88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Sorbon
    Igy van. 5 party mehet be, azaz 45 ember.
  • mAilkaEVO3
    lol én is és télleg jó :P
  • Gordis2k
    Én már láttam:) fincsí:)
  • Sorbon
    Többen kérték pm-ben hogy linkeljek Frintezza raidet. Mai raid + pvp link, akit érdekel innen letölthető. Több kliens futott igy nem bajlódtam Frapsel, hanem l2 beépitett videó rögzitőjével vettem fel a videt. Letöltöd a fájlokat, bemásolod L2 replay mappájába, elinditod a gamet, login képernyőnél rákatt replay ikonra és inditod a videt. Egérrel forgatható a kamera, numerikus "+" / "-" gombokkal lassitható, gyorsitható a video. Ja és minél szebb/jobb felbontásban van belőve L2, annál szebben játssza le a videt. Tehát nem érdemes min felbontásban lejátszani, mert szar se fog látszani.
    Frint PVP1
    Frint PVP2
    Frint Raid
  • Sanca
    En meg 200k-ert sem adnam Aimfult, gondolom Zolee sem:)
    Es nem hiszem h 30k-er megeri csinalni mondjuk egy 80/79/... accot, mert olyanok is vannak itt ahogy latom:)
  • xt198
    látástol mikulásig xpzés :D
  • ErrOrHUN
    mond milyen accok kerülnek 60-100kba? a feléért megcsinálom őket :P
  • gPROject
    asszem bakot lőttem ezzel az acc vásárlással, mert már mindenkinek 2-3 subos karaktere van, ami azt jelenti nem az én pénztárcámhoz vannak szabva(60-100ezer fonrint/acc)
    szóval ilyennel ne keressetek és elnézést, én voltam a hülye

viszont, ha mégis akadna valakinek olyan accountja amit nem használ már és van rajta csupasz karakter max 10e Ft-ig érdekelne
  • Endaer
    jo arcok a klantagok, es mindig van live xp-re lehetoseg. Ha ez adott, akkor _szerintem_ nincs szukseg walkerre. Mondjuk lvl85ig nem gondoltam bele hogy milyen lehet a live xp-zes... :)
  • daemonervosa
    Hogy lehet egy olyan klant szeretni ,ahol tiltjak a walkert? :O
  • Endaer
    en mindig is szerettem a First-öt :) csak hm... nem lesz probléma számodra, hogy a First tiltja a walker használatát?
  • Endaer
    és a többiekkel mi lesz? :O megbomlik az unikum egyseges csapata?
  • anarga
    602 = USER ERROR

megoldas--> DIE IN FIRE
  • daemonervosa
    l2wh
  • kakadara
    Mek droppkalkulator offos?
  • TruBy
    Meoh ha vagy pls msn-en keress fel.
  • Gordis2k
    ÖLÖM a Sagat ahol érem:P lol +4pvp a WC men hihetetlen menyi elensége van a firstnek IMÁDOM:) hajnal 2 óta több mint 20 pvp volt :P iszonyat feeling:P de hiányzot már.
  • gPROject
    Üdv!
    Mivel az összes eddigi accom eladtam vagy elvesztettem, édekelne van e valkinek eladó? Még nem tudom mennyire komolyak a szándékaim, ezért privátban jöhet infó eladó accról és jöhet üzenet, ha valakit érdekel a Refer-A-Friend program(talán valakinek összejön egy ingyen hónap, már ha jól értelmezem amit az off oldal ír).
  • Sorbon
    Irány a FIRST!
  • FickDeineStory
    emberek havernak kellene 1 kis segítség a következő lenne a probléma:

mikor megpróbál belépni a játékba valami 602 error-t kap és nem tudja hogy lehetne ezt megszüntetni. Valaki segítsen neki pls ha tudja a megoldást erre a 602 error-ra.
  • kakadara
    bankok ma nyitva vannak?
  • Endaer
    hova lett a klanlogod? :)
  • kakadara
    aztan fizetnem csak 7nap free az is ido:)
  • kakadara
    CPU: AuthenticAMD, AMD AMD Athlon(tm) 64 Processor 3200+, MMX @ 2020 MHz

Application data:
    VmVyc2lvbjogVFROVlkyOW9ZWFlwSlRjcUp6Y2tLREFsS2pNR0FUNGl
    QRHd1YkhwbWZIUXhJU0U4SWlBMFJuQjVjM2RrY2pZPQ0KSW1hZ2VC

ez mi?
  • Gordis2k
    Lehet de értelmetlen nem lehet velük tradelni se kidobni cucot se árulni ami rákerül örökre rá is marad.
  • Tüskés
    Agathionok. Bracelet-ben laknak, mint a farkas a nyakörvében, és nem avatkozik a harcodba se így, se úgy.
  • kakadara
    14napos accountot hol tok csinalni vagyis azt a kodot kerni
    es arra lehet-e botot regelni?
  • darkmenx
    WTS @ Franz

Recipe: Sealed Majestic Gauntlets
    +4 Sls*sls - 53M
    +8 Kesh*Kesh - 225M
    High grade LS 55 - 10M
    Transform sealbook - saber tooth tiger 15M

pm itt
  • MauChao
    Egy kérdésem lenne,vannak ezek a petek,vagy mik,repülö hörcsög,felyén egy sapi,repülö olyan mint egy kis kamael,ezek petek,summonok,skillek kellenek hozzá?
  • kakadara
    gecc van ien 4tallum bladebol 1 sikerul hat bmeg
  • Gordis2k
    Frag mi a bánat kellet ahoz, hogy Vent3 kicsuszon a szaros routeren???
  • Gordis2k
    2 van te:P na 2,5 ora a munkáig alszok egyet!!
  • PhoenixKnight
    Én nem állok meg amig nem lesz meg a 3 repülő ördög
  • GibboRamone
    Megeri!
  • Gordis2k
    loxoryban veheted! Öszeszeded ami kel rá és 10% chancre beadja nekem 3bol meglet 120milla igy kb.
  • MauChao
    Gordibá,az a ördög,az mi meletted,lehet kapni valahol?skill,pet? Köszike a választ!
  • kakadara
    Franzon WTB 4Rec:Tallum Blade // 39blades
    pm itt vagy jatekban: abonation
  • Hober Mallow
    Váá leszedtem a live klienset,de most nemtalálja az l2.exe-t:S
  • Gordis2k
    Megnéztem és szép:)

• PhoenixKnight
    nekem is megállt : kitalálom firefoxod van ... várj fél orátés lejon nekem fél orán át dolgozott a gépem 100% után aztán kiirta hogy lejött...