkel le van írva, hogy még a hülye is megértse...GG -
Nem free serverről kérdeztem, hanem fegyverkészítésről!!!!
Amúgy sztem tök mindegy, hogy fizetős vagy free servren szeretnék fegyót készíteni!
Nemrég kezdtem vele játszani, de te tuti úgy bújtál ki anyukádból, hogy vágtad az online játékok minden csínját!
-
Esetleg ha lenne nálad fegyver össze tudná rakni feltéva ha lenne nálad d-cry is..................
Ezenkivül ved le a death penalytit... ja és a high szerver nagy előnye hogy fingod nincs a játékról 43as vagy egy darab skilled nincs... szerintem még simán human fighter vagy OMG.....
A nem fizetős (free) szerverekkel kapcsolatban a free fórumon keres információt. A topik olvasói nem tudnak semmit a free szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte. -
Neked meg mi bajod? Teljesen másik dimenzióban élsz? -
Valaki segítsen nekem, hogyan tudok fegyót készíttetni?
-
A Lineage sorozat készítői ma bejelentették, hogy az EPIC új generációs grafikus motorjával erősítettek. Az Unreal Engine 3 szinte biztos, hogy a csapat két, eddig be nem jelentett MMO-ja alatt fog dübörögni. Egyesek szerint egy Lineage III és egy City of Heroes 2 alkotásról lehet szó.
http://www.playware.hu/ -
FickDeineStory #71464 szerintem gyakorlatba 1szerűbb lesz:) -
Egyelore csak maradjunk eletben:) -
Felfedted az ősi titkot! Az istenek megbuntethetnek! Vigyázz, Bailor-t már rád állították
-
Felszállt a szememről a köd ebben a témában:) Köszi;) -
gracie senor :)
na most hogy így ki lettem képezve rongyolok is és leteszek gyorsan egy ECDL vizsgát :)
U.i.: azért ez így nem volt leírva, mint finalnasa hozzászólásából is kiderült ;)
a rövidebb néha több :)
de most már tényleg vágom
húzok is tápolni :D -
FinalNaSa #71459 Igaz nem én kérdeztem, de én is megköszönöm!
-
Ha nem veszed a fáradságot, hogy elolvasd a tökéletesen részletes postmat ne várj segitséget.....
Ne haragudj de olyan szinten analfabétakompatibilisan irtam le, hogy anyám értené pedig még a power gombot sem tudja merre van a pcn.
Csak mert jó napom van és régota ismerlek.
röviden (de tényleg):
Csak s grades fegyora lehet tenni. Minden kö +5 elemental p atacot ad(a p atac kifelyezés ncsoft lustasága semmi köze hozza nevezük pontoknak) az első kő +20 pontot ad minden pont +0,5% dmg az annak megfelelő elementálnak. Röviden ha a nujered sps akor a viz kö ad +dmgt. Ergo ha a nukered 1000et lö egy célpontba 1 kőtöl +20 pontot kap tehát mivel (ahogy irtam) 1 pont 0,5% ezért 20pont +10% dmg. Minden kö kb 50% chancel megy fel. és 150 pont a maximum nekem 28 kö kellet a maximumhoz.
A törösnél és egyébb classnál máskp müködik ugyanis a sima ütés/lövés nem elementál támadás. Teahát a kö nem hat rá se a skillekre! Viszont épp itt a csel mert mostmár mindenki skilljeit lehet enchantolni elementálra ergo ha a szurásodat (76+on) encjantolod nem costra vagy poverre hanem elementálra hat rá a kö. pl:
Egy szurás üt 1000et átlag +1 power enchantal kb 1050et +1 elementalal is 1050et ugyan az csak nem +power hanem elementallal a külömbséget leirom mindjárt a köv felyezetben. de ha neked a fegyod +20pontos(1 kö) és elementál +1ed van akkor az 1050+10% namost akor képzeld el +10 enchant+150pontos fegyo kb 2000+75% tahát 100es szurásbol cirka 3500as szurás lesz akkor egy átlag 3000-4000es szurásból? Na ennyi.
2 fontos dolog még 1 ha tüzre enchantolsz akor a sima lövésed hat a tüzgyenge mobokra mert azokon érvényesül a hatás a sima ütésnél is (hotsprings pl flawa) ugyan igy hat a vizerős mobokra is mert azok alapbol tüz gyengék még ha nem is irja(uj sziget telyes területe). Viszont ha vizgyenge mobokat ölsz akor nerfelődik a sebzésed (pl FoG) kivéve ha a fegyod lvl3as mert +75pontnál az elementál egyszerüen megszünteti a resisteket!! Viszont ez nuker esetén azt jelenti hogy nem müködik a surrend to water (spsnél) mert a fegyo passiv surend to watert üt!! Ergó ha egy sorceror surrend to firet tesz egy mobba(vagy egy WLock) mindenki akinek fire enchantja van megkapja a bónuszt!
Természetesen a legjobb minden nukernek a saját elementálja más nem hat rájuk (sps viz kö, sorc tüz, sh wind, necro dark), hog yharcosnak mi:) hát természetesen a holly mert gondolj bele (nem is kell hisz látad batman 29ks lövését) 150 holly p atac+holyweapon vagy holy tánc= OWNAGE 200%+dmg nem nem vicc sima lovessel! nem csak skillel mert a holy weapon a sima lövésed szenté teszi. Hol a probléma?
Fire stone= water stone Iop kb napi 3-4 darabot ki tudsz szedni röhögve (15milla/db)
Wind=earth Cromatic highland... Csak a water dragon dobja szinte lehetetlen farmlni 40-50millio/darab (jelzem 25-30db kell egy fegyora)
Holly=dark Hellbound:) had ne részletezzem... jelenleg a marhák akiknek fingjuk nincs 30-60milláért eladják... értéke 100-150milla körül lesz hisz a sziget zárva senki nem farmolja a köv 1 évben nem is jut ki a nagy klánokon kivül(talán) senki. Batman időben begyüjtöte az összeset ami csak esett. Vagy fira 150pont + warlock területi surend to fire. -
na még bombáznék egy picit
szóval kiindulva a szerény ismereteimből
mondjuk egy fire stone ad +3 fire attribute pontot és ráteszek 3 at a fegyóra az számomra +9
hogy lesz ebből akkora szám (+150 vagy mi?)
és ez milyen algoritmus alapján növeli a sebzést?
szal miért lesz ettől a 3000 sebzésből 5000?
illetve ez a skill enchant máshogy működik?
minden skillre külön külön kell tennem vagy ha a fegyómon van akkor minden skillemre fog érvényesülni?
keresgéltem a neten de nem találtam semmi igazán használható leírást
amiből a dolgok háttérbeni működését megérthettem volna -
kösz és minden skillre?
illetve mondjuk a deadly blow-ra melyik jobb wind fire dark stb ...?
pontosan hogy működik ha kérhetném?
kösz még 1x -
sőt tovább mennék
tippeket kérnék hogyan lehet kimaxolni egy lvl 81-es aw-t
felszerelés buff stb
a legnagyobb sebzés elérése érdekében minnél nagyobb crit rate minnél nagyobb crit dmg és atk sped és run speed
hogy tényleg 1 vagy max 2 bökéssel zavard haza az enemyt (to village :D) -
azert mert lehet elemental enchantot rakni a skillekre -
Üdv lenne néhány kérdésem, mert nem látok tisztán ez ügyben.
A múltkor volt szó arról hogy valami fire stone-okat pakolgattok fegyókra és attól über brutál sebzéseket tudtok kiosztani. Hogy is van ez? Gordi valami +150-es fire attrinutról beszélt vagy mi. Nézegettem a neten és valami +3-5 öt ad egy darab stone és 3-at lehet feltenni fegyóra. Hogy jön ki a +150 amitől +16-os arcana mace jellegű lesz a fegyó?
A kevésnél is kevesebb fingom van az egészről.
Help pls. Mit is kell csinálnom tulajdonképpen?
Józan paraszti ésszel azt gondolnám, hogy wind stone teszek a spellhowler fegyójára, mert akkor az tényleg wind attackot növel és attól durvább lesz. De nem vágom hogy az aw blowk miért elementál alapúak és miért nő a sebzés egy fire stone-tól.
Szal valami szájbarágós nagyon alapos egy egesz oldalt betöltő magyarázatot postolhatnál ide Gordi :D
Thx előre is. Láma vok na :D -
KisEmir #71452 Pár dolog le maradt. In Franz !
UI.: bocs a dupla postért:) -
KisEmir #71451 Eladó CRP ig-ben várom az ár ajánlatokat!alsó határ:Top C egy Destronak:)
UI.:MrDestroyer -
PhoenixKnight #71450 :D nem is neked szolt az amit irtam :D de 1ébként ne vedd komolyan azokat amiket irunk :DDDDDDD -
voloume #71449 de amugy nem ertem miert nekem irjatok amikor nem en vagyok a ludas szoval en többet ide nem igazán szeretnék irni:/ mert mások szerint csak égetem magam szóval! only privat -
PhoenixKnight #71448 +5 nehogy kihaljon a topic... El se tudom képzelni mi lenne a reakciotok ha 1 barát klán hirtelen wart rakna rátok és elkezdene szidni titeket csak ugy :D Invincible <--> Behappy ellentét uyg kezdődött hogy behappy(aki ugye elvileg a legnagyobb szövetségesünk volt) tagok megtámadták az emebrünket akinél az akamanah volt .... aztán hát nézd meg hova fejlödött -
Kiváló leirás volt várok még kicsit de igen azt hiszem simán megérdemled! -
ErrOrHUN #71446 és? -
+4 xaxaxaxaxax GZ fiúk ezért megéri flamelni XD. Gordi Várom már a zsetont... -
voloume #71444 na akkor elmondom pontrol pontra:) :
1. megyünk le cataba
2. abo-t ütögetik ( én akkor még nem vagyok ott )
3. megöljük a gyereket ( aki clan nélküli )
4. lejön egy rm-es srác
5. állok az rm-s srác mellet
6. abo gondol eggyet és elkezdi szurkallni az rm-s srácot ( én csak álltam és néztem )
7. nézek mint a moziban
8. abo ujra megszurja a gyereket
9. RM-től wart kapunk
10. clan chatbe megindult az élet :D
11. mivel a clan mondta hogy beszeljem meg vele, ezert megbeszeltem vele hogy abonation nincs beszámítható állapotban ezért bocsánat és vonják vissza a wart, mert nem akarunk warozni velük
12. azt mondta ok semmi baj, 12 óra mulva viszavonják a wart
13. 2 hét telt el és még mindig rajtunk a war
14. VÉGE
nos röviden ennyi.. de abonation akkor is aztmondja azért van az egész mert (hangsúlyozom) ÉN megöltem egy lila buffert aki nem volt clanba és minket ütögetett -
+3 akinek nagy a pofája és szurkod élveze a következményeit! -
Kekszakall #71442 Valamit nem ertek: Ha csak all ott 2 tag, akkor miert kell leolni?
Mert ha semmit nem csinaltak csak vartak es ti leoltetek csak ugy oket, akkor ne szaladj csodalkozva anyucihoz a kovetkezokkel:
Az ugy kezdodott Mami, hogy Ő visszautott!!
Nem kotekedes, csak marhara kivancsi vagyok :) -
+2;>
UI: remélem csodálkozba és értetlenül állsz még a mai napig is hogy mia rákért is kaptunk mi war-t?:DDDD GFG:)