88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
jaja kössz
-
Ha komolyan érdekel a kari akkor fel kell húznod 78ig bot nélkül és addigra már fogsz érteni hozzá:P ha nem akarsz ennyi időt rá szánni akkor meg free server ahol van manapoti, ott jól be lehet gyakorolni..
PTSen is lehetne, csak mana nélkül meg clan nélkül elég nehéz -
Sztem hagyd tőröst... tőrös csak akkor erős ha tudod is használni, az h kézhez kapsz egy 82 lvles gh-t még nem jelenti h überbrutál leszel... skillsorrend meg hülyeség, az hogy mit használsz függ a játékmódodtól, függ h az ellenfeled milyen béna és persze attól h mit csinál.. nem lehet megmondani semmilyen sorrendet, tudnod kell milyen skillt mikor használsz.. amúgy meg destro ha a játékosa ért a karijához elver..
Bluff-> megfordítja a karit és van rá esély hogy stunol, stunresistes karik ellen elég csekély az esély.. de egy backstabre bőven jó főleg h leveszi targetot. Ha jól játszik a kari hamar visszafordul bluffből, mert gyorsan tud targetelni, ha nem és nem fordítja be a bluff akkor meg a háta mögé kell lépni és úgy szúrni, esetleg előtte egy trick..
Kipróbálhatnád mondjuk a blinding blowot nem egy hülye skill az sem és mortalt talán el is felejtheted.. blinding is befordítja enemyt..
A tőrös nagyon jó karakter, én évek óta használom, de tankok ellen elég kevés az esély ugyanolyan szintű karik között.. -
gl hf means Good Luck and Have Fun :P igy már vili remélem :) -
güzü Sanci mind2höz :P -
FickDeineStory #71675 lassít v nem szerintem akkor se ér semmit
teon-on wts:
Mysterious Sword+Acumen
Recipe 100% Lance
Karmian Set (gloves külön is eladó)
Great Helmet
Composite Boots
SOV Blade
Dark Crystal Leather Armor Pattern-ek
Dark Crystal Gloves Desing-ok
Tallum Boots Lining-ek
Tallum Gloves Lining-ek
SB Summon Friend
SB Attractive Cubic
Chant Of Predator
Zubei key mats-ok minden fajta
Mid Life Stone lvl 46,49,58
Life Stone lvl 58
SB Curse Death Link, Bless Shield, Guidance, Curse Disease
Avadon Shield Fragments
ja és gratulálok én is -
srácok mi az a hf?
gl hf i mean
köszi
még egy kérdés
tegyük fel egy lvl78-as ghost hunterrel
milyen skillekkel pvpznétek sorrendben
indoklás is érdekelne
meg szeretném érteni a miértjét
én pl azt csinálnám hogy ue -> bluff -> backstab -> lethal blow -> deadly blow -> mortal blow -> sting
erre ismerősök azt mondták hogy rossz a sorrend
nyomtak valami maszlagot hogy mi mi mikor jön be nagyobb eséllyel, hogy mittomén mortal blow után jobban bejön a deadly vagy valami hasonló
tehát ha valakinek konkrét tapasztalata van ezekkel kapcsolatban azt köszönettel venném (de indoklással tényleg ha lehet)
felmentem pts-re és arénában egy titan úgy agyonvágott 3 csapásból hogy öröm volt nézni
valszeg buffolt volt rajtam csak self buff
nem unsealelt set, nem focusos fegyo, nem enchantolt skill meg fegyo
minden alap ahogy megcsinaltam a karit
bejött rá a bluff de olyan gyorsan megfordult hogy egyből amikor nyomtam a lethal blow-t már vissza is fordult, csak a backstab ment rá
videókban azt látom, hogy egy bluf után a tőrösnek van ideje 4-5-öt szúrni
esetleg ez a bluff stun szerűnek minősül?
mert akkor vágom hogy a destronak annyi ellenallasa van ez ellen mint egy panelhaz
de ez elvette a kedvem megint a tőröstől :( -
grat mindenhez :) -
Sorbon #71672 Grat a 80-hoz és a Hero címhez is! -
Grat!! -
U IZ WERI YESH MENGZ! -
Itt az egyik, a másikról, majd restart után postolok képet:) -
ErrOrHUN #71668 SH-n elfogytak a HE-k? :D
szép volt Sanyi végre valahára :D:D -
ErrOrHUN #71667 ...nagyobbnál is nagyobb hülye... ...minimálisnál minimálisabb erőforrást eszik... -
Sorbon #71666 Sok szerencsét IRL, várunk vissza! GL HF
OMG Razi Hero, Grat! -
Gumbo #71665 Szerintem meg jó nagy hülye vagy. Nekem csak L2-vel kavar be, de 4 kattintással megoldható a probléma, a gépet nem lassítja, mert minimális erőforrást eszik, és ráadásul még jó is imo. -
FickDeineStory #71664 szerintem tüntesd el a nod-ot a gépről. Csak kavar mindig és a gépedet is lassítja, ráadásul szerintem egyeltalán nem is jó. Szerintem próbálj ki másikat. -
PING.
Nagyon gratulálok a 3 különleges eseményhez amiből 1et közé is tehetek!!
GRATZ DR. Razielnek az első Sieghardtos HERO Tricksternek^^
És szinte biztos, hogy az első orvos Heronak:P lol
A másik ketőt majd az ikié az érdem:) -
Kellemeset IRL, Skandi! Várunk vissza. -
ofc minden jól in RL :)( elöbb lemaradt sry:S :) -
Nem tudom aszem van valami buffer a 78+GH/72+destro mellett azon tartja a drac szetet!!
Skandi hát azért volt sok közös jó pillanatunk, de én magamról tudom (és sok másrol) l2 az a játék amit az ember abahagy mert örületes a grind majd viszajön mert jo a hangulat! Addig is GL HF. -
GL Skandi!
-
"mit szolnal egy forro csesze fogd be a pofadhoz!" -
ez mi?XDXD -
nagyobb nemkell ? :( -
:'( -
10kt adok erte ha van 56+os buffer az accodon ! -
SkandarGr #71653 Úgy tűnik L2-ben elértem az utam végére, majdnem 2 év játszódás után. Köszönöm mindenkinek aki segitett(neveket nem sorolok úgyis mindenki tuggya magáról) hogy jól és szórakoztatóan teljen ez az idő. Nem tudom végleges e ez a döntés(bár ha tippelnem kéne inkább annak saccolnám) de majd az idő erre is választ ad. Mindenkinek további kellemes játékot kivánok. -
-
na majd linkelek én is az én karakteremről az nem ennyire jó de hogy legyen téma:) -
Regular 9, Class based 5 emlékeim szerint -
Az Olimpia mennyi reggelt Noblesnél kezdödik el,10?,vagy mennyi playernek kell reggelni?Elörre is köszike! -
Sanca #71648 Csinalj egy kivetelt a nodba a lineage2 konyvtaradra, vagy az l2.exe file-ra. -
Karantenba teszi a l2.exe-t, mert vmi trojait talal benne(ami nem elkepzelhetetlen, Ncsoft mindenre kepes:P). A nelkul pedig nehezen indul a game. Vedd ki a karantenbol es utana menni fog.
-
Nincs valakinek valami ötlete, hogy miért nem szereti a nod a lineaget? eddig semmi gond nem volt vele. az már próbáltam hogy az update idejere kikapcsolom a nodot, úgy leszedi és el is indul, de következő windows indításnál kérdezés nélkül kifingatja. Csak a pts el van ilyen problema c4
interlude kamael fut rendesen. -
ErrOrHUN #71645 ettől függetlenül egy jól asszisztáló partyval 5-6 sec egy másik partyt megfingatni -
ErrOrHUN #71644 rotfl ez nem 81 82es skill? -
70 en:P:P:P -
ErrOrHUN #71642 tök nyugodt vagyok, nemsok 81 82-es (nemtom mikor kapják) BD SWS van offon :D eddig is volt ally UD, party UD, túlzottan nem hatódom meg :D -
Majd megdumázuk mert minden karim in use természetesen nem franzon:)
Este 21 felé belogolok.