88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• TruBy
    Kösz. Egyébként beszélni kellene, majd keress mar fel, ha ráérsz.
  • Gordis2k
    Én a Q6600 azonnalben lecseréltem mert cseszik támogatni L2tőt, egy E6750et dobtam be inkább 3,2ön fesz nélkül is pörög.
  • MeoH #71958
    Raidfarmereknek
  • Akhi
    ez hulyeseg tevedsz tok ismeretlenek adtam el mai napig nem tudom ki volt Baalkain ajanlota es o komolyan gondolta az osszeget, csak olyan pm ket kaptam 5-6 k ert akkartak megvenni.
  • MauChao
    Megszeretném kérdezni,hogy a kis farkast hányas szintöl ,és hol lehet elkezdeni a questet vele,melyik npc adja a questet,hogy great wolf legyen belölle?
  • Endaer
    akkor ezek után remélem a legjobbakat én is^^ Köszi a választ! :)
  • daemonervosa
    legdurvabb tomeg siegen kb 10vs20 party volt l2goldon, ott shadow meg 8x anti aliasing nelkul 30-50 fps ala nem ment, szoval mondhatom eleg jol zörget :P jah és 1680*1020 ba l2zom
  • Endaer
    és minden remekül megy? nem sűrűn lagolsz, ugye? Remélem használható a configom, de még nem tudtam letesztelni minden szempontból... :)
  • darkmenx
    en nagy vagyok eletben is de megkerdezheted sancit vagy a demonokorvosat ha nemhiszed el, btw. komolyan kerdeztem akkor is, hogy mennyi de gondolom nem a "penz" hajtott mikor elakartad adni hanem, hogy ki a jobb baratod :D
  • daemonervosa
    V-synchronize-t kapcsold ki sokat segit

BTW nekem is 8800 gts em van c2d 6700 meg 4gb geil
  • ErrOrHUN
    öcsém most vett egy 9600 GT-t ami kb az én 8800 GT-mmel egyenértékü, ha tud rajta 15%ot húzni :P raktam még a gépbe 1 GB ramot, majd meglátjuk hétvégén mit szól a siegehez :D
  • Endaer
    ok, csak jelzem hogy még én se kaptam logót, igaz én eddig el is utasítottam (csak tegnap lett kész az új gépem, ami reményeim szerint már a 4 gb rammal, 8800 gts-el meg Q6600as procival birni fogja a masspvpt is) :) mindjárt rá is írok Lianra hogy részemről én most már készenállok. :)
  • ErrOrHUN
    Most AQ projekt van, ráér :D hétvégén még úgyis Novázok, aztán majd meglátjuk :D
  • Endaer
    lol :D Ha Noto mellédáll, ami szerintem elég reális, akkor LianLi idővel be fog venni... csak a helyre várok én is... mert az nincs nekik egyelőre, pedig már mindjárt lvl8 a klánjuk. :) felírtam, mint projektet, nem foglak veszni hagyni Error, vhogy majd csak benyomunk Téged is. :)
  • Sanca
    Lol einheriar hero lol
  • Gordis2k
    Ne fikázd a törpémet!!
  • FragStaR
    Az igen. Melyik elvetemültnek a törpéje ez franzon ? Tuti a tiéd Meoh..

• KisEmir
    RM warban???LOL!!!
  • LukacsB
    Amugy van elvileg magyar klán. FolkOfNimrod vannak benne 40en
  • Sanca
    :) Jo regen volt:)
    Nem igen ertem a kommentben a kerdesemet, de gondolom poenkodtam.
    Egyebkent tenyleg sikerult abbahagynom, Aimfult nem toltam azota se, es nem is fogom, masnak meg nincs ertelme, most is csak pts idejere ugrottam be ownolni olympian a lamakat:)
  • KisEmir
    Bocs nem neked ment:P

UI.:dupla post-.- im sorry...
  • KisEmir
    Jól el vagy magadban!
  • ErrOrHUN
    hidd el, kánaán van, csak rossz lóra tettünk. Nova olyasmi mint anno First volt, a nagyok dolgába nem tud beleszólni egymaga, de erős szövetséges. anno felvetettem, hogy miért nem csinálunk saját klánt, de senkisem akart szopni a repupontokkal. kérdezd meg légyszi, hogy kell-e cataba egy szar HE :D:D
  • molnarpe80
    hehe :)

most genya napom van
    mindenkinek az agyára fogok menni :D

na jól van elhúztam a p...ába

üdv
  • daemonervosa
    Köszönjük, hogy megosztottad velunk ezeket az értékes információkat.

Örök hála.
  • molnarpe80
    gordi szerény 2. postja a fórumon :D

Gordis2k - VIP 2005. 12. 18. óta regisztrált VIP fórumozó2005. 12. 18. óta regisztrált VIP fórumozó2005. 12. 18. óta regisztrált VIP fórumozó
    2005. dec. 19. 19:48 | privát | galéria | válasz erre | #48766
    2K = 2000 remélem az iqmat takarja:) szerdan megyunk szegedre:) is be lehet ...
    ja kösz közben 51
    Shanway(Sieghard)80/78/78/61 HUNCsuzlee 79/79/76 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

lol

bocs nem "off-olok" ma már többet :D
  • molnarpe80
    2 posttal ezután valaki a walker legújabb elérhetőségét kéri :D
    az sem mai találmány :D
  • molnarpe80
    lol Sanca
    grat neked
    kicsit viszaböngésztem a fórumot a nyitó lapig
    úgy tűnik te vagy a legrégebbi ma is napi szinten aktív tag a legrégebbi postolók között vagy :D
    bazze 4 éve indult minden? :D

egy kis mazsolázás a múltból :D

© Sanca
    2004. dec. 17. 00:42 | privát | galéria | válasz erre | #37871
    :))))))))))))
    En Silver Rangerbol akarok Mystic lenni. Cuki azt hogy kell?:)
    Aimful - Noblesse - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel // lvl 76 Mystic Muse subclass - [Teon]

Achieved everything. Retired at the very top of Lineage 2.

Úgy látszik sikerült :D
  • molnarpe80
    /OFF/
    vannak dolgok melyek köztudottan megvalósíthatatlanok, egészen addig amíg jön valaki aki nem tud róla és megvalósítja
    :D
    /ON/
  • molnarpe80
    :)

jah tudom már kifejtetted, hogy láma vagyok :D

még 1 kérdés

van egy 52-es spoilosom és szoc agro pont 52-es 2X hp-s mobból esik adott mati a legjobban

megkapom a spoil-t olyan módon, hogy beállítok mellé egy 76-os íjászt partyn kívül és miután a törpe bespoilozta az íjász egy lövéssel lelövi?
    beállítom partyn kívül a follow atk-ot és ugye akkor csak akkor lő bele ha a törpe spoilozott és 1-et már ütött
    a sweep-ezek után is meni fog?
    mert így nem kéne szarakodni, mire leveri a mobok hp-ját
    az íjász tisztogatna a törpe meg annyit spoilozna hogy nem győzném tölteni manával illetve alig bírná elcipelni pár nap futás után a matikat :D

igaz nem kap így senki sem xp-t, bár ez direkt előny mert nem kell delvlezni a törpét

megint csak ötletroham bocs
    lehet eszembe jut valami új amire még ti sem gondoltatok :D
    bár ezt kizártnak tartom :D
  • Endaer
    no para, egyszer fent, egyszer lent. :) majd ha kihal gordi, meg mindenki, legkesobb akkor mar majd toled fognak mindent kerdezni az ujak mert addigra te is tudni fogsz mindent :) azt is amit meg mi se tudunk elkepzelni egyelore. :)
  • molnarpe80
    akkor szopás :D
    még sosem probáltam csak agymenésem volt

sry hogy felesleges ujj mozgatásra és koptatásra késztettelek
    illetve mások szemizmait terheltem

ismételten csak annyi hogy szopás :(
  • Endaer
    bebaszik ha az SE-vel tölteni tudod az EEt lol... recharger kasztok nem tudjak tölteni egymást, gg, ez van.

szerk: Gordi megint gyorsabb volt... :D
  • Gordis2k
    Klasz story volt gondold át annak tudatában, hogy Manázo nem tölthet manázot! Valamint egy SPS egymaga kinuláz egy SE+EE-t seperc alatt!
  • molnarpe80
    élőben én tudok mivel pilótának tanultam, csak pályamódosítás lett belőle :)
    illetve földön is bármikor előadom amikor egy autó elémfordul féktávon belül mikor motorral vagyok :)
    mondhatni a repülés minden formájában expert vagyok :D

ezért gondoltam ezt a képességet kiterjeszteném a virtuális énemre is
    bár ha lesznek léghajók ... :D
  • molnarpe80
    még 1 kérdés

adott 1 sps 1 sh 1 ee 2 se 1 pp kombo
    sps + sh partyban többi partyn kívüli support

a legtöbb mana mennyiség biztosítására az a legjobb módszer, hogy az se tölti az ee-t és ő rechargol nem

csak egy nyers példa

se tölt 100 manat sh-n az kap 140-et ee is tölt ugyanennyit
    tehát mindkét rechargernek 100 manába kerül az sh-n 140-et tölteni viszont ha az se tölti az ee-t akkor 100-ért az ee kap 140-et és
    ő is 100-ért tölt 140-et az sh-n tehát neki maradt 40-el több és így 3 töltésenként nyertem egy rechargot nem?
    főleg ha mind az se-n mind az ee-n meg az sh-n is clarity van akkor meg még nagyobb a nyereség
    illetve az se és az ee felváltva invóznak illetve maj robe set mindegyiken + auto sleep (végszükség esetére)
    gondolom ez ad annyi manát amit nagyon nehéz egy nukernek megenni folyamatos lövés mellett is nem?
  • Tüskés
    Te akarsz repkedni, vagy a karaktered?
  • molnarpe80
    hehe :)

hát a végén azt hiszem az lesz, beállok valahová :)

viszont akkor valahogy meg kell oldanom a wyvern kérdést

akarok repkedni :D
  • Gordis2k
    A sok pöcs itt log ICA ventrin azt gyöznek sirni!!:P Azt hitték ott a kánaán...

A sieghardt meg egyre életteltelib.

Molnarpe80: Igazi keménytökű leader vagy lol:) légyszi légyszi. Hagyd a fenébe az egészet hidjél nekem. Játszál és élvezd, aztán álj be valahova!.
  • Endaer
    Koszi error :) most kezdenek ujra belelendulni, lecsereltem az 5 eves gepemet egy aktualisabb darabra, erre CE hazament kinaba 4 honapra, stb... Nova-t sajnalom a volt klantarsak miatt, tudom hogy tobben is kiabrandultak bartzbol, igaz Jedi a tanacsomra atallt Catalystbe, tobben meg allitolag ujra SHn jatszanak vmi alt karival. :)