88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• BaalKain
    Ahogy nézem EU cardjuk ezeknek sincs még.
  • Endaer
    tytyty :)
    ujabb GTC arusito oldal: http://www.shatteredcrystal.com
    baromi gyorsan felhivtak az elso rendeles miatt, kb 15 perc, csomo dolgot kerdeztek (legkozelebbi buszmegallo, melyik busz all meg, legkozelebbi korhaz, szinhaz, mondjak egy egyetemet ami velem egy varosban van, stb) es utana meg 10 perc kellett hogy megkapjam a timecardot. Szerintem jok, bar 30$ a gtc, ennel van olcsobb is, de 1-2 dollaron en nem veszekednek.
  • Gordis2k
    I do! HAXOR!
  • Voyager5
    Használok én is, igaz nemcsak L2re. Baromi kényelmes megéri befektetni szerintem. (Amióta megvan billentyűzetről szinte semmilyen játékot nem kezelek.) Ja és igenjó makróíró software-e van.
  • TruBy
    Én mindig is csodáltalak...szememben te voltál a legjobb prophet!
  • Endaer
    ok, koszonom a valaszt :) ha kenyelmes, az mar nekem elegendo, sose voltam es nem is leszek pvp isten - igaz, nem is akarok. :)
  • daemonervosa
    igen.
    Mondjuk pvpzni valoban nem tanit meg:P
  • Endaer
    használ valaki nostromo-t? eddig nem foglalkoztam vele de a Belkin-félét 9k-ért láttam ma egy boltban és ha tényleg olyan fantasztikus cucc akkor annyit befektetnék. Azt tudom hogy nem tanitja meg az embert jól játszani, de valóban olyan rettentő kényelmes kezelni?
  • matamm
    crit damse rossz sztem a bw robet mneg ha erdekel hlnap 8körül oda adom...majd pm ezz h mi a neved ingame és rádpmezek
  • BaalKain
    Vaze ha focus lenne azon a masteren... :S
    De a bw robe settet megvenném
  • DarkVen
    Na akkor mégegy: Eladó Franzon alig használt AOBA healthes 50kk!
  • matamm
    Elado Franzon. Tallum heavy sett 80mill Maja robe sett plusszozva 130mill +5 infernal master critical dam 140mill maja ékszerszett 40mill bwrobe sett 40mill bo ékszerszett 12mill
  • VipJoco
    Nah akinek ehhez kell adena az pedig nekem pm :P
  • NewMoon
    WTS @ Franz:
    -BoP
    -Bop +3 CS
    WTB @ Franz:
    Forgotten Scroll: Improve Combat
    Forgotten Scroll: Improve Condition

Pm Ide!
  • kakadara
    vki a folkofnimrodbol irja le a ventri ipt privatba ty
  • darkmenx
    nem, mert irta regebben, hogy RS 9es partyval vadaszik ra allandoan, mert kevesebben nemtudjak megolni... : D
  • Sanca
    Szerintem Teon, es valami RS-ass licker klan.
  • darkmenx
    nem kapod meg ketszer de amugy sanci +1
  • solyomb
    Egyszer megosztanád velünk, hogy ez a nálunk hol van? MElyik szerver melyik klán,és esetleg te ki/mi vagy benne?
  • FickDeineStory
    nálunk a legtöbb sagi +5str -5con-t használ, de pl dvp +5dex -5con-t. Szerintem ezek közül próbáld ki vmelyiket.

nekem ezekkel a sub-okkal kapcsolatba csak annyi kérdésem lenne. Ha például két olyan class-t választok ami 75-nél ugyan olyan passive skill-eket adna a main class-nak akkor azokat a képeségeket kétszeresen is meg kapom vagy csak minden class csoportból csak egyszer járnak a skill-ek?
  • Endaer
    LoL :D mondjuk nem véletlenül írtam hogy ne vond vissza a jelentkezésedet (nekem muszáj volt), velük jobban járnál. Viszont Nova csinál mage grouppokat, aminek én pl. örülök, és az számomra mindenképpen előrelépés ICAhoz képest. :)
  • voloume
    segítség kéne:
    1. saginak milyen dye kell pvp-re? én általába nem szoktam árakni
    2. ugyanúgy saginak milyen subokat ajánlotok?
  • ErrOrHUN
    egyszer anno felcsörtettünk Baiumot ölni, igaz akkor már 2 órája halott volt :D valaki 3 óra várakozás uitán véletlen ránézett boss infora és akkor szólt, hoyg mehet mindenki isten hírével. Nova már csak ilyen, szokj hozzá :D
  • Endaer
    55 perc volt a raid, +4 ora varakozas... de legalabb letudva. :)
  • Endaer
    tök szopás, felkeltem éjfélkor az antharas raid miatt erre kiderül benézték, 3kor spawnol... és még az enemy se fogta fel hogy addig pvpzhetnénk. csak állunk és várunk...
  • Endaer
    nemreg szo volt a braceletekrol. Nos, nem csak PTSen de a mostani live szerveren is sikerult vennem Runeben C-s iron braceletet - hatha szamit valakinek.
  • nlaci86
    Na és Arcana Lordnak mit ajánlotok? Én castingot meg defet gondoltam.
  • darkmenx
    nezdmeg mi ad hpt cpt vagy patkot

nekem bd subvan es az ad cp passzivot
    meg ha normalis gladidvan az -dex +str skillcrit miatt tehatmar csak hp meg cp kell

fullbuffba, song of vitality, btb, clan vitality, pof van ~10k hpm ha van meg mocsok wc buff is ami ad cpt akkor 10k hp meg 6k+ cp
    esetleg megha van IC akkor durvan 11k hp

szal nezegess korul straticson imo
  • molnarpe80
    Gordi anno említetted, hogy ha érdekel valakit akkor elárulod neki a helyes sub választást, hogy a subok miatti előny a main-en ki legyen maxolva.

Szal megcsináltam a gladit amit annó mondtál.
    Ehhez milyen subok passzolnának szerinted?

Üdv
  • darkmenx
    7x
  • mAilkaEVO3
    mennyire high ?
  • Aylana
    Thx, akkor IOP egy darabig még azt hiszem kilőve ^^
  • darkmenx
    van valakinek elado highlevel karija franzon?
  • BaalKain
    A zsidó talán még illett volna a kérdésre de gondolom tisztában vagy vele hogy fogunk még találkozni
  • BaalKain
    Skót??
  • mAilkaEVO3
    lol a skót megszólalt :P ha találkozol velük max Brez-t a bufferböl :DD
  • darkmenx
    ha lehet is mire kiszedned agyonbasz
  • daemonervosa

1/100 Antharas*Valakas dual Frintezza SA val
    1/1000 S-es Cirokseprű
  • BaalKain
    Ezekből a cicákból lehet vmit spoilolni? :)
  • ErrOrHUN
    van rajtam EP, asszem ugyanaz