88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Sanca #71560 Ha most aktivalom az accom, mikor is tudok elkezdeni pts-ezni? Meg regebben olvastam hogy oda vmi 3 munkanapos delay van vagy ilyesmi, tudja ezt vki pontosan? -
Monoton #71559 hali
hogyan kell megcsinálni hogy a klanpajzson megjelenjen a logo?
küldizni kell vagy csak vmit beállitani? -
Jaja van pts. lv82es kari+ 1kkk adena. Es minden krealt kari megkapja a szintet es lovet is es persze a tanuld meg az osszes skillt manualbol... Lehet hogy meg nem tettek be "gmshopot", de a rucikat kraftolni kell, es az uj cuccok persze 60%. Neki is alltam 7bol1 sikerult, azt ott hagytam a budos picsaba az egeszet... Ncsoft... -
nekem lejött:) csak nem vagyok othon lol:)
-
a kecsegek fileplaneten meg a CT1 pts van fent akkor csak a live to pts conv. müxik még ? tudja vki ? :)
ami ofc az első file (0.rtp)
95%-ánál megáll .. :S:))
-
BaalKain #71555 Honnan lehet letölteni? -
Már van aki fent van és igen 82-es kari!
-
Ha jól látom 82es karit kapunk alapba:) OLÁLÁ:) és Hellbound is nyitva van! na érdemes funolni.
82es Dagger FTW -
Hidd el nem tudsz megsérteni:)
Töltsétek a PTST és menyünk UNDERGROUN FIGHTOLI!!!!! -
Jó is lenne ha a fiúkra buknál...
-
Szépek és jók ezek az IRL képek,de az egyedüli figyelemre méltó köztünk talán az a szöszi a csaj...talán... -
Lehuzlak #71549 Keresek lvl 65-70 közötti SE-t romantikus sétálásra reggeltől estig, vagy ép estétől reggelig VOS terültére!
Sétálni jó jeligére PM ben!
;) -
FickDeineStory #71548 én végülis ehez csak gratulálni tudok. mondjuk az sajnos igaz, hogy nem lehet el kerülni azokat aki vmi csalást használnak a party-t ki lehet azzal kerülni hogy dual box-al magaddal party-zol, de viszont a piacolást meg a pvp-t nem naon tudod nélkülük megoldani. az XP-zéssel lehet haladni szerintem nem az a gond hanem a pénz elő teremtése, mert ugye rossz gear-be rossz az xp is. -
FickDeineStory #71547 nem téged akartalak ezzel megsérteni csak, mondtam hogy gyakorlatba könnyebb megérteni szerintem. -
eggyel több vagy kevesebb már tök mindegy :) -
PhoenixKnight #71545 Mutatnék én is képet de sztem senkit sem érdekelne :D -
z0l3e #71544 bocs rossz postra ment a válasz xD Gordiéra akartam válaszolni :P -
z0l3e #71543 pont ezért nem is használom azt hogy "legit" :) -
Senkit nem akarok megbántani isten ments! Viszont ha a legitséget firtatjuk: Senki más nem tudja az accod(mert az ilegális) Senki nem botozik a partykban amiben vagy? (mert az ilegális) Ha te legit is vagy azok akikkel partyzol vagy a klan aki segit az is az? NEM NEM NEM. Büszke lehetsz arra amit elértél én is az voltam anno és Szeki aki bizony még nálad is magasabra jutott. Viszont az eglsz rendszer egy unlegit egység. Gondoltál már rá, hogy lenének e ilyen cucaid ha mindenki legit és nem a fermerek álitják elő a piac 80% át?
Mégegyszer mondom büszke lehetsz magadra de az, hogy ki legit relativ nem kicsit! AKKOR NAGYON!
Aludok BB -
OMG és bal oldalt ott van Kabalka
-
Ez pedig ugye a nagy okosok szerint sing-sing tinibuli... szerintem nem. 2007 legjobb Club és legjobb party díjjas helye.
-
Itt pedig én lennék a barátnőmmel ha már Real LIfe Day van
-
bocsi, de ott volt a mondatomban hogy nehany emberen kivul a tobbseg... orulok hogy ilyen nagy onerzeted van, de sajnos tenyleg nem rolad beszeltem, es nem akartalak se ajnarozni, se megserteni. Nem veletlenul emlitettem par kiveteles embert, de azt te is tudod, a tobbseg nem dumalhat legit jatekrol. -
z0l3e #71537 bocsi, 79/75/61 0 bot 0 ebay kkthxbb (ja és még 72PP, 62SE , 60EE és ez is bot nélkül) -
Egyébként Nesztek! Egy oldalt tele-flameltem! De még mindig nem vagyunk benne a top 10-ben :S -
Netti baba #71535 héééé fiúk!!! mi ez a szenvedés?:D
meglehetősen... a Hódik lelkes rajongókra akadtak ugy nézem!:D:P -
ErrOrHUN #71534 nyugi, se wartaged, se nem lőttelek még le, és nem is nagyon vagyok online :D
ez a franzpvpskill meghát: 2 thirdclass-os(amiből az egyik healer) karival visszamentetek egy lvl 71es gladira aki xpzik, thirdclassos skilleket használva megölitek, és büszkék vagytok rá?
az meg a másik fele, hogy clarityvel se sok manád maradt, ergo elég küzdelmes lehet egy lowbie gladit kinyirni... -
Uhh de nagy lett :S sorry -
Bevallom hazudtam...Ezen sokkal jobban nézek ki! 
-
Hmm, te hazudtál, mert ez nem is a SINGSING-ben készült! Egyébként DMX nem volt semmi bántó abban amit mondtam, ha feltünt volna csak bohóckodom, de anarga kezd ellenszenves lenni...De tőlem Átalakíthatjuk a fórumot "You in RL." topic-ká. Egyébként nincs ebben semmi rosz, pár jó arc jót bulizik egy mulatóhelyen! Dettó már ismeri a Csólyosi virtust! (Szmájly). -
A te hülye fejedről nem raksz fel képet? (nem azt mondom, hogy én úgy nézek ki mint egy normális ember, de nem is neked akarok tetszeni!) GL HF -
olyan széééép de ez mióta singsing? OMG GTFU
És ezzel fenyegetni akartal vagy most csak feltünési viszketekséged van?
-
anarga #71528 mennyel mashova hazudni.
-
a trupi meg a flesxp 100% legitek! -
lol :) miert, ki nem botter azok kozul, akik itt irogatnak es noblessek, vagy akar csak 70+osak?
edit: jo, van kb. 4-5 ilyen. De azok meg tobb mint masfel eve kinlodnak es meg mindig nem noblessek... :) -
mar ingame megkaptam, hogy nagyon csunya botter vagyok :( -
engem nem fog megviselni, ha agyoncrittelsz az ijaszoddal - war tag az war tag, es amugyis kinezem beloled hogy elvezni fogod. Nekem8, hogy te olsz le vagy mas fog - valaki ugyis mindig megfektet majd, igaz, veled is ez lesz, hisz ez torvenyszeru :)
dmx: egy arva rossz szavam sincs rad, meg arra, hogy mi tortent. Igaz egyelore legitkedeses farok-osszemerest se lattam itt, de nem is szeretnek. :) -
SwS-el mit tudtam volna kezdeni? halálra singsing-elem? XD
Tinibuli 4ever, igaz meg sosem voltam...de biztos! :)
Egyébként remélem a hányós képet mutogatod! Akkor pont rád gondoltam
-
ahogy az abra is mutatja nekem sem volt vele semmi bajom, visszaflageltem csak utana ne jojjon a nagy legitkedes meg tapsvihar, hogy mekkora alattok (asszem meg pont gordon hozta fel, hogy 2 kronikaval ezelott kb 4-5 karakteruk lett bannolva bot miatt) -
anarga #71521 akinek kell tompi - vipjoco - truby es flash @ SINGSING TINIDISCO kep szoljon ! =D
masreszt pedig az amit most csinaltok az nempicit l2guru feeling. arra vered hogy 2en levertek egy embert (nemmintha szamitana mert kit erdekel hanyan vernek le valakit) de azt mar kihagyod a tortenetbol hogy elotte elfutottal elolle. utanna meg viszamentel egy 73as gladira a 77es adventureddel =D szepvolt te tinidiszkosztar =)