88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
transceps #72201 Nem kell elhiszem, bárki csinálhatott ott karit ilyen névvel. A két személy viszont nem ugyanaz. Az a Csárdáskirály akit itt piszkálnak (és ha sapka van rajta az a baj, ha nincs meg az) a fórumon Franzon játszik és nem botozik. -
aalat #72200 Márpedig a teonon van egy ilyen nevű karakter, aki bd, bw heavy van rajta és valami +++ B-s duallal nyomja.
A név pedig elég magyarosan hangzik én úgy gondolom. És mivel láttam itt a fórumon, hogy írt már párszor... ezért volt a felháborodás.
Ha gondolod elkérem havertól a screenshotot, amit csinált róla és a kis botcsapatról. -
akik napi szinten nezelodnek giranba mind lathatjak, hogy A gemstone aron arul red gemet plusz meg a shop titlebe is gem a van.
ja es amugy nem lehet veletlen mivel majdnem minden nap ott van. -
transceps #72198 Nem botozik és nem a Teonon játszik. -
aalat #72197 Üzenném Csaárdáskirálynak, vagy mi a neve... ha még1x megpróbál befurakodni a kis bot partyjával abba a terembe a cata-ban, amiben vagyunk.. szó nélkül petició és pk vagy addig trainelem, amíg lvl 1 lesz.
Utálom a pofátlan botokat.
-
Nemtudom olvastátok-e: Luna+Hellbound
Röviden: Kamael+, és Luna: Ápr 23. Lunára egyenlőre nincs trans, viszont megnyitják újból Franzra és Teonra május környékén.
HF. -
Sőt most beszéltünk róla, elvileg nem is igaz a scammelés Malliorral kapcsolatban, utánajárunk. -
Szólunk neki, nem szép dolog scammleni. Bár mint visszaemlékezhetünk, innen is scammelt valami köcsög, az egyyik klántársunkat. Rajtad kivül ki ugat amúgy még ránk? -
Mailka,ezt a szolid szinnel dolgozó (system msg ablakban szereplő sebzést átszinező) modosításhoz tudnál egy linket adni?
Sokkal szebben néz ki,mint amelyik rikitó piros szinnel irja a sebzést :) -
Sárkányeregetés :P
-
Wts Dark & Divine stone! Most a 2 csak 92 milla:) plz vegye meg valaki:P pm itt:P -
el is vitték a portékát.. -
WTS Unsealed Majestic La Set +4333 115M [Franz]
PM itt léccives. -
mindenki 30millioert arulja de meg senkit nem lattam, hogy annyiert el is adta volna. -
BaalKain #72187 mennyit érhet egy feathered hat franzon? -
BaalKain #72186 mindig lemaradok a flémről :S -
Szep ez a kert. 
-
1001 FT! -
Emelek ezer forintot! -
ha adenaert akarod akkor regelj blahra aztan hirdesd mig kinem bannolnak (ha eladtad recallold egybol)
ha penzt akarsz erte add el gmbaron (aztan recallold szintugy)
az adenas tobbszor kivitelezheto a gmbaros csak egyszer -
Továbra is eladó a 78/75/40 -es noblesse karim. Azaz inkább cserélném adenára ha valakit érdekel pm -
OMFG Bazze
Én is tudom hogy zuzius néven tolja
de akkor is régen láttam
meg attól még itt fórumon sem túl aktív
a kérdés ezért volt
flash még mindig semmi bajom veled
de most hadd emozzak egy picit
felteszek egy ártatlan teljesen normális kérdést
erre megint lefikázó kioktató stílusban válaszolsz
ez nálad valami elfojtott gyerekkori trauma eredménye?
megadjam Csernus számát?
faszom már ebbe a magyar stílusba (miért kell ez? munkahelyen vagy suliban is ezt nyomatjátok?)
mintha csak a pöcsöm kicsi és keménykedéssel kompenzálom társasággal lenne tele a fórum
Egy példa
Kérdés: hogy vagy?
Válasz: kurva anyád geci dögölj meg mi a fasznak élsz
ja amúgy jól vok kabbe bazd meg
hát néha ez a stílus itt a fórumon
emo pillanataimban kezd idegesítő lenni
amúgy még mindig semmi bajom :)
csak gondoltam emozom egyet :) -
OMG mert talán zuzius néven tolja Franzon és csak a kiváltságosok láthatják... (sajtos quest ftw...) -
anarga #72178 freen jatszik csak nemfogja fel h miis van.. imho.
de vmi olyan remlik hogy irta h jatszik vagy azis csak valami ismerosenek az ismerosebbnel is ismerosebb ismerose volt, nemtudommar =/ -
Gumbo #72177 De találkozott már valaki IG ezzel a taggal? -
-
Hát arra van esély, hogy dragonon funol. Viszont alapból Franz with others továbra is csak most kicsit sok volt az RL stuff.
Anarga: Kár volt két sorosá tenni lehet így nem jut el hozzá! -
az "en" szerveremen jatszik amennyire hallottam (www.dragonians.eu) -
Urak!
Detto-val mi van?
Befejezte?
Rég nem láttam sem játékban sem itt fórumon. -
engem annyira nem zavar csak 1 heten mar harmadszorra botlottunk bele giranba. meg miutan az ilyen utolso roman mocsok szenny is ugatja a magyarokat foleg emiatt a klan miatt akkor ott mar valami kurva nagy gond van. de lehet, hogy csak nem jott ra az evek soran, hogy hol is van a helye. -
szánalmas, undorító, a gyomrom fordul fel az ilyen seggektől
bazze de kurvára utálom a scammereket
ennyire nem lehet senki sem nyomi hogy így tudjon (vagyis akarjon mert kizártnak tartom hogy tudna is) csak pénzt csinálni -
anarga #72170 akkor enis elmagyaraznam neked;
kurva
anyad
mostmar erted ? -
"...mindennapi okosságaid oszd meg velünk ma..."
.
.
.
.
.
-
FickDeineStory #72168 na elmagyarázom úgy, hogy értsd. Azért jönnek támadni engem olyan játékosok mert olyan klánokkal bonyolódtunk war-ba ahol 76+ játékosok vannak, és úgy könnyű dolog a repu pont szerzése a tőled 10 esetleg még alacsonyabb szintű játékosoktól. Érted mostmár? -
ErrOrHUN #72167 s80 receptet matit lehet váltani belőle, az FS meg 1/570-600-al esik iopon, chromaticon jobban -
nemtudom kie a "Mallior" karakter franzon de ez a red gem scam mar 2 kronikaval ezelott is lejart volt plusz szanalmas, mondjuk ezekutan nem lepodok meg azon, hogy miert ugat mindenki a fantasztikus magyar klanra. -
FinalNaSa #72165 2 kérdés:
1.Mi az az item, hogy Green/Yellow seed of evil-Shard? És mire jó?
2.Ha itt ölök az uj sziget elején a parton, mennyi eséllyel dobják a fire stone-t a mobok??
Elöre is köszi -
voloume #72164 WTS:
Tallum Blade
Doom Light set ( + bonus = doom shield )
Aoba (Haste)
pm itt !!
-
nem mindegy, hogy tolem veszed meg 5k -ert vagy valakitol veszel 5kert adenat es ezt az adenat nekem adod? common sense -
Franzon Spellbook:Serenade of Eva
Advenced block
Turn Undead
vennek pm itt vagy a jatekba: Abo