88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Szasz. Sztem letőtöd a netről, ez még magyarországon is megy. Aztán akár elő is fizetheted a neten, nemgond. -
akkor nem szoltál ;> was a j/k 

-
Amig nemvoltam ugylatom error megválaszolta az osszes kerdest :)
jah és dvp 4 teh win!
Milka , ha ez koltoi kerdes volt akkor nemszoltam , ha meg nem akkor csak annyit , hogy egy ukrán milliomos állat akit sokan a legjobb l2jatekosnak tartottak amig nem adott gatyapupit egy szerencsetlen srácnak :=(
ennyi szerintem elég belőle:
dvp_2007.01.07.avi -
Szasztok tudnátok segíteni hogy hol tudom beszerezni itt magyarországon az l2 őt?nem tudtok valami online pc boltot ahonnan kiszálítják a játékot! -
var #72478 amugy meg már maga a honlap hirneve is többet ér sokkal...meg hozzá a domain -
var #72477 7 millio ft-ért? nem hiszem több megy ott át sokkal a többi szerveren ahol occso az adena -
szerintem azon a 10percen belul elobb zarjak be az oldalt ha egy ilyen osszeg erkezik minthogy te egyet pislogj. -
var #72475 Luna - Adena 1000M
$38497.99
(Delivery in 10-30 minutes)
náluk vajon van ilyen hogy ha nem hozzák 10-30 percen belül akkor ingyen van? :D -
kijaza dvp? én max mvp-t ismerek ;> -
var #72473 valami még akkor se jó, mert eddig mindig 2 esetről írtak. :D titokban lehet volt még XD -
ErrOrHUN #72472 ja, csak a cikk nem dvpről szól, és kb fél éves esetről irnak. ez ha jól sejtem valami offmod server lehet.
Alexander "DVP" Ponamorenko vs Alexander "Sverkh" Blyoskin 22 éves
és
Jevgenyij Zsukov vs Albert Nurijev asszem 32 éves -
var #72471 -de
-
var #72470 nem tudtam. de de én nem azt mondtam hogy bárki is hülye lenne, hanem hogy akkor az sg egy .... most irtak róla cikket abban 8 év van -
ErrOrHUN #72469 és azt tudtad, hoyg az előzetesben eltöltött idő is beleszámit a büntetésbe? tavaly januárban történt a balhé, ergo a harmadolt büntetésével kintlesz kb 1 év múlva -
milyen jo, hogy itt mindenki mekkora dvp szakerto :D
lolfanboyz -
var #72467 olvasd el a cikkeket róla és kitisztul a homály hidd el :D -
var #72466 te meg mi lenne ha gondolkodnál mielőtt ugatsz?
dvp elég régen ölte meg a srácot igaz, viszonylag hosszú idő míg meghoznak egy ilyen ítéletet. 2 azaz KETTŐ ilyen eset volt. dvp NEM a taxisban volt benne, ergo ====>>>> EZ ő.
ennyi -
Mit nem tudsz azon felfogni hogy dvp 2 éve bortonben ul? -
var #72464 de ez a dvp féle eset, mert 2 halálos l2 buli volt. első dvp, második a taxis eset...na már most azt írják, hogy ez nem a taxis =>dvp
ha nem igy van még sz@rabb az sg mert minden infot innen vettem -
Lunára nincs még transfer . Meg nem is lesz még sokáig. -
2008. április 18. 15:44, Péntek <<--- a cikk kelte /ezzel azt akartam mondani ,hogy ez NEM a dvp féle eset, jah és dvp ukrán akinek egy számitastechnikai hálozata van/
dvpt 2 eve iteltek el és 9 evet kapott amit harmadoltak/nak/ .
-----------------
amugy ha egy +3 as +150firePatk os dracbowt 1,7 kkk ert arulnak es egy sima +4es 1kkk akkor egy +10 folott siman 3-4 kkk es ez meg nem is a top mivel van +16os is. :P
-
var #72461 karatertransferrel nem lehet megoldani, hogy visz át pénzt? -
KisEmir #72460 Egy post mind felett! -
Müködik pvpben a dagger masteryd adja!
Nasa: Csak vicc volt valami lutbackbeelitas vagy ip dolog lehet 1.99b a legfrisebb amugy -
var #72458 van több mint 3-3,5 milliárd adenas íj?! kb úgy számoltam annyi lehet. mondjuk általános példának lehet nem a szerver legjobbját kéne felhozni. -
var #72457 Ha neked van igazad akkor sz@r az sg. http://www.sg.hu/cikkek/59599/8_ev_borton_a_videojatek_miatti_gyilkossagert
azaz ijjas dolog azért enyhe túlzás sztem. -
FinalNaSa #72456 Elmagyarázhatnád, mert ilyet még soha nem hallottam
-
abbol amit irtal nem lehetett eldonteni hogy hulye vagy-e, annyira nem hordozott informaciot (mindenesetre nem teteleztem fel hogy hulye vagy) :) de orulok hogy vegul megis irtam vmi hasznalhatot :) minden letezo grafikai beallitas maxra tolva es ugy is akadasmentesen rohanok a piacon - direkt kiprobaltam franzon es teonon is, ott ugyancsak jol vizsgazott a kartya. MassPvPnel szinten. -
Egy érdekes ujitas:
egy ilyen 5 seces buffot kapok néha amikor baszkodom a mobokat, nemtudom pvpbe megy-e de kb 1/3ad manat eszik egy skill :)
-
You R banned from Walker server! HF HND -
z0l3e #72452 ezeken már túl vagyok :) gépekhez sem vagyok túl hülye :P
"Nekem Asus 8800 GTS-em van, elégedett vagyok vele." ilyen válaszokat vártam (nekem xyz van ezt tudom ajánlani), köszi :)
-
FinalNaSa #72451 Hehe nem hinném, mert bot nélkül simán beenged.
-
9 evet kapott es jo magaviseletért haramdolták. -
var #72449 dvp 8 évet kapott, mostanába nem fog többet XD -
WTS @ Franz:
Great Wolf - 85M
6x Fire Stone - 16M/db
2x EWA - 7,25M/db
pm itt -
U are banned, ty and have a nice day.
Aimful: lattalak tegnap kamael szigeten, nem gondoltam volna, hogy te vagy:) Es komolyak a tervek Lunan? -
tanácsot nem adok videókártya vásárláshoz, legalábbis úgy nem, hogy nem mondod meg mennyit tudsz ráfordítani. Ha megvan az összeg, nézd meg a boltok kínálatát, és olvass alaposan utána a szóba jöhető kártyáknak. Erre jók pl. a prohardver.hu tesztjei. Ha régi alaplapod van, győzödj meg róla hogy kezeli-e a PCIexpress-t, a mai kártyák ilyen csatolófelületűek.
Nekem Asus 8800 GTS-em van, elégedett vagyok vele. -
Nem tudom, én most is walkerből vagyok bent két klienssel.. :) -
FinalNaSa #72444 Miért nem tudok walkerböl belépni?? Ott megáll, hogy You are currently loggging in please wait a moment... 
-
uhh bocsi, már lejárt... :(