88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
ErrOrHUN #71520 majdnemfogod... :D:D:D:D:D:D -
igen, blahon talaltam a kepet...:
btw en nem ellenzem hogy egymast olitek. En orulok neki es elvezem. :) -
értem én... csak leszarom. -
hiába, magyarokat öldösni = penis enlargement. :) sokkal feelingeseb mint amerikaiakat vagy görögöket. -
hát ha nem reggel írogatnál rám ...
-
Én szoktam írogatni neked MSN-en, de nemigen válaszolsz :P
-
nade truby, mióta nem beszéltünk nagyon elkanászodtál -
OMG Truby PRO! (ikrek vagyunk, tehát Flash PRO too)
Lilultam mégis ezuttal 0 azaz nulla heal-t nyomtam... OMG XD
U.I.: Három a magyar igazság... BMX megyünk! -
I am OWNEEED! Nállatok szokás pvp közben, mikor már látod hogy nincs esélyed, leülni?
Szép szokás! 
-
NEM ÁM:) lassan noooob a skac:P és kritel mint egy vadálat:P -
Sorbon #71510 OMG, ideje volt! Azt hittem Gordi csak poénkodik :) -
szted mit sejtet az aláírásom :) ;) -
ErrOrHUN #71508 vagy egy hónapja játszik... :D -
1024*768 :O -
ugy értette h truby barátja flash. amúgy testvérek
-
Sorbon #71505 Te visszatérsz végre????? Vagy még tart a WOW mámor...
-
ZOMG FLÉÉÉÉÉM ZOMG :D -
anarga #71503 kozvetlenul a screenshotod elott kaptal 3 skillt majd anyadig futottal. utanna viszamesz mainnel plusz egy nallad is nagyobb nyomorekkal. szepvolt. gratulalok. elnyerted a legnyomorekabb vagyok cimet. most pedig ulj visza a szekedr. -
csak hivtam egy nem "AFK" ismerost, bar ahogy elneztem ha visszajon egyedul ugyanugy elfutott volna, mint swsel -
OMG "flesh barátja" vagyok :O
BMX te kis cigány valaki elfenekel és máris flamelsz? OMGOMG...
Megyünk vissza, majd figyelj! -
Ereklye! :) -
Ved #71499 Nem tudom ezzel az egyenlő küzdelem maszlaggal minek próbáltok bárkit etetni. -
meg az sws is nagyobb volt, mint en de azzal is elfutott, gondolom adventurerrel mar eleg szegyen lett volna :/ -
ErrOrHUN #71497 életed fragje :D:D:D:D:D:D -
kar, hogy addigra eltakarodtatok mire egyenlo lett volna a fight -
I am Pro 
-
ez trubynak szolt aki elkezdett utogetni swsel aztan elfutott mikor megkapta az 1-2k dmgket majd visszajott az adventurerrel meg fles baratjaval EEn es orult, hogy megtudott olni de igyis rakellett healelni vagy 5x -
Fixed: "flancos magyarok"
Hogy jon ide Jaredi, meg az allitolagos gm haverja? -
érzem ez kinek szólt :)
hát hja
lesz ez még így sem :) -
Franzos magyarok ismet tanubizonysagot tettek a pvp tudasukrol :D -
Na lááátod erre nem gondoltam:) Jaredi FTW. -
de ha van GM ismerőse? -
ha megvan az uj gepem, ami elvileg birni fogja a bartzos mass pvpket meg siegeket is, akkor fogom hajtani a klanlogot. Egyelore csak partizom veluk, meg MSNezek Liannal. :)
Catashit meg jo nev, csak az utobbi egy evben egyre inkabb az ICA is ICAshit volt - de szerintem ezzel te is tisztaban vagy. :) -
Mert Hellboundon esik ami egy elérhetetlen zárt sziget egy másik dimenzióban ennyi. A szigetre nyiló kapuk zárva vannak ennyi pont úgy értem ahogy mondom:P Nem tudsz bemeni. -
hehe ok
nem nem
lvl 60-ig pvp-ztem én mindenki ellen mentem neki az s grade-esnek is hátha bejön egy két jó szúrás (aztán nem, rövid úton elszálltak a reményeim :) )
akkor ezt még nem ismertem
azóta hallottam róla, de azóta meg nem pvpzek csak grindelek a sétálóval
lvl 81-en hozom vissza játékba
de most már tudom hogy akkor fogom tudni használni :)
azt jöhet geci haverom a trick-el úgy leverem mint a sz... :D -
Catashit-ben vagy már?:DD -
Isle of Prayer:
-
ezt a ZÁRVA dolgot nem értem :O mi történt a szigeten?
"értéke 100-150milla körül lesz hisz a sziget zárva senki nem farmolja a köv 1 évben nem is jut ki a nagy klánokon kivül(talán) senki." -
Ha jol ismered a gamet akkor nem is mondom, hog yPVP ben müködik!! Te a klantarsaiddal pvpzel? Vagy te a party tarsaiddal pvpzel? Te a városban pvpzel? Te az NPCvel pvpzel?:) next target müködik lila vagy piros playere wartagos playere vagy siegen minden enemyre illetve duelben vagy party duelben.
Ha siman targetelne a klantarsad/partytarsad szerinted hanyat ölnék meg a jelenlegi átlagos 20ks magic kritemmel???:)
Szivesen:)
U.I. szemét milka megelőzött mert megint szofostam:P -
next target max lila ember-t ( nem party-,Klan-,Allytag) targetel be és csak kicsi rangebe de igen müxik PvPben is :)