88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
BaalKain #73089 Duplapost!
Vki meg tudja mondani destronak mit érdemes subnak választani hogy még brutálabb legyen? (pve-ben :) ) -
BaalKain #73088 Hali!
Mi a helyzet? -
var #73087 megoldva: van host file ugyan ott ahol sima xp alatt, csak total commander 7.03 nem mutatta a könyvtárat, pedig be van kapcsolva a rejtett/system fileok, könyvtarak jelzése
mikor csinalni akartam etc-t akkor irta, hogy mar van ... -
vista ultimate x64 alatt probaltam, maximum user primitive error lehetseges, ha nalam fut rendesen... :) -
var #73085 mod: windows xp x64 sp2 -
var #73084 Egyébként windows x64 alatt próbálta már valaki a walkert? Megkérdezem majd az ottani forumon is, csak érdekelne van-e tapasztalat, mert itt nincs host file külön. -
NEM.
Van egy lista amiből lehet választani ha viszaolvasol a kommentjeim között töbször is megtalálhatod a pontos leírást.
-
var #73082 A subclass passive skilljeiből lehet kiválasztani párat? -
ErrOrHUN #73081 ez nem DN infinity... bizonyos sub szintek után vehetsz fel tulajdonságokat a subodnak megfelelő dolgokat, de nem olvad össze a sub a mainnel -
én is kérdeztem pár oldallal ezelőtt -
köszönöm, és oda-vissza olvadnak ezek a kasztok között? van esetleg valami táblázat ezekről?
-
de van ám ugy ahogy a Démonorvosa mondja ;>
és igy néznek ki azaz nekem ezek vannak ;>

-
var #73077 még nem jásztom, de officialon fogok, olvastam valami ilyesmit azért kérdem -
Ha freen jatszol akkor nincs -
var #73075 Helló, tényleg van ilyen, hogy a subclass hatással van az alapkasztra? -
OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG! NO comment!
keresd inkább a market (piac) fül alatt.... -
megkérdeztem mennyi...erre kapok linket, megnézem, beirom és én vagyok a hülye... kkthx -
Jolvan na menyé má haza.... az az ára aha boltban eladod... jézus... -
Database Price 2.59M a zaken ez van irva... l2wh, Jewelry , s grade... innen -
Glesthor #73070 láttam néhány képet meg videót a játékról. illetve az ismerősök is dícsérték... hajlok rá, hogy megvegyem. ma letöltöm és valamelyik free szerveren kipróbálom. remélem, hogy elnyeri a tetszésemet. a wow-ot már meguntam. nem ártana valmai változatosság... -
ErrOrHUN #73069 teon:
Earring of Orfen +3 (A) [74] 270M
Frintezza's Necklace (A) [95] 1.9B
Ring of Queen Ant (B) [48] 1.3B
Zaken's Earring (S) [71] 1.3B
franz:
Ring of Core +4 (A) [54] 185M
Ring of Queen Ant (B) [48] 1.45B
Zaken's Earring (S) [71] 1B
nemtom hol láttál 3-6Mt...
-
néztem l2wh-n 3-6m, csak nekem az kevésnek tünt... és csak terepszemlét tartok, de köszönöm hogy beszólsz minden ide tévedőnek (ez EMO macinak) -
ha meg ahoz sincs eleg agyi kapacitasod, hogy egy timecardot megvegyel minek neked boss ekszer? -
ErrOrHUN #73066 l2wh.com, nézd meg -
:))
egyébként kb mennyibe kerülnek az epic ékszerek? pl franz vagy teonon? -
mind1 úgysem lesz olyanunk sosem :P -
beleth gyűrű nem? -
Hát igen csakhogy mi is az igazság?:) Az igazság az, hogy biza baylor nem beleth de minden körülötte lévő mob, mint ahogy az a Beleth minions is ezt a nevet viseli és minden más is Baylornál beleth nevét viseli ezért gondoltam arra gondol. Viszont igaz A tower of Steel legfelső emeletének bossa Beleth melesleg állítolag s80at is dob. -
"beleth aka baylor" 
Bocsi Gordi, nem akarok kötekedni, de baylor (nagy bika szerű izé) a 4. boss, akit meg kell ölni hogy bejuthass helbound-ra (eddig jól mondtad), de beleth nem baylor. Beleth Helbound ura, a steel citadel vagy minek hívjákban van és oda is egy szép hosszú Quest sorozat visz be. Ő a kamael+ képeken látható csukjás papocska aki tűzgömböt formál a tenyerével... Epic boss, tehát GoGo beleth nyaklánc! -
Kekszakall #73060 Koszi! :)
Ha van meg johetnek a linkek :) -
Gumbo #73059 "...Látszik hogy tudod..." -
Indul a buszom?:)
-
ErrOrHUN #73057 Köszönjük Emese :D -
Köszönöm Gordi! -
Hát klasz most akkor melyiket?
NA mindegy:
1. Minden elroki quest és középen a kő visz be a hegyen 3 részből áll a. Veloci és társai/ b. szárnyas nyűg és t-rex/c. Sokszemű barom allias sailren max 1 party mehet be előny Drac light 1/15ben baszom erős tank +nuker group ftw.
2. Halisa aka Tezza IT ben lehet bemeni 4 goblet quest kell 1 embernek. 3 4 5 party mehet be ennek megfelelően gyengül vagy erősödik a genyó.
3. beleth aka Baylor öfelsége. Bird in cage quest majd.
a. Mansion rift onnan a crystaly
b. Parnasus ládák red coral és cry fragment
c. IoP/Cromatic Run quest
d. Coral rift
e. Emerald rift
f. Claw/scale farm Cromaticon dragon feedel
g. Baylor rift 1 party
Eredmény Hellbound belépő. -
Najó, be is linkelem, nem leszek ilyen köcsög :P
Itt a vid! Jó szórakozást... -
Van -
Kekszakall #73052 Hi!
Van valakinek WC/Doomcryer PVP videoja?
Koszonom! -
Úgy néz ki sikerült megoldani, egy orosz oldalon írták, hogy a wl_hook.dll törlése után jó és tényleg... Egyébként köszi mindenkinek aki segíteni próbált, sajnos a lineage2.comos megoldások közül egyik sem működött, a több kliens igen, de az is csak úgy, hogy két kliens indít egyszerre, egyik GG error, másikban nem lehet loginolni, új kliens indít és ott lehetett loginolni. Hál' istennek a dll kiírtása segített. -
eccer nekem is volt de bezártam klienst és ujrainditásnál már ment. btw szintén Logitech bill