88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• GAthersw
    Nem kell kikapcsolni, mert akkor az egész rendszered védtelen lesz, elég ha AMON->Setup->Exclusions és oda berakod az L2 mappát.
  • Hober Mallow
    Am észrevettétek hogy a hivatalos oldalon featured fansite-nál van egy olyan felirat hogy CCCP,:P lese tanaghatják hogy az oldal fejlesztői kommunista multal rendelkeznek:P
  • Hober Mallow
    Höhö hátrébb,az értelmes ember azon kezd el gondolkozni hogyha kikapcsolod a vírusirtód akkor miért jön fel mégis az a fránya ablak:O:O:O
    ÓÓÓ csak nem mert van egy automata védelem,amit a nodnál AMON-nak hívnak tyűűűűűűűűű,no és ha az AMON-t(Automata védelmet)kikapcsolom vajon megjavul?Váó,mert megjavul.Az l2.exe történetesen nem vírusos csak hasonloan a kódrenszere a trójaihoz:D......
    /ezt küldöm mindenkinek akinek problémája volt,nah meg a fantáziadús másolgató-találgató rétegnek....
  • darkmenx
    amugy kokk -> cock -> fasz -> faszlama mas neven: alaplama, gyoker stb.
  • GAthersw
    Nem is arra a hozzászólásodra reagáltam, ellenben a 72957-es amire én írtam kellőképpen fellengzős és szarkasztikus volt ahhoz, hogy megkapd a kokk jelzőt figyelembe véve a "csomagolás" témában való tudatlanságodat. Self-ownage másképp, de ez is biztos hiphápkultyúr.
  • MadnessX
    let's do IT!
  • darkmenx
    ITT AZ IDO EGY IVAS PARBAJRA?!?!
  • MadnessX
    "majd ha a negyedet megtudod inni annak amit en akkor megittam hanyas, roszullet, es tenyleges reszegseg nelkul szolj."

fcktard :(

ps.: aki tudja mit jelent a kokk,irjon egy pm-et. Köszönöm.
  • darkmenx
    ismet: attol, mert bevan csomagolva meg nem virusos...

EDIT: ja es a megoldas nem az, hogy ostoba modon elkezdesz mindenhonnan masolgatni minden szart hanem berakod kivetelek koze a virus "irto"ban
  • anarga
    szepvolt. thinks,from.

tenyleg kokk vagy.
  • MadnessX
    kokk az mit takar? nem beszélni magyar?

Csak egy megoldást írtam le,hogy lehet müködésre birni az L2-t,mivel velem is előfordult ez a hiba.AVG 7.5 nekem virusosnak látta l2.exe-t egy frissítés után.(check files sem segitett)

Meg amúgy is: vát dú jú szinksz fróm hipháp kultyúr?

• GAthersw
    kokk vagy, a becsomagolás itt most nem a .rar .zip, hanem packerrel van csomagolva.
  • MadnessX
    és a csokoládés bikapogácsa paprikás fűszerrel nem okoz rákot?

szó sem volt itt becsomagolt dolgokról,sem arról hogy amiért vírusosnak nézi valójában az is lenne.

gz
  • darkmenx
    attol, mert bevan csomagolva meg nem virusos...
  • pharao
    nekem NOD32-vel is jelezte és folyton karanténba tette...
  • MadnessX
    AVG-d van nem de? Nekem csak ugy volt hajlandó müködni L2,ha AVGből töröltem a "trójaival" fertőzött exet majd bemásoltam neki a pts-es L2.exet...
  • Sámán
    Mostanában víruskereső állandóan trójait talál L2.exe-ben...
    Töröltem + újraraktam már vagy 2x -állandóan check file után jelenik meg -elméletileg a leszedett telepítő + setup után is tiszta...
    Így meg azért nem merem fenn hagyni...

Nincs valakinek hasonló problémája???
  • Kekszakall
    Kar :( Pedig eleg hulyevel talalkozok, beszelek nap mint nap. Azt hittem a nagy szamok torvenye alapjan 1-2 csak L2-zik is :)
  • Gordis2k
    Borzsuj még csak csak, de hülye burzsuj pont egy sem.
  • Rorgosh
    A klánban azt mondják a népek, hogy éjjel fesztiváloztak...
  • TruBy
    HB dissolved, True quit
  • Aylana
    Vagy sokkalinkább újraszervezik a klánt, nem?..
  • daemonervosa
    Lehet eleguk lett az allando megalazasbol amit kaptak :P
  • Rorgosh
    Jocó, elmész a Frantról, hogy árulni kezdtél?

Amúgy, aki a Lunán játszik: ott milyen a hangulat? Tele van már 4(5)x-re felhúzott botokkal?

Még valami: Tud valaki valamit a Heartbreakers-ről a Franz-on? 6 főre csökkent a klántagságuk, és az egyik herojuk (LORDOFDARK) klánt keres...
  • Kekszakall
    Oooo. Itt nincsen burzsuj magyar? :)
  • Gordis2k
    A grade!!! Az meg kinek kell... valami burzsuj ruszkinak max.
  • Kekszakall
    Hi!

Meg mindig elado egy Shyeeds Bow +3 Franzon.

Ajanlatokat itt varom PM-ben.

Koszi!
  • daemonervosa
    ha tippelhetnek, akkor egy olyan forumra mutato link lenne a tippem , ahol free serverekkel foglalkoznak :O

vagy tevedtem ;>
  • kulagep96
    ez micsoda?
  • Jaffa 2843
    hali!

valaki tud ojan oldalt ahol van egy rakat L2-es háttérkép karakterekröl, meg ugy mindenröl, mert a hivatalos oldalon elég gyér a felhozatal :S
  • mAilkaEVO3
    ezért :)
  • kulagep96
    + van 1 olyan gondom hogy mindig valamilyen hackl programot ír ki ez mért van?
  • kulagep96
    jókérdés:Smindig máshol
  • xt198
    meik szerveren játszol
  • kulagep96
    Üdv all!nekem az lenne a bajom hogy amikór játszok egyszerűen kidob!miért van ez?
  • Endaer
    csak waprol jarok fel, tudod hogy nem vagyok otthon...
  • BaalKain
    Hali mostanában nem jössz fel msnre?
  • VipJoco
    WTS adena franz + 78/75 Hierophant/tyrant PM ME
  • darkmenx
    abbol valoban sok gemstone jon
  • pharao
    próbáld mammont, vagy törj S grade cuccokat