88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• BaalKain
    Huhh mennyi olaj :)
  • daemonervosa
    Déjà vu
  • molnarpe80
    flame flame flame :)

hozzak olajat? :D

ezen felül lenne egy kérésem hozzátok
    mindenki aki a franzon játszik van nagy karija és nem csak bottal nyomja hanem manuálozik is és nincs egy nagy war klanban az álljon már be hozzám a klánba egy próba erejéig

hozzunk már össze egy nagy magyar klánt itt a franzon is
    gordi, többiek

szép emlékű utópia mint tudjátok megszűnt
    mindenki kilépett eladta az accot elmentek máshova stb
    megörököltem a leaderséget így enyém a klán
    lvl 6-os klán így nem kéne szarakodni questekkel meg stb

az oltásból nem kérek, hogy hö már megint mi van, stb..., sok sikert stb...
    kérve kérlek benneteket próbáljuk már meg csak egyszer a rohadt életbe
    hátha menne itt is, ha nem tudunk együtt dolgozni mindenki kiléphet leszarom
    mi veszteni valónk van vele
    ha csak csupa nagy kari jön be és mindenkinek megvannak a maga support karijai is, nem hiszem el hogy 15-20 ember még 3-4X ennyi supporttal
    ne bírna levágni bármilyen raidet illetve vígan farmolni t-rex-eket cry-ért

a dropokat eladva vehetnénk egy ch-t
    ott van truby flash biehielle stb akik pedig mint nagy klánok tagjai diplomáciai úton segíthetnék a klán felemelkedését
    pl ha békén hagynak minket a nagyok egy darabig az már nekünk jó

lécci lécci lécci
    lehet hogy utópista hungarista pöcs vagyok, de nem hiszem el hogy itt nem menne valami erős klán létrehozása

tegyünk már csakk 1-etlen próbát
  • Akhi
    Es amugy is komoly vevoket keresek nem olyanokat akik a gepuk mogot NAGYOK kedves bmx
  • Akhi
    Mert el vitek az se-t azert.....
  • darkmenx
    multkor is basztal arat irni az SEre akkor minek irkalod ki ide a szaraidat?
  • Akhi
    Franzon elado egy lvl76 spoilos torpe subolva pm me
  • Tüskés
    bezzeg az ostromok visszaverését nem kiáltottad mindig világgá. Önző!
  • Gordis2k
    Ha egyszer az IC megveti a lábát!! DRÁMMMMAAAAAA!

Had gratuláljak először és elsőként nyilvánosan a SH fantasztikus csapatának és csodás együtmüködésének, melynek újjabb bizonyitéka a klán LEGÚjabb szerzeménye, egy maximum szintű kiválló és hatalmas GIRANI CH!! Gratulálok mindenkinek! Igy az első Fortress mellé ami jelenleg is megvan a napi ostromok elenére! Felirhatjuk az első magyar klán tulajdonába került CH-t is:) OLYAN BÜSZKE VAGYOK!

• darkmenx
    KIPIHENT XP FTW
  • ErrOrHUN
    war emnityvel, scammelések, bannolások stb. tiszta SH hangulat :D nem teljesen tiszta számomra, mert keveset voltam online, inkább csak fórumot olvastam.
  • daemonervosa
    nappal suli/munka ejjel botting 2x xpvel :P
  • Gordis2k
    Majdnem 100%, hogy az lesz. Ha egy darabig nem játszol kapsz XP bónuszt, hogy behozd a többieket.
  • FickDeineStory
    Érdekes lesz ez az új kieg, ami nekem feltünt, hogy ng-től b grade-ig reklámozta a karaktereket, lehet ide terveznek többek közt elsősorba újításokat. Meg érdekes az xp bar mellett megjelent kis nem tudom micsoda, szerinte ez biztos befolyásolni fogja vmilyen módon az xp-t. remélem nem úgy mint a wow-ba, haver azt mondja ott úgy van, hogy van kipihent xp amikor 2szer gyorsabb a fejlődés. De inkább még csak a kamael plus-ra koncentráljunk:D
  • Gordis2k
    Dehogy nem lesz:) A klán hajó használhato lesz siegen az már az első lépés:) ugysem adom fel Meoh:)
  • Endaer
    Error, Novával mi történt Bartzon? :) A háttérinfók érdekelnek (miért léptek ki emberek, stb).
  • MeoH #71904
    Ujabb Gracia info: preview site koreai nyelvtudas elony.
    Allitolag:
    -repulo clan hajo...(akko sem lesz legi csata...)
    -Cruma tower megujitasa...(nem art, szar sem jar oda mar, csak KVni)
    -Balanszaljak a skilleket es partyskilleket...(hahahahaha...)
    -meg vmi boss es varosokkal kapcsolatos cumo ( Giranba bespanol valakas...?)
    De persze semmi sem hivatalos, kb fel ev nalunk is lesz...
  • FragStaR
    Melyik ventrin ?
  • Voyager5
    Spellhowler, vagy ha van legalább 2 recharger akkor SpS, szerintem
  • ErrOrHUN
    végre lesz valami az OLből? :D
  • mAilkaEVO3
    höhö :P WB ventel :)
  • daemonervosa
    WTB red 11 , maja kesztyű @ franz
  • ventel
    visszatértem,online vagyok ismét,este mar ventrin is leszek.
    lehet örölni/sírni.
  • Gumbo
    gyors, magas mdef, magas pdef, nagy atk speed, csak úgy csapkodja a criticalokat, sebző és healelő cubicok!
    Egyik legjobb kari szerintem
  • anarga
    TK!!! netudd meg mire kepes fullbuffban...
  • darkmenx
    miert jarna vele jobban hosszutavon
  • Epszilon
    Ha van mögötted egy partynkívüli SE akkor szerintem sh!
    Jó m.atak aránylag jó manareg csak lassabban lő mint a többi, de hosszútávon jobban jársz vele.
  • daemonervosa
    Szerintem Sh , necro vagy sorci esetleg sps.
  • GAthersw
    Azt titok, de a legjobbnál is jobb a Temple Knight.
  • Tüskés
    Transzferelj SHra, de csak és kizárólag kötözködésből, ez ugyanis nem volt a kivétel-listádon.

Próbáljátok kikémlelni, mikor éled Skylancer, vagy legalább azt, hogy melyik klán farmolja. Ha tudjátok, farmoljátok, ha csak a klán van meg, próbáljatok alkudni velük, hogy húzzák fel a kristályodat, cserébe ajánljatok fel olyat, amit ők nem tudnak megcsinálni, ti viszont igen.
  • FickDeineStory
    szerintetek melyik mage class a legjobb xpzésre?

Sorcer/ss
    Spell Singer
    Spellhowler
    Necromancer
  • Epszilon
    Akkor esetleg valami más ötlet, hogy hogyan is lehet szert tenni egy 12es kék cry-ra aránylag hamar? "A vegyél piacon" vagy "donételj"-t mellőzük! thx.
  • BaalKain
    nem is volt célom
  • BaalKain
    Széléről lopkodtam.
    Volt az a 2-es nagyfejű csoport azokat nehezebben gyaktam le de a nagyon kicsik egyesével álltak többen azokat könnyedén.
    Az a 4-es vagy 5ös csoport ami fut körbe... Na azokat elkerültem :)
  • Gordis2k
    Te miröl beszélsz?:) Valami free szerver?:) Meghaégatnam mások véleményét is erről:) Baalkain duozott ott?

u.i. Ha a duo alatt azt érteted, hogy a széleről lopkodtatok mobokat az még csak csak. De akkor is egy csoportmob és vége a dalnak.

u.i. És tudom, hogy csak viccelsz csak ugy csinalok mintha elhiném és lázadnék:P
  • MeoH #71885
    De azon a mobokon nem is huzol cryt...
  • BaalKain
    A part melletti dínókon boldogan duóztam a necroval :D
  • darkmenx
    www.cdkeyonline.com
  • Witness
    Hello,sziasztok!
    Olyan probléma merült fel playncnél, hogy ma leárt 2 accom és csak az egyiket sikerült ujra aktiválni! Ha a másikat is megprobálom aztmondja csaló vagyok:D (FRAUD SUSPICION)... Eddig mindíg sikerült újra aktiválni 1 kártyáról mindkettöt! Ha esetleg valakinek van valami ötlete azt megköszönném:)
  • LukacsB
    wts: Divine, Dark stone pm itt:P@franz egyebkent