88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
próbálj alttabolgatni az alkalmazások között, vírusírtó off (ha van), próbáld ki a pts kliensel (vigyázz updatelni fog!) vagy esetleg próbáld meg win2000 kompatibilitási módban indítani
ezeket lineage2.com-on írták -
ErrOrHUN #73048 futtass két klienst, és lépeges közöttük -
Jah és a legviccesebb, hogyha már a splashscreen eltűnt, fekete képernyő van, még nem töltött be a loginscreen gyorsan begépelem az accot akkor azt beírja, de amint bejött a kép már nem tudok beírni semmit, nevetséges, próbáltam az eszközkezelőben törlés/restart combot de az se működik, vicc, hogy emiatt egyszerűen nem tudok játszani... -
WTB Spiritshot B vagy Spiritshot B Recept Haard !! -
WTS
dc gloves
red gem 2500/db
gold wyvern 2000/db -
Nekem windows XP és nem Logitech billel csinálja, de nem úgy, hogy egyszer szar egyszer nem, hanem folyamatosan fos. Megpróbálom ezt az eszközkezelős dolgot, hátha... -
PhoenixKnight #73043 WTS 74DA/67 BD sub Franzon pm itt ajánlattal :P -
Nalam is elofordul neha. Logitech bill.em van. Ilyenkor Hardver/eszkozkezelo, azt Logitech-hid.... eltavolitas, restart es utana nincs gond. -
nekem is nagyon sokszor csinálja (vista ultimate alatt) és a megoldás rá: reset... ugyanis úgy lefagy, hogy még a windózba se tudok gépelni többet... :S -
Valaki találkozott már azzal a problémával, hogy a loginscreenen egyszerűen nem enged beírni semmit a kliens? Számokat, betűket egyszerűen hiába nyomom nem enged beírni semmit. Ha valaki tud megoldást az írja le plz mert már lassan 2 napja szopok vele. -
enegem olyan dolog érdekelne,hogy van primeval islandon saliren,asszem igy irják,meg beleht,meg halisa,bocs,bizti rosszul irtam a nevüket,ezekhez milyen kveszt van,hol lehet felvenni?Elörre is köszönöm a segitséget! -
+4dex/-4str illetve +1dex/-1str dyet vennék, ha van valakinek elfekvőben felesleges, eladó
franzon -
hali ha kell valakinek acc, még 2 hétig be van fizetve akkor elado, és vele 1utt egy 70+bd , 50+ sps 39 artisan:D @franz 60+ th @sh, cuccal v nélkul.. ajánlatok pmben:) -
A CSEL!!!!! 

-
voloume #73035
ezt neked te !!! -
te hát szabadság ftw :P 

-
Jó hát ha rákattintok akkor tényleg ott van, de félrevezető mindenesetre, írtam nekik, és azt mondták igazam van. :) -
walkerba hogy tudom beallitani hogy a macska oljon en meg ne? -
Nem. -
Az íjászt nem DEX-re kéne dye-ozni? -
En eddig össze tudtam egyeztetni a walker beállitását az alvassal,sulival etc.. :D -
bászkííííí Míííííka reggel 5kor még nyomod mikor én az igazak álmát alszom 

Dóóóógozni kifog én???
-
hehe terror akkor én is ;>
PPbuffokkal egész jó bár még lehetne jobb is ;>

-
/facepalm -
O.o
Öszinte leszek nem tom mit háborogsz itt mint a tenger megnéztem és full világosan oda van irva minden 3 Lineage-s cucc van nekik 1 60 day's pre paid game card (US) feltöltö és 2 cd key + 60 ill. 30 day play timeal :D azért mert nem olvasod el rendesen mit rendelsz ne öket szidd.
én a gamecards.eu rol rendelek és nekik van EU és US is szal olvasd el amit rendelsz akár 2x is sokat segít :P peace

-
Jah és rendelésnél írnak egy automata üzenetet, amiben ott van, hogy ha csalást vennénk észre akkor jelezzük...alapból ezt irják oda... nocomment
A 3 post a felháborodásom miatt van, nézzétek meg 10x mielőtt onnan rendeltek valamit. -
az első 30 days az nincs ott, szóval igy van:
Lineage 2 CD key+30 days -
http://www.cdkey-game.com innen ne rendeljetek. Megtévesztően írják ki az árakat, pl 30 days cd-key + 30 days game time az nekik = CD-key.
k@cs@g banda. -
PhoenixKnight #73021 Ha jol tudom csak azért maradt erican hogy szinteljen (luckyduck monta mert hivta őt kagan ) ... szoval gondolom msot már elege van -
mert üres a szerver és aki van az is csak pve4layfe?
mert a puppyrawr az elozo transferrel elment bartzra?
mert egy rohadt frintezzát nem tudnak leolni annyian vannak?
-
2 hete beszéltem vele, nemtudom erica-ról miert jott volna el... -
es szerinted nincs transfer? -
Én úgytudtam hogy erica-n jatszik okagan neven az RR ben -
http://www.cdkey-game.com megbizhato? -
ErrOrHUN #73015 kaganpwnz jelentkezett Nova-ba, hmm :D Enmitynek nem kellett :P -
BTW amugy is elkelt. -
PhoenixKnight #73013 jovan má ma jo kedvem van kivételesen :D -
btw tenyleg unalmas...
wts
red gem 2500/db
gold wyvern 2000/db
-
még valaki valami hülye felajánlás? Eddig kb 4szer hirdetem a karimat erre 4szer probáltok ugyanazal poénkodni, nem vagytok egyszerű emberek.
Ha egyszer egy hozzászolás a forumhoz megvan rendesen szerkesztve miért nem lehet azt teljesíteni (akit érdekel) ? -
PhoenixKnight #73010 bocs a dupla postért de ... "vipjoco 15,5k +2 bone arrow + 1kg rízs