88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
En a baratod akarok lenni! vagy nem :) -
akik napi szinten ide irogatnak a forumra.. talan 1 kezemen megtudnam szamolni, hogy kit tartok eleg lojalisnak a barataihoz (meg ha csak ilyen e-friendek) ahoz, hogy tudjam ki NEM bomlasztana es ki bomlasztana HA tudna (csak ugye ez is olyan, hogy kis klan, nagy klan, mennyire becsulik meg az adott illetot, stb.) -
nekem van 1 tippem de nem tudom, hogy bevallna-e viszont egy probat meger csak irj msn -
PhoenixKnight #72519 detto és nem véletlenül voltam olyan allyba ahol 1 magyar se volt :D
A magyarok bomlasztják a klánokat/allykat :D tisztelet a kivételnek akikből van néhány itt... -
ErrOrHUN #72518 nekem nicns ilyen, ne botozzá :D -
BaalKain #72517 Van valakinek ötlete hogy a targetelő kari miért fagy ki kamael + elindulása óta?
Van amikor semmi baja de van hogy 2-3 óránként egyszerűen fogja magát és disconnected from the server... Aztán persze borul a party. Kibaszott idegesítő!!! -
anarga #72516 =DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
lassan elolepsz lineage2jatekossa, vagy lehet megszanalmasabb vagy, mert annyira buta vagy hogy az valami hihetetlen, es ennek fejeben meg gerinced sincs. =)
mar harom bocsanatkeressel tartozol az alaptalan gyanusitgatasok miatt (amire senki sem szamit tekintettel a gerinc hianyossagara), raadasul mindezt ugy probalod eloadni mintha te szartad volna a spanyolviaszt.
tehat ismet itt az igazsag hogy miert gyulolnek teged az emberek, es miert jaratod(jatok) le a magyarokat. -
ErrOrHUN #72515 nem, mert még mindig jailben vagyok dragon :D:D -
a tenyen valtoztat? -
ErrOrHUN #72513 a te servered bazdmeg :d -
private server scrub -
ErrOrHUN #72511 -
szépvolt sherlock, nézz másik szakma után... -
WTS/T @ Franz:
Great Wolf lvl55
pm itt -
Chear #72508 Én mem értem min csodálkoztok, az élet szinte minden napján (RL)bebizonyosodik, hogy a magyar egy kicsinyes, tetű nép.
És még erre verjük a mellünket. -
én már azelőtt rossz véleménnyel voltam a magyarokról hogy offra jöttem volna... :> -
Szerintem az a szánalmas, hogy a 3. embert gyanúsítjátok meg miközben semmi bizonyítékotok nincsen. Fogalmatok sincs ki húzta le azt az ava settet, de gyanúsítgattok meg kollégiumba mentek verekedni lol 
Errorhun != Error404
Na ha negatív vélemény van a magyarokról, akkor az ehhez hasonlók miatt. Lol.
-
nem hasznalok frapset, igy fps-erteket sajnos nem tudok mondani... akadasmentes alatt azt ertettem, hogy nem akad meg a kep ahogy futok, forgatom a kamerat, stb. -
FinalNaSa #72504 Szép...
Anyagilag is elég jól állsz :) -
Sanca #72503 Akadasmentes mit jelent? Teonon giranban fraps szerint 30+ fps? Mert ha igen akkor ird meg a pontos parametereket:) -
Sanca #72502 Dehogy komolyak, csak megrugtam a lvl 20-at, aztan ownoltam par lamat akik azt hittem hogy ks-eljetnek engem:) De mar meg is untam:S -
ErrOrHUN #72501 rányomtam a fegyóra, de csak 1 ment fel rá, igy csak 85 a fire dmgem :D -
Ma végre ez is meglett, rá is toltam +1-t csekély 40milla xpért 58%al:)
A wateres fegyverrel elég szépet lő már;)
-
miazhogy nincs nálad 1 fs se?:D -
Tabi #72498 Franz-on Seven Signs-ban általában melyik oldal szokott nyerni?
Ja, és nem tudjátok véletlenül, hogy pár napja miért nem tudom megnézni a seven sign recordomat? (egyik karakteremen sem) -
Symbiont #72497 oksa:) Az szép, van még valami bossékszer betervezve?:P Tezza esetleg?:P -
ErrOrHUN #72496 nemjátszottam nfen, nem az az error vagyok, és 750+AS volt az ára -
Symbiont #72495 Gz Error:)Mennyi volt, ha szabad tudnom?
u.i.: egy kicsit más kérdés, anno (réges régen) nf en játszottál-é, és error voltál-é?Csak kíváncsiság, ha teljesen más vagy, akkor sry :p -
ErrOrHUN #72494
franzos karaktereim, újfent mellément. sebaj, egyszer talán rám tudsz majd kenni valamit. mellesleg ma megvettem az AQmat Bartzon, ahol játszom.
gondolom a bocsánatkérés megint elmarad. sebaj talán egyszer majd nő gerinc is...
-
remelem nem zavar de error sieghardtrol transferelt bartzra es meg van 4 honapja mig lejar a "penalty", de szerintem utana se fog atjonni bartzrol.
megint okosat akartal irni es megint hulyen jottel ki a nagy mondokadbol. nice selfownage -
ErrorHun = Error404 = Lehuzlak = Treasoan @ Franz
:D:D:D:D::D:DDDD
Ide nem irok tobbet mert csak sértődés lenne :=( -
© ErrOrHUN
2008. feb. 06. 17:52 | válasz erre | #70330
mwahahaha U GOT PWNED!!!
isten hozott a scammerek világában.
DE HAT AZ 1500FT ERTEKU AVADON ROBE SET AZ SOKAT JELENT !+!"+%+!%+!%'"+!%"+!+'"
...
2: Myd-et meg a klánját kb. azért szapulják, mert azt gondolta, hogy feltalálta a spanyol viaszt. A lescamelése után meg jöttek és minden bizonyiték nélkül megvádoltak minket, hogy mi tettük. Persze azóta sem volt bocsánatkérés, csak irl fenyegetések röpködtek. (persze azóta is várom, hogy meglátogassák bármelyikünket :D)
...
3: esetünkben mindenki leszarná, ha valami alt karival scamelne, nem pedig main karival, aminek nemzetiszinü a klánlogója. valakinek még számit, hogy ne hozzon szégyent erre az országra.
...
sem error, sem dmx sem pedig en nem voltunk ebben benne, csak iszonyat jot rohogtunk azon a buta emberen akit ilyen hihetetlen egyszeru modon atvertek. azmar nem naivitas, az egyszeruen butasag. es ezen miert ne rohoghetne barki is joizuen ha egyszer nem valami betegseg miatt buta az illeto ?
SEMMI KÖZÜNK AZ EGESZHEZ CSAK AZOKON A SZERENCSÉTLENEKEN ROHOGUNK AKIKET LEHUZTAK.
...
1: lényeg, hogy mi mulattunk(ahogy rajtuk kivül bárki :D)
2: senki nem adott semmilyen okot, azt ők kreálták maguknak mondván mi röhögünk a legjobban, biztos mi voltunk. ezzel kapcsolatban még mindig várjuk a bocsánatkérést
...
ErrorHun = Error404 = Lehuzlak = Treasoan @ Franz
És te léptél be hozzánk a klánba, a FolkOfNimrodba. Ez a vicc... szánalmas... :-) Na ha negatív vélemény van a magyarokról, akkor az ehhez hasonlók miatt. Lol.
-
Azért mert a sok Pistike úgyhagyta miután elindította az összes kliensét és a gg meg jól észrevette, hogy fut egy ilyen a háttérben. De egyébként már 1.98 vagy melyikbe is így volt.
Mindezt egyébként most találtam ki -
Szerintem azert , mert tudták , hogy igy lesz valaki aki megkérdezi , hogy miért rakták bele:P
((amugy tuti van vmi ertelmes magyarázat is :P)) -
FinalNaSa #72488 Miért van az, hogy 1.99b walkert ha elindítom, majd nyomom a RUN-t utánna a walker bezárja magát?! Magyarul minden klienshez el kell indítani a walkert...
-
[Franzon] keresd Csardaskiraly-t és ő betud téged venni a FoN-ba.
-
voloume #72486 a dvp videoban 9 perc utan Aimful target befigyel :) -
Amúgy van valamiféle nagyobb magyar clán,ally a hivatalos szerveren? -
köszí -