88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• molnarpe80
    jaja kössz
  • KurtVampire
    Ha komolyan érdekel a kari akkor fel kell húznod 78ig bot nélkül és addigra már fogsz érteni hozzá:P ha nem akarsz ennyi időt rá szánni akkor meg free server ahol van manapoti, ott jól be lehet gyakorolni..
    PTSen is lehetne, csak mana nélkül meg clan nélkül elég nehéz
  • KurtVampire
    Sztem hagyd tőröst... tőrös csak akkor erős ha tudod is használni, az h kézhez kapsz egy 82 lvles gh-t még nem jelenti h überbrutál leszel... skillsorrend meg hülyeség, az hogy mit használsz függ a játékmódodtól, függ h az ellenfeled milyen béna és persze attól h mit csinál.. nem lehet megmondani semmilyen sorrendet, tudnod kell milyen skillt mikor használsz.. amúgy meg destro ha a játékosa ért a karijához elver..

Bluff-> megfordítja a karit és van rá esély hogy stunol, stunresistes karik ellen elég csekély az esély.. de egy backstabre bőven jó főleg h leveszi targetot. Ha jól játszik a kari hamar visszafordul bluffből, mert gyorsan tud targetelni, ha nem és nem fordítja be a bluff akkor meg a háta mögé kell lépni és úgy szúrni, esetleg előtte egy trick..

Kipróbálhatnád mondjuk a blinding blowot nem egy hülye skill az sem és mortalt talán el is felejtheted.. blinding is befordítja enemyt..

A tőrös nagyon jó karakter, én évek óta használom, de tankok ellen elég kevés az esély ugyanolyan szintű karik között..
  • mAilkaEVO3
    gl hf means Good Luck and Have Fun :P igy már vili remélem :)
  • mAilkaEVO3
    güzü Sanci mind2höz :P
  • FickDeineStory
    lassít v nem szerintem akkor se ér semmit

teon-on wts:
    Mysterious Sword+Acumen
    Recipe 100% Lance
    Karmian Set (gloves külön is eladó)
    Great Helmet
    Composite Boots
    SOV Blade
    Dark Crystal Leather Armor Pattern-ek
    Dark Crystal Gloves Desing-ok
    Tallum Boots Lining-ek
    Tallum Gloves Lining-ek
    SB Summon Friend
    SB Attractive Cubic
    Chant Of Predator
    Zubei key mats-ok minden fajta
    Mid Life Stone lvl 46,49,58
    Life Stone lvl 58
    SB Curse Death Link, Bless Shield, Guidance, Curse Disease
    Avadon Shield Fragments

ja és gratulálok én is
  • molnarpe80
    srácok mi az a hf?
    gl hf i mean
    köszi

még egy kérdés

tegyük fel egy lvl78-as ghost hunterrel
    milyen skillekkel pvpznétek sorrendben

indoklás is érdekelne
    meg szeretném érteni a miértjét

én pl azt csinálnám hogy ue -> bluff -> backstab -> lethal blow -> deadly blow -> mortal blow -> sting

erre ismerősök azt mondták hogy rossz a sorrend
    nyomtak valami maszlagot hogy mi mi mikor jön be nagyobb eséllyel, hogy mittomén mortal blow után jobban bejön a deadly vagy valami hasonló

tehát ha valakinek konkrét tapasztalata van ezekkel kapcsolatban azt köszönettel venném (de indoklással tényleg ha lehet)

felmentem pts-re és arénában egy titan úgy agyonvágott 3 csapásból hogy öröm volt nézni

valszeg buffolt volt rajtam csak self buff
    nem unsealelt set, nem focusos fegyo, nem enchantolt skill meg fegyo
    minden alap ahogy megcsinaltam a karit

bejött rá a bluff de olyan gyorsan megfordult hogy egyből amikor nyomtam a lethal blow-t már vissza is fordult, csak a backstab ment rá

videókban azt látom, hogy egy bluf után a tőrösnek van ideje 4-5-öt szúrni

esetleg ez a bluff stun szerűnek minősül?
    mert akkor vágom hogy a destronak annyi ellenallasa van ez ellen mint egy panelhaz

de ez elvette a kedvem megint a tőröstől :(
  • molnarpe80
    grat mindenhez :)
  • Sorbon
    Grat a 80-hoz és a Hero címhez is!
  • LukacsB
    Grat!!
  • daemonervosa
    U IZ WERI YESH MENGZ!
  • solyomb

Itt az egyik, a másikról, majd restart után postolok képet:)
  • ErrOrHUN
    SH-n elfogytak a HE-k? :D
    szép volt Sanyi végre valahára :D:D
  • ErrOrHUN
    ...nagyobbnál is nagyobb hülye... ...minimálisnál minimálisabb erőforrást eszik...
  • Sorbon
    Sok szerencsét IRL, várunk vissza! GL HF

OMG Razi Hero, Grat!
  • Gumbo
    Szerintem meg jó nagy hülye vagy. Nekem csak L2-vel kavar be, de 4 kattintással megoldható a probléma, a gépet nem lassítja, mert minimális erőforrást eszik, és ráadásul még jó is imo.
  • FickDeineStory
    szerintem tüntesd el a nod-ot a gépről. Csak kavar mindig és a gépedet is lassítja, ráadásul szerintem egyeltalán nem is jó. Szerintem próbálj ki másikat.
  • Gordis2k
    PING.

Nagyon gratulálok a 3 különleges eseményhez amiből 1et közé is tehetek!!

GRATZ DR. Razielnek az első Sieghardtos HERO Tricksternek^^

És szinte biztos, hogy az első orvos Heronak:P lol

A másik ketőt majd az ikié az érdem:)
  • Tüskés
    Kellemeset IRL, Skandi! Várunk vissza.
  • mAilkaEVO3
    ofc minden jól in RL :)( elöbb lemaradt sry:S :)
  • Gordis2k
    Nem tudom aszem van valami buffer a 78+GH/72+destro mellett azon tartja a drac szetet!!

Skandi hát azért volt sok közös jó pillanatunk, de én magamról tudom (és sok másrol) l2 az a játék amit az ember abahagy mert örületes a grind majd viszajön mert jo a hangulat! Addig is GL HF.
  • GibboRamone
    GL Skandi!
  • darkmenx
    "mit szolnal egy forro csesze fogd be a pofadhoz!"
  • John Cena
    ez mi?XDXD
  • Facek
    nagyobb nemkell ? :(
  • mAilkaEVO3
    :'(
  • daemonervosa
    10kt adok erte ha van 56+os buffer az accodon !
  • SkandarGr
    Úgy tűnik L2-ben elértem az utam végére, majdnem 2 év játszódás után. Köszönöm mindenkinek aki segitett(neveket nem sorolok úgyis mindenki tuggya magáról) hogy jól és szórakoztatóan teljen ez az idő. Nem tudom végleges e ez a döntés(bár ha tippelnem kéne inkább annak saccolnám) de majd az idő erre is választ ad. Mindenkinek további kellemes játékot kivánok.
  • darkmenx
  • John Cena
    na majd linkelek én is az én karakteremről az nem ennyire jó de hogy legyen téma:)
  • solyomb
    Regular 9, Class based 5 emlékeim szerint
  • MauChao
    Az Olimpia mennyi reggelt Noblesnél kezdödik el,10?,vagy mennyi playernek kell reggelni?Elörre is köszike!
  • Sanca
    Csinalj egy kivetelt a nodba a lineage2 konyvtaradra, vagy az l2.exe file-ra.
  • MeoH #71647
    Karantenba teszi a l2.exe-t, mert vmi trojait talal benne(ami nem elkepzelhetetlen, Ncsoft mindenre kepes:P). A nelkul pedig nehezen indul a game. Vedd ki a karantenbol es utana menni fog.
  • Last
    Nincs valakinek valami ötlete, hogy miért nem szereti a nod a lineaget? eddig semmi gond nem volt vele. az már próbáltam hogy az update idejere kikapcsolom a nodot, úgy leszedi és el is indul, de következő windows indításnál kérdezés nélkül kifingatja. Csak a pts el van ilyen problema c4
    interlude kamael fut rendesen.
  • ErrOrHUN
    ettől függetlenül egy jól asszisztáló partyval 5-6 sec egy másik partyt megfingatni
  • ErrOrHUN
    rotfl ez nem 81 82es skill?
  • Gordis2k
    70 en:P:P:P
  • ErrOrHUN
    tök nyugodt vagyok, nemsok 81 82-es (nemtom mikor kapják) BD SWS van offon :D eddig is volt ally UD, party UD, túlzottan nem hatódom meg :D
  • Gordis2k
    Majd megdumázuk mert minden karim in use természetesen nem franzon:)

Este 21 felé belogolok.