88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Azert mert nem erzi mennyire alazza meg nyilvanosan a kerdezoket, segitsegek varokat. Ha meg erzi akkor az embertelen es szanalmas viselkedes, igazi kozossegepito jellem. A tudas az enyem, ha te nem tudod egy nubpwnagelzr vagy, en kerek elnezest szerencsetlen srac neveben hogy mert kerdezni. *megjegyzem nem ismerem a kerdezot. -
http://www.plaync.com ? -
sziasztok. vki lécci mondja már meg hgoy lehet új accountot csinálni? -
Egy aktivált account kell. -
Ingyenes a pts? -
ok is tudjak, hogy retardalt vagy? -
Netti baba #71594 hello:D -
FickDeineStory #71593 mondjuk a te problémád vele kapcsolatba a problémád témája miatt teljesen hidegen hagy, na meg ugye ez játékon belüli dolog, én meg csak a fórumról ismerem. amúgy ugye játékon belül csak a teon-os magyarokról tudok véleményt mondani, onnan is csak 4et tudok mondani (hát ebből kiindulva sajnos a sok közül) Shienis és barátnője, Drill és Kormi. Ha már a nem játszó játékosokat is mondani kellene akkor persze még jó pár nevet tudnék említeni. -
az hagyján hogy megdícsérte! de az a "megyel" az is olyan ízesen hangzott, még néhány ilyen szöveg a kollégától, és nem fog kelleni GPS hogy megtaláljuk őt, olyan tájszólása van... :) vagy ez nem tájszólás, hanem iskolázottsági probléma...?
-
a fiatalság bizony nagy bűn! Várjunk csak... miért is? -
Csontig! Zero empatia, zero tolerancia, zero human droid. Ezt a hozzaszolasaibol es a segitokeszsegebol szurom le. (akartam venni *en hulye* adenat kozosen favorizalt emberunktol kamael inditasa elott - atlagonfeluli arral, es a valtozasokra hivatkozva is visszautasitotta, vajon mennyit "veszt" - ha elad 10kk adenat 1k hufert amikor atlagosan 80-ert adta mindenkinek. A 10kk -t vagy a kesobbi ujravasarlast. De mar latom a kepekbol, hogy igazabol az egyetlen bune, hogy fiatal. -
Chear #71589 Játszik, bár mostanság nem kockul. Ahogy kell, játék közben tanul, él, csajozik, stb. :) -
Ohhh Gordi meg vagy dicsérve
-
FickDeineStory #71587 akkor jó mert téged tartalak az 1ik legnormálisabb általam ismert magyar l2 játékosnak.
Chear Drill játszik még??
Sanca vissz jössz játszani v csak pts-re megyel? -
Vagy e-bay-a-lot. ;>
-
Franzon Nightmare Heavy set elado! pm itt! +3;3 110KK
Ezt találtam az updateről bővebben: http://lineage2.stratics.com/wiki/Kamael_Plus_Translation -
Nézegettem PTS-en az új fegyvereket és hát...
Kiváncsi leszek ki lesz az első bmeg aki csinál egy Icarus bow-ot pl.
PTS-en olcsó GM shop matikkal jött ki kb.: 250M-re.Ebben ugye nincs benne a szerverenkénti infláció,keymat árak,botterek által szedet matik stb.
Ha jól számoltam kb 500-750M-re jön majd ki egy kraft.(ami persze 60%-os)
Bár egy sima top S80-as bow = +7-es Drac Bow.
Szóval vagy Farm-a-lot lép életbe vagy 10-en raknak 1-et aztán sorsot huznak ^^ -
gondolom az nem zavar, hogy az nprotect.lineage2.com a kovetkezo cimre mutat: 206.127.148.69
(en is anno a "hivatalos" ipt irtam be a hosts fileba amit feltoltottem a forumokra es amugy csak arra jo, ha a nameservered eppen nem cachelte valami oknal kifolyolag a domaint akkor is tudj jatszani a jatekkal.) -
Jó hülye ötleteid vannak. -
Adam4ntium #71581 Host file-ba próbálad legalulra beilleszteni: 216.107.250.194 nprotect.lineage2.com
Ez az esetek 90 %-ban megoldja. -
KisEmir #71580 Mukodnek az ekezetes betuk PTS-en... -
hosts file delete (legtobb esetben) -
Sanca #71578 Felinstalaltam a ct1-et, updatelt, elinditom, es kb 10mp mulva (mar ingame, ahol beirnam az accot+pw-t) bejon egy ablak hogy:
"A hacking tool have been discovered. Please try playing again after closing unnecessary programs."
Csak le-ok-ezni lehet, es ezutan kilep a jatekbol.
Nem hiszem hogy valoban arrol lenne szo mint amit ir, mitol lehet ez? -
Sanca #71577 Mennyire eros a kamael? Erosebb mint a HE vagy sps? Legerosebb karit akarom letrehozni pts-en(pvp szempontjabol), melyik lehet az? (mar a 1st throne-al sem jatszottam, szal azert nem vagom erre a valaszt) -
te masik csirke feljohetnel msnre vagy ventrire -
kösz:) és offon tényleg csirke vagyok:D -
Annak aki nem láta volna még!!
Some updates:
Trigger: Warrior Chance Haste = +30% Attack Speed for 15s
Trigger: Rogue Chance Focus = +30% Crit Rate for 15s
Trigger: Counter Invulnerability = Lesser Celestial Shield for 5s (No HP/CP/MP dmg, but debuffs still play).
Trigger: Knight Counter Boost PDEF/MDEF = +20% PDEF/MDEF for 15s
Correction:
Trigger: Nuker: Counter Mana Vampre is Trigger: Nuker: Chance Mana Vampire, every time you attack a target with a skill/spell you have a large chance to steal 17mp.(DAGGER FTW)
Enhanced Passive Focus = +L1 added 30 crit rate.
Boost Evasio = +4 Evasion
Boost HP/MP = +3% Max HP/MP
Greater Boost HP = +6% HP
Greater Boost MP = +5% MP
Greater Boost CP = +13% CP -
ciento #71573 hja -
lehet csirke, de szerintem jo ember :) -
ciento #71571 franzon van csak csirke -
mejik serveren vagy ? ezt a fontos infot kihagytad :) -
Hali, most kezdtem újra offon játszani, nem sokat voltam eddig 50es a karim, és kéne vmi társaság akivel lehetne nyomni mert egyedül nem valami fasza.. valami klánt tudna vki, vagy ventri vagy bármi:) -
:( kár én egész zsépen haladok felé mindkét karival és a subok is készen vannak. -
Ez egy törpe ha oriásnak is néz ki a képen :D
Amúgy sajna én törpöm sose éri el a 81-et amikor lehetne már ilyen is. -
Hát nem rossz persze kéne egy fullbuffos kép is! A krit rate az nagyon vagány!! Arra alapozhatsz:P pvpben:) -
lineage2.com -> news -> PTS client és olvasd át... ha ügyes vagy még meg is találsz egy teljes leírást, hogyan is csináld lépésről lépésre.. -
-
Most mar mindennap van DB frisites, ha ma aktivalod, holnap mar mukxik elvileg. -
aalat #71562 Sziasztok!
Valaki tudna adni egy linket, ahonnan letölthető az új pts?
Vagy működik a live -> pts converter?
Köszi! -
Lehuzlak #71561 Hi!
Beast Farm-hoz nincs valakinek működő scriptje ?:) (monsta etetéséhez)