88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Még mindig nem szeretnék hozzászolni ehez a mit is tudnánk összehozni magyarokból, ennek 2 oka is van.
1. Bárki bármit pofázhat attól még 1,5év !! távlatából is mindenki emléxik a RisingSunra és a mai napig nem tudok úgy elmeni sehova, hogy ne irnák soutba vagy allba vagy PMbe FearFromHuns/Huns4ever akármikor elmegy melettem egy nagy klán tagja pmez: We Want The Huns. És bárki bármit mond hatalom és legenda lett.
2. Én nem beszélek a levegőbe ha úgy érzem megéri és van rá mód, megteszem és akkor az pont olyan lesz amilyennek lennie kell.
Más: Egy kis csemege nektek.
Mint azt láthatjuk az NC kis kedvence a törös klasz így azokat még tovább tápolják érthetetlen módon az nem is áll meg a Graciában sem:
Minden szúrás overhites, minden szúrás ereje megnő az evasion jobban üti az accuracit globálisan.
AW lvl74 Evade power - sikeres evasion esetén a critikal erősége nő.
PW lvl74 Evade Chance - sikeres evasion esetén a crit esélye nő.
TH lvl74 Evade Speed - sikeres evasion esetén az attac speed nő.
Minden tőrös Shadow Step: Lvl72 900as rangeról instant az elenfél mőgé teleportál.
Kamaelek:
Fast Recovery (L43) - +HP/CP/MP regeneráció.
Berserker
Health Reconstruction (L52) - Viszakapja a 100% HP-át, 5 souls hosszú cooldown.
Health Reinforcement (L55) - Self Heal és a party is kap belőle %osan, 10 souls.
Soul Breaker
Soul Web (L62) - egyszerű területi lasítás.
Arbalester
Forgotten Trap (L64) - Leveszi az agrot/targetet
Implant Doom Seed (L68) - a másik seedhez hasonlóanez is növekszik 5-10secig majd blokolja az ősszes mágikus/pszihikális skillt 1 percre.
Soul Breaker/Inspector
Forget Pain (L58) - DOT hp égetés ami fokozatosan felörli a patacot és speedet
Master of Magic (L40) - ÉÉÉSSS ismét egy érthetetlen skill minden ok nélkül! passziv casting speed és skill reuse time skill (csak mert)
És akkor mielőt kielégíteném a Tankokat és a Healereket itt a WS orgazmus:
Repair Golem (L40) - Nagyon erős Heal varázslat.
Power Golem (L43) - Buff attack power and attack speed.
Golem Armor Plating (L40) - buff construct pdef and max hp.
És miért vinnéd a a kraftos partyzni?
Minden képeség javítás 10 perces egyszere 3 lehet fent:
Sharpen Edges (L49) - Minden pengés fegyver (alap) p/m attacja nő
Spike Thorns (L49) - Ugyan az blountra
Strengthen Bow String (L49) - Íjra
Scaled Armor (L46) - P def+ heavy armor.
Hard Tanning (L46) - light armor.
Imbroider Garments (L46) - Robes
ÉÉÉÉSSS
Summon Merchant Golem (L52) - 5 D cristály, és egy árulos gólem idéződik meg.
Prophet. Szerintem kicsit törös imba:P mana VR képeség melee dmg esetéra(VRel egyenértékű) LOL?
Mostmár bizonyosan Sokkban ül az összes DA/PALA/TK/SK ezért parancsoljatok:
DA,Paladin,SK,TK
Vanguard combat stance (Egy self transformációs skill elég fura de minden bizonnyal kiválló) (L43)
A skill hatására az új formában 2h/és duál fegyó használóvá válsz kiemelkedő harci képeségekkel és a következő skillek válnak elérhetővé.
:
Full Swing - Körbeforgó támadás ami mindenkit sebez 360fokban és nem véd a shield ellene.
Tornado Double Chop - ugyan az duallal.
Power Chop - Giga arcbacsapás egy taregetre shield nem véd 2hval.
Power Double Slash - duallal.
Majdnem korlátlan ideig lehetsz ebben a formában.
Akkor a healerek SE,EE,Bishop:
Inquisitor combat stance (transform) (L44)
És a skilljei:
Divine Punishment - Egy targetes nagyon alacsony manafelhasználású nagyon gyors spell. Power 57.
Surrender to Divine - no comment.
Divine Curse - a célpontot nem lehet healolni és ég a manája és hpja.
Divine Turmoil - Területi holly nuke. Power 90.
Még néhány apróság :) :
PET:
Új fegyó/armour mostantól éxerek
és a legfontosabb a pet eltünése ki lett bövítve 24! órára RL!
Néhány érdekes változtatás:
A 75 alatti mobok randnom SS/BSPSt használnak ezek a mobok sokkal több xpt adnak(free szerver champion?:) ) ezek a mobok jobban védekeznek és kiteolnak is lolka:)
Minden Raidboss dropja sokszorosra nő! ÉS több itemet is dobnak egyszere.
ÉÉÉSS hagyok kicsit későbre :) SZÉP NAPOT. -
Lehuzlak #72120 alt megoldás:
700kk adena eladó ajánlatokat szintén pm ben!:) -
Gumbo #72118 ilyen névvel nem hiszem hogy b árki is megveszi -
Lehuzlak #72117 sziasztok!
Eladó acc @ franz
rajta a következő karik:
-LVL 73 sorci (DC Robe SET,+3 som acu,+3 maj ékszer szet)
-LVL 61 spoilos ( csöves felszerelésbe -ava also felso shadow weap etc..:))) )
-LVL 55 crafter (doom robe also felso + Homu Conversion=2018 mp, értelmes receptkönyv,matik keymatik recik inventoryban és whban 250-300 milla költőpénz)
-LVL 53 necro, lvl 32 Human warrior, lvl 27 Assasin ;)
ajánlatokat pmben!
THX -
:D //Elbujnak a háttérben:P// -
2... MAX. 2,5 quality party < zerg
tobb meg akar turhetoen is jatszo magyar jatekost nem lattam L2 palyafutasom soran : ( -
Requuu #72114 Nem a mennyiség a fontos, hanem a minőség.
-
FickDeineStory #72113 Április végétől úgy tudom, de én nem hiszem, hogy lenne legalább 2-3 ezer magyar akik tudnák uralni a Luna-t orosz, görög, német játékosból rengeteg van szerintem ők lesznek ott az első számú uralkodó csoport, viszont szerintem magyar játékosból összesen ezen a 10 szerveren nem játszik több mint 500 játékos még szerintem annyi sem. Na meg az is kérdés hányan akarnak át menni Luna-ra ezekből a magyarokból? -
2 :) Csak elég jo SPS legyen:) -
BaalKain #72111 Frag a cardok is megvannak már vagy 3 órája -
Mi az info errol a Lunarol? marmint mikortol lessz?
Tetszene a magyar uralom!
-
Na végre megvannak a könyvek thx all
Ja és SPS = xp ős istenség (csak kell hozza 5 support) -
pmeztem hightechre!! -
BaalKain #72107 Seed of watert tudok adni. -
lol... -
Én meg Cancel / Ice Dagger / Aura Flare / Seed of water t vennék 1 misi/db -
fbd195 #72104 de én válaszoltam mindenre amit kérdeztetek... -
Csak mert unatkozom:
60% kesha reci
major heal,mana burn,curse disease, mass surrender könyvek, paagrian haste SB elado l*fasz penzert.
jah meg BO 46 milláért csak ma ! -
ha letiltjátok minden szóról, ami a szókincsét alkotja, akkor lehet hogy depi lesz és utána öngyi, aztán majd az is a mi lelkünkön szárad...
jó, ok, nem ő lenne az első, van is még hely másoknak is "a lelkünkön"...^^
-
Nem kell hátha megszán valaki, akkor is ha te nem válaszolsz, hogy azzal támpontot adj. -
Jah és Sari, meg encsi meg a f*szom -
Gumbo #72099 szerver vagy server, de nem szeró vagy szero ok? Mi vagy te valami 12 éves myvipen nevelkedett kiscsaj? -
2 gép, ez a legsimább :D -
voloume #72097 de nem aza baj.. free kamael szeron akarok jatszani de oda mindig hacking toolst ir és igy bekell irni az nprotectes ip-t, de ha azt is beirom akkor offon gameguard hibat ir.. ezt akarom valahogy kiküszöbölni! ugyis probaltam, hogy elöször oda lépek be és kitörölöm az ipt, de ugy ahogy belep offra gameguardot ir... szoval kell lennie valami egyszerű megoldásnak:) -
Ennel sokkal egyszerubb:
-felraksz egy l2t amivel freen akarsz játszani.
-átmásolod LineageII mappabol mondjuk lineage-free mappaba az egeszet
-uninstall l2
-offos l2t felrakod és játszol. -
volume amúgy meglehet csinálni én is csináltam anno. Mondjuk csak offmod free servereknél lehet ahol nem kell hostot basztatni.. simán csinálsz másik l2 mappát felteszed és updateled a másik serverre, ahogy annak oldala leírja gondolom és utána működik.. -
Nem, de én pl nem tudok segíteni a kérdésben. Akik eddig reagáltak az írásaidra, ők is úgy tűnik, nem tudják a megoldást. Muszáj lesz e fórum nélkül megoldanod. -
fbd195 #72093 magyarul dobhatom ki a "game card"-omat -
fbd1435945293564-akarki, ugy tunik nem fogunk segiteni, mi tobb, nem is latunk szivesen, az ajtot arra talalod, legyszi halkan csukd be magad utan, isten aldjon!
-
fbd195 #72091 okoska ne forgasd ki a szavaimat mert azt mondtam hogy akár official, akár free tehát mindkettőt próbáltam már...(de először officialt) -
FickDeineStory #72090 videó
szerintem nézzétek meg ezt a videót naon jól meg lett csinálva.
a zene 1 t.A.T.u. és Rammstien közös szám megy alatta de naon illik hozzá. -
voloume #72089 de nem az.. mert ha felmek egy free szeróra egyből hacking tools és ha beirom az nprotectes ipt akkor meg gameguard hibat ir ki offon :/ -
Mert? Kb mind csináljuk /csináltuk:)
Egy másik kliens enyi és miutan fut l2 szerkeszted a hostot.
FDB195: Hülyeségre nincs gyógyir. Rohadtul nem mindegy, hogy free vagy nem free okoska....mert abbol is adodhat a probléma. Viszont igy megnyertél magadnek egy segitsen a hohér cimet. -
voloume #72087 WTS tallum blade, aoba haste, doom light set @franz pm itt -
voloume #72086 arra semmi esély, hogy miközben offon sétálok egy free serveren tudjak közbe játszani?
-
fbd195 #72085 azelött lett a "winfos" ujratelepitve -
Winfos reinstall :P -
izgi off-nál még nem hallottam ilyenről reinstalt már próbáltad? -
I like turtles! -
fbd195 #72081 bármit is választok, akár official akár free nem jó