88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• phalanx
    próbálj alttabolgatni az alkalmazások között, vírusírtó off (ha van), próbáld ki a pts kliensel (vigyázz updatelni fog!) vagy esetleg próbáld meg win2000 kompatibilitási módban indítani
    ezeket lineage2.com-on írták
  • ErrOrHUN
    futtass két klienst, és lépeges közöttük
  • GAthersw
    Jah és a legviccesebb, hogyha már a splashscreen eltűnt, fekete képernyő van, még nem töltött be a loginscreen gyorsan begépelem az accot akkor azt beírja, de amint bejött a kép már nem tudok beírni semmit, nevetséges, próbáltam az eszközkezelőben törlés/restart combot de az se működik, vicc, hogy emiatt egyszerűen nem tudok játszani...
  • FragStaR
    WTB Spiritshot B vagy Spiritshot B Recept Haard !!
  • daemonervosa
    WTS
    dc gloves
    red gem 2500/db
    gold wyvern 2000/db
  • GAthersw
    Nekem windows XP és nem Logitech billel csinálja, de nem úgy, hogy egyszer szar egyszer nem, hanem folyamatosan fos. Megpróbálom ezt az eszközkezelős dolgot, hátha...
  • PhoenixKnight
    WTS 74DA/67 BD sub Franzon pm itt ajánlattal :P
  • MeoH #73042
    Nalam is elofordul neha. Logitech bill.em van. Ilyenkor Hardver/eszkozkezelo, azt Logitech-hid.... eltavolitas, restart es utana nincs gond.
  • xt198
    nekem is nagyon sokszor csinálja (vista ultimate alatt) és a megoldás rá: reset... ugyanis úgy lefagy, hogy még a windózba se tudok gépelni többet... :S
  • GAthersw
    Valaki találkozott már azzal a problémával, hogy a loginscreenen egyszerűen nem enged beírni semmit a kliens? Számokat, betűket egyszerűen hiába nyomom nem enged beírni semmit. Ha valaki tud megoldást az írja le plz mert már lassan 2 napja szopok vele.
  • MauChao
    enegem olyan dolog érdekelne,hogy van primeval islandon saliren,asszem igy irják,meg beleht,meg halisa,bocs,bizti rosszul irtam a nevüket,ezekhez milyen kveszt van,hol lehet felvenni?Elörre is köszönöm a segitséget!
  • gPROject
    +4dex/-4str illetve +1dex/-1str dyet vennék, ha van valakinek elfekvőben felesleges, eladó
    franzon
  • LukacsB
    hali ha kell valakinek acc, még 2 hétig be van fizetve akkor elado, és vele 1utt egy 70+bd , 50+ sps 39 artisan:D @franz 60+ th @sh, cuccal v nélkul.. ajánlatok pmben:)
  • Padidiver
    A CSEL!!!!!
  • voloume

ezt neked te !!!
  • mAilkaEVO3
    te hát szabadság ftw :P
  • TuShEe
    Jó hát ha rákattintok akkor tényleg ott van, de félrevezető mindenesetre, írtam nekik, és azt mondták igazam van. :)
  • kakadara
    walkerba hogy tudom beallitani hogy a macska oljon en meg ne?
  • GAthersw
    Nem.
  • Herold
    Az íjászt nem DEX-re kéne dye-ozni?
  • daemonervosa
    En eddig össze tudtam egyeztetni a walker beállitását az alvassal,sulival etc.. :D
  • Padidiver
    bászkííííí Míííííka reggel 5kor még nyomod mikor én az igazak álmát alszom
    Dóóóógozni kifog én???
  • mAilkaEVO3
    hehe terror akkor én is ;>
    PPbuffokkal egész jó bár még lehetne jobb is ;>
  • rjacko
    /facepalm
  • mAilkaEVO3
    O.o Öszinte leszek nem tom mit háborogsz itt mint a tenger megnéztem és full világosan oda van irva minden 3 Lineage-s cucc van nekik 1 60 day's pre paid game card (US) feltöltö és 2 cd key + 60 ill. 30 day play timeal :D azért mert nem olvasod el rendesen mit rendelsz ne öket szidd.
    én a gamecards.eu rol rendelek és nekik van EU és US is szal olvasd el amit rendelsz akár 2x is sokat segít :P peace
  • TuShEe
    Jah és rendelésnél írnak egy automata üzenetet, amiben ott van, hogy ha csalást vennénk észre akkor jelezzük...alapból ezt irják oda... nocomment
    A 3 post a felháborodásom miatt van, nézzétek meg 10x mielőtt onnan rendeltek valamit.
  • TuShEe
    az első 30 days az nincs ott, szóval igy van:

Lineage 2 CD key+30 days
  • TuShEe
    http://www.cdkey-game.com innen ne rendeljetek. Megtévesztően írják ki az árakat, pl 30 days cd-key + 30 days game time az nekik = CD-key.

k@cs@g banda.
  • PhoenixKnight
    Ha jol tudom csak azért maradt erican hogy szinteljen (luckyduck monta mert hivta őt kagan ) ... szoval gondolom msot már elege van
  • daemonervosa
    mert üres a szerver és aki van az is csak pve4layfe?
    mert a puppyrawr az elozo transferrel elment bartzra?
    mert egy rohadt frintezzát nem tudnak leolni annyian vannak?
  • Last
    2 hete beszéltem vele, nemtudom erica-ról miert jott volna el...
  • daemonervosa
    es szerinted nincs transfer?
  • Last
    Én úgytudtam hogy erica-n jatszik okagan neven az RR ben
  • TuShEe
    http://www.cdkey-game.com megbizhato?
  • ErrOrHUN
    kaganpwnz jelentkezett Nova-ba, hmm :D Enmitynek nem kellett :P
  • Gordis2k
    BTW amugy is elkelt.
  • PhoenixKnight
    jovan má ma jo kedvem van kivételesen :D
  • daemonervosa
    btw tenyleg unalmas...

wts
    red gem 2500/db
    gold wyvern 2000/db
  • VipJoco
    még valaki valami hülye felajánlás? Eddig kb 4szer hirdetem a karimat erre 4szer probáltok ugyanazal poénkodni, nem vagytok egyszerű emberek.

Ha egyszer egy hozzászolás a forumhoz megvan rendesen szerkesztve miért nem lehet azt teljesíteni (akit érdekel) ?
  • PhoenixKnight
    bocs a dupla postért de ... "vipjoco 15,5k +2 bone arrow + 1kg rízs