88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Endaer
    Tibcse nem irta de ha valakiben kerdeses: Franz szerveren. :D
  • Endaer
    ne legy zavarban, hiszen a Milkat mindenki szereti :)
  • meszitibi
    WTB IC BREASTPLATE PART (17)
    IC GAITERT PATTERN (17)

akinek van, vagy tud irjon léccives itt vagy ingame Tibcse. arigato
  • mAilkaEVO3
    ezt mé? nekem irod O.o
  • KisEmir
    "UI.: Nem, Nem, még kommentárt se írj!!!!

UI2.: Télleg ne írj!!!!(REMÉLEM MÁR FELFOGTAD!!!)"

Gondolom nehéz felfogni!:/

GG
  • Facek
  • FickDeineStory
    "hogy a teon-on ne foglalkozzak a magyarokkal tisztelet annak a pár fős magyar kivételnek"

1, ez ugye azokra vonatkozik akik a teon-on játszanak
    2, írtam a pár fős kivételt ők tudják ki

ennyi.

gondolhatod ha azok lennének itt akikről szó van nem írnék ide.
  • molnarpe80
    lol tegnap voltam it-ben egy picit xpzni a partymmal
    például fick ez a having fun része amikor egy karit viszel manuálban
    valójában pedig egy egész partyt ezen keresztül
    és imádkozol hogy jó legyen a beállításod és mindenki azt csinálja amit akarsz
    naaaaagyon duuurva xp dőlt ott :)
    befutsz balra nagy terem majd tovább balra és a folyosón jobbra majd a végén van egy szoba fullra bogarakkal
    shot nélkül simán vitték a skorpiókat meg tera meg hexa bettle-ket
    az a baj azzal a szobával, hogy mire leverem a 26700 hp-jüket már újra tele van mobokkal ( persze ezt 10x, mert az egész szoba rámcuppan :) )

a healer kifogy a manabol egy idő után :(

már nem mertem tovább menni

ezek után nincs valahol egy kissebb szoba? kevesebb bogárral ahol nem 10+ van csak 4-5-6?

másik kérdés az arra járó fusion rm meg egyéb arcok nem vágnak le kedvtelésből bot partykat?
  • Gordis2k
    Képzeld egyre több régen bannol kari logol be a szerverre Itt az esély, hogy visszakapd a BANOLT karaktereidet tudod amiket kibanoltak BOTOZÁSÉRT. Az álszetség a legbüdösebb emberi tulajdonság.
  • molnarpe80
    hehe a jótanácsot mindig köszönettel veszem

nem te vagy az első aki ezt mondja :(

szó mi szó irl is "nagyon" csúnyán tolom :(
    most figyeltem :)

hát senki nem lehet tökéletes :)
  • mAilkaEVO3
    1.)Csak azért érdekel, mert tudni akarom ki osztja itt bölcsen az észt!(mien "tapasztalattal" rendelkezik)Ha meg k...ra nem bizol a magyarokba mért erre a forumra írnod?????Szerintem senki semm kíváncsi a faszságaidra!
    Megkérlek téged hogy többet ne írjál erre a forumra, csak abban az esetben ha abba hagyod az l2-öt!
    UI.: Nem, Nem, még kommentárt se írj!!!!

UI2.: Télleg ne írj!!!!(REMÉLEM MÁR FELFOGTAD!!!)

Néha megfogadhatnád a saját tanácsaid :)
  • BaalKain
    Ha meg k...ra nem bizol a magyarokba(n) mért (kell) erre a forumra írnod?????

Ebben mondjuk van vmi...
  • pharao
    Bűzlik a pofád a mocsoktól, sztem mosd ki... (csak jó tanács)
  • KisEmir
    1.)Csak azért érdekel, mert tudni akarom ki osztja itt bölcsen az észt!(mien "tapasztalattal" rendelkezik)Ha meg k...ra nem bizol a magyarokba mért erre a forumra írnod?????Szerintem senki semm kíváncsi a faszságaidra!
    Megkérlek téged hogy többet ne írjál erre a forumra, csak abban az esetben ha abba hagyod az l2-öt!
    UI.: Nem, Nem, még kommentárt se írj!!!!

UI2.: Télleg ne írj!!!!(REMÉLEM MÁR FELFOGTAD!!!)
  • darkmenx
    Franz:

WTS 2x +0 kesh*kesh
    WTS +8 homu acu

pm itt
  • molnarpe80
    "Gumbo ahoz, hogy izgalmas legyen, hogy mit találsz az inventory-dba elég eltüntetni a chat window ablakot játszol pár orát majd kinyitod az inventory-t és hátha szerencséd lesz.(ezt legálisan is lehet csinálni:))"

Te beteg vagy bazze

Az egésznek kurvára nem érted a lényegét
    Ha nem botoztál, mi a fasznak ugatod, hogy having fun manual.

Botozni 10x izgibb és nagyobb móka mint manualozni

Sok sikert nyomdd csak tovabb kezzel
  • FickDeineStory
    mivel nem ismerlek azt se tudom ki vagy ezért se az én se más játékosok nevét nem mondom meg mert semmi közöd hozzá. (fölösleges bemutatkoznod mert nem érdekel, lehet bunkó szöveg, de megtanultam, hogy a teon-on ne foglalkozzak a magyarokkal tisztelet annak a pár fős magyar kivételnek)

Gumbo ahoz, hogy izgalmas legyen, hogy mit találsz az inventory-dba elég eltüntetni a chat window ablakot játszol pár orát majd kinyitod az inventory-t és hátha szerencséd lesz.(ezt legálisan is lehet csinálni:))
  • mAilkaEVO3
    Többen kértétek igy felnyomtam FF-re a colored system-et.
    Ez az amit én használok egy fórumon találtuk Gordival :P back up is van benne mindenki saját felelőségére használja :D nekem müxik.
    colored system
  • mAilkaEVO3
    jaja lutri az egész kb mint a sima enchant csak azzal a különbséggel, hogy ha nem megy fel nem törik / nullázodik a cucc
  • mAilkaEVO3
    A plusszozás marad az SA ugrik le ha jól tom ha van rajta
  • KisEmir
    Elvileg nem jön le.
  • Gumbo
    Azért mert néha egy free servernek nagyobb közössége van mint egy retailesnek, és mivel vannak olyn serverek amikre nem leehet bemenni bottal (ha jól tudom az abyss is az, de nem tuti), ezért ott is van értéke a dolgoknak.
  • Tabi
    Érdeklődnék, hogy ha Mammonnál becserélem a fegyveremet (nem upgrade, ua. kristályértékű csak más fajta) akkor megmarad a +X enchant rajta?
    Még sosem cseréltem és nem akarom elbukni életem 1etlen nem betört ++-os fegyverét.
  • KisEmir
    Teonon mi a karaktered neved, és mien karakterrel játszol?
  • FickDeineStory
    lehet ukrán de moszkvába élt én úgy tudom sőt mindenki azt mondja, hogy orosz volt.

Tényleg mióta szokás free server-en pénzért árulni a cuccokat haver olvasta az ujságba (orosz haver orosz ujságba), hogy nem hivatalos szerveren volt az Abyss-en játszottak.
  • FickDeineStory
    én abba reménykedek, hogy Defo-ék átviszik oda az adensky-os botjaikat, de őket ismerve nem átviszik, hanem oda is vissznek v 100-at:(
  • Gordis2k
    Azt annó elirtam 68kő. Megjegyzem milka 36bol felnyomta!! Kb. mint a loto jaja.
  • Sanca
    Mondjuk en ezt a "nekem 28 kö kellet a maximumhoz" azota nem ertem. Elvileg 27 ko kell MINIMUM ahhoz hogy maxold a fegyo attributumot. Tehat akkor 28bol 27 sikeresen felment, amire egyenkent 50% az esely... Ennek kb kisebb az eselye minthogy megnyered a lottot, de mind1.
  • FinalNaSa
    Tárgytalan.

Csak s grades fegyora lehet tenni. Minden kö +5 elemental p atacot ad(a p atac kifelyezés ncsoft lustasága semmi köze hozza nevezük pontoknak) az első kő +20 pontot ad minden pont +0,5% dmg az annak megfelelő elementálnak. Röviden ha a nujered sps akor a viz kö ad +dmgt. Ergo ha a nukered 1000et lö egy célpontba 1 kőtöl +20 pontot kap tehát mivel (ahogy irtam) 1 pont 0,5% ezért 20pont +10% dmg. Minden kö kb 50% chancel megy fel. és 150 pont a maximum nekem 28 kö kellet a maximumhoz.

ty Gordi
  • FinalNaSa
    Na írok valamit ami akár egy kis flame-re adhat okot h mekkora noob vagyok.

Tehát az Arcana mace-mre rátettem eggy fire stonet, és ugye +20 patk, majd a 2. fire stone után +25patk?! Akkor hogy jön ki a +150 patk lvl4 fire attribute után?

Valami hozzáértő válaszára lennék kurva kiváncsi :)
  • daemonervosa
    dvp ukran, es jovore szabadul ! :D
  • solyomb
    lőszerrel együtt többnél is többe.
  • TruBy
    Igaz a hír, miszerint egy íj akár 2000$ is kerülhet!
  • pharao
    Sztem mert mindenki tart attól, hogy igaz a hír és sírva menekülnének, ezért megelőzik a bajt ...
  • dadas9999
    index.hu/tech/jog/oles080418/
    dvp-vel majd pvp-zhet egy cellában
  • Bluher
    Ez jol hangzik, addig legalabb utana olvasok milyen valtozasok voltak azota :)
    Egyenlore Franzon kezdtem egy karit
  • Sanca
    Ha en a helyedben lennek, megvarnam aprilis 23.at, akkor indul a Luna, mindenki uj lappal kezd majd ott.
  • daemonervosa
    Szerintem eleg sokan egyeterthetunk abban,hogyha nemlenne a jóöreg walker , ez a forum elegge neptelen lenne :P
  • Bluher
    csak 54-s karakterrel eleg szar utogetni a 4-t es 5-t :D
    vmikor meg chronicle 2nel hagytam abba, olyan 3 eve
  • Gordis2k
    Telyesen egyet értek veled mindenben!! Mindha csak én szoltam volna, alig 1,5 éve botozok és annyira meguntam már, hogy szinte már abba is hagytam. Ja... nem mégsem. Imádok botozni:)