88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Nethyrrea
    öt rugó egy dual kesh-ért? lol
  • darkmenx
    [FRANZ] WTS 2x kesh*kesh +0 pm itt [(49M / 5000ft) / db]
  • Gumbo
    hogy hívnak IG, melyik serveren vagy? Milyen karid van?
  • anarga
    johogy nem azt mondod hogy hero zerget kapsz folyamatosan mert mashogy nemtudnak leolni...
    mindenki fel tolled ezert csak sztakolt 78+ partikkal mennek ellened.
  • FickDeineStory
    hát pont ez az hogy nem én ölöm őket hanem ők jönnek utánam party-ba és ölnek meg engem.

tényleg akkor kamael plus-tól nem lesz xp vesztés?
  • Gumbo
    Ilyen kérdés után csodálkoznék ha a 10 szintel nagyobb S gradeseket ölöd.
    Ha van mellé más buff is, akkor a BD ofkorsz a fire, fury miatt.
  • FickDeineStory
    szoktam pedig elég sűrűn csak sajnos szinte mindig 10 szintel nagyobb s grade csávókák az ellenfeleim, velem egyszintűekkel szembe általába nyerek ha pvp dye van rajtam.

talán a legjobb dolog az lenne ha sub classoknál lenne ez az xpzés így megoldva. az végül is meg tényleg igaz, hogy azért a vér frissítés sem baj. de mondjuk még l2 gracia-ig van még kb negyed év v több, majd el vállik mi lesz abból

tényleg treasure hunter-nek sws v bd buffok a jobbak szerintetek?
  • FinalNaSa
    "A pts testelök leírása alapján közelröl(200range és beljebb) 1/3ad!! sebzés de minden más távolságban az eredeti!"

Ezt egy barmoságnak tartom. Nem az lenne az ésszerű, hogy minnél közelebbröl lövöd annál nagyobbat/nagyobb pontossággal lősz?
  • Gordis2k
    A mobokkal valo egyhuzamban fejlődés 1 szintet huz a vitalytin de számomra is rejtély(ahogy a koreai testerek körében is) ez miért is jó? Én örülök, de ez olyan botter erősítés! 2x es xp is több mint a semmi. A pts testelök leírása alapján közelröl(200range és beljebb) 1/3ad!! sebzés de minden más távolságban az eredeti!

a subok a selenlegi infók alapján nem nőhetnek tovább! Jövő év összig 100% , hogy nem talán a Gracia final után.

Endaer:
    Csak PTSen lehet boltban venni még offon is csak Fortresből van Braclet!!
  • Endaer
    :((((
  • DarkVen
    Elkelt!
    Valakinek van valami infója arról, hogy a szubbot 80 fölé mikor lehet húzni??? Ja, és a távolsággal csökkenni vagy nőni fog az íjászok sebzése Graciaban? és mennyivel?
  • daemonervosa
    Javan elöbb volt mint retailen:P
    ott most tesztelik a ct2-t!
    -------
    WTS: clean BO, csak ma 45kk!
  • Endaer
    azokat a karkotoket es a belejuk rakhato kepessegeket fortress siegek soran szerzett epaulette-ekkel tudod megszerezni, illetve C-s iron braceletet pl. runeben vettem a grocerys manusnal. Ha Free-n jatszol, akkor elkepzelheto, hogy meg nincs keszen az L2J-s adaptacioja ennek a funkcionak - errol nincs naprakesz infom, az is lehet, hogy mar megcsinaltak, de hogy pont olyanra, amilyennek lennie kene, azt kurvara ketlem. :D
  • MauChao
    Az érdekelne,ti bizti tudjátok,hogy az invertorymban a gyürük alatt,van a nagy,az a karkötö,vagy mi,azokat kilehet szedni valahol,vagy akármi,és mire valok,és ami melette van,asszem 6 pici kocka,oda mi jön,és ami jön,olyat hol lehet szerezni,és mire valo?Huuu,ez hosszu volt,bocsi érte,de eddig senki nemtudta megmondani nekem.
  • darkmenx
    1 millioval olcsobb, mint giranba barmelyik torpenel ue.
  • DarkVen
    Franzon Nightmare Heavy Aemor eladó sűrgősen, unsealed +3 40kk!!! az olcsónál is olcsóbb, sőt még annális... Törpének, tanknak, sws-nek kiváló (másnak is)pm itt!
  • FinalNaSa
    Szerintem ez a bonus XP föként azért szükséges mert nincs az az épeszű ember aki ilyen ratek mellett kézzel (még bottal is húzós) felhúzza a kariját 85re. De ha mégis, a subok hol vannak?
  • mAilkaEVO3
    Sztem ugy kell ezt érteni mint WOW-ban a restedet. Ott max 150% lehetett a rested (pihentség - de ehhez kb 3-4 napot nem volt szabad belogolni karit) és amig tartott a 150% azaz másfél szint addig 2x-es exp volt a mobokra. Gondolom L2 ben nem másfél szint lesz a rested hanem fix exp mennyiség.
  • GAthersw
    Megszólalt a "nagy öreg", megsúgom, Prelude/C1ben egy 7 fős AL party kb. 1-2k XPket kapott szívnél (ami akkoriban a top XP spot volt) /kopoltyú, ahhoz képest is sokszorosára gyorsult már a fejlődés és mivel egyre többen unják meg a játékot kell a vérfrissítés ezért nyomják ennyire a gyors XPzést.
  • darkmenx
    es neked mi a picsa bajod van azzal, hogy mas beer? legalabb a szerver tobbi jatekosanak lesz ellenfele, te meg ugyse pvpzel arenan kivul ugyhogy nem vagom, miert ekkora ervagas
  • LukacsB
    Lehet benne valami:P
  • daemonervosa
    ha 2 hetre berakod a csordát egy katakombás terembe akkor, egetverő bannt huznak a fejedre nem 70%ot naponta
  • FickDeineStory
    nem tom mennyire lesz jó dolog ez hirtelen felgyorsult xp-zés. 1 részt szerintem azért hülyeség mert míg nekünk elég hosszú időnkbe telt elérni azt a szintet ahol éppen állunk és akkor jön 1-2 új arc és 2 hónap múlva beér minket. másik ok meg legalábbis részemről az, hogy így a botozók írtó gyorsan fognak fejlődni és tönkreteszik ezzel a játék élményt, a legjobb lenne úgy megoldani ezt, hogy vmihez legyen kötve az xp arány növelése mint ahogy írta Gordi, hogy ha saját fortressnél xp-znek a játékosok több xp-t kapnak, de ez a 4szeres xp szerintem nem jó dolog igaz akkor én is minden nap 3szoros 4szeres xp-vel mennék mert én is xp-zek 1 nap annyi időt, szerintem ezt még módosítani fogják.
  • GibboRamone
    Tanknak dual?! Hatalmas baromsag... gg ncszaft
  • LukacsB
    Ha egyhuzamban?:D Lol !!:D Ergo ha berakom a csordat egy katakombas teremebe akkor ha 2 het mulva ranezek nem 70%/ nappal kell számolni?:D Faja:D
  • LukacsB
    Mond neked valamit az a szo h High Rate?:P:) v ez két szó?
  • BaalKain
    Durva hogy a WS is mekkora partybuffer lesz :D
  • pharao
    PVP-ben skill>all
  • BaalKain
    Nekem csak pve-ben van vele tapasztalatom de nagyon fasza kari.
  • molnarpe80
    köszi meoh :)

bízom benne nem butítják azt a karit ami végre megtetszett

állat ez a class
    én 48 on katana*katana-val + ssc nagyobbat sebeztem mint a spellhowler +7 homuval + bssc 47-es mobba :)

annyi a hátránya hogy egy picit lassabb mint az sh
    amig én elnyomok 2 sonic focus-t a következő skillhez addig ő elnyom még egy skillt

de tényleg durva :D

tényleg és mi a véleményetek a harci képességeiről?
    pmfun fórumon az icarus nevű fórumozó (plussz még sok más tag is) azt állítja egy tőrösnek csak szerencsével lehet esélye lenyomni egy duelistet

lesz most olyan változás hogy a heavy armor mastery csökkenti a crit sebzést vagy a crit esélyét (nemtom) lehet tudni mennyivel?

• MeoH #72131
    Jo lesz gladi a kov. kieg.ben is.
  • molnarpe80
    csá gordi ismerve a képességeimet még ezek után az újjítások után sem javaslod hogy vigyem tovább a tőrösöm?

elkezdtem a gladit ahogy javasoltad
    és szó mi szó kajakra tetszik
    jobban is megy minta tőrössel :D eddig :D

a gladi is kemény lesz a jövőben vagy leáldozóban a fénye infóid alapján?
  • darkmenx
    GTFO
  • Sanca
    lol, hat persze...
  • Jockey
    az lenne a legjobb, ha valami 1 hét alatt meglehetne csinálni bot nélkül is a max szintet
    az segítene igazán a gammán, erősödne a pvp (még én is ujra aktiválnék accot) és mehetne az a játék, ami az egyetlen élvezet lehet ebben a gammában.
    Menne aklán pvp minden izomból, totál háború, no az fun lenne:-)
  • BaalKain
    Bár ha belegondolok a botoknak ez is jó mert nem kell delvl :)
  • BaalKain
    Inkább az kéne, hogy egyre kevesebb xp-t kap az ember ugyanazon a helyen... Nem lehetne ugyanott xpzni hónapokig.
  • darkmenx
    remelem lesz valami megkotes, mert ha a botok 1-2 ora alatt ilyen lvl4es okosba futkaroznak akkor 1 het lesz a lvl70 aztan jon a sok random gorog
  • Endaer
    nekem nem tetszenek ezek az ujitasok :( persze biztosan bennem van a hiba.
  • Gordis2k
    Szeretnék megosztani még egy infót ami bár hihetetlenek tűnik, de az ottani PTSről többen is visszaigazolták, azt hiszem ez globális kielégülés lesz.

Vitalyti rendszeről, már emlitettem, hogy egyfajta +xp rendszert hoznak be, ha nem játszol 8 órát, ha raidels/siegels illetve mostmár tudjuk ha egyhuzamban egy helyen xpzel szintet nő ez a képesség.

Maximum 4es szintű lehet és most jön ami mé nem volt. Ez nem egyszerüen +xp hanem dupla/tripla/négyszeres.
    ha egy mob 10kxpt ad és te lvl1es vitálban ölöd az 20k xp
    lvl2 vitalban 30k xp stb,

Azt hiszem ez megnöveli a raidek/siegek/fortresssiegek népszerűségét OMG

Nem véletlen, hogy 72 óránként elveszted a fortresed mindegy mi van!

LVL85? Piece of Cake!! IMAO